I televizori se personaliziraju

poruka: 10
|
čitano: 3.691
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I televizori se personaliziraju".
17 godina

"Za razliku od bar koda, za čije su očitavanje potrebni posebni skeneri..."

Ovo nije točno jer i običan bar kod možeš pročitati sa mobitelom sa istim softwareom isto kao i QR kod. Da li ćeš pronaći odgovarajući rezultat to je priča za sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam se zacudio prije par mjeseci da mob moze citat QR kod ..lol al eto moze . zanimlivo je to ..skrivene poruke unutar sličice jel Smijeh

qr code qr code
p.s. dobro je šalabahtere xD

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 10:51 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakve su to gluposti?

Sta ne mogu prikazati poruku na televizoru (jer to je televizor), a ne slati neki glupi QR kod, ko bude to skenirao. Ludi japanci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: I televizori se personaliziraju
Bitanga kaže...

Kakve su to gluposti?

Sta ne mogu prikazati poruku na televizoru (jer to je televizor), a ne slati neki glupi QR kod, ko bude to skenirao. Ludi japanci.

"...ali moguće ga je koristiti i za marketinške poruke."

:)

99.90% razvoja i napretka tehnologije ide samo u svrhu zarade.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
Littlemanbeingerased kaže...

...ali moguće ga je koristiti i za marketinške poruke."

99.90% razvoja i napretka tehnologije ide samo u svrhu zarade.

Al ono... budes s mobitelom cekao kraj TVa i skenirao barkodove, zbog cega? :-)

17 godina
protjeran

nasljednik bar koda je RFID

If it can't be my design, this is my line.

0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

...ali moguće ga je koristiti i za marketinške poruke."

99.90% razvoja i napretka tehnologije ide samo u svrhu  zarade.

Al ono... budes s mobitelom cekao kraj TVa i skenirao barkodove, zbog cega? :-)

kaj   bi RTL dao da ima tak nekaj..

"ko prvi skenira i pošalje sms, dobije nagradu dormeo madrac" cijena sms-a 15kn + pdv

i hrpa priprostih ljudi, koji su kupili najnoviji mobitel (koji im ne treba, al je bitno imat), krene slikat i slat poruke.. hvaleći se popodne kod štefice uz čašiću razgovora preko ograde..

16 godina

Klasičan GPS nikome ne šalje svoju poziciju. Radi isključivo kao prijemnik signala sa satelita i tako sam zaključuje gdje je, a da nitko drugi to ne zna, pa niti sateliti čije signale očitava. Ovaj TV šalje informaciju o tome gdje se trenutno nalazi. Velika prekretnica u gubitku privatnosti. Iako već s mobitelom gubite privatnost ne samo poruka i razgovora, nego i pozicije gdje se nalazite. Još samo da uvedu zakon da ne možete anonimno kupiti prepaid SIM karticu, i by-by privatnosti. Prate vas točno gdje ste.

Postoje vojni sistemi koji navode raketu točno u mobitel (da se prilagoditi za kuću u kojoj je TV koji šalje GPS signal). To su iskusili neki vojni zapovjednici kojima je američka raketa doletjela i pogodila ih točno u glavu, točno u mobitel, dok je razgovarao - zadnja greška koju je napravio. Zbogom privatnosti, pozdrav big brotheru i ubojitoj moći male skupine ljudi, moći ubiti bilo kojeg čovjeka, bilo gdje na zemlji, relativno jeftino i vrlo efikasno. Scary, ali tako je.

0 0 hvala 0
17 godina

Joj daj, navodi raketu tocno u mobitel, o cemu ti pricas...

odi na neki pusti otok pa se zabavljaj.

15 godina
neaktivan

Ti QR kodovi su predobra stvar samo sta smo mi hrvati prezaostali i nemamo pojma čemu služe.

Vani sam ih vidio još prije par godina, ali ni sam nisam baš reagirao na njih.

Neki dan sam na fejsu naletio na grupu QR kod i to je baš HR grupa i fakat su ok tako da sam masu naučio i jedva čekam da te kampanje krenu i kod nas jer je to vani ludilo.

Pogotovo ludi japanci... :D :D

Evo linka na grupu.. tj stranicu... http://www.facebook.com/QRkod 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice