Predstavljen Chrome 6

poruka: 56
|
čitano: 8.879
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Chrome 6".
16 godina
protjeran
Predstavljen Chrome 6

Cini se odlican.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Predstavljen Chrome 6
naxeem kaže...
TranceMight kaže...
Ne samo da je Chrome laksi, brzi, jednostavniji i oku ugodniji.... :)

nego je za mene, kao developera... i covjeka koji pise aplikaicje u Javascriptu, najbolji i najmocniji debuger, profiler... :) za developera nema boljeg od chromea, zasto ? od developera developerima :) oni su ga primarno razvili sebi i sovjim potrebama a onda dali nama :)

Firefoxov Firebug je nešto bolji čini mi se.

isprobao i nema sanse da mi pruza jednaku ergonomiju i brzinu debugiranja, step over, step in... breakpointi...

ima chrome u tome jos bugova, ali je jednostavnost koristenja na razini Visual Studia

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Cini se odlican.

promijenili  su mu boje od verzije 5.

Sada plavo-siv, a prije je bio plavo-svjetloplav, tako nešto.

Još su maknuli meni na kojemui je stranica, te su sve potrpali u francuski ključ, što mi se ne sviđa jer se baš ne snalazim.

Ubrzan je tek toliko da se vidi, ali ubrzanje se vidi samo u loadajnju  stranicama, ne vidi se da su ubrzali video na youtube-u i takve sitne optimizacije.

New Tab je nešto bolji od chrome-a 5, ali  i dalje mi je najbolji od chrome-a 1.

Inače nikakvo značajno poboljšanje chrome-a, ali svjedno je nešto bolji.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
neaktivan
parizer kaže...
Instaliraj ekstenziju LastPass za spremanje passworda
http://lastpass.com/
Radi odlicno...

Uh!! Ja koristio Xmarks, malo mi nešto zasvrbilo, pročitao ovakvu preporuku i prebacio se na lastpass. UŽAS!!!

Što je najgore, glupan pa sam mu odmah rekao da pokupi sve ove stare passworde i pobriše i sad nikako da stignem vratit se nazad.

A kao, smetalo mi to što ne može xmarks sinkronizirat baš najbolje 3 razl. browsera koji su istovremeno otvoreni na jednom kompu i još dva na drugom kompu. Eto ti sitničavosti sad, glupane!!

15 godina
Predstavljen Chrome 6

Ne svidja mi se nikako novi design :S

5 ftw

dore 2 cuo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
naxeem kaže...
TranceMight kaže...

nego je za mene, kao developera... i covjeka koji pise aplikaicje u Javascriptu, najbolji i najmocniji debuger, profiler... :) za developera nema boljeg od chromea, zasto ? od developera developerima :) oni su ga primarno razvili sebi i sovjim potrebama a onda dali nama :)

isprobao i nema sanse da mi pruza jednaku ergonomiju i brzinu debugiranja, step over, step in... breakpointi...

ima chrome u tome jos bugova, ali je jednostavnost koristenja na razini Visual Studia

Misliš na Safari/Chrome dev tools ili Firebug Lite za Chrome? -

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
TranceMight kaže...
naxeem kaže...
TranceMight kaže...

Misliš na Safari/Chrome dev tools ili Firebug Lite za Chrome? -

Isprobao sam, Firebug na FF i nije mi se to tolko dojmilo(citaj, nije mi tolko userfrendly), kao sto mi se dojmio debuger(dev tools) unutar chromium browsera...

nisam isprobao nikad Firebug na chromiumu, isprobam pa mogu eventualno dati misljenje(veceras, sad sam na poslu i nemam vremena)... ali mi zaista nije palo na pamet da mi treba vise od onog sto nudi chromium... :))

16 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 6

Meni je Chrome zakon. Ali je siva tema traljavo odrađena... Večina stvari je ostala plava - slova, linije, onaj čovječuljak u kutu Cool... ali mi se sviđa ono što su uklonili okvire dugmadi i ostavili samo ikonice. Još da hoće one kose tabove zamijeniti pravilnim, ali nešto sumnjam, to im nekako dođe kao zaštitni znak ili maskotaSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Predstavljen Chrome 6

Ja nisam taj Chrome nikad koristil nit necu barem ne normalnu verziju zna se zakaj.Nevinašce Inace povremeno koristim Iron Browser, koji je baziran na Chrome dizajnu ali je izbaceno dosta toga i promjenejeno u njemu ne bez dobrog razloga normalno. Ko hoce probat Iron Browser dole je link ne treba ga nit instalirat uopce. Vec je podesen kak je najbolje ima ubacen WOT i dosta popularnih i poznatih stranica su u njemu postavljeni.Cool

http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

http://www.mediafire.com/?8m2nbha4ac468qc

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 18:58 (rambox).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 6

E vjesti su Vam postale stvarno, nemam riječi,
Ne zovete se vi bezveze BUGOVCI, puni ste bugova.

Evo ljudi pogledajte kako u stvari stvari stoje.

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 6

zna li itko gdje je nestala ona strelica u novom  Chrome-u 6 kada upišem link?sad stalno moram pritiskati ENTER jer su ukinuli strelicu,baš šteta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ledenica kaže...

zna li itko gdje je nestala ona strelica u novom  Chrome-u 6 kada upišem link?sad stalno moram pritiskati ENTER jer su ukinuli strelicu,baš šteta

ma šta će ti strelica.. to je za ljude koji su prvi puta na internetu.. Ja nikad nisam koristia to.. uvik enter

http://gtabalkan.com
17 godina
neaktivan
2020 kaže...

E vjesti su Vam postale stvarno, nemam riječi,
Ne zovete se vi bezveze BUGOVCI, puni ste bugova.

Evo ljudi pogledajte kako u stvari stvari stoje.

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Možda je loš info s nekog drugog izvora. IE gubi, Chrome mu sve uzima, a FF stagnira...

15 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 6

Ako vam se ne svidja nova tema chrome-a uvijek se moze promijeniti...

Sve u svemu dobar posao su napravili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ako vam se ne svidja nova tema chrome-a uvijek se moze promijeniti...

Sve u svemu dobar posao su napravili.

Ma je, ali više mi se sviđa minimalizam.

Očito u Google-u nisu primjetili da im siva ne ide uz plavu.

Ovo rezultati mi se čini su samo za europu, jer da je Internet Explorer na 30% bio bi kvalitetnij, jer bi većinu napada trpio Firefox.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 12:25 (EVO).
17 godina
neaktivan
EVO kaže...
Ovo rezultati mi se čini su samo za europu, jer da je Internet Explorer na 30% bio bi kvalitetnij, jer bi većinu napada trpio Firefox.

A?

16 godina
Predstavljen Chrome 6

Ma ja već od kad koristim chrome 6 betu pa sam se već i naviknuo na ovo sivo, iako mi je bilo prvih par dana šok ono prije je bilo bolje, ali ionako browser mi ne služi da njega gledam već da gledam stranice, i dokle god nije prenapadno da me ometa u čitanju stranica meni je ok. Jedino što su sad zafušali što za ekstenzije moram ići settings pa tools pa extensions, po meni nepotrebno kompliciranje...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
EVO kaže...

A?

Internet Explorer je  na 60%, pa zato trpi najviše napada, te se na njemu mora najviše sređivat zaštita protiv virusa, spyware--a i takvih gamadi. Isto bi bilo sa Firefox-om, možda još i gore je im verzija 3 nije bila nešto.

15 godina
neaktivan
Predstavljen Chrome 6

Chrome je zakon..i ja ga koristim kao primarni :D

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krki200 kaže...

Da stvarno je brz, te se pali u sekundi s preko 20 add-onsa, ali ima i mane.

1. ako ne očistiš komp s CCleaner-om ili sličnim programom najmanje tjedan, chreome će se počet usporavat, isto tako što mu je veći history to je sporiji.

2. Chrome može progutat ram ko iz šale, ako antivirus ima problem, čak zna i onesposobit firewall, jer mu trebaju resursi.

3. Flash se zna crashat iz neobjašnjivih razloga

4. Ponekad se smrzne sam od sebe.

5. Zna radit stvari u pozadini, ali najćešće su to informacije, npr. ne daje sejvanje lozinke, ne kaže dali je download na crnoj list, premda ga spriječi, ne brani stranice s crne liste-nego učitava sto godina dok ne kaže da domena nije osigurana.

16 godina
EVO kaže...
krki200 kaže...

1. ako ne očistiš komp s CCleaner-om ili sličnim programom najmanje tjedan, chreome će se počet usporavat, isto tako što mu je veći history to je sporiji.

2. Chrome može progutat ram ko iz šale, ako antivirus ima problem, čak zna i onesposobit firewall, jer mu trebaju resursi.

5. Zna radit stvari u pozadini, ali najćešće su to informacije, npr. ne daje sejvanje lozinke, ne kaže dali je download na crnoj list, premda ga spriječi, ne brani stranice s crne liste-nego učitava sto godina dok ne kaže da domena nije osigurana.

Vidiš ove neke stvari nisam uopće primjetio kod sebe na chromu, iako se drugima znale događati(ovo za flash i da se blokira) Ali ovo za memoriju isto neznam koliko je točno. Jer recimo na tatinom laptopu sa 1GB RAM-a chrome je trošio manje nego firefox(ispod 100MB-a) dok kod mene sa 6GB troši skoro 400MB-a sa 6 tabova otvorenih i nekih 5 extenzija. Ono što se meni znalo događati da se chrome malčice uspori i obično bi čiščenje cacha sa ccleanearom riješavalo stvar(a ionako redovno to čistim svakih tjedan dana)

Stoja
17 godina
neaktivan
EVO kaže...

1. Netočno.

2. Netočno.

3. To nema veze s Chromeom, već Flashem

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
EVO kaže...

1. Netočno.

2. Netočno.

Možda nemaš slične probleme, ali ja imam. To jest prvenstveno na strijim kompovima.

1. Dobro ovo se više svodi na defragmentaciju, ali meni on značajno počne štekat kada mu se napuni history i cache.

2. Meni od 512mb-ram-a, 350 mb guta chrome samo da se upali, 120 mb antivirus, te ostalo win xp. A CPU stanje je isto 98% chrome, ostalo otpada na system, a antivirus skoro pa ni nije aktivan. Uglavnom to mi se događa sa AVG 9 reistered edition, tj. pri recimo skeniranju, AVG zašteka, jer chrome guta veći dio ram-a, i tako mogu čekat 3 minute dok se ne odmrzne.

3. Da ima veze sa flashom, jer je očito v10 dosta nesstabilan, ali kada ti chrome zašteka 20 puta, firefox jedva dva puta, opera jedno dvadeset puta, onda znaš da nije stvar samo u flashu, ie 8 se nije crash-on ni jedanput.

17 godina
EVO kaže...
krki200 kaže...

:))))) LoL

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

brz jednostavan,ne odvlači pažnju...jako dobar browser..Osmijeh

17 godina
neaktivan
EVO kaže...
naxeem kaže...
EVO kaže...

1. Netočno.

2. Netočno.

Možda nemaš slične probleme, ali ja imam. To jest prvenstveno na strijim kompovima.

1. Dobro ovo se više svodi na defragmentaciju, ali meni on značajno počne štekat kada mu se napuni history i cache.

2. Meni od 512mb-ram-a, 350 mb guta chrome samo da se upali, 120 mb antivirus, te ostalo win xp. A CPU stanje je isto 98% chrome, ostalo otpada na system, a antivirus skoro pa ni nije aktivan. Uglavnom to mi se događa sa AVG 9 reistered edition, tj. pri recimo skeniranju, AVG zašteka, jer chrome guta veći dio ram-a, i tako mogu čekat 3 minute dok se ne odmrzne.

3. Da ima veze sa flashom, jer je očito v10 dosta nesstabilan, ali kada ti chrome zašteka 20 puta, firefox jedva dva puta, opera jedno dvadeset puta, onda znaš da nije stvar samo u flashu, ie 8 se nije crash-on ni jedanput.

1. Da, to ima veze s tvojim računalom, ne samim browserom. RAM? Pa to je logično za browser koji diže proces za svaki tab.

2.1 512MB RAM-a?! - Gle, ne znam uopće što će tebi Chrome i bilo kakav browser napravljen iza 1998. godine. Moj mobitel ima više memorije od tvog računala. Doslovno. RAM je danas jeftin. Izvoli ga kupiti.

2.2 AVG je govno. Točka. Chrome ne može isključiti firewall.

3. Svaki browser ima svoju verziju Flash plugina. Flash je jako nestabilan, loš i odvratan plugin. Iz tog razloga sve više ekipe prelazi na Silverlight i rijetki na HTML5 rješenja gdje su ona dovoljna. 

Opet kažem... 512MB RAM-a? Daj nemoj me zezat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice