sjajan primjer za omladinu, sjajan, vrlo :((((
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sjajan primjer za omladinu, sjajan, vrlo :((((
k'o izda--
Ovo je kao poziv da mu netko spraši u bulju. Iako nisam 100% siguran u istinitost tvrdnje. Ona "Podijeli pa vladaj" mi zvoni u ušima.
Naime junak današnje kauč-revolucionar klinčadije je pao tako da je kupovao djelove za svoj auto (motor) preko ukradene kreditne kartice.
Genije si je slao djelove na pravu adresu.
Eto vam vašeg junaka djeco. Običan lopovčić iz geta.
cinkaroš
Prave hakere oni neće naći! Kakav je to haker koji živi od socijale?Ja da toliko znam,ne bi bio bogat,ali socijala mi ne bi trebala.
Naime junak današnje kauč-revolucionar klinčadije je pao tako da je kupovao djelove za svoj auto (motor) preko ukradene kreditne kartice.
pojedinac je nitko i nista, obican covijek od krvi i mesa... neki su bolji, neki losiji, neki ovce, neki magarci :))))
anonymous su heroji, ideje, ideali... ne hakercici :P
Tango down!
Kao pripadnik nešto starije generacije na ovom forumu... ne poticem mržnju, ali mi smo se sa drukerima drugačije obračunavali.
nesto mi tu smrdi u ovoj prici, ovaj bumbar mi je sumnjiv, previse meda, a premalo pcela
A kako su dosli do Sabua? Tko je cinkario Sabua? Nije valjda da je on jedini "najnepazljiviji" i jedini koji ima malu djecu, a?
To je priča koja je prodana javnosti. Baš ono "Podjeli pa vladaj" je istina, samo što su to oni zamislili nama prezentirati preko ovog čovjeka, al previše je jednostavno da bi bilo istinito. Nisu pohvatali ljude koji su rušili CIA, FBI, eBay, Visa, Mastercard i ostalu bandu a njega su našli kao preko socijale. Moš'si mislit!
Kao i obicno dobar je text o toj temi tu na NYT , zanimljivo je i ovo procitat al stao je na pravi zulj kad je reko " We have fucking control of SCADA systems. ." Pa sad vi progoglajte SCADA i zakljucite sami da je hakirat paypal, sony isl whocares biznis al ne diraju SCADA, tad roditelji kaze now is enough
Apsolutno svaki put kada se otvori tema za anone/lulzsec samo cekam tvoj komentar da se posteno ismijem.
No odkud ti informacija da je sabu uhvacen tako sto je kupovao djelove za auta?
Ja sam mislio da se logovao an irc sa svojim pravim ip-em.
Apsolutno svaki put kada se otvori tema za anone/lulzsec samo cekam tvoj komentar da se posteno ismijem.
http://www.infosecisland.com/blogview/20624-So-Long-and-Thanks-for-All-the-Lulz.html
Eto, enjoy :)
http://www.infosecisland.com/blogview/20624-So-Long-and-Thanks-for-All-the-Lulz.html
Eto, enjoy :)
Zaboravio si reci da je policajcu rekao da je FBI agent. Bravo Sabu
Sabu-'cause hackers are to mainstream
Zaboravio si reci da je policajcu rekao da je FBI agent. Bravo Sabu
Đinijus, kaj drugo reći.