Radi li Marketplace kod nas?

poruka: 110
|
čitano: 18.653
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Radi li Marketplace kod nas?".
15 godina
Re: Radi li Marketplace kod nas?
Borostef kaže...

IMessage - šalji slike kolko voliš

Problem s antenom - nikad primjetio

problem s alarmom - nažalost, uvijek me probudi točno onoliko rano koliko sam podesio

zaokružen proizvod

+ već godinama ima i mms za one sa zastarjelim potrebama. a koristi se jednako često kao kad ga nije bilo-dakle ne koristi se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 22:52 (Ezio).
16 godina

iPhone je toliko zaokružen proizvod out-of-the-box da je od njega poteko naziv jailbreaking... 'nuff said!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
McD kaže...
Ezio kaže...
Petric je potpuno u pravu. Apple uvijek da zaokruzen proizvod dok ostali prodaju uredjaj a ti se korisnice o njemu brini ko o novorodjencetu. I ako nema hrane u ducanu idi ulovi nesto u sumi. Sramota.

- bez MMSa

- problem s antenom

- problem s alarmom

zaokružen proizvod, nema šta

- SMS/MMS besplatan. (tko nema data promet na smartphoneu ne treba mu smartphone.)

- Fora je sto po screenshotovima sto ljudi okolo stavljaju situacija i na iOS-u i na Androidu izgleda slicno, nikad nisam vidio screenshot bez signala sa obje platforme.

- lol

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan

uz svo poštovanje autoru, ali ovo je fanbojevski tekst.

Po pročitanom mi se čini da je microsoft pustio store u hrvatsku i sad je red na developere da to učine. Za iPhone također postoji brdo aplikacija koje nisu dostupne u Hrvatskoj.

Također stoji da kad Apple nešto radi, da oni to urade prvoklasno i kvalitetno, ali baš ponavljat to 200 puta kroz tekst nije baš najveselije XD

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borostef kaže...

problem s alarmom - nažalost, uvijek me probudi točno onoliko rano koliko sam podesio

zaokružen proizvod

Ezio kaže...

+ već godinama ima i mms za one sa zastarjelim potrebama. a koristi se jednako često kao kad ga nije bilo-dakle ne koristi se.

bistri kaže...

- SMS/MMS besplatan. (tko nema data promet na smartphoneu ne treba mu smartphone.)

- Fora je sto po screenshotovima sto ljudi okolo stavljaju situacija i na iOS-u i na Androidu izgleda slicno, nikad nisam vidio screenshot bez signala sa obje platforme.

- lol

- prve generacije iPhona nisu imale MMS (a iMessage je dostupan tek od 2011)

- problem s antenom ti mozda nisi primjetio al da ne postoji ne bi Apple plaćao odštetu $15 iPhone 4 Antenna Settlement Claims Now Being Accepted

- problem s alarmom  - iPhone alarm problems persist into the workweek

zaokružen proizvod {#}

15 godina
McD kaže...

a ti živiš u prošlosti? u čem je tvoj problem? čak i da nema imessagesa sliku ili štogod drugo je puno efikasnije poslati mailom nego mms-om. a da ne spominjem uopće da je besplatno za razliku od već arhaičnog mms-a.

17 godina

Ja mogu potvrditi da Apple ima daleko najbolji podršku...ne da mi se razglabati o operativnim sustavima jer svatko ima svoje, ali ja što sam doživio od Apple to od još nikog nisam; naime imao sam problema sa autoriziranjem iTunesa jer sam već ispucao 5 kompjutera limita, ali nisam ih odjavio i javim sa na Apple Support i u roku minute i 26 sekundi deautoriziraju mi account i još mi pošalju 3 maila par dana kasnije da vide da li je problem riješen. Takvu brigu za korisnika nisam vidio, a nažalost sam i previše iskustva imao sa službama za korisnike...tako da mi je urenebesno smiješno, zapravo više žalosno što ekipa sere samo da sere, treba biti objektivan koliko je to moguće, a ta bolesna vezanost uz nekog proizvođača ili patološka mržnja prema drugome već graniči sa bolešću kojom se bave neke druge znanosti, a koje se studiraju na filizofskom i medicini.

3 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

a ti živiš u prošlosti? u čem je tvoj problem? čak i da nema imessagesa sliku ili štogod drugo je puno efikasnije poslati mailom nego mms-om. a da ne spominjem uopće da je besplatno za razliku od već arhaičnog mms-a.

Jesi ti pročitao svoj prvi post u ovoj temi? Ako nisi evo ga

Ezio kaže...
.......Apple uvijek (<---- ovo je ključna riječ) da zaokruzen proizvod dok ostali prodaju uredjaj a ti se korisnice o njemu brini ko o novorodjencetu.......

Dakle ono što su korisnici ostalih mobitela imali odavno, Apple je odlučio izostaviti is svog prvog mobitela. Kako onda može biti zaokružen proizvod? Poluproizvod možda?

Ja problema nemam, al ti očigledno neke stvari nemožeš prihvatiti

14 godina
McD kaže...

Ezio kaže...
.......Apple uvijek (<---- ovo je ključna riječ) da zaokruzen proizvod dok ostali prodaju uredjaj a ti se korisnice o njemu brini ko o novorodjencetu.......

Dakle ono što su korisnici ostalih mobitela imali odavno, Apple je odlučio izostaviti is svog prvog mobitela. Kako onda može biti zaokružen proizvod? Poluproizvod možda?

MMS... To ti je argument... Stvarno?

Već sam ti postavio to pitanje... Šta je tebi Apple napravio?

Ukrao bicikl ili tako nešto...

Probaj malo raditi na Mac-u, koristiti Icloud, kontaktirati Apple-ovu korisničku podršku

pa onda pričaj o tome...

Ja ne pričam o onome što nisam i sam isprobao, nego samo čitao na netu...

Ali nema veze, uvijek je lijepo nasmijati se prije spavanja

14 godina
neaktivan
Borostef kaže...
McD kaže...

Ezio kaže...

MMS... To ti je argument... Stvarno?

Već sam ti postavio to pitanje... Šta je tebi Apple napravio?

Ukrao bicikl ili tako nešto...

Probaj malo raditi na Mac-u, koristiti Icloud, kontaktirati Apple-ovu korisničku podršku

pa onda pričaj o tome...

Ja ne pričam o onome što nisam i sam isprobao, nego samo čitao na netu...

Ali nema veze, uvijek je lijepo nasmijati se prije spavanja

Uzalud ti trud kad neznaš ni citirati kako treba, .... MMS nije argument nego činjenica, isto kao i problemi s alarmom i antenom, činjanica koju ti nemožeš pobiti {#}

Nemoram imati precjenjeni komad šminke, poznajem dovoljno ljudi koji imaju Applove proizvode a nisu zaljubljeni u njih da ne mogu prepoznati koje su im mane.

13 godina
Naravno da Appleovi proizvodi imaju neke od mana. Pa ništa na svijetu nije savršeno. Nije mi jasno kakve veze ima sada MMS s očito ne najbolje sprovedenim uvođenjem WP trgovine u nas? Kužim da je Ezio rekao nešto o zaokruženom proizvodu i ti si mu našao 3 mane (čak ih je nešto malo za proizvod sa gomilom mogućnosti), ali zašto u svakoj temi morate otić u off topic. Otvorite neku ultimativnu temu Android vs iOS i tamo razrađujte uvijek istu priču. Inaće WP mi se sviđa jer je originalniji od Androida u samom sučelju i čini se da su po samim aplikacijama i kvaliteti bliži Appleovom iOSu. Ali zanimljivo mi je vidjeti da jedni već okreću pare na jednoj platformi( http://www.zimo.co/2012/03/29/zavrsava-fer-radio-je-u-facebooku-a-sada-pravi-drustvo-angry-birdsu-na-vrhu-appstorea/#105896 ), a drugi samo žele dati svoje pare za dobru aplikaciju a to nikako da im se omogući.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
15 godina
neaktivan

Dobijemo wall of text zato što market kasni par sati, dana .. za propucat se.  

I da, Hrvati su poznati kao veliki kupci aplikacija, pogotovo kada pola nacije ne zna što je smartphone. Apple i Google su sigurno "zaradili" milijune na nama.

"Kada sam kupio iPhone prvo mi je bilo bitno da li mogu potrošit novce na App Marketu , slomio bi' se da mi Apple tako nešto nije omogučio. Par godina poslije kupio sam .. NULA ( 0 ) aplikacija, ali taj prvi dan kad sam vidio "SPY mouse" za 8kn .. sreći nije bilo kraja. Ah, taj kapitalizam". 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
protjeran

Boze moj mili, niste normalni.

Volim apple proizvode, ali iMac i laptope. Imam istina i iPhone, ali sve do nedavno sam bio na androidu od kojeg sam jednostavno odustao. Nisam ljubitelj iPhonea, iOS je fantastican, ali iPhone za moj osobni ukus ima premalen ekran, i to mu dosta zamjeram.

iPad, iPod i sl. proizvodi me uopce ne zanimaju, kao ni njihova konkurencija.

No ono sto mogu reci za Apple:

Odlicna podrska, takvu nisam ni kod kojeg drugog prizvodjaca dozivio. A dugo sam u IT biznisu, i imao sam posla sa dosta korisnickih podrsaka.

iMac sam nabavio prije nekih pola godine, mozda malo vise. I taj stroj je cudo, kao i sami MacOS. Normalno, sve ima svojih mana, nije sve tako bajno ni krasno, ali meni osobno nema boljeg od ovoga.

I zasto to neke smeta?

Osobno sam ponajprije developer, uglavnom u .NET-u.

Imao sam prilike isprobati lumiu, djeluje mi kao jako dobar mobitel, i velike nade inace polazem u Win mobile platformu. 

Kao sto se moze skuziti, nisam hejter ni jedne strane. To ostavljam za djecu.

Ali ovaj text Petrica i meni vuce na fanboyizam, sto si prosjecni forumas moze dozvoliti, ali novinar nikako.

Ok je usporediti Win sa iOS-om i/ili Androidom, dapace, ipak su to konkurentski proizvodima kojima nokia i microsoft pokusavaju oduzeti trziste.

Ali mi nikako nije ok 10x spominjanje Applea i uzdizanje istoga u nebesa. Nikad sve nije crno/bijelo, niti ce ikad biti.

Evo ja prvi tome mogu posvjedociti. Stevea Ballmera smatram seljacinom i dosta primitivnom osobom, bez jasne vizije i znanja potrebnoga da bi vodio jednu veliku kompaniju poput Microsofta.

No opet, nadam se da ce windows 8 ispasti cudo po pitanju mobilnog segmenta kakvim ga vec dugo najavljuju.

Inace, evo jedan video steva ballmera, pitanje je u vezi iPhonea i njegovog prvog najavljivanja i izlaska na trziste:

Nekako tog lika nikako ne mogu smislit :(

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Ja mogu potvrditi da Apple ima daleko najbolji podršku...ne da mi se razglabati o operativnim sustavima jer svatko ima svoje, ali ja što sam doživio od Apple to od još nikog nisam; naime imao sam problema sa autoriziranjem iTunesa jer sam već ispucao 5 kompjutera limita, ali nisam ih odjavio i javim sa na Apple Support i u roku minute i 26 sekundi deautoriziraju mi account i još mi pošalju 3 maila par dana kasnije da vide da li je problem riješen. Takvu brigu za korisnika nisam vidio, a nažalost sam i previše iskustva imao sa službama za korisnike...tako da mi je urenebesno smiješno, zapravo više žalosno što ekipa sere samo da sere, treba biti objektivan koliko je to moguće, a ta bolesna vezanost uz nekog proizvođača ili patološka mržnja prema drugome već graniči sa bolešću kojom se bave neke druge znanosti, a koje se studiraju na filizofskom i medicini.

Mislim da ovo podebljano sasvim precizno opisuje Jabučare.

Uvjereni su u svoju objektivnost a zapravo služe kao ovce samo jednoj svrsi, reklamiranju Apple-a. Nema veze koja je tema, uvjek završava na istome pa sad vi govorite o patološkoj mržnji ili vezanosti za nekog proizvođača. Jabučari protiv ostatka svijeta. Jadno.

Možda je odgovor u  Apple Support-u  koji vam je stalno potreban. Dobije se dojam da ste hrpa invalida.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 7:25 (limitedition).
17 godina

čekaj, bug prvo objavi da od 'danas' radi marketplace. i onda tamo pod tom temom ljudi komentiraju kako su bar mogli provjeriti tu vijest, jer marketplace još ne radi. i onda bug napiše osvrt gdje sami sebe demantiraju da zapravo marketplace ne radi, ali bez doslovnog demanta od jučer. 

*ova taktika je čisti poziv na flamewar. vidi se koliko volite klikove, da ste spremni i na ovakve nebuloze. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glupo je usporedjivati Apple sa ovim poluproizvodima.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
no tengo dinero kaže...
Glupo je usporedjivati Apple sa ovim poluproizvodima.

takve komentare drago traži. prepune argumenata i zdrave rasprave. ftw!

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
16 godina
neaktivan

Tako je bilo i kad je Sony pustio Playstation Store prvih par dana ništa nije funkcioniralo ali je s vremenom došlo na svoje,bitno da je počelo a sad ovisi o Microsoftu hoće li ili ne zaraditi.

You are what you believe yourself to be
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prestao sam kupovati Bug, ali izgleda da cu morati brisati BOL iz bukmarka.

Nije mi potreba čitati ovakve stvari... Sjetite se samo Petriceve recenzije ICS-a. Spomenuo je iOS 10 puta i to kao Android ICS je uzeo ovo ono iz iOS-a. lol
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Nije mi potreba čitati ovakve stvari... Sjetite se samo Petriceve recenzije ICS-a. Spomenuo je iOS 10 puta i to kao Android ICS je uzeo ovo ono iz iOS-a. lol

Bilo bi najbolje da laze? Napisao je istinu, ali to nije dobro.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
17 godina
Dkc kaže...

Tako je. Ajmo veličat smeće od androida. Onda će vas koji se naježite kad vidite jabuke i na placu bit više na forumu i baš će bit super.

dbdesign.com.hr
17 godina
neaktivan
Ne treba ništa veličati već objektivno pisati, nešto čega na Bugu fali.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

čekaj, bug prvo objavi da od 'danas' radi marketplace. i onda tamo pod tom temom ljudi komentiraju kako su bar mogli provjeriti tu vijest, jer marketplace još ne radi. i onda bug napiše osvrt gdje sami sebe demantiraju da zapravo marketplace ne radi, ali bez doslovnog demanta od jučer.

Zapravo je Petric svoju novinarsku nesposobnost svalio na Microsoft. Ujedno zaradio nagradne poene kod Apple-a. Zna covjek izvuci najbolje iz situacije.

15 godina
neaktivan
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

4 0 hvala 0
17 godina
knight kaže...

Zapravo je Petric svoju novinarsku nesposobnost svalio na Microsoft. Ujedno zaradio nagradne poene kod Apple-a. Zna covjek izvuci najbolje iz situacije.

'novinar' čija se osnovna ideja svodi na 'flejmanje' i zarađivanje klikova. web časopisa bi trebalo biti ogledalo časopisa. a ovaj web je zapravo 'teaser' koji odbija čitatelja da kupi časopis sa ovako neozbiljnim autorima.

15 godina
neaktivan
McD kaže...
Borostef kaže...

zaokružen proizvod

Ezio kaže...

bistri kaže...

- lol

- problem s antenom ti mozda nisi primjetio al da ne postoji ne bi Apple plaćao odštetu $15 iPhone 4 Antenna Settlement Claims Now Being Accepted

- problem s alarmom  - iPhone alarm problems persist into the workweek

zaokružen proizvod {#}

Zaboravio si spomenut da iPad nema USB, ni Flash. :-) Ti jednostavno moras nesto nac da bi pisao protiv Apple-a, to isto ono iPad 3 se grije previse i takve stvari. Smiri zivce.
Kad ne spavam budan sam
15 godina
neaktivan

Prije nego odete u totalni off topic,da ja odgovorim na pitanje iz naslova teme. Da,evo sad sam bio baš,tržnica u Dubravi radi punom parom!  {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

U Hrvatskoj ili US?

Dkc kaže...
Ne treba ništa veličati već objektivno pisati, nešto čega na Bugu fali.

Napisati da je nesto lose je neobjektivno?
16 godina
protjeran
mar123 kaže...

otvorim tekst, procitam ga, bez da sam procitao koji je autor, ali onda procitam zadnji ulomak, naravno odma skuzim pa to je Petric. Taj covjek jednostavno mora pocet radit u apple-u kao sef reklama jer toliko reklamira taj apple, hvali ga, velica.... nevjerojatno

Ne brini se, nece Petric jos dugo u BUG-u.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
McD kaže...
Ezio kaže...

Jesi ti pročitao svoj prvi post u ovoj temi? Ako nisi evo ga

Ezio kaže...

Reci mu neka se smiri, neka popije jedne normabele. {#}

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice