Tri sata bez Facebooka

poruka: 60
|
čitano: 7.325
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tri sata bez Facebooka".
13 godina
neaktivan
Re: Tri sata bez Facebooka
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

U pravu si, evo ja ne koristim Facebook i to mi pomaže da održim kondiciju! Pitaš kako? Sad ću da ti kažem.

• Pa kad želim da pitam nekog šta su radili u školi otrčim 4 kilometra da ga pitam.
  • Kad želim da vidim nečiju sliku, pogotovo rođake iz Luksemburga koje rijetko viđam, otrčim do njih i uzmem im album sa slikama.
  • Kad želim da prijatelju pokažem link nečega, napišem ga na papir, otrčim 15 kilometara...

Besmisleno je pričati, Facebook je ludo dobar. Jedini problem je to što ne radi dobro na Opera-i.

Teški lol

Neznam jel si cuo mozda za, mail, skype, msn, mobitel, googletalk...

Pa od tog upravo i bježi. Ja koristim telefon.

Osim toga, dogodi se da profesor nekom nešto kaže za zadaću, on to stavi na fejs kojeg ja jedini u rezredu nemam, slijedeći dan jedino ja mogu reć da nisam znao i taj jedan učenik ispadne kriv... Fora.

16 godina
protjeran
logik kaže...
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

Besmisleno je pričati, Facebook je ludo dobar. Jedini problem je to što ne radi dobro na Opera-i.

Teški lol

Pa od tog upravo i bježi. Ja koristim telefon.

Osim toga, dogodi se da profesor nekom nešto kaže za zadaću, on to stavi na fejs kojeg ja jedini u rezredu nemam, slijedeći dan jedino ja mogu reć da nisam znao i taj jedan učenik ispadne kriv... Fora.

Imat ćeš i ti jednom.

Kad narasteš možda, sad ti i ne treba.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:07 (Mentalist).
16 godina
protjeran
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

U pravu si, evo ja ne koristim Facebook i to mi pomaže da održim kondiciju! Pitaš kako? Sad ću da ti kažem.

• Pa kad želim da pitam nekog šta su radili u školi otrčim 4 kilometra da ga pitam.
  • Kad želim da vidim nečiju sliku, pogotovo rođake iz Luksemburga koje rijetko viđam, otrčim do njih i uzmem im album sa slikama.
  • Kad želim da prijatelju pokažem link nečega, napišem ga na papir, otrčim 15 kilometara...

Teški lol

Neznam jel si cuo mozda za,

• mail,
  • skype,
  • msn,
  • mobitel,
  • googletalk...
  •   Koristim mail u komunikaciji s nekim starijim ljudima. Mail se mora provjeravati (što ljudi rijetko čine) i teško je imati konferencijski mail.
  • Skype koristim kad imam razrednu kavu. Petkom se skupimo i pričamo. Problem je to što nisu svi uvijek na Skype-u i dijeljenje sadržaja je sporo.
  • MSN nitko na svijetu ne koristi osim mene i jednog prijatelja (njemu stoji u start-up-u več 7 godina, ne znam za li da ga ima)
  • Mobitel je jako, jako skup. Koristim ga kad sam izvan kuće.
  • Googletalk? What is this? I don't even...

A Facebook? Na Facebook-u je sve lako i sve moguće.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka

Dajte mi konop da se obisim za prvo stablo.....................{#} ajte vanka lip je dan a ne ka moja žena kukati kako se knjiga lica srušila {#}

So say We All
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
skyreeper kaže...

Dajte mi konop da se obisim za prvo stablo.....................{#} ajte vanka lip je dan a ne ka moja žena kukati kako se knjiga lica srušila {#}

Uff ovi izm og razreda me zvali da im "fejs" ne radi da im popravim inače će se ubit od dosade jer nemaju radit.{#}

Potpis trenutno nedostupan
15 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka

Facebook je jako koristan ako se ga koristi za prave namjene. Ja recimo nemam problema da zivim bez njega.. Djeljenje sadrzaja bez facebooka je tesko? A dropbox+mail=brzina i jednostavnost.

Snasli bi se i bez njega, ali je ljepo da ga imamo {#}

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mentalist kaže...
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

Teški lol

Neznam jel si cuo mozda za,

• mail,
  • skype,
  • msn,
  • mobitel,
  • googletalk...
  •   Koristim mail u komunikaciji s nekim starijim ljudima. Mail se mora provjeravati (što ljudi rijetko čine) i teško je imati konferencijski mail.
  • Skype koristim kad imam razrednu kavu. Petkom se skupimo i pričamo. Problem je to što nisu svi uvijek na Skype-u i dijeljenje sadržaja je sporo.
  • MSN nitko na svijetu ne koristi osim mene i jednog prijatelja (njemu stoji u start-up-u več 7 godina, ne znam za li da ga ima)
  • Mobitel je jako, jako skup. Koristim ga kad sam izvan kuće.
  • Googletalk? What is this? I don't even...

A Facebook? Na Facebook-u je sve lako i sve moguće.

Ako imas smartphone,a danas dosta ljudi ima,postoji jedna lijepa aplikacija zvana viber.Ako te zanima nesto vise o njoj,bing ti je prijatelj.

14 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka
joj, dabar da ga maknu zauvjek, jest da ga goristim svaki dan i pocijele dane sam na fb ali nisam tako ovisan da bi npr. bio bijesan da nevidim kaj ima novo na fb......meeni je u zanje vrijeme postao dosadan, jer nema više ništa posebnog na njemu....

htjebi da ga ugase jer da se napokon ljudi izađu van i da vide sunce i da se druže s frendovima,,,,,a ne se družit preko fb......fb je dobar jer možeš trako upoznat nekog tko je dalje od tebe i onda da se nađu npr.....a ne bit prijatelji samo prek fb.....xddd......zato ovi shopung centri propadaju jer nema ljudi jer su svi doma za kompom i klikaju po fejsu :D , rađe daju 400 kn za internetnet da mogu bit na fb, nego 50 kn za pivu s društvom.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tri sata bez Facebooka

Sto ljudi vide toliko u tom Facebooku da mogu cijeli hebeni dan izgubiti na njemu?Ja sam ga deaktivirao i moram priznati da se osjecam mnogo bolje otkad ga nemam.

Clock2much :)

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Ako imas smartphone,a danas dosta ljudi ima,postoji jedna lijepa aplikacija zvana viber.Ako te zanima nesto vise o njoj,bing ti je prijatelj.

Skinuo i probao.

Zovem sestru na Monte, ne prima poziv. Zovem tatu na SE k800, ne prima. Zovem kućni, ne prima. Zovem Korčulu, ne prima.

Nitko ne prima.

14 godina
neaktivan
I onaj koga zoves mora imati instalirani viber.
Josip
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sto ljudi vide toliko u tom Facebooku da mogu cijeli hebeni dan izgubiti na njemu?Ja sam ga deaktivirao i moram priznati da se osjecam mnogo bolje otkad ga nemam.

Takav sam i sam, koliko sam samo problema imao sa tim hebenim fb. Možemo reći da je on trenutno "globalno selo". 

Sve zasnovano na tome da se nekome svidi tvoj post. Pa ja ako ću nekoga šarmirati, odvest ću ga u šetnju, pogledati kakav film u kinu, kupiti buket ruža... 

Ali većina ih gleda u ovaj fb kao u svetinju.

17 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

Teški lol

Tko u današnje vrijeme za komunikaciju još koristi email osim ako to nije nužno, email nije za realtime chat. Skype je program koji je ružan, glomazan i pretrpan igrama i sličnim glupostima a njegova svrha su prvenstveno VoIP pozivi koji se naplaćuju a ostalo su samo usputne mogućnosti. Prošlo je vrijeme MSNa isto kao i ICQa, on pomalo gubi stare korisnike a novijim generacijama je potpuna nepoznanica. Mobitel je nešto sasvim drugo i ne može se uspoređivati s besplatnim uslugama, postoje Viber i WhatsApp ali nemaju svi smartphone. Google Talk je dobar ali ga koriste samo geekovi. Ostaje jedino Facebook koji koristi otvoreni jabber protokol isto kao i google talk i ima najveću bazu korisnika a to mu je glavna prednost. Da bi bio sa svima u kontaktu, danas je dovoljno samo biti na Facebooku jer ga skoro svi koriste i nema potrebe zajebavati se s brojnim programima i različitim, zatvorenim, nekompatibilnim protokolima.

Is it weird that this gave me an orgasm?
16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
Kule_zg kaže...
Mentalist kaže...

Teški lol

Tko u današnje vrijeme za komunikaciju još koristi email osim ako to nije nužno, email nije za realtime chat. Skype je program koji je ružan, glomazan i pretrpan igrama i sličnim glupostima a njegova svrha su prvenstveno VoIP pozivi koji se naplaćuju a ostalo su samo usputne mogućnosti. Prošlo je vrijeme MSNa isto kao i ICQa, on pomalo gubi stare korisnike a novijim generacijama je potpuna nepoznanica. Mobitel je nešto sasvim drugo i ne može se uspoređivati s besplatnim uslugama, postoje Viber i WhatsApp ali nemaju svi smartphone. Google Talk je dobar ali ga koriste samo geekovi. Ostaje jedino Facebook koji koristi otvoreni jabber protokol isto kao i google talk i ima najveću bazu korisnika a to mu je glavna prednost. Da bi bio sa svima u kontaktu, danas je dovoljno samo biti na Facebooku jer ga skoro svi koriste i nema potrebe zajebavati se s brojnim programima i različitim, zatvorenim, nekompatibilnim protokolima.

Velika većina kolega forumaša uopće nezna kako je to bilo kad mobitel nije postojao a kamoli da znaju učitati igru iz DOS-a na komodorcu,moje mišljenje je da smo prije puno bolje živjeli i puno se više družili uz bocu vina (pive) i gradele(roštilj) kad si onako lipo pripit moga ženu za guzu uvatiti :P,i svi smo uvik bili u kontkatu jer ako me netko triba zna di sam :P.....Mislim sva ta tehnologija je super ali triba ona služiti tebi a ne ti njoj.Primjer:

Prije dva dana sidim u birtiji i kraj mene dva klinca cirka 14 godina sa prijateljicama.I mi onako natežemo pivu kad ovaj jedan kraj mene ispali:"Čoviće,ćaća mi razbia tastaturu,po cili dan sidim doma i piljim u zid,nemogu uopće na fejs."

Frend i ja se pogledamo i onako WTF????

{#}

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 17:54 (skyreeper).
16 godina
Zuja kaže...

Facebook je jako koristan ako se ga koristi za prave namjene. Ja recimo nemam problema da zivim bez njega.. Djeljenje sadrzaja bez facebooka je tesko? A dropbox+mail=brzina i jednostavnost.

Snasli bi se i bez njega, ali je ljepo da ga imamo {#}

A facebook + dropbox...da vidiš tek onda..

Meni je fascinantna ova ekipa koja skače na svaki spomen facebooka i prosipa pamet o "izlasku van", a i sami cijeli dan vise na Bug-u i igrama...{#}

Ne kužim, kaj bi ja sad trebao uletavati u teme o igrama i osuđivati njihove konzumente kako su "no-liferi"? Što vas je to nagnalo na komentiranje servisa kojeg ne koristite?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Tri sata bez Facebooka

Imao sam ga pa ga mogu i komentirati.A uz to sam na faksu,izlazim,tu je teretana i rekreacija.Ne vidim zasto ga onda nebih smio komentirati?

0 0 hvala 0
16 godina

Nigdje nisam apelirao na tebe.

To što si se ti pronašao u mom postu je druga stvar..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka

Inače mi je stalno u jednom od tabova, ma kako samo nisam primjetio o_O

Vrijeme je za promjene...

0 0 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...

Nigdje nisam apelirao na tebe.

To što si se ti pronašao u mom postu je druga stvar..;)

Znao sam da ces to napisati.Nisam se pronasao nego sam ja jedini ostavio takav komentar pa se ocito tvoj post na mene odnosio.{#}

14 godina
protjeran
Tri sata bez Facebooka

Who care??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka

morao sam odma normabel popiti ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
14 godina
@Mentalist

Oca,kucu i korculu inace isto kontaktiras preko facebooka?
14 godina
neaktivan

Meni je faebook koristan za zaradu. Imam 3 bloga, jedan ima jako malo posjeta 2 dobro napreduje a 1 je pak u 30 min imao 130 posjeta. Reklamiram blogove po raznim grupama privlaćim rulje na njih i nekolicina njih klikne na oglas. {#}

Arian RIčko
16 godina
protjeran
@gamer34

Ne znam zasto je toliko tesko citati. Viber mi je ponudjen kao alternativa mobitelu, a ne Facebook-u.
14 godina
a mobitel kao alternativa facebooku
16 godina
neaktivan
logan kaže...

Od kada je Kompjutora, taj fejs je najveće govno ikada izmišljeno, a jedan tupan koji ga je izmislio živi lagodno i bezbrižno na račun miljarda navučenih (zdrogiranih) ovisnika koji više nemaju pojma što je druženje u četri oka.......fejs, fuj, fuj, fuj !!!

To isto moja baka i djed kažu za kompjutere i internet...  Starima je teško objasnit što mladi vole {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 23:29 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
eh ja u to vrijeme spavam ko zaklan :D al moram priznat da se to desilo u vecernjim satima, kad pozelim bacit koji zynga texas s frendovima,onda bi malo dosadno bilo... ZAMISLI ONO, MORALI BI NA PIVO SKOCIT.... ccc
hahaha
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
neaktivan
Tri sata bez Facebooka

Najveća prednost facebooka je kaj su na njemu praktički svi, i oni koji znaju samo surfat na kompu i oni koji znaju puno više. Meni je svejedno dal ću koristit za dopisivanje gtalk, whatsapp ili fb messenger, ali većina ljudi zna samo za fb, pa ok, meni paše. Njima je besplatno jer ne moraju slati sms, meni isto jer dobijem push na mob prek fb messengera, odgovaram besplatno i svi sretni i zadovoljni. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Tri sata bez Facebooka
Kad čitam neke od postova dobijem dojam da se prije pojave FB (prije 3-4 godine kad se proširio u nas) 99% djece ali i odraslih stalno družiti vani na zraku, bavilo sportom ili igralo. Ali svatko od nas zna da nije bilo tako. A isto tako svi dobro znamo da se FB sruši, da bi se većina samo prebacila na G+ ili neku od alternativa. Čak i da ne postoji ni jedna (anti)socijalna mreža, našli bi nešto drugo. Bile to igrice ili slično. Nije FB kriv što se društvo sve teže uživo socijalizira. FB je samo jedan od alata koji ako se dobro koristi može biti dopuna uobičajenoj socijalizaciji(ako se radi o različitim krajevima svijeta, uz ostale elektroničke oblike i jedina). Jedino negativno kod FB su ljudi kojI ga neznaju koristiti i pohlepa same firme da izvlači što više privatnih podataka i prodaje ih ponekad čak i bez korisnikova znanja.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tri sata bez Facebooka

Svi mediji prenjeli vijest kao da je pao cijeli net(nekima i je)!!!

Nadam se da maloumnici nisu diživjeli dodatna oštećenja mozga!

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice