Uskoro 4 GB RAM-a na mobitelu

poruka: 29
|
čitano: 3.511
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uskoro 4 GB RAM-a na mobitelu".
12 godina
Ma mogu oni stavit i 40 gb rama al nece puno dobit dok je Andro tako neoptimiziran, meni jednostavno nije jasno kako WP radi fluidno na 512mb rama a Angro zapinje na 2 gb. Pa ako ce ta 4gb rama popravit Androd ja pozdravljam tu odluku.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
14 18 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: Uskoro 4 GB RAM-a na mobitelu
nicky.sl kaže...
Ma mogu oni stavit i 40 gb rama al nece puno dobit dok je Andro tako neoptimiziran, meni jednostavno nije jasno kako WP radi fluidno na 512mb rama a Angro zapinje na 2 gb. Pa ako ce ta 4gb rama popravit Androd ja pozdravljam tu odluku.

Nema smisla stavljati 4GB. Ako One M8 radi savršeno na 2GB onda mogu i ostali (Sony isto ima jako dobar softver).

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

nije bitno koliko memorije ima. bitno je samo što se dešava kad sistem prekorači memoriju.

a što se tiče fluidnosti, primarni disk na mobitelu je glavni krivac.

i na kraju optimizacija i bloatware po androidu. ja imam CM  na njemu i nikakvih problema nemam. i to još koristim nigtly bulid.

16 godina
Deawood kaže...
nicky.sl kaže...

Nema smisla stavljati 4GB. Ako One M8 radi savršeno na 2GB onda mogu i ostali (Sony isto ima jako dobar softver).

Pa i windowsi na PCu rade savršeno sa 2GB, čemu onda 8 ili 16GB?

Od viška glava ne boli, neka stave 4GB ako mogu, već će se to iskoristiti.

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Kako koji Android, Nexus 5, Z2/3, M8 na Androidu rade ko singerica, stabilno i bez trzanja, to što Windows Phone radi odlično na 512mb RAM-a mu je prednost, ali zato ima x mana pored Androida

Nije uopće bitno koliko RAM-a mobitel ima, dok to proizvođač zna optimizirat

17 godina
Android je njesra, steka, trza, treba 14 jezgri na 6GHz i 8GB rama da radi superfluidno ko ios i wp sa 512MB rama i jednojezgrenom procu.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
odjavljen
Čovjeku već lupaju TD-ove, očito dosta ljudi ne kuži sarkazam na ovom forumu

1 5 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ma imao sam 100 smartfona i preferiram android zbog aplikacija ali...wp je lraćj fluidnosti trenutno koristim wp 8.1 sa 512ram i ćeti ko po ledu :)
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Čovjeku već lupaju TD-ove, očito dosta ljudi ne kuži sarkazam na ovom forumu

Pa malo sutra djeca od 12 godina kuže sarkazam, ne kuže ga skroz niti neki stariji.

On-topic, u današnje vrijeme čim više RAMa dobro dođe.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
13 godina
nicky.sl kaže...

kad se laz ponovi dovoljan broj puta postaje istina.... tako mi se cini po ovim komentarima oko WP :D :D :D

yes, WP radi fluidno, yes, yes, yes! nikada ne cekas operaciju da zavrsi, nikada! sve odmah a i prije nego li pomslis, cesto! :D

wp, wp, wp, wp optimizacija, kalibracija, deratzacija, wp, wp, wp :D :D :D

10 godina
neaktivan
Haha @ludarajcica stvarno sam bio skeptican prema wp ali iznenadilo me...iako je sve ostalo banana :)
17 godina
Trebas malo sire razmisljati. Fluidnost na crnoj pozadini (ajde u novije vrijeme custom background i nekakve farbe) sa 40x40 piksela kockama :). E z mode, pace, imas launcher na androidu koji kopira wp i, zacudo, radi fluidno. Zakaj moto e, g, x, nexus 4, 5 i opcenito GPE uredjaji ne "trokiraju"? Moto e cak ima dual core (ali ne ovakav kakvog ima iphone sa 2 milijarde tranzistora) i ne steka. Htc one ne trokira, a ni sony z1, z2, z3... I onda dodemo do toga da samo samsung steka i svi hejteri stvaraju sliku na temelju jednog proizvodjaca ili na dosta starijim verzijama androida. Ali hey, bar se ne savija :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
LudaRajcica kaže...

kad se laz ponovi dovoljan broj puta postaje istina.... tako mi se cini po ovim komentarima oko WP :D :D :D

yes, WP radi fluidno, yes, yes, yes! nikada ne cekas operaciju da zavrsi, nikada! sve odmah a i prije nego li pomslis, cesto! :D

wp, wp, wp, wp optimizacija, kalibracija, deratzacija, wp, wp, wp :D :D :D

Nisam imao WP telefon, ali koliko sam stigao da vidim kod drugih i da se poigram sa njima, impresivni su po pitanju odziva.

17 godina
neaktivan
Ono kaj mogu rec da mi je WP7.5 na HD2 (single 1GHz, 512M) radio fluidnije nego quad 1.5GHz, 1G RAM WP8.1.
Stvarno je smijesno da WP gasi aplikacije, npr ugasi SkyPe kada se pokrene IE i malo posurfa. A sama kvaliteta, npr, SkayPea je zivi ocaj! Ni tih 4G ne bu pomoglo jer ce i dalje soft ostat smece, dapace bit ce jos vece smece jer ce se "programeri" jos vise razbacivat.
A ova usporedba sa serverskim RAMom je tipicno Samsungovo. Ako je tako onda su proizvodjaci desktopa/servera glupi jer ugradjuju losije umjesto da izbace tam nekakve i7 ili Xeone i stave Exynose i LPDDR.
17 godina

Svi ste se uhvatili memorije, a nitko nije pročitao zadnju rečenicu:

"Ovo dostignuće će omogućiti izradu prijenosnih uređaja s ekranima rezolucije 4K koji bi se tokom sljedeće godine trebali udomaćiti na tržištu."

Pa dajte 4K na 27"+ monitorima više masovno počnite proizvodit, što će mi na ekranu od 5". Nevjerojatna glupost.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Drazen kaže...
Ono kaj mogu rec da mi je WP7.5 na HD2 (single 1GHz, 512M) radio fluidnije nego quad 1.5GHz, 1G RAM WP8.1.
Stvarno je smijesno da WP gasi aplikacije, npr ugasi SkyPe kada se pokrene IE i malo posurfa. A sama kvaliteta, npr, SkayPea je zivi ocaj! Ni tih 4G ne bu pomoglo jer ce i dalje soft ostat smece, dapace bit ce jos vece smece jer ce se "programeri" jos vise razbacivat.
A ova usporedba sa serverskim RAMom je tipicno Samsungovo. Ako je tako onda su proizvodjaci desktopa/servera glupi jer ugradjuju losije umjesto da izbace tam nekakve i7 ili Xeone i stave Exynose i LPDDR.

Upravo zbog toga je WP fluidan i na 512MB RAMa. Zato jer je sustav dovoljno pametan da zna izgasiti aplikacije kada se ne koriste.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan

Po meni je ovo suludo, pa za 2 godine moj PC ce biti slabiji od nekog mobitela...

CoolerMaster Support
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eh jedan os krcaju Ram jer lose optimiziran, drugi krcaju prostorom jer vapi za njim a treci za svim hehe.

A nitko od proizvodaca nece da se okupi i pocme praviti potpuno otvoreni os s free open source aplikacijama i driverima, cek samsung i tizen os, neznam bolje vidjeti kako ce se razviti
( i android je bio open jednok davno u utopijskom svijetu, nemojte mi sad davitis time, otvorite svoju aplikaciju pa pogledajte sto je sve natrpano osim vaseg koda)
TD collector
17 godina
Drazen kaže...

To sam i ja mislio da uvijek gasi aplikacije, al to ovisi o tome kako izides iz nje. Ako stiskas Back tipku onda ce izic, ali ako stisnes Windows tipku onda ce je samo minimizirat.

To mozes provjerit na meniju s taskovima. Al i ovako i onako, cak i u slucaju kad je izgasena, dize se iznimno brzo.

I mozes ti pljuvat po Skypeu, al nije nista gori nego Whatsapp, Viber i FB messenger. Nijedan ne radi u potpunosti kako spada. Cak sam od svih ovih najvise i zadovoljan skypeom.

I sto je, po tebi kvalitetna alternativa Skypeu.

11 godina
neaktivan
Renesis kaže...
Cak sam od svih ovih najvise i zadovoljan skypeom.

I sto je, po tebi kvalitetna alternativa Skypeu.

Pošto ih skoro sve koristim i svi rade iznimno precizno ,

sem Vibera koji ponekad zakasni sa notifikacijom, za mene je LINE aplikacija jako kvalitetna i konkurira Skypeu. Kvaliteta običnog i video poziva je vrhunska.

WA je preporođen u zadnjem izdanju i samo se čeka implementacija Voice usluge.  Evo kao što slika pokaziva, koristim 6 servisa za dopisivanje na WP i sve ide ko podmazano.  Kada ovih 6 instaliram na Moto G, kitkat će se dobro namučiti da posloži zauzeće..ostali na JB i sl mogu plakati.

Ponavljam po 100 put (jer me to oduševljava), na jeftini WP možete instalirat xxx aplikacija i sve je isto kao kad su instalirane dvije.  Fascinantno i jako bitno , te od iznimne važnosti za publiku sa slabijim mogućnostima. To je jako bitan faktor.  Android je bačen novac u cjenovnom razredu do 1500kn. WP je pametniji izbor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 12:54 (Mičić).
17 godina
neaktivan
ivanoman kaže...

Po meni je ovo suludo, pa za 2 godine moj PC ce biti slabiji od nekog mobitela...

Potpuno se slažem, koji je smisao tolikog trpanja rama u mobitele, pa jel netko 3d video obrađuje na mobitelu pa toliku procesorsku snagu treba? Iskreno, ne vidim smisao toga. Prosječan sam korisnik, na mobitelu imam 2 gb rama, ne igram igrice, od aplikacija redovito koristim samo viber, whatsapp, facebook i office mobile i ne mogu se požaliti da imam problema u korištenju. Sve je fluidno. Mogu razumjeti da nekome treba više (svega), ali kolika je razina iskorištenosti?  

Why so serious?
14 godina
neaktivan
ivanoman kaže...

ne brini se, to se nece jos tak brzo dogodit - x86 arhitektura VS ARM je neusporedivo. recimo da je snapdragon 800 u rangu ranih P4, a sve je to jos daleko od C2D i iCore arhitektura

let's put a smile on that face
17 godina
Mičić kaže...

Pošto ih skoro sve koristim i svi rade iznimno precizno ,

sem Vibera koji ponekad zakasni sa notifikacijom, za mene je LINE aplikacija jako kvalitetna i konkurira Skypeu. Kvaliteta običnog i video poziva je vrhunska.

WA je preporođen u zadnjem izdanju i samo se čeka implementacija Voice usluge.  Evo kao što slika pokaziva, koristim 6 servisa za dopisivanje na WP i sve ide ko podmazano.  Kada ovih 6 instaliram na Moto G, kitkat će se dobro namučiti da posloži zauzeće..ostali na JB i sl mogu plakati.

Ponavljam po 100 put (jer me to oduševljava), na jeftini WP možete instalirat xxx aplikacija i sve je isto kao kad su instalirane dvije.  Fascinantno i jako bitno , te od iznimne važnosti za publiku sa slabijim mogućnostima. To je jako bitan faktor.  Android je bačen novac u cjenovnom razredu do 1500kn. WP je pametniji izbor.

Sve te aplikacije koje si naveo rade na androidu s 1GB rama bez ikakvih problema. Nema tu OS ista slagati ni poslagivati, vec je stvar samog developera. Recimo Skype na androidu niti ne mozes naci u "task manageru" da vidis koliko rama zauzima (ili je to bug na lollipopu pa ga ne vidim), sve ostale su po 30-40MB rama zauzeca s izuzetkom Facebooka koji je opcenito smece od aplikacije na androidu. Sa svim djidjama i sistemom dodem na kojih 650MB sto ostavlja luft od 350 za... nesto, kaj ja znam. :)

Jos nesto, za 1500 kuna dobijes jako dobrog androida da mu tesko koji WP model moze prismrditi - osim fluidnosti kocaka.

11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
sve ostale su po 30-40MB rama zauzeca s izuzetkom Facebooka koji je opcenito smece od aplikacije na androidu. Sa svim djidjama i sistemom dodem na kojih 650MB sto ostavlja luft od 350 za... nesto, kaj ja znam. :)

Jos nesto, za 1500 kuna dobijes jako dobrog androida da mu tesko koji WP model moze prismrditi - osim fluidnosti kocaka.

Polako ,polako...

Do prije dva mjeseca mi je ovo bilo nezanimljivo,ali od nedavno mi je zanimljivo jer uz Androide koristim i Lumiu 630.  Znači pričam o nečemu što koristim, ništa ne predpostavljam.

Ova zadnja rečenica u kojoj tvrdiš da ćeš dobiti jako dobar android do 1500kn u kojem WP neće ni prismrditi...koristiš li te uređaje i imaš li iskustvo?

Ja baš koristim takva dva uređaja...kraljicu kojoj nitko ne može prismrdit do 1500kn Moto G (1400kn mene kostala) i koristim L630 (1000kn).  Imam tablet Tab2 sa JB i 1GB rama, te ga mogu baciti u smeće.

Ne pričamo o Lolipopu, nego se o ovome treba pričati sveukupno. Pričamo o jeftinim android uređajima koji su čisti promašaj do 1500kn.  Bez obzira na 1GB rama.  Zašto ignoriraš najrašireniju FB aplikaciju?

Nismo bitni nas dvojica, bitna je cijela zajednica u kojoj velika većina koristi FB i Viber. Te dvije aplikacije već u startu zadave bilo koji Alkatelčić ili Galaxy duos iz bilo kojeg prepaid paketa.

Moto G i ažuriranja na Lolipope će ugledat maleni broj korisnika. Ostala će sirotinja grcat na trokirajućem FB jer nema za osam jezgri flagship.

Ako klincu školarcu kupiš prepaid Lumiu 630, debelo će se nauživat bez ikakvog laga.  Ja trenutno i ne znam broj instaliranih aplikacija. Čitam da neki ljudi imaju po 200 aplikacija i nikom ništa.

Sam sebe sam uvjerio što je bolje u jeftinom segmentu, jer imam takve uređaje (i to još najbolji jeftini android). Stoga vrlo rado iz ISKUSTVA tvrdim i preporučujem jeftini WP. 

Nudi više, radi bolje ima ažuriranje OS-a. U to sam se uvjerio u zadnja dva mjeseca. Ništa ne govorim na pamet!  Ako netko želi jeftin android sa ovim stavkama...da je čist OS bez bloatware unakaženih sučelja, Android sa sigurnim Lolipopom ima u Linksa Moto G 4g.  Ostale priče da je nešto isto ili bolje od WP u cijeni od 1000kn je čista obmana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 13:58 (Mičić).
17 godina
Mičić kaže...

Polako ,polako...

Do prije dva mjeseca mi je ovo bilo nezanimljivo,ali od nedavno mi je zanimljivo jer uz Androide koristim i Lumiu 630.  Znači pričam o nečemu što koristim, ništa ne predpostavljam.

Ova zadnja rečenica u kojoj tvrdiš da ćeš dobiti jako dobar android do 1500kn u kojem WP neće ni prismrditi...koristiš li te uređaje i imaš li iskustvo?

Ja baš koristim takva dva uređaja...kraljicu kojoj nitko ne može prismrdit do 1500kn Moto G (1400kn mene kostala) i koristim L630 (1000kn).  Imam tablet Tab2 sa JB i 1GB rama, te ga mogu baciti u smeće.

Ne pričamo o Lolipopu, nego se o ovome treba pričati sveukupno. Pričamo o jeftinim android uređajima koji su čisti promašaj do 1500kn.  Bez obzira na 1GB rama.  Zašto ignoriraš najrašireniju FB aplikaciju?

Nismo bitni nas dvojica, bitna je cijela zajednica u kojoj velika većina koristi FB i Viber. Te dvije aplikacije već u startu zadave bilo koji Alkatelčić ili Galaxy duos iz bilo kojeg prepaid paketa.

Moto G i ažuriranja na Lolipope će ugledat maleni broj korisnika. Ostala će sirotinja grcat na trokirajućem FB jer nema za osam jezgri flagship.

Ako klincu školarcu kupiš prepaid Lumiu 630, debelo će se nauživat bez ikakvog laga.  Ja trenutno i ne znam broj instaliranih aplikacija. Čitam da neki ljudi imaju po 200 aplikacija i nikom ništa.

Sam sebe sam uvjerio što je bolje u jeftinom segmentu, jer imam takve uređaje (i to još najbolji jeftini android). Stoga vrlo rado iz ISKUSTVA tvrdim i preporučujem jeftini WP. 

Nudi više, radi bolje ima ažuriranje OS-a. U to sam se uvjerio u zadnja dva mjeseca. Ništa ne govorim na pamet!  Ako netko želi jeftin android sa ovim stavkama...da je čist OS bez bloatware unakaženih sučelja, Android sa sigurnim Lolipopom ima u Linksa Moto G 4g.  Ostale priče da je nešto isto ili bolje od WP u cijeni od 1000kn je čista obmana.

Da rascistimo neke stvari. Ja pod modele androida mogu staviti neki kineski model do 1400kn koji pojede i tu motorolu g. Znaci, nemoj mi govoriti samo za zvucna imena i brendove (poput motorole, samsunga pa i staroga alcatela). Imas hrpetinu dobrih i kvalitetnih kineza koje mogu kupovati i mladi i siromasni, samo ne zele jer brend je brend - sve ostalo je sranje, pogotovo kada zivimo u drustvu gdje covjek stjece reputaciju ajfonima i slicnim pi*darijama. 

Facebook steka i na trenutno najjacem mobilnom socu, kazem, nema veze s OS-om, vec developerom kojega boli pipi jer se niko ne zali (ili se zali ali se ne cuje dosta jako).

Sirotinji ne treba Facebook ni smartfonovi. Mislim da imaju pametnijeg posla od igre po tome.

Kakav to covjek ima instaliranih 200 aplikacija na mobu? Sama instalacija potonjih bi zahtjevala radnju od mjesec dana.

Sto to WP nudi vise od Androida? Zbog azuriranja OS-a? Sto jednoj sirotinji koja surfa po fejsu znaci azuriranje OS-a na super jeftinom modelu mobitela? Nista. Iz price o ramima je opet doslo do spike o fluidnosti, azuriranjima, uskoro krecu rusenja i nestabilnost pa sve do virusa. GG.

11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Da rascistimo neke stvari. Ja pod modele androida mogu staviti neki kineski model do 1400kn koji pojede i tu motorolu g. Znaci, nemoj mi govoriti samo za zvucna imena i brendove (poput motorole, samsunga pa i staroga alcatela). Imas hrpetinu dobrih i kvalitetnih kineza koje mogu kupovati i mladi i siromasni, samo ne zele jer brend je brend - sve ostalo je sranje, pogotovo kada zivimo u drustvu gdje covjek stjece reputaciju ajfonima i slicnim pi*darijama. 

Facebook steka i na trenutno najjacem mobilnom socu, kazem, nema veze s OS-om, vec developerom kojega boli pipi jer se niko ne zali (ili se zali ali se ne cuje dosta jako).

Sirotinji ne treba Facebook ni smartfonovi. Mislim da imaju pametnijeg posla od igre po tome.

Kakav to covjek ima instaliranih 200 aplikacija na mobu? Sama instalacija potonjih bi zahtjevala radnju od mjesec dana.

Sto to WP nudi vise od Androida? Zbog azuriranja OS-a? Sto jednoj sirotinji koja surfa po fejsu znaci azuriranje OS-a na super jeftinom modelu mobitela? Nista. Iz price o ramima je opet doslo do spike o fluidnosti, azuriranjima, uskoro krecu rusenja i nestabilnost pa sve do virusa. GG.

Ja se ispričavam. Vidim da si vidno uzrujan. Očekivao sam neki argumentirani dijalog. Ovo je sve gomila nabacanih stvari koje nemaju veze sa stvarnošću.  Ljudi i dalje na ovom forumu ne žele izaći iz svojih geekovskih okvira i misle da svi sve znaju kao i oni, te da svi znaju za mjau-mjau kineske šopove i slične radnje.

LP

17 godina
Mičić kaže...

Ja se ispričavam. Vidim da si vidno uzrujan. Očekivao sam neki argumentirani dijalog. Ovo je sve gomila nabacanih stvari koje nemaju veze sa stvarnošću.  Ljudi i dalje na ovom forumu ne žele izaći iz svojih geekovskih okvira i misle da svi sve znaju kao i oni, te da svi znaju za mjau-mjau kineske šopove i slične radnje.

LP

Za sto se ispricavas? Kad bi dobil kunu za svakog android hejtera ovdje na forumu imao bi... par tisuca kuna. Ja kazem da radi dobro i da ima boljih modela do 1000kn od WP modela. Dokazi da nema. Osim fizickog dokaza mogu ti samo nabrijit bolje mjau-mjau modele koje ti ne priznajes jer su pregeekovski "i slicne radnje". Liga Prvaka.

12 godina
neaktivan

virusi su problem svatkog closed source os-a i programa jer rijetko tko malo zna sto je utrpano zbog enkripcije i binarizacije ili kako vec nazvano pa nakraju ide par ljudi krpati rupe protiv milijuna koji ih pronalazi i  iskoristava, i dakako tu ti i dolaze do propusta u adresiranju memorije dodjeljivanju i druge rijeci da se napravim pametan... pa dodas skrivanje koda kako bi samo ti imao vlasnistvo nad tim.

dakako da nakraju moras trpati hrpu Rama da se sve to loada kada ti obican program ili app umjesto par megabajta ima 10 puta vise jer je enkriptiranoo itd zahvalite se ovom drustvu sto je lose pocelo)

-sto nakraju ispada da nam ova ogromna racunala netrebaju nego je to sve kriv los hijerajhirski starinski dizajn u vrijeme kada nije postojala opca umrezenost racunala i sve se dijelilo preko medija (sada lijepo zahvalimo gatesu jer je on kriv za Proprietary code googlajte on i njegovo pismo su zacetnik)

(sada molim td za TD skupljaca)

TD collector

0 1 hvala 0
16 godina
Cesc kaže...
ivanoman kaže...

Potpuno se slažem, koji je smisao tolikog trpanja rama u mobitele, pa jel netko 3d video obrađuje na mobitelu pa toliku procesorsku snagu treba? Iskreno, ne vidim smisao toga. Prosječan sam korisnik, na mobitelu imam 2 gb rama, ne igram igrice, od aplikacija redovito koristim samo viber, whatsapp, facebook i office mobile i ne mogu se požaliti da imam problema u korištenju. Sve je fluidno. Mogu razumjeti da nekome treba više (svega), ali kolika je razina iskorištenosti?  

Samo sanjajte.... x86 procesori su s razlogom fizicki veci, s razlogom je puno veca potrosnja i s razlogom se koriste prvenstveno u desktop racunalima (na kojima i programiras aplikacije za sve ostale uredaje/OS-eve, vrtis kojekakve emulatore itd). Kako ce napredovati smartphone-i, tako ce i racunala (jos kada zazive kvantna i sl.). Danasnji najaci CPU-i u smartphone-ima su mozda blizu core2duo desktop procesora, a ako su i jaci, sigurno nisam previse fulao.

Ne da ne obraduju 3D video vec bi bili proglaseni ludacima, dzaba ti i 100 GB RAM-a ili npr. isto toliko VRAM-a te najmodernija "CPU arhitektura" ako su CPU/GPU-i koji se koriste "sra**" u usporedbi s PC komponentama kada su u pitanju same performanse. Najzahtjevnije npr. video igre (ujedno i najzahtjevnije aplikacije za Android) za Android OS nisu niti do koljena PC igrama na low detaljima, ne samo po pitanju grafike vec i animacija, fizike itd.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice