Šok - kupci ne žele 3D televizore!

poruka: 127
|
čitano: 15.427
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šok - kupci ne žele 3D televizore!".
16 godina
protjeran
RE: Šok - kupci ne žele 3D televizore!
grimyHR kaže...
Mentalist kaže...
grimyHR kaže...

gle ja imam problema sa vidom i ovaj usrani 3d mi ne funkcionira, oces rec da ja lazem zato jer si ti testirao i tebi je dobar?

Ja nemam nogu, ali opet ne govorim da su auta losa jer ih ne mogu voziti...

problem je sto vecina ljudi ima problema sa ovakvim 3d-om, tak da je tvoja usporedba s nogom glupa(posto velika vecina ljudi ima obje noge, plus postoje automobili za invalidne osobe), jer nema smisla radit nesto sta vecini ne pase osim da svaki televizor ne naplate 100000$

kakva vecina ? vecina jos nikada niti nije gledala 3D na pravom 3d televizoru

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:59 (hrvatskafarkasevec).
16 godina

Zašto bi itko normalan htjeo 3d u današnje vrijeme?

1.Preskup.

2.Moraš nositi naočale.

3.Nakon dužeg gledanja naporan za oči.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

neznam mene nikad nije provlačio 3D doma,, u kinu je OK, kad je veliko platko, pa ne vidiš ništa drugo osim slike,, pa se uživiš u scenu i super,,  ali doma na ekranu od metar, nema šanse da bi gledao film,,  

svojevremeno sam bio naručio preko eBaya 3D cvike za par $$ i probao pogledati 3D film na 23" na Kompu, al samo je ostalo na pokušaju,, totalno glup osjećaj, neusporediv sa KINOm

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
grimyHR kaže...
Mentalist kaže...
grimyHR kaže...

gle ja imam problema sa vidom i ovaj usrani 3d mi ne funkcionira, oces rec da ja lazem zato jer si ti testirao i tebi je dobar?

Ja nemam nogu, ali opet ne govorim da su auta losa jer ih ne mogu voziti...

problem je sto vecina ljudi ima problema sa ovakvim 3d-om, tak da je tvoja usporedba s nogom glupa(posto velika vecina ljudi ima obje noge, plus postoje automobili za invalidne osobe), jer nema smisla radit nesto sta vecini ne pase osim da svaki televizor ne naplate 100000$

kakva vecina ? vecina jos nikada niti nije gledala 3D na pravom 3d televizoru

racunam po prosjeku onih koji jesu

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
bus kaže...

neznam mene nikad nije provlačio 3D doma,, u kinu je OK, kad je veliko platko, pa ne vidiš ništa drugo osim slike,, pa se uživiš u scenu i super,,  ali doma na ekranu od metar, nema šanse da bi gledao film,,  

svojevremeno sam bio naručio preko eBaya 3D cvike za par $$ i probao pogledati 3D film na 23" na Kompu, al samo je ostalo na pokušaju,, totalno glup osjećaj, neusporediv sa KINOm

jel taj monitor potpuno podrzava 3D? tj jel to ono sta Sony fura ?

btw. mene briga za 3D,totalno me nezanima,ali hocu vidjet kolko njih(oni koji seru) je stvarno probalo taj pravi 3D kakvog ovi pokusavaju prodat

malo me ovo sve podsjeca na ono sa Vistom....kada svi seru onda cu i ja iako ju nisam niti imao na kompu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 18:10 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

2.Moraš nositi naočale.

Ne moras covjece, samo ako gledas 3d sadrzaj, ne moras!!!!!!!

15 godina
bus kaže...

btw. mene briga za 3D,totalno me nezanima,ali hocu vidjet kolko njih(oni koji seru) je stvarno probalo taj pravi 3D kakvog ovi pokusavaju prodat

malo me ovo sve podsjeca na ono sa Vistom....kada svi seru onda cu i ja iako ju nisam niti imao na kompu 

ja sam probao u dućanu na samsungovom 3d televizoru od 15 000 kn i to meni nije bilo ništa posebno,efekt je stvarno ok ali mi je dosadilo nakon 2-3 minute,slika je uglavnom 2d samo ti jedan dio izlazi iz ekrana i to je sve nema veze s nikavim pravim 3d-om kao što ga mi vidimo kad primjerice gledamo svojim očima u auto,kuću ili sl,treba čekati holograme ili da  3d masovno krenu ubacivati u svaki tv za istu cijenu kao oni 2d znači od 3000 kn pa dalje i da u kinu je 5000 puta bolji doživljaj jer sam gledao 3d u2

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 18:35 (blackalbum).
16 godina
protjeran

ma pravi 3D naravno da nije pravi ja toga zovem pravi zbog usporedbe sa onim 

koji ste gledali prije na RTL-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sto se mene tice, dok  god se budu trebale nositi 3D naocale, nema sanse da ta tehnologija bude imalo  prihvacena u svijetu.... to je krajnje neprakticno i glupo.....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bus kaže...

Bio u Trstu u kinu i na ulazu je bio 3D televozor...ono sto me zacudilo...

frend mi prica kako je to zapravo obican LCD koji ide na 120hz pa svaka druga slika ide za posebno oko... jel??... naravno tom sam prilikom shvatio da prica gluposti...

ja sam tamo vidio televozor koji jasno daje 2 slike u isto vrijeme... bez naocala ovisno di se pomaknes vidis drugu sliku ali s naocalama si u 3du :P

zapravo, onome sto oni zele nekome prodati kao 3d.....

3d je buducnost al ovo sto netko voli zvati 3d je zapravo 2d++ :) nista vise... gledao s onim obicnim naocalama(crveno plavo) ili s tim specijalnima na tim posebnim televozorima... nisam nista posebnog primjetio sto bi me uzbudilo i ostavilo pafff, osim malo boljih boja nego na obicnom monitoru + naocale iz novina :)

16 godina
protjeran

ma pravi 3D naravno da nije pravi ja toga zovem pravi zbog usporedbe sa onim 

koji ste gledali prije na RTL-u

imho, sasvim je dovoljno imati neki HDTV i da je slika stereoskopska i eto "3da" bez potrebe za posebnim TVom i preskupim sugavim plasticnim naocalama...

sjecam se jos Fredia u kinu, bio sam totalni klinjo al rukavica je letila... nista losije nego danas....

16 godina
Mentalist kaže...
xxxxx kaže...

2.Moraš nositi naočale.

Ne moras covjece, samo ako gledas 3d sadrzaj, ne moras!!!!!!!

Koji će mi k.... 3d tv ako neću gledati u 3d-u, nemam pare za bacanje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
TranceMight kaže...

frend mi prica kako je to zapravo obican LCD koji ide na 120hz pa svaka druga slika ide za posebno oko... jel??... naravno tom sam prilikom shvatio da prica gluposti...

ja sam tamo vidio televozor koji jasno daje 2 slike u isto vrijeme... bez naocala ovisno di se pomaknes vidis drugu sliku ali s naocalama si u 3du :P

zapravo, onome sto oni zele nekome prodati kao 3d.....

Jesi razmislio da vidis dvije slike od jednom zato sto je to zapravo previse slicica da bi tvoje oci i mozak registriralo svaku slicicu u trenutku kada je ona prikazana?? ili film kada se prikazuje unutri stvarno netko trci, nisu to slike koje idu za redom i stoga izgleda kao pokret! a i zasto je toliko vazno za nvidijin 3d da monitor bude 120HZ (duplo od normalnih 60), mozda zato sto stvarno prikazuje 2 slike?

17 godina
neaktivan

Ne vidim smisao u 3D- u.

A man without a religion is like a fish without a bicycle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kupci i ne žele bluray playere, tko kupuje to? nitko, koliko su filmovi dostupni prosječnom korisniku?

Zasto bi htjeli BluRay? Da opet sastavljaju kolekcije filmova?

Ne hvala. Mozda za skladistnje podataka (?) ali da opet kupujem(o) iste filmove? Ne hvala

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
15 godina
Lazarus Long kaže...
Ziga kaže...

Kupci i ne žele bluray playere, tko kupuje to? nitko, koliko su filmovi dostupni prosječnom korisniku?

Zasto bi htjeli BluRay? Da opet sastavljaju kolekcije filmova?

Ne hvala. Mozda za skladistnje podataka (?) ali da opet kupujem(o) iste filmove? Ne hvala

baš sam danas išao da kupim dvd film i na kraju sam odustao jer nisam želio kupovati film koji sam pogledao 10-20 puta a za one koje nisam gledao ne isplati se davati novac,a gdje je tek blu ray kod kojeg su cijene filmova koje sam 20 puta pogledao 100-200 kn,zašto bih kupovao film koji sam 20 puta gledao

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
mack33 kaže...

3D TV? Ne hvala.... sve dok su potrebne posebne naočale. Glava me počne boliti već nakon pola sata gledanja... Nema šanse da uložim novce u takvu glupost.

hoces rec da si gledao sa onim pravim naocalama,a ne sa onim sranjem iz 24 sata na obicnom crt televizoru

Nema sanse da ga je bolila glava, testirao sam.

Procitao tip negdje u novinama, i...

pa da zato bas i pisem

jer stalno netko takav komentar napise kada je u pitanju 3D

istina ni mene ne zanima 3D,ali nevolim takve komentare

Glupost...

I mene je isto zabolila glava od jedno 15ak minuta gledanja onim panasonicovim naočalama (a iz kina kad sam gledao avatara sam morao izaci nakon 5 minuta jer me je glava počela rasturati)... dioptrija mi je nula na oba oka (odnosno na jednom mislim da imam sada kojih +0.05 jer osjecam to... ali oftamolog kaže da se to tolerira kao nula), nemam astigmatizam...

Svaki čovjek je zasebna jedinka... VAS ne boli... good for you... ali jedno 25 - 30% ljudi (konzervativna procjena) ne može baš dobro podnijeti 3d ovakav kakav je... Razlog ti leži u iritaciji očnog živca...

Tako da nemojte govoriti da netko laže... nit smo svi isti, nit itko od nas sve zna... Ako netko kaze da ga boli i da je testirao, treba mu vjerovati...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Smijesan si.

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kn,zašto bih kupovao film koji sam 20 puta gledao

Da, na primjer opet kupovati LOTR Extended......{#}

17 godina
neaktivan

Za kolekciju.

NVM. Zaletio sam se

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:41 (VirtUoso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Smijesan si.

Obrazlozi zasto.

Hvala

17 godina
neaktivan

A sto ako netko ima osteceni vid na jednom oku ili nedaj Boze nema jedno oko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
xxxxx kaže...

Smijesan si.

???

Zašto je smiješan... čemu imati 3d tv ako nece gledati 3d sadrzaj...

Isto tako... ja i dan danas ne kuzim nabrijavanje kompova kad daš 1000 eura više da bi u nekim igrama imao mjesto 60 FPS-a 180 recimo...

I ovako oko vidi samo 24.3 od tih 60, odnosno 180...

17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A sto ako netko ima osteceni vid na jednom oku ili nedaj Boze nema jedno oko?

Pa to nema šanse da vidi ikada... jednostavno nema percepciju dubine...

15 godina

blu ray će se isplatiti kupiti za par godina od rotela,marantza,denona,nada,onkya i ostalih kad usavrše mrežne mogućnosti i ti uređaji budu čitali sve moguće 12 cm optičke medije,i razne kompresijske formate,gledanje blu ray koncerata,slušanje dvd-a,sacd,blu ray audio i sl,ne isplati se kupovati te uređaje samo radi dobre slike i gledanja filmova,sad su marantz oppo i sl počeli izbacivati takve uređaje ali budu oni njih još usavršili a do tada wd tv live i denon dvd meni je to i previše kvalitetno

17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

U teoriji, da. Igre se ponasaju drukcije na vecem frejmrejtu. To je vidljivo samim okom...

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

U teoriji, da. Igre se ponasaju drukcije na vecem frejmrejtu. To je vidljivo samim okom...

Ma je... to sam rekao cisto ovako reprezentativno... ali i sam monitor većinom ne moze prikazati onoliko FPS-a koliko neki nabrijavaju PC-eve...

Mislim da je to za sada sve pretjerivanje i bacanje novaca...

16 godina
protjeran

Pa to nema šanse da vidi ikada... jednostavno nema percepciju dubine...

On ne vidi ni u stvarnom zivotu 3D, a pogotovo na televiziji ne moze.

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

blu ray će se isplatiti kupiti za par godina od rotela,marantza,denona,nada,onkya i ostalih kad usavrše mrežne mogućnosti i ti uređaji budu čitali sve moguće 12 cm optičke medije,i razne kompresijske formate,gledanje blu ray koncerata,slušanje dvd-a,sacd,blu ray audio i sl,ne isplati se kupovati te uređaje samo radi dobre slike i gledanja filmova,sad su marantz oppo i sl počeli izbacivati takve uređaje ali budu oni njih još usavršili a do tada wd tv live i denon dvd meni je to i previše kvalitetno

BR će biti standard do kraja nadolazeće godine, btw. BR je već sad standard, ali ne kod nas

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
blackalbum kaže...

BR će biti standard do kraja nadolazeće godine, btw. BR je već sad standard, ali ne kod nas

BR je nesto odlicno.

Ja da si mogu priustiti, kupio bih sva Criterionova izdanja. :) Cak i filmove koje sam gledao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice