Uklanjanje IE-a nije dovoljno

poruka: 620
|
čitano: 253.603
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uklanjanje IE-a nije dovoljno".
17 godina
RE: Uklanjanje IE-a nije dovoljno
klimama kaže...
shkval kaže...
Sad sam zbunjen, živio sam u uvjerenju da su browseri besplatni. Može li mi netko odgovoriti da li mogu koristiti IE, a da nisam dao nikakvu lovu MS-u?

How To Install Microsoft Internet Explorer on Linux in Two Easy Steps

Install Internet Explorer 7.0 in Linux with IEs 4 Linux

A to su službeni, od MS-a podržani paketi?

Uz to, ovo je sa drugog linka:

Currently IEs 4 Linux (due to Wine limitations) can't install ie7 full package. What I have done so far is to install ie7 render engine into an ie6 user interface. So, right now, you will not get all that new interface and new features. But, what's important for web development, you already can get its engine to test your sites.

I još malo dalje, ako slijediš priču, IEs4Linux Known issues (osim što nema osmice, molim obratiti pažnju na boldano):

• Https sites do not work
  • Crashes a lot
  • Options dialog does not open (see this hack to avoid this problem)
  • Flash does not work
  • ActiveX does not work
  • Cookies does not work
  • Few rendering bugs like this
  • javascript:alert() does not open
  • Find dialog does not open (Ctrl+F)
Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Pitao je može li instalirati? - Točan odgovor je: može. Sve ostalo je suvišno.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
klimama kaže...
shkval kaže...

Sad sam zbunjen, živio sam u uvjerenju da su browseri besplatni. Može li mi netko odgovoriti da li mogu koristiti IE, a da nisam dao nikakvu lovu MS-u?

Možeš.

How To Install Microsoft Internet Explorer on Linux in Two Easy Steps

Install Internet Explorer 7.0 in Linux with IEs 4 Linux

Kakva perverzija! Ha-ha! Ovi linuxaši me svaki put oduševe. Još će bit da ima nešto slično za MSOffice...

Šta jes, jes. Svi browseri su besplatni, ma kakvi oni bili.

WTF?
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 9:28 (shkval).
16 godina
naxeem kaže...
Inače, ne, nisam MS fanboy i svim se silama trudim prijeći na Javu/Oracle/Linux/Solaris i čak, kao web programer, MRZIM IE jer je govno sa svojom v6 i v7; tek 8 nešto valja, a i on kenja. Uza sve to mrzim MS-ovu politiku izbacivanja novog razvojnog smeća svako malo i to što moram trošiti hrpe tisuća kuna godišnje na alate.

Samo par stilskih izmjena i dodatak za ostale programe (Office, CS, Corel..) je moja situacija -pogled na stanje. Sve koristim kao alat (moje stranke), ne kao izbor, jer ga zapravo nema. - Također i IE. (ovo nije @naxeem nego drugoj strani)

shkval kaže...

Nisam vidio da ste se složili oko toga da li se IE plaća ili ne?

Koliko mi je poznato IE postoji samo za Windowse, je li? Dakle, ako hoću koristiti IE moram dati neku lovu za win-licencu. Izgleda da sam, između ostalog, PLATIO i za korištenje IE-a! Jaajks!!!

Hotel također naplati wc papir i cvijet u vazi na stolu (nije iskazano na računu), zar je išta (stvarno) besplatno?

Ali barem formalno IE je besplatan, radi na OSu (određenom) jer nije kao Mac iz (4th Jully Independent? ) koji uploda virus na alienski mothership.

Na benziskoj možeš tankati Es95 ili EDisel, dali možeš birati ili prema vrsti motora?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 10:54 (ihush).
17 godina
neaktivan

Ček, ček, moram napomenuti da se meni sviđa Visual Studio, da su mi Windowsi definitivno, kao komplet gledano, najbolji OS na tržištu, da mi se Office jako sviđa iako je Outlookovo spajanje na hotmail račune krajnje debilno riješeno, itd. Microsoftov softver mi se uglavnom sviđa, jer je jednostavno u vrhu kao kompletan proizvod; da, jako rado bih fleksibilnost Eclipsea, refactoring NetBeansa, Borlandove komponente i VCL, Linuxov kernel i sistem datoteka, cijenu OpenOfficea, mogućnosti FireFoxa, brzinu Safarija i sl. ali kada moram birati, ipak je MS najbolji izbor za većinu stvari, a pogotovo kućne korisnike.

U svakom žitu ima kukolja, kao i žita u kukolju.

17 godina
naxeem kaže...

Super, onda ćeš mi konačno odgovoriti na pitanje po kojem ključu treba izuzeti MS od antitrustovskih zakona?

Pazi, gledam te!
17 godina
kizo2703 kaže...

E ,pa napokon smo došli do onog bitnog :vama gospodo očito kod novih Windowsa smeta samo jedna stvar - nedaju se više piratizirat ko prije.

Poboljšan je sistem aktivacije ,u Sedmici će vjerojatno bit još bolji nego na Visti i bit će još teže proć besplatno!

Trebat će stvarno dat pare ovaj put i to je problem. Nema više zabadava pa ajmo pljuvat po M$-u gdi stignemo!!

A ovo s IE-om i EU nebulozama je dobro došlo da se ispucaju frustracije!

Jel tako ,gospodo?!

I ko to opet dela pi*darije ,opet pao Bug?!

Pa kad bi barem došao taj dan da se windowsi ne mogu piratizirat. Mislim da bi onda free i opensource software u roku mjesec dana došao do respektabilnih brojki.... ali nažalost mislim da neće.... jer MS dobro zna da ako ne bude pirata da će onda i prodaja opadati. U zemljama di je piraterija najraširenija, windowsi imaju skoro pa 100% udijela....

U Zemljama gdje se plaća većina softwarea su ljudi malo oprezniji prema MS-u i iz tih zemalja dolazu ovakve inicijative za tužbama.....  Posebice u školama i faksevima, za razliku od naših gdje je MS zagospodario sa svojim softwerom....

P.S. pratim ovu temu i mogu reći da je ovo jedna od najluđih i najbolesnijih tema na ovom forumu, a pročitat je od početka do kraja zahtjeva psihičku i fizičku pripremu  Izlanuo seSmijeh

17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
naxeem kaže...

Super, onda ćeš mi konačno odgovoriti na pitanje po kojem ključu treba izuzeti MS od antitrustovskih zakona?

Ne vidim gdje je to netko zatražio, a ne vidim ni da se američki sudovi nešto trse suditi Microsoftu. Sve mi izgleda na gospodarsko Europa vs SAD preseravanje.

Onda, opet, s druge strane imaš i razlog za isključiti Microsoft: nepostojanje tužbi i zahtjeva prema Appleu (osim nizozemskog izbacivanja naglavce) već je dovoljno, a da ne govorim o tome da se, od Microsofta daleko opasnijem Googleu, ništa ne spočitava. Google je postao vrlo opasna korporacija, a to kao da mnogi odbijaju vidjeti. MS je prema njima kao pas čuvar prema bijesnom vuku.

daseparo kaže...

Pa kad bi barem došao taj dan da se windowsi ne mogu piratizirat. Mislim da bi onda free i opensource software u roku mjesec dana došao do respektabilnih brojki....

Nebi. Vista se mjesecima nije mogla piratizirati, pa se udio alternativa nije maknuo s mjesta.

16 godina
neaktivan

Piraterije će uvijek bit ,samo pitanje je koliko! Da ,to se slažem da u M$-u znaju da će cifre bit drugačije kad se Windowsi nebudu mogli crackat! No ,bez obzira na to ,i dalje će bit No.1 ,iz jedenostavnog razloga jel su oni postavili standarde i dok god bude hiljadu verzija open source OS-ova ,svaki sa svojim standardima ,freeware i open source opet nemaju šansi zauzet neki veći postotak na tržištu.

Isto je i sa Apple-om i Macom ,pa nisu ni oni bezveze prešli na Intel. Pričekajmo sljedeći OS koji naprave - vrlo lako bi se moglo dogodit da pređu s HFS-a na NTFS da bi mogli bit u potpunosti kompatibilni s Windowsima! A možda čak i oni počnu prodavat sami OS ,jel jedino tak mogu uzet dio tržišta od M$-a.

A kaj se tiče zemalja gdi je piratluk puno manji nego ovdje ,i opet je M$ No.1 prvenstveno u tim obrazovnim ustanovama koje spominješ!

Zakaj? Prvo je cijena jel jedna licenca za Windowse ili Office na veliko za obrazovne ustanove je smiješno mala - nekoliko eura. Drugo je standard. Svuda je sve unificirano.

Inicijative nisu došle iz neke od zemalja EU ,nego od lobista i političara u Evropskom parlamentu i raznih komisija u Uniji.

S tim se slažem u potpunosti - čista boleština!

I'm so tired...
17 godina

Ja bome na linux ne idem.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:55 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxxem kaže

Nebi. Vista se mjesecima nije mogla piratizirati, pa se udio alternativa nije maknuo s mjesta.

Vista nije baš imala dobar ulaz na tržište i nije je pratio baš dobar glas, a Microsoft je sve pokušavao da je progura...... Ali to je jedna druga tema!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:21 (daseparo).
16 godina
neaktivan

Mislim da bi svi bili najsretniji da novi Windows 7 E izgleda ovak(slika). E onda niko od "pravednika" nebi imal prigovora!

A čovjek je ovdje pogodil svu srž problema!

Jedino s*anje je kaj je i Hrvatska u toj grupi zemalja gdi će se taj 7 E prodavat!

Šalu na stranu ,treba pročitat i ovo i stale članke na linkovima pa se zapitat - kaj EU hoće i ko tu koga j...?!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:45 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ihush kaže...

Hotel također naplati wc papir i cvijet u vazi na stolu (nije iskazano na računu), zar je išta (stvarno) besplatno?

Ali barem formalno IE je besplatan, radi na OSu (određenom) jer nije kao Mac iz (4th Jully Independent? ) koji uploda virus na alienski mothership.

Na benziskoj možeš tankati Es95 ili EDisel, dali možeš birati ili prema vrsti motora?

Je li ti sam sebe razumiješ? Meni je to što si napisao jasno, kao vjerojatno tebi ovo: Jag är förvirrad! (Nisu grube riječi, a potraži online BESPLATNI švedsko-hrvatsko-engleski prevoditelj).

Odakle ti ideja da ništa nije besplatno? Ako ti firma plati smještaj u hotelu, tebi je besplatno, koga briga tko je platio. Da malo ublažim stvar, možda si htio reći da se svaki ljudski rad, na ovaj ili onaj način nekako isplati, odnosno naplati (a i tome bi se dalo raspravljati).

A besplatne stvari su, vezano za temu, Opera, Firefox, pa i IE i to za sve korisnike.

Edit: Jedno pitanje: upravo se malo igram sa IE8 (da vidim ja o čemu se toliko priča). Kad tamo, ne prikazuje mi, desno od poruka koje gledam, stupac sa search okvirom i ispod toga aktivnim temama. WTF? (Nadam se da razumijete, i da ne trebam slat sliku desktopa).

WTF?
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:49 (shkval).
17 godina
neaktivan
daseparo kaže...
naxxem kaže

Vista nije baš imala dobar ulaz na tržište i nije je pratio baš dobar glas, a Microsoft je sve pokušavao da je progura...... Ali to je jedna druga tema!!!!!

Tim više! Baš zato što je "Vista loša" i nije se mogla crackati, alternative su imale apsolutno najbolju i vrhunsku šansu za uspjeh!

kizo2703 kaže...

Mislim da bi svi bili najsretniji da novi Windows 7 E izgleda ovak(slika). E onda niko od "pravednika" nebi imal prigovora!

A čovjek je ovdje pogodil svu srž problema!

Jedino s*anje je kaj je i Hrvatska u toj grupi zemalja gdi će se taj 7 E prodavat!

Šalu na stranu ,treba pročitat i ovo i stale članke na linkovima pa se zapitat - kaj EU hoće i ko tu koga j...?!

Ovaj šaljivi blog je odličan komentar. :)

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Pa šta se neće oni prodavati paralelno s normalnom verzijom sedmice?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne bih bas rekao, prvi aktivatori za Vistu (oni koji su lupali brand u instalaciju "HP, DELL" itd) pojavili su se 2 tjedna nakon izlaska viste.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Kod nas ,i u zemljama EU prodavat će se ta verzija bez IE-a. U ostatku svijeta normalna kakvu sad imaš ko RC.

Ako se u međuvremenu EU biseri ne sjete još nečega!

A ovdje je još jedan dobar komentar sa mnogo interesantnih pitanja ,te još jedan članak u kojem se nabrajaju svi glavni igrači u ovom cirkusu.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 14:49 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Da ne ispadenem nekritički štovtelj MS-a i IE 8, evo jednog problema kojeg nemam sa liscem:

Na Bug-ovim stranicama IE ne može zapamtiti password za prijavu (user name pamti), a ista stvar mi se događa na G-mailu.

Sve sam u njegovim opcijama podesio kako treba, a kod nekih stranica IE pamti i passworde (npr. na korisničkim stranicama T-coma IE pamti i username i password)

Lisac nema tih problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čuj ,nitko od nas nije pretjerani štovatelj M$-a ,dapače. Itekolko sranja bi moglo nabrojit.

A to s passwordima i njihovim pamćenjem je boljka još od prvog IE ,tak da to nije niš novo.

Firefox jednostavno ima najbolji sistem za to od svih browsera.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 15:44 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Floki kaže...

Da ne ispadenem nekritički štovtelj MS-a i IE 8, evo jednog problema kojeg nemam sa liscem:

Na Bug-ovim stranicama IE ne može zapamtiti password za prijavu (user name pamti), a ista stvar mi se događa na G-mailu.

Sve sam u njegovim opcijama podesio kako treba, a kod nekih stranica IE pamti i passworde (npr. na korisničkim stranicama T-coma IE pamti i username i password)

Lisac nema tih problema

Ja nemam tih problema ni na poslu ni doma sa IE8, meni pamti sve username i passworde. Na poslu ih imam podosta i nikad problema.

17 godina
naxeem kaže...
Veliki Brat kaže...
naxeem kaže...

Ne vidim gdje je to netko zatražio, a ne vidim ni da se američki sudovi nešto trse suditi Microsoftu. Sve mi izgleda na gospodarsko Europa vs SAD preseravanje.

Onda, opet, s druge strane imaš i razlog za isključiti Microsoft: nepostojanje tužbi i zahtjeva prema Appleu (osim nizozemskog izbacivanja naglavce) već je dovoljno, a da ne govorim o tome da se, od Microsofta daleko opasnijem Googleu, ništa ne spočitava. Google je postao vrlo opasna korporacija, a to kao da mnogi odbijaju vidjeti. MS je prema njima kao pas čuvar prema bijesnom vuku.

Američki su sudovi MS-u već odavno presudili, i to u nekoliko navrata...

Napostojanje tužbi prema trećoj strani (čak i u slučaju monopolista tipa Googlea, Apple ionako nije monopolist, pa za njega zakon ne vrijedi) je toliko besmisleno da neću niti komentirati, a usporedba psa (i to čuvara, ni manje ni više) sa vukom je tendenciozna (u najmanju ruku).

Svejedno hvala, jer si mi dao upravo onaj odgovor kakav se mogao očekivati - iz šupljeg pa u prazno...

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Da, prije 5 godina... A to što tebi ne smeta nepostojanje drugih tužbi dovoljno govori o tvojim motivima obrane EK kojoj se većina smije.

16 godina
neaktivan

Iz šupljeg pa u prazno... Veliki Brate ,preljevaš ga iz šupljeg u prazno! Pričat o stvarima od prije 5 ili 10 godina i to stavljat ko glavni argument je baš to - iz šupljeg u prazno!

I'm so tired...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ihush kaže...
shkval kaže...

Nisam vidio da ste se složili oko toga da li se IE plaća ili ne?

Koliko mi je poznato IE postoji samo za Windowse, je li? Dakle, ako hoću koristiti IE moram dati neku lovu za win-licencu. Izgleda da sam, između ostalog, PLATIO i za korištenje IE-a! Jaajks!!!

shkval kaže...

Je li ti sam sebe razumiješ? Meni je to što si napisao jasno, kao vjerojatno tebi ovo: Jag är förvirrad! (Nisu grube riječi, a potraži online BESPLATNI švedsko-hrvatsko-engleski prevoditelj).

Odakle ti ideja da ništa nije besplatno? Ako ti firma plati smještaj u hotelu, tebi je besplatno, koga briga tko je platio. Da malo ublažim stvar, možda si htio reći da se svaki ljudski rad, na ovaj ili onaj način nekako isplati, odnosno naplati (a i tome bi se dalo raspravljati).

A besplatne stvari su, vezano za temu, Opera, Firefox, pa i IE i to za sve korisnike.

Edit: Jedno pitanje: upravo se malo igram sa IE8 (da vidim ja o čemu se toliko priča). Kad tamo, ne prikazuje mi, desno od poruka koje gledam, stupac sa search okvirom i ispod toga aktivnim temama. WTF? (Nadam se da razumijete, i da ne trebam slat sliku desktopa).

-da stvarno mi nije jasno (ne jezik nego smisao). Za korištenje windowsa (i svaki komercijalni soft.), daješ lovu M$u (ili nekom trećem), za IE formalno ne, ... navučeno/indirektno hmm -da? Jer ako si kupo miša, znači ipak si platio da bi koristio, jer bez miša... -jednu ili drugu stvar, nešto, negdje moraš platiti.  ... ili korištenje klimama-ovog linka. Nevinašce

Microsoft odlučuje za koju platformu će raditi neki software, kao MSOffice4Mac. Ili bi i to trebala odlučivati EU?

Malo me ipak iznanađuje, da osoba tako visokih 'Sverige' standarda, europskih kriterija, načina razmišljanja, koji je daleko superiorniji ovom našem 'domesticus-vulgaris-seljo', zapravo stoji na strani zabrana, reketa, na strani npr IBMa, protiv wintela koji je zapravo najzaslužnija poluga razvoja PC industrije, svi koji igraju igre, gledaju divXe, surfaju, čak i spamaju, to dobrim dijelom duguju MSu i intelu. Linus je samo jedan ogranak od njihovih korjena. Kizo je postavio linkove, na kojima koliko sam (u svom neznanju) pročitao manje-više identične stavove kao i na ovom forumu, a to su za razliku od nas (balakanaca) 'zapadnjaci' tj. nebalkanci.

Na više mjesta spominjem distributere/proizvođaće -to rade i oni razvijeni zapadnjaci! (OEM!) kako to da ja kao balkanac imam slično mišljenje a EU komisija sasvim suprotno? -ili je ipak lobiranje razlog?

Paolo2612 kaže...
kizo2703 kaže...

koji dio riječi Zabrana/Uklanjanje itd, nije jasan? Nema 'normalne' verzije, jer što je u čitavoj ovoj temi normalno?

Druga je stvar (preciznost-tehnikalija) IE se ne prodaje. Izlanuo se

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Dečki, možemo reći što hoćemo, ali IE 8 je dobar browser, povlačim se s ove teme i predviđam da će dosta ljudi držati IE 8 i FF, pogotovo od kad skuže da veće razlike danas nema, bilo je velike razlike u vrijeme IE 6 kad je FF izišao. Danas su izjednačeni , za svaki slučaj, nek su oba tu, ako se jedan sruši,valja drugiCool 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ce i IE i FF otic u povijest kada Opera 10 na vlast dodje. Po meni su i Opera 9.6 i Safari 4 bolji od spomenutog dvojca. A sto se tice ovoga sa IE-om u Windowsima, nista necemo promijeniti svadjom... Cinjenica je da su svi browseri besplatni i da se nikome na browser ne isplati nalijepiti cijenu. I mene zanima kako ce se isporucivati Win7 za Europu i kako ce izgledati to rjesenje koje donese Komisija. Dosta ovdje i od mene. Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Mislim da ce i IE i FF otic u povijest kada Opera 10 na vlast dodje. Po meni su i Opera 9.6 i Safari 4 bolji od spomenutog dvojca. A sto se tice ovoga sa IE-om u Windowsima, nista necemo promijeniti svadjom... Cinjenica je da su svi browseri besplatni i da se nikome na browser ne isplati nalijepiti cijenu. I mene zanima kako ce se isporucivati Win7 za Europu i kako ce izgledati to rjesenje koje donese Komisija. Dosta ovdje i od mene. Pozdrav

opera 10 kao beta je katastrofa!!! ima kao neki turbo moš mislit umanji ti kvalitetu slika i videa i onda ti radi brže kako neće kad mi onda prokaže sliku u 16 bit.

Safari-u dajem veliki + zbog live view.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
17 godina
naxeem kaže...

Da, prije 5 godina... A to što tebi ne smeta nepostojanje drugih tužbi dovoljno govori o tvojim motivima obrane EK kojoj se većina smije.

Pa zapravo, u SAD-u su za potpuno istu stvar proglašeni krivima '99., a potvrdu je presuda dobila 2001. nakon žalbe MS-a. Prije pet godina su dobili presudu od strane EU, vezano na istu praksu (samo je drugi program, WMP). Što se ovog slučaja tiče, EU komisija se eksplicitno poziva na praksu od 1996 do danas, što opet možeš naći u službenim dokumentima EU (OK, ti vjerojatno ne možeš).

Koliko meni (ne) smeta postojanje drugih tužbi možeš pročitati par strana ranije (i opet je u potpunoj suprotnosti s ovim što pišeš), a to što se meni većina možda smije me niti najmanje ne brine u situaciji kada ta ista većina nema pojma o čemu priča, niti o čemu se zapravo radi, jer...

...odgovor na pitanje koje uporno postavljam postoji, legalan je i potpuno moguć - postoji mehanizam koji omogućuje da se pozicija i postupci MS-a opravdaju. Da si samo jednoom pročitao dokument o kojem se radi (Treaty establishing the European Community, tj. Sporazum o osnivanju Europske Unije, članci 81. - 86.) , pronašao bi stavak koji govori o tome kako se sve te radnje mogu smatrati legalnima (u određenim slučajevima). Žalosna činjenica je da već tjedan dana nitko ovdje nije uopće pročitao pozadinu problema o kojem se diskutira, nego se priča napamet (a kamoli da se razumije problem kao takav).

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

opera 10 kao beta je katastrofa!!! ima kao neki turbo moš mislit umanji ti kvalitetu slika i videa i onda ti radi brže kako neće kad mi onda prokaže sliku u 16 bit.

Safari-u dajem veliki + zbog live view.

Da mi je nac dvojicu koji su u mogucnosti izjaviti ovakvu glupost. Ocigledno je da ne znas kako neki browser radi i koje su prednosti Opere. A ti dajes Safariju plus na osnovi live viewa... WTF?! Mozda i Safari stave u Windows. ROFL

17 godina
neaktivan

Probao sam Safarija, al mi odudara od "standardnog" koncepta browsera kakvi su IE i FF,pa ga bez obzira na live view puno ne koristim, isto je sa Chrome-om. A Opera nije proširiva, tako da mi je kombinacija IE , FF najbolja

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice