Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.935
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
14 godina
neaktivan
Re: Steve Jobs podnio ostavku
grzzi kaže...
malo je smjesno kad hrpa forumasa bez profesionalnog pokrica i neprovjerljivih moralnih vrijednosti zdusno i udruzeno pljuca po "najvecem tehnoloskom lideru danasnjice" kako ga je sam Woz nazvao i trazi razloge da omalovazi necja postignuca i karizmu kako bi se valjda sebi doimali ispravniji i vazniji. Dajte covjeku kredit gdje ga zasluzuje, rijec je o njegovoj ostavstini, posvecenosti ideji i inspiraciji, ne o njegovoj kesi, pogotovo sto neznamo kako je trosio i kome ce je ostaviti. Ja znam da ce me njegov preuranjen odlazak rastuziti jer mi je zadovoljstvo bilo pratiti njegov put, postignuca i razmisljanja.

tehnološki lider - možda da

čovjek moralnih vrijednosti - vjerovatno ne

nisi li ti otišao spavati prije nekih sat vremena?

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nemaju love za njegove proizvode pa liječe komplekse u ovoj temi. Ništa strano kod nas..

Oprosti ali meni zvuci da upravo ti lijecis komplekse. 

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Criss kaže...

Na ovom forumu sve Sv. Petar do Sv. Petra. Pustite čovjeka na miru. Jednog će dana netko drugi, viši i kompetentniji odlučiti je li za života bio dobar ili nije.

Vidim da ti je ovaj Grzzi dao TU.

Po postovima se vidi da je pravi krscanin. (not)

A zbog ovakvog razmisljanja i postoje svakakva sranja u svijetu.

Nema njemu ko sta suditi na drugom ili trecem svijetu, s takvim stvarima se ne mogu opravdavati nedjela.

O kojim nedjelima pričaš? Ako je riječ o nepriznavanju djeteta ili laganju poslovnom partneru o zaradi ili krađi organa, za to postoje sudovi.

A što se tiče davanja ili nedavanja u dobrotvorne svrhe, to je zaista stvar svakog pojedinca. Kaš što ne volim da se gleda u moj novčanik, poštujem i želju nekog drugog da se ne gleda u njegov. Nije ni na tebi, ni na meni da sudimo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 1:14 (Criss).
14 godina
neaktivan
McD kaže...
grzzi kaže...
malo je smjesno kad hrpa forumasa bez profesionalnog pokrica i neprovjerljivih moralnih vrijednosti zdusno i udruzeno pljuca po "najvecem tehnoloskom lideru danasnjice" kako ga je sam Woz nazvao i trazi razloge da omalovazi necja postignuca i karizmu kako bi se valjda sebi doimali ispravniji i vazniji. Dajte covjeku kredit gdje ga zasluzuje, rijec je o njegovoj ostavstini, posvecenosti ideji i inspiraciji, ne o njegovoj kesi, pogotovo sto neznamo kako je trosio i kome ce je ostaviti. Ja znam da ce me njegov preuranjen odlazak rastuziti jer mi je zadovoljstvo bilo pratiti njegov put, postignuca i razmisljanja.

tehnološki lider - možda da

čovjek moralnih vrijednosti - vjerovatno ne

nisi li ti otišao spavati prije nekih sat vremena?

sitne duše, ima ih koliko hoćes ... lako dijele moralne predike, po rekla kazala sistemu, anonimno, bez imena i prezimena po mogucnosti. Vidim da ste se uhvatili privatnog zivota, braka i spekulacija o tome gdje i kako trosi posteno zaraden novac. Pohvalno, moralno i nadasve krscanski. Steta pa se S nije rodio u hrvatskoj jer bi nas u ovom drustvu jedino takvi likovi mogli izvuci iz letargije, al tesko da bi dosao do izrazaja kraj ovakvih genijalaca i moralnih vrijednosti ciji je uzorak i na ovom forumu.
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...
sitne duše, ima ih koliko hoćes ... lako dijele moralne predike, po rekla kazala sistemu, anonimno, bez imena i prezimena po mogucnosti. Vidim da ste se uhvatili privatnog zivota, braka i spekulacija o tome gdje i kako trosi posteno zaraden novac. Pohvalno, moralno i nadasve krscanski. Steta pa se S nije rodio u hrvatskoj jer bi nas u ovom drustvu jedino takvi likovi mogli izvuci iz letargije, al tesko da bi dosao do izrazaja kraj ovakvih genijalaca i moralnih vrijednosti ciji je uzorak i na ovom forumu.

da, vidimo koje si ti moralne vrijednosti izabrao {#}

15 godina
neaktivan

to sto apple uzima 30% od donacija nitko nece komentirati

amo velicat jobsa jer mu je placa 1dollar

nema to nikakve veze s porezom...

sto se mene tice, ne mora ni apple ni steve

dat nista nekakvim humanitarnim udrugama

to ide na njihovu savjest

ali nemojte ni uzimati, lagati, bezveze tuziti i varati

vruće je...
17 godina
neaktivan

placa $1, a sto je s bonusima?

From presence to silence we flow...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Odakle ti taj podatak da Apple uzima 30% od donacija?

17 godina
dreammaker kaže...

Nemaju love za njegove proizvode pa liječe komplekse u ovoj temi. Ništa strano kod nas..

Imam iP4 i iPad, jesam zaradio licencu da lijecim komplekse?

grzzi kaže...

Kako ti znas da nemam profesionalnog pokrica? Moje moralne vrijednosti su na mjestu, tvoje nisu. Ti si taj koji brani Stevinu škrtost, opsesivnost i koji bi ga svejedno branio da baci još jednu bombu na Hiroshimu.

Kao sto sam rekao, kao CEO je genijalac, ali zapravo je samodopadni škrtac. 

I am creationist. I believe man created god.
14 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slike su fake, bilo je prije par stranica.

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
14 godina
neaktivan

zasto milis da su fake ?

Say Hello To My Little Friend

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Nitko ne uzima 30% od donacija, smiri se. Riječ je bila o nekoj aplikaciji koja je navodno trebala služiti za doniranje i koja je bila podložna istim pravilima kao i sve ostale aplikacije na app storeu i koja na kraju upravo zato nije prošla koliko vidim. Nemam pojima u čemu je bio problem. Zaključak je da se apple i taj dev nisu baš našli oko nečega ili da apple nije mogao / želio mijenjati sustav provizija koji je jedinstven za čitav store zbog tog appa .. vjerojatno su ih uputili na web ili nešto drugo, al zaista ne znam koji je bio problem, sam sustav odobravanja app ova na app store - u je prilično rigorozan.

Plaća je dolar, bonusi se isplaćuju kad se dobro radi, za što je Jobs najzaslužniji, dakle čovjek nije uvjetovao nikakvu plaću ... znaš kakav je apple bio kad je Jobs došao tamo. U svakom slučaju jasno je da nije došao u Apple zbog novaca, imao ga je i ima ga više od svog drugog biznisa.

15 godina
neaktivan
grzzi kaže...
apoteka kaže...

Nitko ne uzima 30% od donacija, smiri se. Riječ je bila o nekoj aplikaciji koja je navodno trebala služiti za doniranje i koja je bila podložna istim pravilima kao i sve ostale aplikacije na app storeu i koja na kraju upravo zato nije prošla koliko vidim. Nemam pojima u čemu je bio problem. Zaključak je da se apple i taj dev nisu baš našli oko nečega ili da apple nije mogao / želio mijenjati sustav provizija koji je jedinstven za čitav store zbog tog appa .. vjerojatno su ih uputili na web ili nešto drugo, al zaista ne znam koji je bio problem, sam sustav odobravanja app ova na app store - u je prilično rigorozan.

Plaća je dolar, bonusi se isplaćuju kad se dobro radi, za što je Jobs najzaslužniji, dakle čovjek nije uvjetovao nikakvu plaću ... znaš kakav je apple bio kad je Jobs došao tamo. U svakom slučaju jasno je da nije došao u Apple zbog novaca, imao ga je i ima ga više od svog drugog biznisa.

mogao se apple dogovorit ne uzimat 30%, ali nije zbog pohlepe

nije samo taj dev u pitanju

vruće je...
16 godina
jel mi moze iko rec sto je tocno SJ napravio od ovog pravog posla (programiranje itd) ?
ja sam prije mislil (kad sam imo 7-8 godina :D) da je on sam bio strucnjak za reklame
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
Mitch kaže...
jel mi moze iko rec sto je tocno SJ napravio od ovog pravog posla (programiranje itd) ?
ja sam prije mislil (kad sam imo 7-8 godina :D) da je on sam bio strucnjak za reklame

Nemoj omalovazavati. Dobra ideja, management, vodstvo i slicno vrijedi jednako kao dobar komad isprogramiranog koda (zapravo puno vise).

16 godina
tnakir kaže...
Mitch kaže...

Nemoj omalovazavati. Dobra ideja, management, vodstvo i slicno vrijedi jednako kao dobar komad isprogramiranog koda (zapravo puno vise).

ma nisam ja ciljao na to, ja sam samo pitao, jer jedni tvrde jedno jedni drugo ?

ja sam mislio da je on bio samo za PR, al negdje citam da je on i izmislio neke koncepte

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
tnakir kaže...
Mitch kaže...

ma nisam ja ciljao na to, ja sam samo pitao, jer jedni tvrde jedno jedni drugo ?

ja sam mislio da je on bio samo za PR, al negdje citam da je on i izmislio neke koncepte

http://www.nytimes.com/interactive/2011/08/24/technology/steve-jobs-patents.html

Jobs je aktivno učestvovao u svemu u appleu, od koncepta novih proizvoda do dizajna i izbora jela u kafeteriji. Vizija app storea, iTunesa i sustava koji se oko toga okreće danas ( iPhone, iPad, iPod etc ) je vjerojatno njegova grand scheme ... kao i Mac prije toga.

14 godina
protjeran
tnakir kaže...
dreammaker kaže...

Licencirani hejter unutar apple tabora. Izdao si svoje. Tvoj grijeh je neoprostiv {#}

Oblik uvečanog iPhonea iz budućnosti.
17 godina
Bypass kaže...
tnakir kaže...
dreammaker kaže...

Licencirani hejter unutar apple tabora. Izdao si svoje. Tvoj grijeh je neoprostiv {#}

Luke... step on the dark side...

15 godina
neaktivan

nije hejter kao ja {#} zdrav razum i otvorene oči {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...

http://www.nytimes.com/interactive/2011/08/24/technology/steve-jobs-patents.html

Jobs je aktivno učestvovao u svemu u appleu, od koncepta novih proizvoda do dizajna i izbora jela u kafeteriji. Vizija app storea, iTunesa i sustava koji se oko toga okreće danas ( iPhone, iPad, iPod etc ) je vjerojatno njegova grand scheme ... kao i Mac prije toga.

I Bog je stvarao svijet po nacrtima Stevice.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
grzzi kaže...

I Bog je stvarao svijet po nacrtima Stevice.

ne al Jobs je bio Bog i batina u appleu koji je stvaran po njegovim nacrtima.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
dreammaker kaže...

grzzi kaže...

Kako ti znas da nemam profesionalnog pokrica? Moje moralne vrijednosti su na mjestu, tvoje nisu. Ti si taj koji brani Stevinu škrtost, opsesivnost i koji bi ga svejedno branio da baci još jednu bombu na Hiroshimu.

Kao sto sam rekao, kao CEO je genijalac, ali zapravo je samodopadni škrtac. 

Ti si moralan, a ja nisam ? Ne želim sumnjati u tvoje profesionalno pokriće ( na stranu što o tome osobno mislim ) al pljucati po velikanu, makar to bilo pljucanje po karakteru osobe koju ne poznaješ osobno je samo po sebi nemoralno i jadno. Pogotovo što je najveća zamjerka koju mu nalaziš to što ti nije poznato koliko daje i da li uopće daje u milodar na konvencionalan način i to što je zatajio bonus kolegi na redukciju tranzistora u svojim studentskim danima. 

zaista moralno.

Ne shvaćaš da se ja ovdje rugam ekipi ( i tebi sa njima ) koja misli da je pozvana zagađivati forum svojom gotovo pa patološkom mržnjom prema liku koji je zaradio miljarde svojim radom u USA, dakle likom koji je posvojen, college dropout, doslovno iz garaže stvorio imperij i pri tome omogućio stvaranje IT industrije kakvu je danas znamo ili nezaboravnih filmova poput nebesa ... 

S druge strane meni je žao čovjeka i žao mi je da se jedan takav velikan i legenda od koje se ima strašno puno za naučiti ( iz dobrih poteza i iz grešaka ) povlači sa scene ... to je razilka između mene i tebe.

uostalom ako bi netko trebao biti kivan, kako se često ističe ovdje zbog zatajenog bonusa na ispaltu od 750 dolara i ako bi itko trebao koliko toliko poznavati SJ iz prve ruke to je Woz ... http://www.woz.org/letters/general/91.html?page=1 ako on nema što ružno reći o Steveu tko ste vi da mu sudite??

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 14:48 (grzzi).
15 godina
neaktivan

ak ti je tak dobar/genijalan/fascinantan zemi si ga doma {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Ti si moralan, a ja nisam ? Ne želim sumnjati u tvoje profesionalno pokriće ( na stranu što o tome osobno mislim ) al pljucati po velikanu, makar to bilo pljucanje po karakteru osobe koju ne poznaješ osobno je samo po sebi nemoralno i jadno. Pogotovo što je najveća zamjerka koju mu nalaziš to što ti nije poznato koliko daje i da li uopće daje u milodar na konvencionalan način i to što je zatajio bonus kolegi na redukciju tranzistora u svojim studentskim danima. 

zaista moralno.

Ne shvaćaš da se ja ovdje rugam ekipi ( i tebi sa njima ) koja misli da je pozvana zagađivati forum svojom gotovo pa patološkom mržnjom prema liku koji je zaradio miljarde svojim radom u USA, dakle likom koji je posvojen, college dropout, doslovno iz garaže stvorio imperij i pri tome omogućio stvaranje IT industrije kakvu je danas znamo ili nezaboravnih filmova poput nebesa ... 

S druge strane meni je žao čovjeka i žao mi je da se jedan takav velikan i legenda od koje se ima strašno puno za naučiti ( iz dobrih poteza i iz grešaka ) povlači sa scene ... to je razilka između mene i tebe.

Kakvo pljucanje po velikanu? Covjek je skrtac i to nije pljucanje nego iznosenje cinjenica. I Toni Kukoc je kosarkaski velikan pa nikad u drustvu nije pice platio. Jel nemoralno i jadno napisati da je Toni Kukoc skrtac? Da je prijatelju s kojim je odrastao prodao set za golf kad se vracao u ameriku jer mu je bilo neisplativo ukrcat je u avion.

Priznajem covjeku zasluge u poslu a za onih 5000$ mu priznajem da je cigan (ne Rom).

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Kakvo pljucanje po velikanu? Covjek je skrtac i to nije pljucanje nego iznosenje cinjenica. I Toni Kukoc je kosarkaski velikan pa nikad u drustvu nije pice platio. Jel nemoralno i jadno napisati da je Toni Kukoc skrtac? Da je prijatelju s kojim je odrastao prodao set za golf kad se vracao u ameriku jer mu je bilo neisplativo ukrcat je u avion.

Priznajem covjeku zasluge u poslu a za onih 5000$ mu priznajem da je cigan (ne Rom).

Kakve veze ima to kaj je privatno šrtac sa njegovim profesionalnim životom? Može li mi bilo tko od vas dežurnih moralista to objaniti molim vas ili jednostavno gurate nos tamo di mu nije mjesto?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
Septah kaže...
BlueMax kaže...

Kakve veze ima to kaj je privatno šrtac sa njegovim profesionalnim životom? Može li mi bilo tko od vas dežurnih moralista to objaniti molim vas ili jednostavno gurate nos tamo di mu nije mjesto?

Mogu ja tebe pitati, kakve veze ima njegov profesionalni zivot s time sto je skrtac?

Nemoj se koristiti takvim jadnim trikovima.

Nemas ni zasto.

Ovdje nitko nije osporavao Jobsovu sposobnost za rad.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 15:28 (Psiho246).
17 godina
brisati
- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 15:28 (Psiho246).
15 godina
neaktivan
Septah kaže...
BlueMax kaže...

zato što se i u jednom i drugom radi o istoj osobi?

ili zato što forumi služe za raspravu što uključuje zabadanje nosa posvuda, pa i u privatne živote javnih osoba?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice