Rampage IV Black Edition

poruka: 7
|
čitano: 1.892
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rampage IV Black Edition".
17 godina
odjavljen
Rampage IV Black Edition

Da optimizira mrežni promet i smanji latenciju... {#}

Koja neizreciva glupost. Kao da je server na kojem igraš u susjednoj prostoriji pa samo mrežna kartica može biti problem.

Freak Show Inc.

10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rampage IV Black Edition

"Kroz osiguranih osam memorijskih utora može se ugraditi maksimalnih 64 GB DDR3 radne memorije, što će biti dovoljno i najzagriženijim gamerima za postizanje odličnih rezultata u igrama."  ?!?!?!?!?!?!?!?

aha da, to je ono kad pokrenem 4 crysisa... 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rampage IV Black Edition

dajte ljudi epp clanke ili obradite kako treba ili napravite iz njih šalu pa se zezajte, ovaj je strašan....

ram poboljšava igre....

optimizacija smanjuje latenciju...

strašno.

8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Rampage IV Black Edition
Friday kaže...

Koja neizreciva glupost. Kao da je server na kojem igraš u susjednoj prostoriji pa samo mrežna kartica može biti problem.

zasto glupost, pa tome i sluzi shejping

Pacific Rim Vs Starcraft 2 4k UHD - http://www.youtube.com/watch?v=QucLZENMJCQ
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
Friday kaže...

Shejping cega....tebi ako ping od rutera do provajdera recimo skace 20 ms, ti mozes okretat janje na svojoj mreznoj i shejpati sta hoces nista neces promjenut, mrezna od 15 kuna i 150 kuna na kucnom racunaru ce pravit razliku od 1 ms....nidje veze...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
neaktivan
mejt kaže...
bistri kaže...
Friday kaže...

Shejping cega....tebi ako ping od rutera do provajdera recimo skace 20 ms, ti mozes okretat janje na svojoj mreznoj i shejpati sta hoces nista neces promjenut, mrezna od 15 kuna i 150 kuna na kucnom racunaru ce pravit razliku od 1 ms....nidje veze...

Da nece radit razliku no bitna je i konekcija tvoj pc - router , al kad imas upaljen skype, dropbox, neki cloud, antivirusni, xfire, 5 tabova u pozadini, slusas mjuzu neku imas komotno otvorenih 40-ak konekcija na sve i svasta. Pa upalis Starcraft 2 koji se spaja na 5 razlicitih externih servera zbog social bullshita i imas visoku latenciju i spikeove. E tu mozes shejpati i tome taj software sluzi. 

Pacific Rim Vs Starcraft 2 4k UHD - http://www.youtube.com/watch?v=QucLZENMJCQ
17 godina
odjavljen
bistri kaže...
Friday kaže...

Vidi, ja imam ovu mrežnu karticu već neko vrijeme i definitivno nisam primjetio da mi je veza bolja (a imam i vrlo dobar IPFire router). Zato odgovorno tvrdim da je ovo bulšit!

Freak Show Inc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice