Samsung: ne gurajte S Pen naopako

poruka: 33
|
čitano: 4.595
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung: ne gurajte S Pen naopako".
10 godina
odjavljen
Re: Samsung: ne gurajte S Pen naopako
Friday kaže...

Ja!

Zato mi nisu nikad dali da postanem ginekolog!

:(

Nikad se nećeš oporaviti od tog odbijanja, ha?

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
16 godina
Friday kaže...
Arendelle kaže...

Čovječe, radi se o fizičkim tipkama, ne o ekranu osjetljivom na dodir. Tko to ima tolike prste da ne može pogoditi pravu tipku?!

Ja!

Zato mi nisu nikad dali da postanem ginekolog!

Ma dobro je, zamisli tek da su te primili za veterinara

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
15 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

Da ste bili idiot proof stavili bi F1/F4 ili nešto udaljenije jedno od drugog budući da neki imaju i ćevape od prstiju. A isto pamet staviti tako blizu stvaranje i vraćanje kopije.

Kao što sam napisao, bilo je to u doba DOS-a kada smo mi informatičari smatrali  da su prosječni korisnici pametni. Mogla je biti kombinacija i F1 - F12, opet bi se dogodilo isto, jer korisnica nije nišanila F1 i udarila F2, nego je bez razmišljanja iša po sistemu "next, next...". BTW, to vrijeme na starim IBM kliketušama morao si biti poseban talent za udariti krivu tipku.

U svakom slučaju, svakome se može dogoditi da u trenutku nepažnje ide vratiti stylus na krivu stranu i to je propust. Sa tim pametnim olovčicama na mobitelima se družim od doba Sony Ericssona P900 i ama baš nikad nisam vidio da je na nekom uređaju postojala mogućnost vraćanja stylusa na krivu stranu i da se pri tome još i "uništi" jedna funkcija uređaja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice