Kad drugi gubi na zaradi vama je svejedno al kas vas ovako netko zahebe e onda strka i panika...
Lakoje tako :)

ne, ti ostetis autora jedino ako on posebno pise kod za svakog korisnika(znaci i za tebe kao pirata je napisao posebno kod od pocetka do kraja aplikacije i ti mu to nisi platio, i naravno nikome drugome to nece prodati)
Sviđa mi se ideja naplate primljenih SMS poruka. Zašto tako nešto ne postoji kod nas?
Sviđa mi se ideja naplate primljenih SMS poruka. Zašto tako nešto ne postoji kod nas?
Jesi ti uopće pročitao???
Nigdje ti nema takvo nečega...
Ovo je čisto oštećivanje pirata... a vjerujem da će on nahebati zbog toga... Čisto jer oni mogu skupnu tužbu na njega baciti, a on bi morao singularne tužbe bacati... zbog jednog $$$...
Nigdje ti nema takvo nečega...
Ovo je čisto oštećivanje pirata... a vjerujem da će on nahebati zbog toga... Čisto jer oni mogu skupnu tužbu na njega baciti, a on bi morao singularne tužbe bacati... zbog jednog $$$...
mozda bi ti trebao bolje citat:
Ipak, nezanemariv dio američkih korisnika ne samo da nema neki vid unlimited SMS-anja, već k tome plaća primitak svakog SMS-a – čudno, ali tamo ne i neuobičajeno.
Hacker-ri me prestigao
ne, ti ostetis autora jedino ako on posebno pise kod za svakog korisnika(znaci i za tebe kao pirata je napisao posebno kod od pocetka do kraja aplikacije i ti mu to nisi platio, i naravno nikome drugome to nece prodati)
ovo je najjaca glupost koju sam ikad procitao na ijednom forumu od kad sam naucio citat...
to kao da ides krast auto jer eto, BMW nije napravio auto bas za svakog korisnika posebno, pa mu ga ne treba ni platit...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
FAIL godine
ovo je najjaca glupost koju sam ikad procitao na ijednom forumu od kad sam naucio citat...
to kao da ides krast auto jer eto, BMW nije napravio auto bas za svakog korisnika posebno, pa mu ga ne treba ni platit...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
FAIL godine
bmw je napravio svaki auto posebno, nije napravio jedan a netko je taj auto besplatno klonirao onda iz zraka
ukrasti se softver moze jedino ako dodes u trgovinu i maznes medij na kojem je
ah ovaj ga trolla svjetski :D