RAID kontrola iz SilverStonea

poruka: 3
|
čitano: 708
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "RAID kontrola iz SilverStonea".
16 godina

Bilo bi dobro da u članku imate podatak o mjerenju stvarnih performansi. Npr. napunjen "do vrha" sa SSD-ovima (8 komada) u RADI0, koje brzine dostiže? Govore o 40 Gbit/s throughput-u, što bi bilo oko 4 GB/sec. Bilo bi zanimljivo vidjeti koje su stvarne performanse, da li može dostići to što tvrde ili lažu. Zanimljiva bi bila i usporedba sa on-board kontrollerom kojeg dobijemo "besplatno" s matičnom pločom - koliko on može dostići sa istim diskovima.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: RAID kontrola iz SilverStonea
Moji prvi SAS diskovi bili su na serveru i osto sam paf koliko je to brzo. Bili su na externom kontroleru u RAID0. Za usporedbu (ne bas tocnu) desktop sa SSDom i i7 buildao je ogroman C++ projekt nekih 40% krace, a moj notebook cca 5x dulje.
Poslije sam jos dodao 2 SASa i nije bilo nekih usporenja.
Da, bilo bi zanimljivo vidit kako se ponasaju kada ih je vise i kada su svi optereceni. Obicni i SSD.
17 godina

Ovaj LSI baziran adapter je vec duže na tržištu i kroz LSI i kroz OEM kanale kao IBM i Dell.

Dobar serverski adapter, ali nije neki high end.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice