Shameware trojanac za Android

poruka: 40
|
čitano: 5.257
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Shameware trojanac za Android".
17 godina
neaktivan
Re: Shameware trojanac za Android
Ti cim skines piratsko ostetio si autora za taj iznos koji ti on naplacuje app...cuj ako mislis da on ne zasluzuje taj iznos koji on trazi onda nemoj koristit aplikaciju...

Kad drugi gubi na zaradi vama je svejedno al kas vas ovako netko zahebe e onda strka i panika...

Lakoje tako :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Ti cim skines piratsko ostetio si autora za taj iznos koji ti on naplacuje app...cuj ako mislis da on ne zasluzuje taj iznos koji on trazi onda nemoj koristit aplikaciju...

Kad drugi gubi na zaradi vama je svejedno al kas vas ovako netko zahebe e onda strka i panika...

Lakoje tako :)

ne, ti ostetis autora jedino ako on posebno pise kod za svakog korisnika(znaci i za tebe kao pirata je napisao posebno kod od pocetka do kraja aplikacije i ti mu to nisi platio, i naravno nikome drugome to nece prodati)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
neaktivan

Sviđa mi se ideja naplate primljenih SMS poruka. Zašto tako nešto ne postoji kod nas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Sviđa mi se ideja naplate primljenih SMS poruka. Zašto tako nešto ne postoji kod nas?

Jesi ti uopće pročitao???

Nigdje ti nema takvo nečega...

Ovo je čisto oštećivanje pirata... a vjerujem da će on nahebati zbog toga... Čisto jer oni mogu skupnu tužbu na njega baciti, a on bi morao singularne tužbe bacati... zbog jednog $$$...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Sinatra kaže...

Nigdje ti nema takvo nečega...

Ovo je čisto oštećivanje pirata... a vjerujem da će on nahebati zbog toga... Čisto jer oni mogu skupnu tužbu na njega baciti, a on bi morao singularne tužbe bacati... zbog jednog $$$...

mozda bi ti trebao bolje citat:

Ipak, nezanemariv dio američkih korisnika ne samo da nema neki vid unlimited SMS-anja, već k tome plaća primitak svakog SMS-a – čudno, ali tamo ne i neuobičajeno.

potpis :D
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Sinatra kaže...

Hacker-ri me prestigao{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 15:37 (Stoja).
17 godina
neaktivan
Grmi ne kontam tvoju logiku al aj dobro :D

Kolko sam ja tebe skontao recimo koristis piratski windows7 i ti nisi ostetio mikrosoft za taj iznos original win7 sam zato jet microsoft nije to posebno za tebe napravio? :D
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

ne, ti ostetis autora jedino ako on posebno pise kod za svakog korisnika(znaci i za tebe kao pirata je napisao posebno kod od pocetka do kraja aplikacije i ti mu to nisi platio, i naravno nikome drugome to nece prodati)

ovo je najjaca glupost koju sam ikad procitao na ijednom forumu od kad sam naucio citat...

to kao da ides krast auto jer eto, BMW nije napravio auto bas za svakog korisnika posebno, pa mu ga ne treba ni platit...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

FAIL godine

potpis :D
16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
grimyHR kaže...

ovo je najjaca glupost koju sam ikad procitao na ijednom forumu od kad sam naucio citat...

to kao da ides krast auto jer eto, BMW nije napravio auto bas za svakog korisnika posebno, pa mu ga ne treba ni platit...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

FAIL godine

bmw je napravio svaki auto posebno, nije napravio jedan a netko je taj auto besplatno klonirao onda iz zraka

ukrasti se softver moze jedino ako dodes u trgovinu i maznes medij na kojem je

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 20:15 (grimyHR).
17 godina
neaktivan

ah ovaj ga trolla svjetski :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice