moš upucat nekog s tim.......doslovno
Kad to kupiš možeš upucat samo sebe kad skužiš koliko si platio grafu samo zbog drukčijeg izgleda.
u koje to kučište može stati
Odlična reklama!
Samo da sklone sa Bug-ovog sajta onaj XFX baner da mi ne zapucava Firefox vise, a ako neko da za grafiku 10.000 USD blago njemu znaci da je bogat :)
Koji fuckin' banner? Ja nikad njega nisam vidio, a stalno sam tu?
reklama, dobio sam mail od xfx-a u kojem tvrde da je ukradena i da se odmah prijavi na policiju ako se dobiju bilo kakve informacije... i naravno dle piše sitnim slovima da je sve fejano za reklamu... tako da ništa od ovih 10000 baksa...
reklama, dobio sam mail od xfx-a u kojem tvrde da je ukradena i da se odmah prijavi na policiju ako se dobiju bilo kakve informacije... i naravno dle piše sitnim slovima da je sve fejano za reklamu... tako da ništa od ovih 10000 baksa...
me2. Obrisao sam ga odmah. Prepreprejadno. XFX postaje trivialan.
Za te pare radije kupim (i nabrijem do ludila) Suzuki Swift GTI...
dobra stvar, iako, za tu cifru i neki ~200 konjaš upast
me2. Obrisao sam ga odmah. Prepreprejadno. XFX postaje trivialan.
Ali je nagrada ako das zanimljive informacije jedna od tih kartica.
Samo da sklone sa Bug-ovog sajta onaj XFX baner da mi ne zapucava Firefox vise, a ako neko da za grafiku 10.000 USD blago njemu znaci da je bogat :)
Već sam jednom prilikom pisao o tome na forumu, ali to je valjda kao gluhome dobro jutro.
Dakle autorima bannera za XFX koji se vrti na Bugu preporučam da se nauče optimizirati isti ili da od te travestije izgeneriraju FLV jer ionako nema neke vrle ineraktivnosti na sebi. Ako ne znaju niti jedno niti drugo slobodno se nek jave na PVT pa se dogovorimo za cijenu tog posla.
Iritantno je oružje taj Flash u rukama "znalaca"...
Makar je i FF is verzije u verziju sve gori. Sad je počeo okidati i na određene JSove na koje donedavno nije, opet dovoljno da dođe vrijeme za neki fork.
Bilo kakav publicitet je bolji od nikakvog publiciteta
Originalna kutija btw..
Da, ali ovaj Suzuki nakon što povadiš sve siceve viška, rezervnu gumi i staviš si haubu i gepek od karbona DOSLOVNO leti po cesti...
Da, ali ovaj Suzuki nakon što povadiš sve siceve viška, rezervnu gumi i staviš si haubu i gepek od karbona DOSLOVNO leti po cesti...
i skupa s njim te pokopaju u grob ko i crx
mada, ne bi se bunio ni malo na jedan gti :) (offtopičarimo)
Sad će nV odgovoriti sa Flame throwerom :D
Ovo taman za igranje Crysis 2 na max detaljima.
Sad će nV odgovoriti sa Flame throwerom :D
You successfully made my day! LMAO! ;)
moš upucat nekog s tim.......doslovno
Sa nvidijom termi možeš skuhat nekog......doslovno
Doc ce se tu i Bill Gates nadmetat... Ipak on ima love ko blata
Ma on već fura quad SLI GTX-ica...
bilo je u novinama da bill gates planira dati gotovo cijelu svoju imovinu siromašnima
VIDIO SAM JU SINOC NA EBAY-U I CUDIO SE DA BI NEKO DAO 10000 DOLARA ZA GRAFICKU AKO DA ONDA IMA PARA KO BLATA
VIDIO SAM JU SINOC NA EBAY-U I CUDIO SE DA BI NEKO DAO 10000 DOLARA ZA GRAFICKU AKO DA ONDA IMA PARA KO BLATA
malo pripazi na velika slova i gramatiku...
nVidia odgovara na ovu karticu i poslala mi je ekskluzivan primjerak GTX495 kartice!!
NAravno nebi nV bila nV da cijena te kartice nije 40 000 dolara....
nVidia odgovara na ovu karticu i poslala mi je ekskluzivan primjerak GTX495 kartice!!
Čoeče jel ta kartiaca kuha ručak kavu pravi?
nVidia nezna šta će sa sobom!
Čoeče jel ta kartiaca kuha ručak kavu pravi?
nVidia nezna šta će sa sobom!
Čekaj ti si stvarno povjerovao? FAIL....
PA to je doktor u PS-u, napravil....