UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
13 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Psiho246 kaže...

iPhone 4 ili 4s definitivno nije bolji uredaj od Samsung Galaxy SIII, ma koliko ti wanko na njega.

Tj. ako je bolji, molim te navedi mi po cemu, ako se vec ne slazes da kod tebe ulazi subjektivan dojam kod kupnje uredaja vec objektivan.

Naravno da je bolji. Ja govorim o iphonu 5.

Ima normalan ekran od 4 inča, a ne od 5  inča koji ne stane u džep normalno. Ima ios, a ne android, te je brži od samsunga iako ima samo 2 jezgre.

Napravljen je od aluminija i stakla, a ne od nekakve plastike koja je reciklirana od kole koju sam ujutro popio, ljepši je, ima više dodataka, ima više appova na storu, ima bolji grafički čip.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
neaktivan
a moj volvox kad iduci iphone bude imao veci ekran, 4 jezgre i kuciste od plastike, prominit ces ti plocu...

zato razmisljaj samo kako ti apple kaze i ne preispituj. budi poslusan i dalje.
bolje mobitel od kole nego mobitel od mrtvih kineskih studenata.
al to je samo moje misljenje
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Naravno da je bolji. Ja govorim o iphonu 5.

Ima normalan ekran od 4 inča, a ne od 5  inča koji ne stane u džep normalno. Ima ios, a ne android, te je brži od samsunga iako ima samo 2 jezgre.

Napravljen je od aluminija i stakla, a ne od nekakve plastike koja je reciklirana od kole koju sam ujutro popio, ljepši je, ima više dodataka, ima više appova na storu, ima bolji grafički čip.

Ili si brutalno mršav ili nisi uzeo uređaj u ruke. HTC One X, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note i Galaxy Note II, Dell Streak, svi oni normalno idu u dzep.

Ima Samsung Galaxy S III i 2 jezgre, pa je ~ iste snage kao i iP5 po benchu, isto tako i One X.

One X je napravljen od polikarbonata koji je jači od ikakvog stakla, a o izgledu ne raspravljamo. Po ko zna koji put, više naučite što je subjektivno, ponavljam meni nema ružnijih uređaja od S II, iP4/4s/5, i ostalih sličnih tvorevina. Appovi na storeu, neka ih, već smo definirali da ih je 90% ionako nepotrebno na storeu i jednom i drugom i trećem. O grafičkom čipu još nitko ništa ne zna, pa bome i ti teško možeš znat. (osim ako postoji neko uporište u toj tvrdnji)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
apoteka kaže...
a moj volvox kad iduci iphone bude imao veci ekran, 4 jezgre i kuciste od plastike, prominit ces ti plocu...

zato razmisljaj samo kako ti apple kaze i ne preispituj. budi poslusan i dalje.
bolje mobitel od kole nego mobitel od mrtvih kineskih studenata.
al to je samo moje misljenje

Apple-ov maksimum do kojeg ce ic je 4,5, i to mozda tek za 3-4 godine, malo sam rekao. Sljedeće godine ce vjerojatno imat 4 jezgre, ali ce i vjerojatno promjenit os, pa ce i trebat 4 jezgre, zasad vidis da je isto kao i samsung sa 4.

Zato razmisljaj samo kako ti samsung kaze i ne preispituj, budi samsungova ovca i dalje.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan

Debili, to mi nikad nije bilo jasno da ce sad oni 8 dana izgubit da cekaju novi iphone, ili imaju novca i vremena na bacanje ili su totalno bolesni.

16 godina
neaktivan

Dobro sve, uvijek je rasprave Samsung/Apple, no šta je s Nokiom? Mislite da se može vratiti u staru slavu. Pošto je tema iP5, evo jako realne usporedbe iP5 i Lumia 920...Ruku na srce, Lumia je prelijepa. {#}

http://versusio.com/en/apple-iphone-5-64gb-vs-nokia-lumia-920

Mislim da broj aplikacija na Storeu nije presudan, jer kad se zahuktaju svi MS developeri s desktopa, pošto će imati olakšan posao za prelazak na WP8, vrlo lako se to može popuniti kvalitetnim aplikacijama kakve smo naučili imati na Windowsima.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
citajuci tvoje i druge postove, meni je jasno
14 godina
neaktivan
windows phone ce biti windows
najvjerojatnije ce iosu napraviti kao windows mac-u
ms je utukao tu veliku lovu i bit ce uspjesan milom ili silom.
meni se taj pristup ne svida, ali srecom i os i mobiteli su napredovali od wp7
wp7 ne bih uzeo ali ako se ostvari sve sto je ocekivano u wp8, bit ce to najbolji izbor
16 godina
neaktivan

Uz HTC Elation i Samsung Ativ S će se morat dobro borit, Ativ nasljeđuje jedan od popularnijih modela Omniu 7, a HTC bi mogao imati prednost u vidu kvalitetnog quad core procesora. Ako je to Tegra 3, radije na Snapdragonom pokretane Nokie i Samsunge.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
apoteka kaže...
citajuci tvoje i druge postove, meni je jasno

Moji postovi? Pa moji postovi su realni, za razliku od tvojih gdje je ocito hejtanje iphonea i svega appleovog. Mozda za par godina i kupim wp8 uredaj, samo da market malo poboljsaju, nisam nikakav fanboy applea, ali uredaj je odlican, nemogu protiv toga.
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Moji postovi? Pa moji postovi su realni, za razliku od tvojih gdje je ocito hejtanje iphonea i svega appleovog. Mozda za par godina i kupim wp8 uredaj, samo da market malo poboljsaju, nisam nikakav fanboy applea, ali uredaj je odlican, nemogu protiv toga.

To je razlog zašto Apple može prodavati stare stvari po većim cijenama. Aj, bar su procesor napravili novi.

13 godina
neaktivan

oče li htc one s bit bolji od ip5 i koji če na kraju proc imat ip5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Uz HTC Elation i Samsung Ativ S će se morat dobro borit, Ativ nasljeđuje jedan od popularnijih modela Omniu 7, a HTC bi mogao imati prednost u vidu kvalitetnog quad core procesora. Ako je to Tegra 3, radije na Snapdragonom pokretane Nokie i Samsunge.

Ako si kad koristio WP, onda nećeš vidjeti razlike svakodnevnom korištenju mobitela. To je to, nemože brže da ga hebeš, instantno.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
13 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Dobro sve, uvijek je rasprave Samsung/Apple, no šta je s Nokiom? Mislite da se može vratiti u staru slavu. Pošto je tema iP5, evo jako realne usporedbe iP5 i Lumia 920...Ruku na srce, Lumia je prelijepa. {#}

http://versusio.com/en/apple-iphone-5-64gb-vs-nokia-lumia-920

Mislim da broj aplikacija na Storeu nije presudan, jer kad se zahuktaju svi MS developeri s desktopa, pošto će imati olakšan posao za prelazak na WP8, vrlo lako se to može popuniti kvalitetnim aplikacijama kakve smo naučili imati na Windowsima.

Ja se dvoumim upravo između ta dva modela. Nokia ima bolju kameru (tip-top kameru) ali je i veća (duža,šira,deblja) i puno puno teža...čekat ću da oba stignu a trebali bi tu negdje otprilike u isto vrijeme pa ću na licu mjesta se odlučiti.

Što se tiče iOS i WP8 ako je gledajući prijašnje verzije, sve će radit super fluidno i bez štekanja. Brže i ugodnije i ne može {#}

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:56 (Sheldon Cooper Ph.D).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Volvox kaže...

To je razlog zašto Apple može prodavati stare stvari po većim cijenama. Aj, bar su procesor napravili novi.

Pa zar to nije opravdan razlog? Uredaj je odlican sta bi ti jos vise?
14 godina
neaktivan
jest i samsung i htc ce vjerojatno bit dobri wp8 mobovi, ali nista ih ne istice.
samo su portali wp na androide.
a i savez ms-nokia ne pomaze.

15 godina
neaktivan
Samo je baterija ostala ista, sve drugo je promijenjeno u odnosu na 4S.. I cijena je ostala ista..
 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ako si kad koristio WP, onda nećeš vidjeti razlike svakodnevnom korištenju mobitela. To je to, nemože brže da ga hebeš, instantno.

Koristio sam i opet uzeti WP za svoj privatni mob, da se maknem od 2 Androida.

4 jezgre možda nisu prednost u tom smislu, ali 90% tržišta nije to bitno, ljudi vide quad core i to je to, a ako je to Tegra 3, te 4 jezgre su kao 2 Kraitove u ostalih.

@Agent Rico, opet sve od prošle godine ili što je već viđeno ove godine, bez nekih glavnih featurea od ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:58 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

daj nek mi neko odgovori na prethodno pitanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zasto svi od applea ocekuju neku revoluciju? Pa niti samsung nije unio nikakav novitet osim veceg ekrana i jezgri vise pa nikom nista, mislim oni nisu ni sposobni uvest novitet kad sve od applea kopiraju, al opet pljuje se po iphonu jer nije uveo revoluciju a pljesce se samsungu jer je poveco ekran?
Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
sve stoji, makat se nadam da ce se svijest kupaca promijeniti
jer ako ostane ovako svaki iduci quad core ce bit "bezveze"

i ip5 cijena je veca. strize apple do kosti, malo je samo vuna
16 godina

samsung nije nista novo donio, povacali su ekran i hardverski ga napumpali i to je to, od onih silnih ocekivanja nista, mobitel je plastican, i bezvezan.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Zasto svi od applea ocekuju neku revoluciju? Pa niti samsung nije unio nikakav novitet osim veceg ekrana i jezgri vise pa nikom nista, mislim oni nisu ni sposobni uvest novitet kad sve od applea kopiraju, al opet pljuje se po iphonu jer nije uveo revoluciju a pljesce se samsungu jer je poveco ekran?

Jer oni sve navode kao revoluciju!

Nekako mislim da je obrnuto ;) 

LTE, NFC, microSD(dobro ne svi), MMS, Bluetooth slanje, Mass Storage, jel trebam dalje? To imaju uređaji ove godine, a dosta toga već dosta godina.

BTW zašto svi spominju Samsung? Nije to jedini top model ove godine. Tu su Huawei, Motorola, HTC, Nokia, SONY (dobro on zasad malo kaska)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:08 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

oče li htc one s bit bolji od ip5 i koji če na kraju proc imat ip5????????''''''daj nek neko odgovori

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kizve kaže...

oče li htc one s bit bolji od ip5 i koji če na kraju proc imat ip5????????''''''daj nek neko odgovori

Nece, one s ima dual core, a androidu da fluidno radi treba barem quad core. Iphone ce imati dual core procesor.
16 godina
neaktivan

Snapdragonov dvojezgreni Krait je tu negdje sa iP5. Uzmeš u obzir manju rezoluciju i dobiješ slične, ako ne i bolje performanse u programima i igrama. U UI-u je ionako sve fluidno, možda Sense malo više traži, ali su to sredili lagano.

BTW Volvox nema pojma da Krait ima snagu Tegre 3 i približnu snagu Exynos čipu, tako da to nemoj uzimat kao relevantnu tvrdnju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:10 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

znači one s bi mogo konkurirat ip5,a  sad sam gledo ovaj a6 chip radi samsung i najviši takt je 1 ghz i napravljen je u 32 nm arhitekturi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fluidnost su sredili u ICS-u i to nema veze sa jezgrama jer moj HTC Desire i SGS (1) rade fluidno u ICS-u makar u GB-u i ranijim nisu toliko fluidno radili (oboje su jedno-jezgreni). Jezgre su rasle skupa sa verzijom Androida pa se krivo misli da su jezgre razlog za fluidnost.

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
neaktivan

One S konkurira top modelima (jedini sposoban tome, a da ima manje od 4,5'' trenutno), A6 izgleda da na kraju nije Samsungov, nego se ugledao baš na taj Snapdragonov proc. 

@Unix, probaj JB, daleko je ICS na Desireu od toga {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:16 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice