Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.843
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
17 godina
neaktivan
Re: Steve Jobs podnio ostavku
McD kaže...
Ezio kaže...
McD kaže...
grzzi kaže...
McD, jel SJ ilegalno dosao do jetre?

Sudeći po komentarima doktora možda i je.

Pacijentu sa rakom gušterače koji je metastazirao na jetru dati novi organ je zapravo bačen organ.

ne da nemas veze sa medicinom pa da uopce imas pokrice za izjaviti nesto ovako nego nemas veze sa apsolutno nicim osim sa velikom kolicinom infantilne zatucane mrznje prema kompjuterima, mobitelima i tabletima jednog proizvodjaca kad ides pisati ovakve odvratne ignorantske gluposti. Ovo sto si napisao je sramota ne za covjeka koji zna upaliti komp i logirati se na forum nego za jednostanicne organizme. Jad i bijeda mcd, to si ti.

Hahahaha Ezio baš si car, tvoj fanboyski fanatizam nema granica, a o nerdrageu da ne govorim

podebljano nisu moja razmišljanja nego komentari doktora

Doktora Mengele-a? :D

A.
14 godina
neaktivan

"According to data from the United Network for Organ Sharing based in Richmond, Va., the quasi-public agency that distributes donated organs to those on waiting lists around the nation, there were roughly 16,000 people on the national liver waiting list when Jobs got a liver. He was one of 1,581 people who got livers in the United States in the first quarter of this year. Almost none of those people had any form of cancer.

In fact, if Jobs’ tumor has spread from his pancreas into his liver as is likely, some transplant surgeons say that they would not recommend a liver transplant because there is no data that shows a transplant will stop or even slow the spread of the cancer. This raises the question: Is this the best use of a liver?"

Treba li vam prevest sa engleskog?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 22:41 (McD).
16 godina
neaktivan

točno se zna tko ima prioritet na listi primatelja organa a vi možete ga dizat u nebesa koliko hoćete al činjenice vam ne govore u korist

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, iskoristio je sve LEGALNE mogucnosti da si produzi zivot i pokusa pobijediti karcinom. SVI na ovom forumu, do jednoga napravili bi isto! Razlika izmedu par jadnih licemjera i SJ je u tome da je Jobs nakon toga iskoristio svoj utjecaj, lobirao i natjerao zakonodavce u svojoj maticnoj drzavi da se SVAKI covjek po difoltu ukljuci u program doniranja odredenih organa ( unless he opts out ). Nesto kao u HR. Nije to napravio zbog sebe, bogati se uvijek za sebe pobrinu, nego zbog svih koje ce zadesiti ista tragicna sudbina. U tome je takoder njegova velicina i razlika u odnosu na jadne hejtere. http://www.businessinsider.com/steve-jobs-does-it-after-almost-dying-california-passes-his-organ-donor-law-2010-10 Mnogi, vecina bogatasa, ne bi prstom mrdnula nakon sto se spase.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 23:57 (grzzi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Grzzi, čemu toliki bijes, činjenice govore sve

14 godina
neaktivan
Jbg, zivcira me nepravda i nepostovanje. Nikad nisam tvrdio da je steve altruist, medvjedic dobra srca i sl. Lik je zajeban igrac, mozda generalno cak mizantrop, ekscentrik i svasta, al to ga ne cini losom osobom, nesposobnom za pomoc drugome ili lisenom emocija. Cijenim ga kao rjetko inteligentnog, prodornog, fokusiranog individualca izuzetne volje, vizije i osjecaja za lijepo. Uz to je showman i duhovit. Sto se tu ima za ne voliti? Boli me kua kakav je privatno, to niti znamo niti bi me trebalo biti briga.

1 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

1. Steve je legenda u pravom i u svakom smislu te riječi. Ove mušice koje misle da su dostojne uopće kritizirati njegov lik i djelo su primjer ljudskog jada. 

2. Velika većina ljudi koji mijenjaju svijet su iz perspektive crva koji nastanjuju IT forume "egocentrici" i "eksentrične osobe". Da se itko od vas potrudio pročitati nešto od razgovora sa Jobsom koje su postali grzi i drugi možda bi makar podsvjesno upili nešto od Jobsove mudrosti ... 

Nedoknadiva šteta za svakog pravog ljubitelja tehnologije i umjetnosti ... pitamo se tko će nas spasiti od jeftine plastike i neukusnog kiča koji dolazi iz ostatka industrije ... 

Ooooo Artfull... welcome back! Bilo je dosadno bez tebe. Ovi klinci ti nisu ni do koljena.

1. Da, u poslovnom svijetu legenda, vrhunski CEO. Btw ja nisan musica. Prije brenkulja

2. Ima i "vecih" ljudi od njega, ljudi koji su vise doprinijeli razvitku tehnologije, pa se toliko ne melje o njima. Eto, da nije bilo Tesle sad bi ovo citao u mraku :P

3. Sa tehnoloske strane, Apple nije velika firma. Njihovi proizvodi uglavnom kaskaju za konkurencijom sto se tice komponenti (za primjer: nikad nemaju najnovije stvari u racunalima vec stvari koje su nekoliko godina na trzistu)

artfull kaže...

1. Sasvim izvjesno je da je Jobs mijenjao naš svijet, tj naše ponašanje, način rada i puno toga ... osim ako ti nisi ljudsko biće u kom slučaju se ispričavam jer onda za tebe to ne vrijedi ... isto kao što je umjesto da pošalje par desetaka tisuća ljudi na vjerojatno mahom lošija radna mjesta zaposlio i omogućio da se bave onim što vole i budu preplaćeni za taj posao dodatnih 50 tisuća ... barem utoliko je konstatacija sasvim točna.

2. Neću sad o tome da zahvaljujući appleu imamo ubrzano kretanje industrije i samim tim povezanih proizvoda, koja je kad je sony stao u osamdesetima usporila a koja bi bez Jobsa bila nekoliko godina iza, možda i više ... tak da čika diplomirani balkanac sorry

1. Moje nije

2. Da, ubrzali su napredak tehnologije tako da svako malo izdaju "novi" uredjaj u kojem promijene dvi tri djidje i reklamiraju ga kao nesto novo, revolucionarno

grzzi kaže...
Ne govoris ti nista Jobsu u lice. Blatiti nekog na forumu skriven iza avatara ... i onda pricamo o poremecajima?

Moje ime je Tomislav Nakir, rodjen sam u Splitu 6. listopada 1983. godine. OIB: xxxxxxxxxxxx

Slobodno ove podatke prenesi stevi za slucaj da me mozda zeli tuzit.

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
grzzi kaže...
Jbg, zivcira me nepravda i nepostovanje. Nikad nisam tvrdio da je steve altruist, medvjedic dobra srca i sl. Lik je zajeban igrac, mozda generalno cak mizantrop, ekscentrik i svasta, al to ga ne cini losom osobom, nesposobnom za pomoc drugome ili lisenom emocija. 

Kad bi ti zapravo znao sto oni pojmovi koje si gore naveo (boldano) znace, onda nebi napisao ovo sto si napisao (zuti marker), jer su to zapravo oprecni pojmovi :)

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
grzzi kaže...
Jbg, zivcira me nepravda i nepostovanje. Nikad nisam tvrdio da je steve altruist, medvjedic dobra srca i sl. Lik je zajeban igrac, mozda generalno cak mizantrop, ekscentrik i svasta, al to ga ne cini losom osobom, nesposobnom za pomoc drugome ili lisenom emocija. 

Kad bi ti zapravo znao sto oni pojmovi koje si gore naveo (boldano) znace, onda nebi napisao ovo sto si napisao (zuti marker), jer su to zapravo oprecni pojmovi :)

da tnakire, znam , napisao sam "možda" i "generalno" ... što ga kao što sam naveo iznad ipak nije spriječilo da poduzme nešto da pomogne i drugima koji će upasti u iste probleme, dakle ipak pokazuje da mu je stalo premda se prema vani možda i drži rezervirano.

Osim par lamentacija uposlenika koji su vjerojatno dobili po repu, zasluženo ili ne ( znaš svi šefovi su divni i puni razumijevanja ), dva grijeha iz rane mladosti koje je ispravio odavno ja neznam što mu vi nalazite za zamjeriti ... niste mi jasni.

pročitaj onaj interview iz playboja ... jako je zanimljiv ( bar pretpostavljam da bi tebi trebao biti ), uz nevjerojatan uvid u što će se događati iz 1985 ima i pogleda na novac i što mu znači.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:45 (grzzi).
17 godina
grzzi kaže...
bla bla bla

Daj odi fapat na taj clanak iz playboya.

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grzzi kaže...
bla bla bla

koja budala uopce u playboyu cita clanke...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

Ne kenjaj, playboj se i kupuje radi zanimljivih clanaka. Tetke su im bezveze.

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

sam si ti lazi da ga radi clanaka kupujes  {#}

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

sam si ti lazi da ga radi clanaka kupujes {#}

Ne kupujem :)

16 godina
neaktivan
grzzi kaže...
da tnakire, znam , napisao sam "možda" i "generalno" ... što ga kao što sam naveo iznad ipak nije spriječilo da poduzme nešto da pomogne i drugima koji će upasti u iste probleme, dakle ipak pokazuje da mu je stalo premda se prema vani možda i drži rezervirano.

Osim par lamentacija uposlenika koji su vjerojatno dobili po repu, zasluženo ili ne ( znaš svi šefovi su divni i puni razumijevanja ), dva grijeha iz rane mladosti koje je ispravio odavno ja neznam što mu vi nalazite za zamjeriti ... niste mi jasni.

pročitaj onaj interview iz playboja ... jako je zanimljiv ( bar pretpostavljam da bi tebi trebao biti ), uz nevjerojatan uvid u što će se događati iz 1985 ima i pogleda na novac i što mu znači.

Ma džaba ti ponavljat jedno te isto. :) Mišljenje o nekome koga ne poznaješ, a izuzetno je medijski ispostavljena osoba, uglavnom se bazira na nečemu što nema veze sa činjenicama i što je teško objašnjivo. Netko ti je simpatičan ili antipatičan i gotovo. Ti misliš da je čovjek dobar, on misli da je loš. Ti ćeš uvijek vidjet samo dobre stvari i na Internetu ćeš tražiti samo pozitivne podatake i opravdanja za loše stvari koje je učinio ignorirajući sve ostalo, on će uvijek vidjet samo one loše stvari i zanemarivat će sve ostalo. Tako je to. U biti ste obojica u krivu. Dok ne odete sa SJ na pivicu i provedete neko vrijeme u ćaskanju, sve što govorite o njemu samo je mlaćenje prazne slame. A i ta pivica, bojim se, ne bi ništa promijenila ... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 11:15 (Criss).
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

sam si ti lazi da ga radi clanaka kupujes {#}

Prvi i jedini PlayBoy koji sam kupio u životu je bio drugi broj PlayBoya kod nas i sjećam se da je bio neki članak o liku koji je išao u Rusiju letjet na super soničnim lovcima i to mi je bilo zanimljivije od razgoličene Pamele.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
14 godina
neaktivan
@criss - egzektli ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 11:22 (grzzi).
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Prvi i jedini PlayBoy koji sam kupio u životu je bio drugi broj PlayBoya kod nas i sjećam se da je bio neki članak o liku koji je išao u Rusiju letjet na super soničnim lovcima i to mi je bilo zanimljivije od razgoličene Pamele.

ja mislim da nisam kupio ni jedan od kraja osnovne/pocetka srednje...tak nekak, davno je to bilo

15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Znači činjenica da je netko mizantrop ne isključuje mogućnost da je loša osoba, nesposobna za pomoć drugima i lišena emocija?

*look up 'mizantrop' in dictionary*

Pogledaj dr. house-a.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
M_dipl. kaže...

Znači činjenica da je netko mizantrop ne isključuje mogućnost da je loša osoba, nesposobna za pomoć drugima i lišena emocija?

Pogledaj dr. house-a.

On nije mizantrop, on je cinik. Mizantrop nemoze biti lijecnik.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 13:52 (tnakir).
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

mizantrop  {#}

ajde ne pravite se pametniji nego jeste ... i ne, ne isključuje, pojam mizantropa ili mizantropije je jako širok i mnogoznačan te može uključivati i cinizam, skepticizam etc ... Dr House je mizantrop i rekao bih, premda izmišljen karakter sličan Jobsovom tj baziran na takvim ljudima ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 13:56 (grzzi).

3 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...
M_dipl. kaže...

mizantrop  {#}

ajde ne pravite se pametniji nego jeste ... i ne, ne isključuje, pojam mizantropa ili mizantropije je jako širok i mnogoznačan te može uključivati i cinizam, skepticizam etc ... Dr House je mizantrop i rekao bih, premda izmišljen karakter sličan Jobsovom tj baziran na takvim ljudima ...

eto na, sad je stevo zasluzan i za hausa

17 godina
grzzi kaže...

Lol, cuj ovo.

Mi njemu nismo jasni.{#}

grzzi kaže...
M_dipl. kaže...

mizantrop  {#}

Ja sam prije mislio da ces Jobsov karakter usporediti sa Chuck Norrisovim.

- Psiho246
17 godina
protjeran
grzzi kaže...
Da, iskoristio je sve LEGALNE mogucnosti da si produzi zivot i pokusa pobijediti karcinom. SVI na ovom forumu, do jednoga napravili bi isto! Razlika izmedu par jadnih licemjera i SJ je u tome da je Jobs nakon toga iskoristio svoj utjecaj, lobirao i natjerao zakonodavce u svojoj maticnoj drzavi da se SVAKI covjek po difoltu ukljuci u program doniranja odredenih organa ( unless he opts out ). Nesto kao u HR. Nije to napravio zbog sebe, bogati se uvijek za sebe pobrinu, nego zbog svih koje ce zadesiti ista tragicna sudbina. U tome je takoder njegova velicina i razlika u odnosu na jadne hejtere. http://www.businessinsider.com/steve-jobs-does-it-after-almost-dying-california-passes-his-organ-donor-law-2010-10Mnogi, vecina bogatasa, ne bi prstom mrdnula nakon sto se spase.

Što će reći, progurao je zakon koji omogućava čupanje organa svakom mrtvacu. Brutalno, ali istinito. Kako bi bilo da je dao koji dolar za istraživanje ili prevenciju raka?

17 godina
neaktivan
Egregični kaže...
grzzi kaže...
Da, iskoristio je sve LEGALNE mogucnosti da si produzi zivot i pokusa pobijediti karcinom. SVI na ovom forumu, do jednoga napravili bi isto! Razlika izmedu par jadnih licemjera i SJ je u tome da je Jobs nakon toga iskoristio svoj utjecaj, lobirao i natjerao zakonodavce u svojoj maticnoj drzavi da se SVAKI covjek po difoltu ukljuci u program doniranja odredenih organa ( unless he opts out ). Nesto kao u HR. Nije to napravio zbog sebe, bogati se uvijek za sebe pobrinu, nego zbog svih koje ce zadesiti ista tragicna sudbina. U tome je takoder njegova velicina i razlika u odnosu na jadne hejtere. http://www.businessinsider.com/steve-jobs-does-it-after-almost-dying-california-passes-his-organ-donor-law-2010-10Mnogi, vecina bogatasa, ne bi prstom mrdnula nakon sto se spase.

Što će reći, progurao je zakon koji omogućava čupanje organa svakom mrtvacu. Brutalno, ali istinito. Kako bi bilo da je dao koji dolar za istraživanje ili prevenciju raka?

To je kao loše? Boli ih kad su mrtvi? To je dobar zakon, ako te baš smeta možeš pri izdavanju dozvole označiti da ne želiš. Da se mene pita uveo bih i obavezno kremiranje posmrtnih ostataka, ovaj kršćanski kult mrtvaca mi je odvratan.

Ostavite se prazne kritike i traženja dlaka u jajetu. Svakom ćemo naći mana na lopate. Jobs je mnoge zadužio, a kamo će sa imovinom kad umre je stvar njega i njegove obitelji.

A.
17 godina
artfull kaže...

Ostavite se prazne kritike i traženja dlaka u jajetu. Svakom ćemo naći mana na lopate. Jobs je mnoge zadužio, a kamo će sa imovinom kad umre je stvar njega i njegove obitelji.

Škrtac. Napunit ce mu lijes sa novim novcanicama od $100 kad bude isao {#}

A prema svojoj vjeri, reinkarnirat ce se u puza. Imat ce tu svoju jadnu malu kucicu i to je to. Skrtac.

14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

stvarno misliš da bi se taj interview objavio u playboyu da se ne radi o samoreklami

14 godina
neaktivan
artfull kaže...

To je kao loše? Boli ih kad su mrtvi? To je dobar zakon, ako te baš smeta možeš pri izdavanju dozvole označiti da ne želiš. Da se mene pita uveo bih i obavezno kremiranje posmrtnih ostataka, ovaj kršćanski kult mrtvaca mi je odvratan.

i pretvorio ljude u spupermarket za organe

sad Steve moze mijenjati jetru svaki tjedan

14 godina
neaktivan
McD kaže...
grzzi kaže...

stvarno misliš da bi se taj interview objavio u playboyu da se ne radi o samoreklami

jesi ga procitao? playboy interview je svojevrsna institucija u usa. kakvoj samoreklami? mislis reklami za apple? zapravo mi se cini da ni neznas o cemu pricas, opet.
17 godina
neaktivan
McD kaže...
artfull kaže...

i pretvorio ljude u spupermarket za organe

sad Steve moze mijenjati jetru svaki tjedan

dokle može ići iracionalna mržnja? 

Svaka je osoba potencijalni davatelj organa, ako se za života nije izričito i pismeno tome protivio (Zakon o presađivanu u RH). Medicinski uvjeti za to jesu da su organi i tkiva u trenutku smrti osobe pogodni za presađivanje.

Svaka osoba je i potencijalni primatelj organa, ako se unađe u takvoj situaciji prijeke potrebe.

Posebno je pitanje da li je potrebno zatražiti dozvolu od obitelji radi dobivanja dozvole za uzimanje organa. U nekim zemljama posebni pristanak obitelji nije potreban. U Hrvatskoj Zakon o uzimanju i presađivanju dijelova ljudskog tijela u svrhu liječenja, u članku 4, kaže: "Dijelovi tijela s umrle osobe uzimaju se radi presađivanja, ako se umrla osoba za života nije tome izričito i pismeno protivila". Ovaj članak zakona ne govori decidirano da li je obitelj neizostavno potrebno pitati za dozvolu pa se prema tome može različito interpretirati. Ovako sročen zakon omogućuje liječnicima eksplantaciju organa ukoliko obitelj punoljetne osobe nije prisutna ili se ona izričito ne protivi uzimanju organa. U našoj Hrvatskoj liječnici većinom i dalje traže dozvolu obitelji umrle osobe u cilju dobivanja organa.

U Californiji su eto uz Steveovo lobiranje pametno rješili taj problem. 

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice