Yeah!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A el te budale stalno nesto zmisljaju.
Rekli su da ce fixat problem s kasnjenjem poruka, odnosno dolaskom poruka krivim redoslijedom. Takodjer tu je i bug tipa kad osoba pde offline da jos stoji prikazana ko online dok ne kliknes na nju misem.
Zasto zmisljavaju toplu vodu, fixajte sto treba i to je to....ne trebaju nam slikice, je*o vas slikice....i trakice...i paneličići
instant poruke se salju s ctrl i enter,jesu ovi izgorili totalno? cemu sad ova glupost
instant poruke se salju s ctrl i enter,jesu ovi izgorili totalno? cemu sad ova glupost
ma krivo su napisali, samo je dodana opcija
Added option to send IM with ctrl+enter.
nekad se sa shift+enter slala poruka i to je bilo pod normalno (još u doba kada je ICQ vladao našim područjima), a sa enterom se prelazilo u novi red, kao u wordu
za IM skype je smeće
A čini se kako i dalje nema najbitnije opcije koja je nestala spajanjem Windows Live Messengera i Skype-a - obavijesti o primljenom mailu na Hotmail računu...
Čini mi se da su ukinuli onu dosadnu reklamu ispod kontakata.
Meni se cini da su umjesto ukidanja Live Messengera, trebali ukinut Skype. U usporedbi s drugim IM klijentima, ovo je cista sala, kao da zaostaje par godina u razvoju. Pogotvo se to vidi kad ga koristim na PC-u i iPadu, a jos kad se u igru ukljuci neki IM klijent kao IMO...
Meni se cini da su umjesto ukidanja Live Messengera, trebali ukinut Skype. U usporedbi s drugim IM klijentima, ovo je cista sala, kao da zaostaje par godina u razvoju. Pogotvo se to vidi kad ga koristim na PC-u i iPadu, a jos kad se u igru ukljuci neki IM klijent kao IMO...
Potpis,i to veliki :D