Bolesno i predobro. Samo je cijena kod nas problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da unatošč svemu kod nas neće biti skuplje d 500 kn
izgleda moćno ova stvarčica
hehehe ovo mi je poznato iz filmova ;D! ! !
E, pa takav stroj ja već duže vremena tražim :)
Jedino šteta što ne može prikazivat informacije o temperaturama preko senzora od matične i grafičke, ne namjeravam baš rastavljat grafičku da joj turim ovaj senzor
Ovo ce da imam.
kakav posebni konektor?
ima samo za 5 ventilatora...
mislim da unatošč svemu kod nas neće biti skuplje d 500 kn
izgleda moćno ova stvarčica
Imam tu srecu da mi je comp u brodskoj kabini dimenzija 2,5x2m!!!!Zimi je ok-nemoram grijati kabinu :)))))....ali sad je 1.7. i pogodi koliko sam se preznojio kraj njega dok sam ti natipkao odgovor??!!??
p.s. klima je narihtana na 20 stupnjeva cijeli dan i noc,ne gasi se ali onih 13 fanova se ne stisavaju!!!!
p.s. klima je narihtana na 20 stupnjeva cijeli dan i noc,ne gasi se ali onih 13 fanova se ne stisavaju!!!!
Aha... Onda možda i ima smisla, ja mislio da si skrenuo skroz ;))
Imam tu srecu da mi je comp u brodskoj kabini dimenzija 2,5x2m!!!!Zimi je ok-nemoram grijati kabinu :)))))....ali sad je 1.7. i pogodi koliko sam se preznojio kraj njega dok sam ti natipkao odgovor??!!??
Brodska kabina figurativno ili doslovno? Ako je doslovno i ako je izvedivo, sredi sebi vodeno hlađenje s izmjenivačem kroz koji prolazi voda (odnosno more). Tiho i efikasno.
Brodska kabina figurativno ili doslovno? Ako je doslovno i ako je izvedivo, sredi sebi vodeno hlađenje s izmjenivačem kroz koji prolazi voda (odnosno more). Tiho i efikasno.
Radim ja na tome vec odavno samo imam problema sa velikim kolicinam soli i plasticnog otpada od turista!!!!
Odlično,ovo ako bude ispod 500kn kod nas onda ću kupiti.
My fan configuration:
1x200mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na straznjem panelu kucista,
2x120mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na straznjem panelu kucista,
3x120mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na prednjoj stranici kucista,
1x120mm CPU fan 4-pin konektor na MB sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,
3x80mm RAM fan 3-pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,
1x120mm PSU fan 3-pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,
1x100mm GPU fan 3-pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,
1x90mm PSU fan 3 -pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a
Kuciste Antec 1200
MB:Asus RIIE