Iako se cini kao glupa stvar kad malo bolje razmislim i nije tako lose.Mozes mobitel platiti 5000 kn i opet smrdi.Ovako ce barem na nesto mirisati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad kad Apple uvede revoluciju : iSmell. Choose the way your iPhone stinks.
Kad prdneš da zamiriše LOL
Kad prdneš da zamiriše LOL
-zasmrdi (je preciznije kolokvijalno), mada tehnološki postoje samo mirisi (ne smradovi..).
i jedan (korisnički) btw, što ako: sto ako se taj fičer poveže s npr SMSom, pa kad netko pošalje 'cvjetić' zamiriše... -pa kad dođe virus, žena, .. i ostale (manje) komične situacije, kao spomenuti prdac. .. Nebrojene mogućnosti, samo je (bolesna) mašta granica .....
Zaključak, vrlo koristan patent, u rangu tamagochija.
-ipak, 'smrdi' na novu sudsku trakavicu, umjesto Applea, Airwick! Trenutno pregovaraju s (tajnim) Arielovim laboratorijem kako bi dobili stručni-expertni tim (glumaca) u bijelim kutama, ... početnici, umjesto da akviziraju advokate.
Uzmes parfem, zaspricas par puta, malo razmazes i cekas da se osusi i mirisi mob.
Kako je krenulo trebat ce ljudima mobiteli sa mirisom cevapa
Molim miris pečene teletine, spreman sam platit tu uslugu!
Appleovi patenti su glupi.
Ma, zapravo super stvar: idealan poklon za kupiti ljubavnici!
Jesu
Jesu
Sa druge strane u ovoj vijesti svjedočimo genijalnosti Samsungovih inžinjera.
ćevapi s lukom, burek, kiselo zelje, roquefort, mokar pas... mogućnosti su neograničene :)
Jesu
Sa druge strane u ovoj vijesti svjedočimo genijalnosti Samsungovih inžinjera.
ovo je jedan , dok ih apple ima najmanje desetak.
blago receno, ovo patentiranje danas je retardirano, ne znam ni kako dobiju patent za ovako debilne stvari

appleovi patetni jesu glupi, ali su i korisni (appleu naravno) dok se meni ovaj patent cini i glup i beskoristan
Bilo bi fora patentirati punjenje mobitela, zakljućavanje...
Patent je glup ali ideja je dobra. Neka miriše ali miris treba biti jako jako blag.
Ali kome je ikada palo napamet mirisati mobitel?