Tele2: Flat internet stigao i na mobilne uređaje

poruka: 249
|
čitano: 54.879
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2: Flat internet stigao i na mobilne uređaje".
15 godina
neaktivan
Re: Tele2: Flat internet stigao i na mobilne uređa

Ma nemoj, onda bi se tako i tarife aktivirale. Meni se tarifa aktivira za manje od minute i odmah mogu razgovarati, pisati poruke i ići na internet.

Ne aktivira se kartica da treba duže vrijeme.

12 godina
neaktivan

Zašto uopće postoji takav sustav? I zašto se kasnije ne dobije svaki put po 5 ili 10?

0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Zašto uopće postoji takav sustav? I zašto se kasnije ne dobije svaki put po 5 ili 10?

otvori svoj telekom pa stavi šta hoćeš do onda koristi šta ima. jer ovakvu ponudu nema niti jedan operater trenutno.

11 godina
Predator003 kaže...

Fakat ne kuzim, dobijes ono sto ne nudi nitko od konkurencije i jos uvijek cendras.

Battlenet - TheProdigy#2234
12 godina
neaktivan

Čemu ljutnja? Ja samo pitam koji je razlog postojanja tako glupog sustava. 

0 3 hvala 0
15 godina
Predator003 kaže...

Taj sustav je nešto najbolje što se moglo desit. Pun mi k masnog naplaćivanja a ništa ne dobiješ za te novce.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Nije da smo već na jedno svakoj stranici pet puta napisali da nije do Tele2 već do HAKOM-a.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže.. 

Taj sustav je nešto najbolje što se moglo desit. Pun mi k masnog naplaćivanja a ništa ne dobiješ za te novce.

Slažem se. Ali ovo sa porukama je nepotrebna komplikacija. 

16 godina
neaktivan
Tebi je ostalima nije. Zbog takvih kao ti koji siluju torrente (i to povezan sa mobom) a hrpu tog skinitog nikad ni ne pogledaju ili odigraju i stavljaju ogranićenja. Nikada nećeš skinuti cijeli net ne boj se.

2 0 hvala 0
14 godina
Predator003 kaže...
x18x05x kaže.. 

Pa uzmi pokućni pa surfaj. Tarifa na Voice usluzi nije za skidat cijeli net nego za normalno korištenje. Ako hoćeš sabijat gigabajte onda uzmeš pokućni.

17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
x18x05x kaže.. 

Mene u T-Mobileu nakon sto potrosim gigabajte iz tarife jedna "poruka" tj. dodatni GB kosta 35 kuna. Da nisam na ugovoru, odmah bih presao na Tele2 i slao besplatne poruke kad predjem 5GB. Cak i u novoj T-Mobile tarifi, onoj sa neogranicenim "Stream On" prometom za Youtube i slicno, nakon sto se potrosi glavni promet nema ni Stream On-a sve dok se ne kupi novi gigabajt (9kn). Tele2 najmanje komplicira.

Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...
Predator003 kaže...
x18x05x kaže.. 

Mene u T-Mobileu nakon sto potrosim gigabajte iz tarife jedna "poruka" tj. dodatni GB kosta 35 kuna. Da nisam na ugovoru, odmah bih presao na Tele2 i slao besplatne poruke kad predjem 5GB. Cak i u novoj T-Mobile tarifi, onoj sa neogranicenim "Stream On" prometom za Youtube i slicno, nakon sto se potrosi glavni promet nema ni Stream On-a sve dok se ne kupi novi gigabajt (9kn). Tele2 najmanje komplicira.

I taj Stream On nije neograničen nego korisnik ima na raspolaganju 50 GB mjesečno. Tako bar ljudi pišu da su im rekli zaposlenici HT-a i službe za korisnike.

http://mob.hr/ht-ov-odgovor-tarifa-za-mlade-nudi-neograniceno-koristenje-youtube-hbo-go-netflix-i-pickbox-servisa/#comment-3274936894

16 godina
neaktivan
Neka ostala dva ponude sa svojim derivatima bonbonom i tomatom ako imaju dovoljno jake mreže da im izdrže fletanje. Nisu se baš pretrgli u odgovorima. Prije su se osramotili.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nešto mi je čudno kod traženje zahtjeva za dodatnim GB. To me podsjeća na trenutni vic iz HT-a. Ja mjesečno znam uplatiti 300 kn bona na svoju sim karticu (taman 30 dana x 10 kn).

Naime kod HT-a, nakon 24 sata korištenja opcije INTERNET DAN (10 kn), automatski koristim tarifu koju plačam oko 0.08 - 0.5 kn po MB (ovisno o iznosu uplate bona). Dakle, strogo, strogo moram paziti je li mi stigao SMS da mi ne pocucla novce. Riješio sam to tako da aktiviram alarm na mobitelu.

Tako je to kod HT, što se događa kod TELE-TA kada istekne tih 5 gb, a vi nastavite koristiti Internet?

12 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Tebi je ostalima nije. Zbog takvih kao ti koji siluju torrente (i to povezan sa mobom) a hrpu tog skinitog nikad ni ne pogledaju ili odigraju i stavljaju ogranićenja. Nikada nećeš skinuti cijeli net ne boj se.

Ljudima poput mene možeš zahvaliti što danas uopće imamo takvu tarifu, jer kad bi svi imali ove balkanse stavove kao "otvori svoj telekom pa radi kako oćeš", "budi sretan da imamo ovo", "meni je dovoljno dobro ergo svima je dovoljno dobro" danas bi komentirali uvođenje sms poruka u tele2 tarifu, a ne ograničenog neograničenog interneta.

Torente nisam koristio godinama. 90% mog prometa je yt i netflix i poludio bih kad bih morao svakih 20 minuta "uprositi" još mizernih 2gb umjesto 20 npr. Ali jezik mi je bio brži od pameti pa sam zaboravio da je ovo hrvatistan u kojem je bilo kakva kritika prema bilo kome hereza...

17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Oldy kaže...

Ljudima poput mene možeš zahvaliti što danas uopće imamo takvu tarifu, jer kad bi svi imali ove balkanse stavove kao "otvori svoj telekom pa radi kako oćeš", "budi sretan da imamo ovo", "meni je dovoljno dobro ergo svima je dovoljno dobro" danas bi komentirali uvođenje sms poruka u tele2 tarifu, a ne ograničenog neograničenog interneta.

Torente nisam koristio godinama. 90% mog prometa je yt i netflix i poludio bih kad bih morao svakih 20 minuta "uprositi" još mizernih 2gb umjesto 20 npr. Ali jezik mi je bio brži od pameti pa sam zaboravio da je ovo hrvatistan u kojem je bilo kakva kritika prema bilo kome hereza...

Ali tako je i na drugim mrežama. Potrošiš promet, ali moraš platiti dodatno, i to ne jeftino. Ovo s SMS-ovima na Tele2 možda nije najidealnije, ali je svakako bolje od drugih mreža gdje ti SMS-ovi koštaju, dok su u Tele2 besplatni. U kojoj mobilnoj mreži možeš gledati video neograničeno? Kad T-Mobile i Vip budu imali flat na mobitelu na kojem se ne mora "uprositi" još gigabajta besplatnim SMS-om, onda možemo kritizirati Tele2.

Potpis ;)
13 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Neka ostala dva ponude sa svojim derivatima bonbonom i tomatom ako imaju dovoljno jake mreže da im izdrže fletanje. Nisu se baš pretrgli u odgovorima. Prije su se osramotili.

Ali stvarno. Pomislio sam kako je ova flat ponuda iz teleta ono šta će potaknut razvoj mreža u Hrvatskoj i kako će ostali operateri sad izbacit još neku bolju ponudu...a kad ono . Ali okej, ima vremena, morat će i ostali kad-tad nešto poduzet.

16 godina
neaktivan
Onda odi na hrđavi bakar i uživaj. Vidiš da te nitko ne podržava. Ja koji sam cijelo vrijeme na mobilnom netu znam koliko je ovo dobro a ti ni ne moraš znati imaš hrđavi jadni bakar pa tamo ne treba poruka.

0 0 hvala 0
9 godina
Nisam siguran al mislim da ti se gasi internet kad potrosis..
16 godina
neaktivan
Ja sam 2009. Krenuo na mobilni net bonovi vip 200 kn 512MB. Sad govorimo o 1 TB + za 169 kn. Opet ne valja. Pdoblem su poruke. Hoćeš 512MB za 200 kn tamo nije bilo poruka? Jel Predator?

4 0 hvala 1
16 godina

Dosta ljudi ovdje se previše trudi biti ignorantno umjesto da malo odu pročitat.

SMSovi kad pređeš 5GB nisu radi Tele2, nego su radi regulativa uvedenih od EU i HAKOMa.

4G nikad nije zamišljen bio da zamjeni fiksni net, a s ovime bi mogao pa baš zato to uvode da imaju veću kontrolu.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Znači sama tarifa "RASPALI" iznosi 85kn/mjesečno, u njoj se dobiju neograničene minute i sms. A paket BEZBROJ GB unutar tarife iznosi 84kn/mjesečno. Znači 169kn/mjesečno.

Klasična navlakuša :)

0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
baniciki kaže...

Znači sama tarifa "RASPALI" iznosi 85kn/mjesečno, u njoj se dobiju neograničene minute i sms. A paket BEZBROJ GB unutar tarife iznosi 84kn/mjesečno. Znači 169kn/mjesečno.

Po čemu to?

8 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
baniciki kaže...

Po čemu to?

Za neograničeni promet potrebno je prijeći na paket Bezbroj GB koji je dostupan za korisnike tarifa Raspali i Ekipna, a za kojeg će mjesečno biti potrebno izdvojiti 84 kune.

15 godina
neaktivan

I što s tim? Korisnik sam može odabrati koliko interneta treba. Ja tu nigdje ne vidim "navlakušu".

10 godina
neaktivan

I ovo je dobar "osvrt" što kolega kaže. Što se dogodi ako si recimo u nekom streamu na mobu i potrošiš tih 5GB, nisi uspio poslati SMS na vrijeme i potrošiš recimo 1GB "van paketa". To znači dodatne troškove po računu?!?! 

Super za HAKOM, ali bi tele2 to trebao automatizirati da sve svaki put nakon potrošenih 5GB ili "G B automatizmom produžava na još 2GB ili automatizmom šalje sms ako već tako treba. Ovako ipak postoji način za dodatne troškove, a tobože imaš i plaćaš u tarifi sve flat.

Mislim da ne treba žuriti s ovom ponudom, kao ni s ponudom pokućnog interneta, jer ovo nije akcija, ovo je redovna ponuda, tako da možemo očekivati dodatne "akcije".

Moj PC  
0 3 hvala 0
8 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

I što s tim? Korisnik sam može odabrati koliko interneta treba. Ja tu nigdje ne vidim "navlakušu".

Dobio sam dojam da je cijena 84 kn a ne 169.

16 godina
neaktivan
Pa za internet je 84 kn. Pozivi i poruke nisu internet.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Poanta je o kojoj kolega govori, da BEZBROJ GB UVIJEK plaćaš najmanje 169kn.

To je kao da T com pusti ponudu da max tv svi programi koštaju 2kn, ali je UVJET da uzmeš njihovu optiku i telefon, pa plaćaš 300+ račune za njihove usluge. Hoćeš reći da te max tv košta 2kn? 

Ponuda bi bila relalna da vrijedi i za bonaše, dakle kupiš bon za 100kn i aktiviraš bezbroj gb za 84kn. S ostalih 16kn radiš što te volja, u tom slučaju BEZBROJ GB košta 84kn.

Netko troši 100min za pozive/mj, tako da mu je ova ponuda iznimno skupa, jer 85kn plaća tih 100min.

10 godina
neaktivan
Tino_TA kaže...

Tako je to kod HT, što se događa kod TELE-TA kada istekne tih 5 gb, a vi nastavite koristiti Internet?

matrix777 kaže...

I ovo je dobar "osvrt" što kolega kaže. Što se dogodi ako si recimo u nekom streamu na mobu i potrošiš tih 5GB, nisi uspio poslati SMS na vrijeme i potrošiš recimo 1GB "van paketa". To znači dodatne troškove po računu?!?! 

Ovo je pretplata, ne bonovi. Isto kao kod HT-a, internet veza će se prekinuti dok ne pošalješ poruku nastavi ili klikneš na neki link za sljedeća dva GB.

Koekga matrix777, slobodno nađite negdje u svijetu ovako povoljnu ponudu. U Europi koštaju nekoliko puta više, a u SAD-u koštaju po 90 dolara mjesečno. Netko će reci da imaju veće plaće. Imaju, ali i operateri imaju slične troškove tako da treba stati na loptu. Jednostavno je trošak tarife takav da moraju korisniku naplatiti više negdje drugdje, a da svejedno ponuda izgleda vrlo povoljna, što i je.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 19:28 (JozoBozo121).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice