Šok - kupci ne žele 3D televizore!

poruka: 127
|
čitano: 15.373
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šok - kupci ne žele 3D televizore!".
15 godina
neaktivan

Ova vijest me čudi, s obzirom da Ameri uvijek kupuju sve najnovije tehničke gadgete ali izgleda da je recesija i kod njih (ili im takav 3D televizor jednostavno nije privlačan)... kad se sjetim vijesti da su spavali ispred prodavaonica da bi dočekali izlazak iPhonea...

Moj PC  
29 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ni mene ne cudi.Jednostavno ta 3D tehnologija je sugava i nikom se neda furat naocale da bi gledali neki film.Svi cekaju normalne 3D televizore da mozes gledat bez naocala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 11:17 (kach).

57 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

3D TV? Ne hvala.... sve dok su potrebne posebne naočale. Glava me počne boliti već nakon pola sata gledanja... Nema šanse da uložim novce u takvu glupost.

Moj PC  
50 0 hvala 0
17 godina

Kupci i ne žele bluray playere, tko kupuje to? nitko, koliko su filmovi dostupni prosječnom korisniku?

ajde ima i par tv programa koji emitiraju u 3D ali kod nas? ni jedan

Kome treba Full HD na malim dijagonalama ispod 102cm?

Kome treba 100Hz na istim tim televizorima?

sve je to glupost

2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam da cu se moci navici na svakodnevni 3DTV,

za jednokratni dozivljaj je ok ali za duze vremena mislim da ce se vecina tesko navici.

Volio bih da grijesim.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pametni ljudi, nebi ni ja na njihovom mjestu uzeo 3D TV.

Razloge su manje više nabrojali kolege forumaši u postovima prije mene.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Šok - kupci ne žele 3D televizore!
Ne cudi me ova vijest, i meni se osobno 3D TV-i gade!
Full HD Addict :)
15 godina
neaktivan

I told you so.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jest da ih većina ne želi, ali svejedno ispada da stotine miliona ljudi globalno žele 3D televizore. Pretpostavljam da su u trgovinama i tvornicama vrlo zadovoljni ovim istraživanjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde, bas mi je drago. Sve te firme nas smatraju idiotima i prisiljavaju nas svakih godinu-dvije kupiti novu opremu. E pa nece! Ja vise nista ne kupujem, a ako kupim onda mora imati dugu garanciju.

Zasto jos nema BlueRay recordera sa HDDom? Moze se nabaviti od ljevih firmi, a pravi igraci cekaju da se prvo strosimo na BlueRay player, koji poprilicno kostaju, pa ce onda za godinu-dvije izbaciti i recordere. Ja nisam vise blesav! Doslovce sve sto sam kupio u zadnje dvije godine je tesko smece. Pogotovo sto se tice softwara. Das 5000kn za telefon kojem hrpa funkcija ne radi kak spada. Moras cekati 6 - 12 mjeseci da izbace fix, a nakon toga gotovo sa supportom. Kupi novi telefon!

Moj LCD TV ako stavim u sleep i rucno ugasim, kada istekne sleep vreme sam se upali! Kre....ni

Bas jucer u T-Comu slusam komada: "Joj znate, IPhone4 se zblesne i sve sto trebate je mali reset. Znate, to je zivi software i ima problema. Ljudi nam svakodnevno dolaze." Ma gonite se......

17 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

3D da ali bez naočala...

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

napravimo anketu !

meni isto ne treba 3d. nije da ne pratim tehnologije,ali nemam vremena i ne želim ga imati za buljenje u tv !

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
17 godina

Također jesu li oni radili statistiku? Koliko milijuna japanaca i kineza nosi naočale, a koliko ostatka

populacije u svijetu također? ja nosim naočale - dioptrije. I moram skinuti svoje da bi stavio onaj

komad plastike kako bi gledao 3D i što onda vidim?

jedno veliko NIŠTA

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam zašto šok? Mene bi čudilo da kupci većinom žele 3D tv-e. Vec sam pisao da 3D tv-i nemaju budućnost. "Tehnologija" osuđena na propast...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 12:01 (ojpi).
17 godina

Trebamo samo pričekati Toshibu i njihove televizore bez naočala, ovo prijelazno razdoblje je bezveze i nepotrebni trošak svima.

16 godina
neaktivan

A ono neš ti šoka!!!!

Uostalom kakav vražji 3D. Pa to su samo slojevi slike jedan iznad drugoga. Dobija se nekakav umjetni blesavi dojam dubine ili kako bih to već nazvao. Kakav spaljeni 3D. Kad usavršite holograme onda ćemo pričati. 

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Danas ljudi nisu s ničim zadovoljni {#}

Ponosan sam na sebe što sam zaradio pola zvijezdice,neželim je izgubiti

2 0 hvala 0
15 godina

Tehnologija je jos prezelena da ide u masovnu proizvodnju dok se nebude moglo lijepo gledati bez naocala za pristojnu cijenu nista!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
Drazen kaže...

Ajde, bas mi je drago. Sve te firme nas smatraju idiotima i prisiljavaju nas svakih godinu-dvije kupiti novu opremu. E pa nece! Ja vise nista ne kupujem, a ako kupim onda mora imati dugu garanciju.

Zasto jos nema BlueRay recordera sa HDDom? Moze se nabaviti od ljevih firmi, a pravi igraci cekaju da se prvo strosimo na BlueRay player, koji poprilicno kostaju, pa ce onda za godinu-dvije izbaciti i recordere. Ja nisam vise blesav! Doslovce sve sto sam kupio u zadnje dvije godine je tesko smece. Pogotovo sto se tice softwara. Das 5000kn za telefon kojem hrpa funkcija ne radi kak spada. Moras cekati 6 - 12 mjeseci da izbace fix, a nakon toga gotovo sa supportom. Kupi novi telefon!

Moj LCD TV ako stavim u sleep i rucno ugasim, kada istekne sleep vreme sam se upali! Kre....ni

Bas jucer u T-Comu slusam komada: "Joj znate, IPhone4 se zblesne i sve sto trebate je mali reset. Znate, to je zivi software i ima problema. Ljudi nam svakodnevno dolaze." Ma gonite se......

potpisujem,ja više ništa ne mislim novo kupovati dok mi ne crkne,sve što kupim mi se pokvari a što je još najgore od svega sve što kupiš za godinu dana zastari,e više je dosta toga

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
14 godina

ništa novo taj kvazi 3D je čista glupost, o pravom 3D za prikaz vedao možemo pričat tek kad dođe neš tipa holograma

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

Jest da ih većina ne želi, ali svejedno ispada da stotine miliona ljudi globalno žele 3D televizore. Pretpostavljam da su u trgovinama i tvornicama vrlo zadovoljni ovim istraživanjem...

žele vraga,samo marketing pumpa svoje...isto kao da neće preživjet iljud ikoji ne koriste aj-nešto...daaavno je bila reklama,u vrijeme filma Indepedence day...jeeee kupite aj-power-ili kako god već-bok da preživite dolazak elijena...

totalna debilana..isto kao da hdz tvrdi da većina želi da oni vladaju...

15 godina
neaktivan

Ma dajte. Tko još puši takve fore s gadgetima i usranim high tech stvarima. 3d televizor ce tek biti 100% dobar za kojih desetak godina to je jos nekakva tehnologija u ranoj "beta" fazi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne kuzim, dal je tako komplicirano to sto je u naocalama nanesti preko ekrana, i to je vise manje to....
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ne kuzim, dal je tako komplicirano to sto je u naocalama nanesti preko ekrana, i to je vise manje to....

Naočale služe da bi svako oko vidjelo drugačiju sliku.

15 godina
neaktivan

Šokiran sam!!- NOT! Cool, ispada kako sam i mislio prije skoro godinu dana da im ta pric nece proci. Sad me samo

zanima sta ce ti pametnjakovici iz Samsunga, LG, Panasonica i sl.s proizvodenim primjercima?

Možda ih prodavati 2+1 gratis ili? {#}
Neka i oni malo gube, kad kreteni misle da smo mi potrosaci idioti koji ce sve kupiti što nam serviraju.

Jer ako su racunali da ce se kako tako prodavati pogotovo oko Božicnih blagdana, sigurno su samo za nase trziste

narucili par stotina takvih ako ne i tisuca. Kod nas ih je možda kupio tek Todoric, Tedeschi, Mudrinic, Sanader

i još par onih kojima ne fali love. {#}
Prodati se ocito nece, a zna se da je roba koja stoji u skladistu najskuplja roba. Morat ce nekako to uvalit ljudima pod

bilo koju cijenu. Ja bi npr.uzeo 3D tv ako bi se prodavao za nekih max.500kn više od nekog identicnog modela bez 3D. {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 12:44 (alen-c).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako onda radi na ovom novom gameboyu?
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan

Poanta je da za godinu, dvije, 95% modela će biti 3D.. tko će kupovati novi TV, dobit će 3D, htio ili ne.. cijene će biti na razini današnjih..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
neaktivan
monopol, nesto ko ddr3 memorija...
15 godina
neaktivan

3D ce postati popularan za najmanje 5 godina u Europi (EU)..... a na Balkanu za neki 7-8  god jer mi ipak zaostajemo po pitanju tehnike najvise zbog cijena koje su gotovo duplo vece nego u EU.......a i 3D se jos uvijek nije razvio do te mjere da nadje put do svih i slazem se da je 3D tek u nekoj beta fazi...

a i velika je kocnica za 3D je slab 3D sadrzaj na bluerayu, tv-u itd.......

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 12:56 (El_Nino_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

3D ce postati popularan za najmanje 5 godina u Europi (EU)..... a na Balkanu za neki 7-8  god jer mi ipak zaostajemo po pitanju tehnike najvise zbog cijena koje su gotovo duplo vece nego u EU..

Neće kupci odrediti popularnost nego će navedenu tehnologiju nametnuti proizvođači televizora.. preplavit će tržište 3D televizorima..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice