Problematični USB 3.0 na Haswellu

poruka: 12
|
čitano: 2.961
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problematični USB 3.0 na Haswellu".
13 godina
neaktivan

opet fuseraj? ne bude li nekog pomaka od ivy bridge platforme moj sljedeci setup bi lako mogao biti komplet na amd-u .. sto je previse je bogami previse.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:22 (=xfact=).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Čemu uopće izdavati ovakav procesor i platformu onda ako ne mogu ispravit pogrešku. Pretpostavljam da su procesori i chipseti već proizvedeni, pa se moraju i prodati. {#} Jadno i glupo od Intela...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:26 (lllnuclearlll).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Ajde barem budu early adopteri znali da budu dobili mučak PRIJE kupnje..
S onim sjebanim SATA portovima na SB chipsetom su to saznali tek NAKON kupnje.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problematični USB 3.0 na Haswellu
=xfact= kaže...

opet fuseraj? ne bude li nekog pomaka od ivy bridge platforme moj sljedeci setup bi lako mogao biti komplet na amd-u .. sto je previse je bogami previse.. {#}

Zar AMD uopce ima konkurenta za Ivy Bridge, a kamo li Haswell...?

Od 2006.g nisu konkurentni. Vec 7 godina. Da jesu, vidjeli bi mi Haswella davnih vremena... a ovako realno ne mora Intel godinama jos nista izdavat.

everybody lies
14 godina

Jel ti živiš u pećini ili na mjesecu ?

Vidim po palcima dole da je Intel sekta aktivna, samo naprijed momci {#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 14:42 (itomic009).
17 godina
neaktivan

No dobro, nevezano za Ivy i Piledriver, napokon će stići nešto novo, jače i efikasnije na tržište a to je svakako odlična stvar. Kakav odgovor i kada možemo očekivati od AMD-a, ima li kakvih glasina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam ja pročitao Steamroller se vjerojatno neće pojaviti ove godine.

13 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
=xfact= kaže...

Zar AMD uopce ima konkurenta za Ivy Bridge, a kamo li Haswell...?

Od 2006.g nisu konkurentni. Vec 7 godina. Da jesu, vidjeli bi mi Haswella davnih vremena... a ovako realno ne mora Intel godinama jos nista izdavat.

napokon ima.. tu je odlicna vishera.. koja je bolja i isplatljivija od i5 pa i od i7 procesora.. jednostavno se ta razlika od 1000kn vise ne moze opravdati.. za buduce kupce.. mene moj i7 sluzi dobro vec 3 godine i dok se tada govorilo da se ne isplati tek sada se vidi da se ipak isplati.. proc jos uvjek gazi i suludo bi ga bilo mjenjat za ove jadnjikave i preskupe ivy - haswel  izbljuvke .. da sad kupujem sve novo ne bih se puno dvoumio.. kupio bih visheru prije nego jedan i5 / i7 i za razliku u parama si kupio ssd ili slicno..

xfact
13 godina
Penryn kaže...

No dobro, nevezano za Ivy i Piledriver, napokon će stići nešto novo, jače i efikasnije na tržište a to je svakako odlična stvar. Kakav odgovor i kada možemo očekivati od AMD-a, ima li kakvih glasina?

Efikasnije sigurno.

Mislim da se Intel Haswell-om bazirao više na prijenosnike te midrange segmentu (ponajviše Ultrabook-ovima za multimediju i igranje), također uzevši u obzir manji TDP... eventualno po glasinama će "4770K" biti nešto veći potrošač nego njegov prethodnik (očekivana razlika kojih ~ 7-10 W), uz to da će jači segment kupiti karakteristike samog CPU-a usporedive sa prošlom generacijom.

Za očekivati je da su poradili na iGPU, mislim da će se tu najviše osjetiti porast performansi, također i identične perf. kao i HD4000 uz upola manju potrošnju.

OT: ovime će samo pokupiti loše kritike i odbiti buduće (zahtjevnije) korisnike IMHO, uz krcatu paletu nove generacije CPUa koju trebaju izbaciti, noviju arhitekturu,

entuzijasti će se još uvijek zadovoljavati na tankoj niti zvanom SB-E koliko mi se čini a oni novopečeni nadati se pojeftinjenju iste. Strašno. Ovo baš i nema nekakvog smisla, pucati na power saving metodologiju i kiksati pri tome kod istoga navodeći da će se sve ispraviti s vremenom. Bullshit, son...

tokin' blunts with you...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 10:57 (mario0ne).
12 godina
neaktivan

2011 je bog i batina.

0 0 hvala 0
16 godina

Sviđa mi se, kupit cu ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan