Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.571
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
16 godina

Ajajajaj. i šta ako ja kupim iphone4g mogu s njim obrisat šubaru!?

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kiks, fulao sam temuSramim se

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 21:18 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
Lisac1606 kaže...
grimyHR kaže...

to nisu maloprodajne cijene, to je cijena s ugovorom

To je maloprodajna cijena, ali s ugovornom obvezom. Uostalom većina mobitela se kupuje s ugovornom obvezom, stoga ne vidim u čemu je smisao naglašavati ovo "to je cijena s ugovorom".

ne, vecina mobitela se kupuje bez ugovorne obaveze, neznam sto tebi znaci vecina, ali u mom svjetu je to kod dva izbora(sa i bez ugovorne obaveze) vise od 50%

a jedina realna usporedba cijena nekog proizvoda je usporedba cijene bez ugovornih obaveza

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 21:08 (grimyHR).
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Pročitaj još jednom moj odgovor.

grimyHR kaže...

ne, vecina mobitela se kupuje bez ugovorne obaveze, neznam sto tebi znaci vecina, ali u mom svjetu je to kod dva izbora(sa i bez ugovorne obaveze) vise od 50%

a jedina realna usporedba cijena nekog proizvoda je usporedba cijene bez ugovornih obaveza

Pitam se koliko Hrvata kupuje mobitel na keš u trgovini po punoj cijeni? Dakle smartphonove, kojima cijena redovitno prelazi 3500kn. Da ne spominjem tržišta Zapadnog svijeta gdje mobiteli su još jeftiniji u trgovinama, a pogotovo na pretplatu, koje, usput rečeno kreću od 0-200$ max.

16 godina
protjeran
Lisac1606 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Pročitaj još jednom moj odgovor.

grimyHR kaže...

Pitam se koliko Hrvata kupuje mobitel na keš u trgovini po punoj cijeni? Dakle smartphonove, kojima cijena redovitno prelazi 3500kn. Da ne spominjem tržišta Zapadnog svijeta gdje mobiteli su još jeftiniji u trgovinama, a pogotovo na pretplatu, koje, usput rečeno kreću od 0-200$ max.

(mobiteli sa prepaidom+mobiteli u slobodnoj prodaju bez vezanja s operaterom)>(mobiteli s ugovornom obavezom)

15 godina
neaktivan

iPHone mi nije nesto..Mislim je al nema se Casha,imam omniu 2...mob koristim za sms i javljanje,ne slusam mjuzu itd...

0 0 hvala 0
16 godina
grimyHR kaže...

(mobiteli sa prepaidom+mobiteli u slobodnoj prodaju bez vezanja s operaterom)>(mobiteli s ugovornom obavezom)

Pitam se koje to smartphonove možeš kod nas kupiti na prepaid? T-Mobile nudi iPhone i Nokiu 5230. VIP samo Nokiu 5230. Tele2 nudi HTC Touch. EDIT: Oba dva su jeftinija od iPhonea i mnogo lošija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 22:57 (Lisac1606).
16 godina
protjeran
Lisac1606 kaže...
grimyHR kaže...

Pitam se koje to smartphonove možeš kod nas kupiti na prepaid? T-Mobile nudi iPhone i Nokiu 5230. VIP samo Nokiu 5230. Tele2 nudi HTC Touch. Sva tri su jeftinija od iPhonea i mnogo lošija.

iphone je po tvojem jeftiniji i losiji od iphonea? i ja onda s tobom o icemu raspravljam? strasno

16 godina
grimyHR kaže...

iphone je po tvojem jeftiniji i losiji od iphonea? i ja onda s tobom o icemu raspravljam? strasno

Ne filozofiraj. Navedi mi te smartphonove u RH koji su na prepaidu, a bolji su od iPhonea po bilo kojoj kategoriji, hardveru ili softveru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 23:00 (Lisac1606).
16 godina
protjeran
Lisac1606 kaže...
grimyHR kaže...

Ne filozofiraj. Navedi mi te smartphonove u RH koji su na prepaidu, a bolji su od iPhonea po bilo kojoj kategoriji, hardveru ili softveru.

bolji? meni je bilo koji smartphone bez iphone os-a bolji, bolji je subjektivan dojam, nesto sto je tebi bolje ne znaci da je to stvarno bolje

e da i bilo koji smartphone u hrvatskoj ti moze biti na prepaidu, ne moras ga za to kupiti u simpa ili vipme paketu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 1:56 (grimyHR).
17 godina

Bas me zanim tko uzima smartphone bez pretplate. 

Totalno neisplativo... (internet). Zato ih bas i nema previse na ponudi prepaida..

Osobno sam na iTarifi 150 - prezadovoljan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Totalno neisplativo... (internet). Zato ih bas i nema previse na ponudi prepaida..

Ja znam dosta ljudi koji imaju smartphone (neki samo zbog k***enja, no nebitno) i koriste ga samo s Wi-Fijem, smatram da je to glupo ali tako je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 23:38 (Mirko935).
16 godina
protjeran
parizer kaže...

oprosti ali internet paketi u prepaidu su dovoljno jeftini

15 godina
protjeran
parizer kaže...

Glupani uzimaju - a njih bar kod nas ne manjka.

Normalan svijet smartphone uzima na pretplatu i to je cijena koja se gleda. Takodjer sam na i150 i takodjer sam prezadovoljan ;)

@grimy - molim te ne komentiraj ovo jer me tvoj stav ne interesira. hvala!

16 godina
protjeran

zamisli,i ovo ce te vjerovatno jako iznenaditi, ali mene zaboli jel tebe moj stav zanima :D
a stvarno neznam sto ti mislis tko si ti da mislis da odredujes definiciju tko je glupan a tko normalan, ne treba svima isto i ne zele se svi vezati za operatera

i nema na cemu! :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 1:18 (grimyHR).
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...

zamisli,i ovo ce te vjerovatno jako iznenaditi, ali mene zaboli jel tebe moj stav zanima :D
a stvarno neznam sto ti mislis tko si ti da mislis da odredujes definiciju tko je glupan a tko normalan, ne treba svima isto i ne zele se svi vezati za operatera

i nema na cemu! :P

Nego sta je nego glupan onaj ko kupi iphone 3G za 3500kn na prepaidu kad na pretplati ukupno izadje ~3600 - sta ukljucuje 30GB interneta  , 4500 min. razgovora, 1800 SMS-ova i sve to placas kroz 2 godine.

Shvati da se ti uredjaji kupuju na pretplati i da se u stranim medijima vise ni ne naglasava da cijena od 199 i 299 dolara podrazumijeva pretplatu. 

17 godina
ja sam sa iphonom na tele2 i oni su skroz korektni sto se tice podatkovnih tarifa.
svakako se slazem sa time da smartphone nema smisla ako nemate neku normalnu podatkovnu tarifu!
sta ce mi svi ti mhz, pixeli i kamere ako ne mogu primit i poslati mejl!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

lol, pa to nije samo kod nas, svi malo bolji smartphonei, ajmo reći iznad 1500 kn (vjerojatno i manje) su na pretplatu, nema šanse da ih nađeš na prepaid. Zašto? Pa zato jer znaju operateri da ih ljudi ne bi tako kupovali jer je opća recesija, a i ljudima se više zapravo ispplati tako uzimati i otplaćivati mob, jer je to zapravo kao uzeti mob na kredit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miro FMF kaže...

lol, pa to nije samo kod nas, svi malo bolji smartphonei, ajmo reći iznad 1500 kn (vjerojatno i manje) su na pretplatu, nema šanse da ih nađeš na prepaid. Zašto? Pa zato jer znaju operateri da ih ljudi ne bi tako kupovali jer je opća recesija, a i ljudima se više zapravo ispplati tako uzimati i otplaćivati mob, jer je to zapravo kao uzeti mob na kredit.

isplati se vraga na kraju ga 3 puta vise platis a ne dobijes nista

17 godina
neaktivan

I u krizi se ne uzimaju skupi mobiteli. Inace nije kriza. Skupi mobitel nije nesto sto MORAS imati.

:)
17 godina
neaktivan
me bih znao, mene iPhone nije došao ništa. doplatio sam par
sto kuna za 32gb model a računi su mi isti kao i prije na flexi, čini mi se čak i manji. 1gb ne mogu potrošiti jer se pali wifi kad gid sam doma ili u firmi, a ni poruke nemogu potrošiti u zadnje vrijeme. Ne vidim nikakvu prednost prepaida i otkljucanog aparata osim ako te boli dupe dati 500 i vise ojra samo za aparat, tj ako plivas u lovi.
A.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve stoji ali sam prokomentarisao izjavu da se u krizi skupi mobitei uzimaju na pretplatu jer je to kao na kredit. U krizi se ne uzimaju skupi mobiteli. Tebe nije dosao skupo.

:)
16 godina
logic kaže...

Sve stoji ali sam prokomentarisao izjavu da se u krizi skupi mobitei uzimaju na pretplatu jer je to kao na kredit. U krizi se ne uzimaju skupi mobiteli. Tebe nije dosao skupo.

Eh ali ima gomila ljudi koji kupuje takve stvari zbog statusa, da ljudi misle da on ima para...pa koliko ima ljudi koji kupe skupi auto i onda ga drži u garaži jer nema da ga tanka benzinom, pa se vozi u drugom jeftinom autu...

Stoja
15 godina
protjeran
artfull kaže...
me bih znao, mene iPhone nije došao ništa. doplatio sam par
sto kuna za 32gb model a računi su mi isti kao i prije na flexi, čini mi se čak i manji. 1gb ne mogu potrošiti jer se pali wifi kad gid sam doma ili u firmi, a ni poruke nemogu potrošiti u zadnje vrijeme. Ne vidim nikakvu prednost prepaida i otkljucanog aparata osim ako te boli dupe dati 500 i vise ojra samo za aparat, tj ako plivas u lovi.

Isti slučaj kao kod mene, ne moram ništa dodavati, osim što sam ja uzeo iTarifu koja je prepovoljnja, neda mi se objašnjavati sad, koga zanima nek posjeti T-Mobile stranicu

15 godina
neaktivan

iPhoneovci... Jeste vidjeli ovo u vezi iOS-a 4? http://blog.gsmarena.com/ios-4-gold-is-here-iphone-3g-getting-the-cold-shoulder-on-new-features-my-rant-follows/

Čini se da gospon Stevo baš i ne voli vas koji imate 2G ili 3G. Kakve gluposti, nevjerovatno, da se pristojno izrazim, koga oni je**? Mene sigurno ne, ali svoje korisnike/kupce, očito, da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a cuj, neki su još na Androidu 1.6 a mogli bi i ostati iako je 2.1 i 2.2. van. moj 3gs je podrzan a i stariji modeli su podrzani ali ne rade sve funkcije. Tko želi produžiti dodatno vijek uređaja ima jailbrake. dvije godine su po
meni sasvim u redu za punu podršku. to je vijek 90% pretplata, tako da
me to ne zabrinjava.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...
a cuj, neki su još na Androidu 1.6 a mogli bi i ostati iako je 2.1 i 2.2. van. moj 3gs je podrzan a i stariji modeli su podrzani ali ne rade sve funkcije. Tko želi produžiti dodatno vijek uređaja ima jailbrake. dvije godine su po
me to ne zabrinjava.

to su dvije godine samo onima koji su ga kupili cim je izasao, a dvije godine nije dovoljno za punu podrsku i mislim da se i zakoni slazu samnom, ne znam koliki je minimum pune podrske za neki proizvod ali mislim da je duze od dvije godine, al mozda se i varam

a to neupdateanje uredaja na androidu isto tako nije u redu od strane proizvodaca, ali oni barem imaju skuhane romove

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 20:39 (grimyHR).
15 godina
neaktivan
artfull kaže...
me to ne zabrinjava.

Istina, ali ja sam mislio primarno na ovo (drastično) usporenje koje donosi iOS4 i na to da ne možeš mijenjati pozadinu na 3G-u itd., to su čiste nebuloze. A za 2G nisu ni izdali upgrade iako je hardverski istovjetan 3G-u, ako se ne varam.

Bolje ne izdati upgrade kao što rade HTC i ekipa, iako ni to nije apsolutno u redu, nego izdati upgrade koji pogoršava performanse kao što je Apple upravo napravio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 20:42 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Istina, ali ja sam mislio primarno na ovo (drastično) usporenje koje donosi iOS4 i na to da ne možeš mijenjati pozadinu na 3G-u itd., to su čiste nebuloze. A za 2G nisu ni izdali upgrade iako je hardverski istovjetan 3G-u, ako se ne varam.

Bolje ne izdati upgrade kao što rade HTC i ekipa, iako ni to nije apsolutno u redu, nego izdati upgrade koji pogoršava performanse kao što je Apple upravo napravio.

Drastično usporenje je namjerno - da bi nas "natjerali" da upgradeamo na iOS 4 :(

Nemogućnost postavljanja wallpapera neki third-party developeri objasnili su na način da iPhone 3G ima problema sa scrollanjem (performansama) ukoliko se nađe puno transparentnih PNG-ova... Svi znamo da iPhone ima glatke animacije, a ovo (i dodatni drop shadow na ikonama) usporili bi (vjerojatno) performanse scrolla - istinitost toga vidjet ćemo 21.6. kad se instalira iOS 4 i jailbrakeom promjeni par vrijednosti iz FALSE u TRUE :)

Potpis ;)
15 godina
protjeran
Imam 3g i ne usporavaju ga ni animirane pozadine ni posebne ikone, a sve funkcije koje bi dobio s novim os-om imam od davno putem jailbreaka - tako da nema nikakvog smisla uopce update-at.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice