Ništa novo i revolucionarno...Od svih gamer VOIP-a su mi mumble(jer je open source i ima dobar voice quality) TS(mogućnosti i premissionsi) najdraži...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako,da tu narodu ne prodajete M.P.B. razer proizvodi PUNO više toga od periferije,no ne znam zašto šutite o tome..
Neću niti ja puno prilčati,samo ću zaheftati sliku...
a jbg bug ti je dio belosvetske zavere protiv razera pa samo pišu ono što njihovi nalogodavci žele čitat. a tako ti je to u suvremenom svijetu šta ćeš
Evo ovako,da tu narodu ne prodajete M.P.B. razer proizvodi PUNO više toga od periferije,no ne znam zašto šutite o tome..
Zato što je hardver više nije zanimljiv i ovo je pokušaj da se razer progura na druge frontove...Ovo im neće dobro završit...Jednostavno je previše gamerskih VoIP aplikacija...Koliko sam shvatio Razer se gura u to tržiše kako bi mogao reklamirati svoje prozivode.
Zato što je hardver više nije zanimljiv i ovo je pokušaj da se razer progura na druge frontove...Ovo im neće dobro završit...Jednostavno je previše gamerskih VoIP aplikacija...Koliko sam shvatio Razer se gura u to tržiše kako bi mogao reklamirati svoje prozivode.
No,svatko gleda svoj dio kolača ugrabiti..Nemam niš protiv ako će to dići konkurentnost i kvalitetu,no budemo vidjeli..
Isprobat, vidjet kako će guild i ekipa reagirat na promjenu (bili na vent, ts, mumble i na kraju raidcall). Možda je čak i dobar
jel tko isprobao?
Losij Xfire sa Razer imenom.
Ne hvala.
ja jucer probao
instalira ti prvo base componentu (75MB) i onda to smece od programa (50MB).
onda ti updejta MS .net aplikaciju jer ti je naravno stara
moras restartati komp (nece pokrenuti dok se to ne napravi)
nakon toga mi se nije htjeo ulogirati (mora se registrirati za koristenje naravno i to sve potvrditi na mejlu), promijenio sam password niti onda nije htjeo.
unistalirao, opet je trazio restart
nikad vise
hmmm
ČITEER !!
;)
Pa ljudi program je tek izašao u betu, normalno da ima grešaka i nedostataka.
Ja neznam za vas al ja pricam sa vise frendova odjednom i gotovo savrsen zvuk, cak i sa mojim izuzetno sporim internetom (do 2MB DL)