Da optimizira mrežni promet i smanji latenciju...
Koja neizreciva glupost. Kao da je server na kojem igraš u susjednoj prostoriji pa samo mrežna kartica može biti problem.
Koja neizreciva glupost. Kao da je server na kojem igraš u susjednoj prostoriji pa samo mrežna kartica može biti problem.
"Kroz osiguranih osam memorijskih utora može se ugraditi maksimalnih 64 GB DDR3 radne memorije, što će biti dovoljno i najzagriženijim gamerima za postizanje odličnih rezultata u igrama." ?!?!?!?!?!?!?!?
aha da, to je ono kad pokrenem 4 crysisa...
dajte ljudi epp clanke ili obradite kako treba ili napravite iz njih šalu pa se zezajte, ovaj je strašan....
ram poboljšava igre....
optimizacija smanjuje latenciju...
strašno.
zasto glupost, pa tome i sluzi shejping
Shejping cega....tebi ako ping od rutera do provajdera recimo skace 20 ms, ti mozes okretat janje na svojoj mreznoj i shejpati sta hoces nista neces promjenut, mrezna od 15 kuna i 150 kuna na kucnom racunaru ce pravit razliku od 1 ms....nidje veze...
Shejping cega....tebi ako ping od rutera do provajdera recimo skace 20 ms, ti mozes okretat janje na svojoj mreznoj i shejpati sta hoces nista neces promjenut, mrezna od 15 kuna i 150 kuna na kucnom racunaru ce pravit razliku od 1 ms....nidje veze...
Da nece radit razliku no bitna je i konekcija tvoj pc - router , al kad imas upaljen skype, dropbox, neki cloud, antivirusni, xfire, 5 tabova u pozadini, slusas mjuzu neku imas komotno otvorenih 40-ak konekcija na sve i svasta. Pa upalis Starcraft 2 koji se spaja na 5 razlicitih externih servera zbog social bullshita i imas visoku latenciju i spikeove. E tu mozes shejpati i tome taj software sluzi.
Vidi, ja imam ovu mrežnu karticu već neko vrijeme i definitivno nisam primjetio da mi je veza bolja (a imam i vrlo dobar IPFire router). Zato odgovorno tvrdim da je ovo bulšit!