Upravljanje dodirom

poruka: 16
|
čitano: 4.213
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravljanje dodirom".
16 godina
odjavljen
Upravljanje dodirom

Bolesno i predobro. Samo je cijena kod nas problem.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

mislim da unatošč svemu kod nas neće biti skuplje d 500 kn

izgleda moćno ova stvarčica

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

hehehe ovo mi je poznato iz filmova ;D! ! !

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

E, pa takav stroj ja već duže vremena tražim :)

Jedino šteta što ne može prikazivat informacije o temperaturama preko senzora od matične i grafičke, ne namjeravam baš rastavljat grafičku da joj turim ovaj senzor

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

Ovo ce da imam.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Upravljanje dodirom

kakav posebni konektor?

ima samo za 5 ventilatora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upravljanje dodirom
M4X kaže...

kakav posebni konektor?

ima samo za 5 ventilatora...

Pogledaj

.Slazem se da je 5 vent.malo!Ja imam 13 fanova :(

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 16:56 (dasHHa).
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

mislim da unatošč svemu kod nas neće biti skuplje d 500 kn

izgleda moćno ova stvarčica

Evo ga u DE za 60 EUR

dasHHa
15 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

Pogledaj

Šta će ti 13 ventova, Bog te vidio...?

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
dasHHa kaže...

Pogledaj

Šta će ti 13 ventova, Bog te vidio...?

Imam tu srecu da mi je comp u brodskoj kabini dimenzija 2,5x2m!!!!Zimi je ok-nemoram grijati kabinu :)))))....ali sad je 1.7. i pogodi koliko sam se preznojio kraj njega dok sam ti natipkao odgovor??!!??

p.s. klima je narihtana na 20 stupnjeva cijeli dan i noc,ne gasi se ali onih 13 fanova se ne stisavaju!!!!

dasHHa
15 godina
neaktivan
dasHHa kaže...
Imam tu srecu da mi je comp u brodskoj kabini dimenzija 2,5x2m!!!!Zimi je ok-nemoram grijati kabinu :)))))....ali sad je 1.7. i pogodi koliko sam se preznojio kraj njega dok sam ti natipkao odgovor??!!??

p.s. klima je narihtana na 20 stupnjeva cijeli dan i noc,ne gasi se ali onih 13 fanova se ne stisavaju!!!!

Aha... Onda možda i ima smisla, ja mislio da si skrenuo skroz ;))

16 godina
odjavljen
dasHHa kaže...

Brodska kabina figurativno ili doslovno? Ako je doslovno i ako je izvedivo, sredi sebi vodeno hlađenje s izmjenivačem kroz koji prolazi voda (odnosno more). Tiho i efikasno.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
dasHHa kaže...

Brodska kabina figurativno ili doslovno? Ako je doslovno i ako je izvedivo, sredi sebi vodeno hlađenje s izmjenivačem kroz koji prolazi voda (odnosno more). Tiho i efikasno.

Radim ja na tome vec odavno samo imam problema sa velikim kolicinam soli i plasticnog otpada od turista!!!!

dasHHa
15 godina
protjeran
Upravljanje dodirom

Odlično,ovo ako bude ispod 500kn kod nas onda ću kupiti.

samo problemi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dasHHa kaže...

Pogledaj

brem da ti možeš spojit više ventova na jedan ulaz, al možeš tako kontrolirati maksimalno 5 grupa ventilatora

BTW. znam neke grupe na fejsu koje imaju po 300 fanova XD

Ovo je moj potpis...
17 godina
neaktivan
dantex kaže...
dasHHa kaže...

Pogledaj

brem da ti možeš spojit više ventova na jedan ulaz, al možeš tako kontrolirati maksimalno 5 grupa ventilatora

BTW. znam neke grupe na fejsu koje imaju po 300 fanova XD

My fan configuration:

1x200mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na straznjem panelu kucista,

2x120mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na straznjem panelu kucista,

3x120mm molex 4-pin fan sa rucnom regulacijom brzine vrtnje na prednjoj stranici kucista,

1x120mm CPU fan 4-pin konektor na MB sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,

3x80mm RAM fan 3-pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,

1x120mm PSU fan 3-pin konektor sa  rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,

1x100mm GPU fan 3-pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a,

1x90mm PSU fan 3 -pin konektor sa rucnom/automatskom regulacijom brzine vrtnje putem BIOS-a

Kuciste Antec 1200

MB:Asus RIIE

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 19:42 (dasHHa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice