Razer Comms u beti

poruka: 12
|
čitano: 2.854
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Comms u beti".
15 godina
Razer Comms u beti

Ništa novo i revolucionarno...Od svih gamer VOIP-a su mi mumble(jer je open source i ima dobar voice quality) TS(mogućnosti i premissionsi) najdraži...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 12:46 (dj_renny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Razer Comms u beti

Evo ovako,da tu narodu ne prodajete M.P.B. razer proizvodi PUNO više toga od periferije,no ne znam zašto šutite o tome..

Neću niti ja puno prilčati,samo ću zaheftati sliku...

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razer Comms u beti
redneck kaže...

Evo ovako,da tu narodu ne prodajete M.P.B. razer proizvodi PUNO više toga od periferije,no ne znam zašto šutite o tome..

a jbg bug ti je dio belosvetske zavere protiv razera pa samo pišu ono što njihovi nalogodavci žele čitat. a tako ti je to u suvremenom svijetu šta ćeš

15 godina
redneck kaže...

Zato što je hardver više nije zanimljiv i ovo je pokušaj da se razer progura na druge frontove...Ovo im neće dobro završit...Jednostavno je previše  gamerskih VoIP aplikacija...Koliko sam shvatio Razer se gura u to tržiše kako bi mogao reklamirati svoje prozivode.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
protjeran
dj_renny kaže...
redneck kaže...

Zato što je hardver više nije zanimljiv i ovo je pokušaj da se razer progura na druge frontove...Ovo im neće dobro završit...Jednostavno je previše  gamerskih VoIP aplikacija...Koliko sam shvatio Razer se gura u to tržiše kako bi mogao reklamirati svoje prozivode.

No,svatko gleda svoj dio kolača ugrabiti..Nemam niš protiv ako će to dići konkurentnost i kvalitetu,no budemo vidjeli..

17 godina
neaktivan
Razer Comms u beti

Isprobat, vidjet kako će guild i ekipa reagirat na promjenu (bili na vent, ts, mumble i na kraju raidcall). Možda je čak i dobar

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razer Comms u beti

jel tko isprobao?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Razer Comms u beti

Losij Xfire sa Razer imenom.

Ne hvala.{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 15:31 (Ferritin).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Razer Comms u beti

ja jucer probao

instalira ti prvo base componentu (75MB) i onda to smece od programa (50MB).

onda ti updejta MS .net aplikaciju jer ti je naravno stara

moras restartati komp (nece pokrenuti dok se to ne napravi)

nakon toga mi se nije htjeo ulogirati (mora se registrirati za koristenje naravno i to sve potvrditi na mejlu), promijenio sam password niti onda nije htjeo.

unistalirao, opet je trazio restart

nikad vise

Xtream_c4linjos
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 15:35 (Calinjos).
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
redneck kaže...

hmmm {#}

ČITEER !!

;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Razer Comms u beti

Pa ljudi program je tek izašao u betu, normalno da ima grešaka i nedostataka.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Razer Comms u beti

Ja neznam za vas al ja pricam sa vise frendova odjednom i gotovo savrsen zvuk, cak i sa mojim izuzetno sporim internetom (do 2MB DL)

This pork is so raw it's still singing hakuna matata! ._.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice