Skype 6.2 za Windowse i Mac OS

poruka: 10
|
čitano: 3.237
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype 6.2 za Windowse i Mac OS".
15 godina

Yeah!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A el te budale stalno nesto zmisljaju. 

Rekli su da ce fixat problem s kasnjenjem poruka, odnosno dolaskom poruka krivim redoslijedom. Takodjer tu je i bug tipa kad osoba pde offline da jos stoji prikazana ko online dok ne kliknes na nju misem.

Zasto zmisljavaju toplu vodu, fixajte sto treba i to je to....ne trebaju nam slikice, je*o vas slikice....i trakice...i paneličići 

Are you the droid I'm looking for ?

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

instant poruke se salju s ctrl i enter,jesu ovi izgorili totalno?  cemu  sad  ova  glupost

ima se, meže se
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Skype 6.2 za Windowse i Mac OS
redikulx kaže...

instant poruke se salju s ctrl i enter,jesu ovi izgorili totalno?  cemu  sad  ova  glupost

ma krivo su napisali, samo je dodana opcija

Added option to send IM with ctrl+enter.

nekad se sa shift+enter slala poruka i to je bilo pod normalno (još u doba kada je ICQ vladao našim područjima), a sa enterom se prelazilo u novi red, kao u wordu

17 godina

za IM skype je smeće

15 godina

A čini se kako i dalje nema najbitnije opcije koja je nestala spajanjem Windows Live Messengera i Skype-a - obavijesti o primljenom mailu na Hotmail računu... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 13:22 (kipo).

1 0 hvala 1
16 godina

Čini mi se da su ukinuli onu dosadnu reklamu ispod kontakata.

During The War ...

0 0 hvala 0
14 godina

Bitch, please.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni se cini da su umjesto ukidanja Live Messengera, trebali ukinut Skype. U usporedbi s drugim IM klijentima, ovo je cista sala, kao da zaostaje par godina u razvoju. Pogotvo se to vidi kad ga koristim na PC-u i iPadu, a jos kad se u igru ukljuci neki IM klijent kao IMO... 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Takula kaže...

Meni se cini da su umjesto ukidanja Live Messengera, trebali ukinut Skype. U usporedbi s drugim IM klijentima, ovo je cista sala, kao da zaostaje par godina u razvoju. Pogotvo se to vidi kad ga koristim na PC-u i iPadu, a jos kad se u igru ukljuci neki IM klijent kao IMO... 

Potpis,i to veliki :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice