Nije nes posebno novi CoD engine, to je trebalo vec u MW2 bit.
za konzole je :D
Nije nes posebno novi CoD engine, to je trebalo vec u MW2 bit.
za konzole je :D
Ljudi, iako vidim da vas je voice control odusevio naveliko - upozoravam vas da vecina vas ne moze izgovoriti engleski tako cisto da bi dobili jednako iskustvo.
Ne znam baš sam neki dan dobio HTC One i ima neki voice shit da pricas i on ti piše poruku i probao sam na engleskom i mogu ti rec 99% tocno. Bio sam iznenađen. Ne znam kolko su te tehnologije slice al mislim da bi moglo to funkcionirati. Od svega taj citav TV user interface i interagcija gestama itd. all in one spika je nešto što me najviše privuklo. BIla bi šteta da ne radi.
Sviđa mi se u kojem smijeru ide i kako je kinekt responzivan.
Pokušava spojiti dosta toga u jedno za razliku PS 4 koji ostaje hardcore game konzola.
jos mi nisu jasne te fore sa tv-om
kaj postaje ko kabelska ili jedostavno ima tvtuner u sebi ?
ako je samo tvtuner onda je to skroz nepotrebno jednostavno stisnem tv gumb na daljenskom od tv-a i evo gledam tv
stisnem opet i u igri sam ....
Postoji (mala) mogućnost da bude podržan u Hrvatskoj jer smo ušli u EU, ali ne treba se previše nadati.
ako je samo tvtuner onda je to skroz nepotrebno jednostavno stisnem tv gumb na daljenskom od tv-a i evo gledam tv
U US je 99% TV-a kabelsko. I Internet takodjer ide preko kabelske.
Sto se tice dizajna konzole... izgleda da im je lead designer neki deda :-D
KATASTROFA...konzola za filmove,šta je ovo gdje su igre!!! izgleda užasno a gamepad ko pola konzole al oni samo o filmovima
i opet nikakve specifikacije konzole osim 8 gb rama i 8 core cpu..užasno razačaran makar sam pc gamer.
PS4 je već pobjedio.
Nisam baš nešto oduševljen, doduše jer su previše mljeli o televiziji i takvim sranjima što se nas u hr vjerojatno ni ne tiče.
Ali barem su pokazali izgled konzole za razliku od nekih
Za sad mi PS4 djeluje nešto bolje na papiru al vidjet ćemo što će bit na E3 i kad konzole izađu.
aha da o tom nisam razmisljo :)
to je onda fora stvar za njih..
Jesam li jedini kojem je dizajn ovog novog XBox-a stvaaarno ružan?
Sto se tice dizajna konzole... izgleda da im je lead designer neki deda :-D
Pa normalno, pored propusnosti koju ima cable, samo nama još može netko prodati aDSL i TV na tome govnu...
Hmmm, ono sto se ja pitam je sto tocno spajas u xBox da bi dobio TV?
Najlogicniji izbor jest HDMI, a onda se xbox ponasa jednostavno kao "pametan" HDMI hub i to nije neka pitaj boga kakva mudrost, vec pametan marketing od strane MS-a (jer imas HDMI hubove koji to vec mogu).
Problem nastaje zbog toga sto, da bi koristio te mogucnosti, xbox _mora_ biti HDMI hub u lancu - a koliko HDMI inputa ima? Moj Sonyev HDMI hub/sound processor je vec pretrpan, a ima 6 HDMI ulaza.
Hmmm, ono sto se ja pitam je sto tocno spajas u xBox da bi dobio TV?
Najlogicniji izbor jest HDMI, a onda se xbox ponasa jednostavno kao "pametan" HDMI hub i to nije neka pitaj boga kakva mudrost, vec pametan marketing od strane MS-a (jer imas HDMI hubove koji to vec mogu).
Problem nastaje zbog toga sto, da bi koristio te mogucnosti, xbox _mora_ biti HDMI hub u lancu - a koliko HDMI inputa ima? Moj Sonyev HDMI hub/sound processor je vec pretrpan, a ima 6 HDMI ulaza.
po slikama 1
znaci jedan in i jedan out
Pogledao sam malo na engadgetu i ostao sam paf kako močan stroj su naparavili... djeluje jako svestrano (3 OSa vrti?!?!), nakrcano mogućnostima sve je integrirano odlično ma sick je
Call of Dogs!
GDDR3 pored GDDR5 kojeg je ugurao Sony? Hmm.
Dizajn je katastrofa..
Pomalo ružnjikav
Ružan k'o i novi Win :D
Dizajn konzole im je -1
Kontroler je vidi se doživio ogromna poboljšanja i fala bogu da više nema one glupe baterije koja smeta prstima,
iako ispod kontrolera je nekakav poklopac vjerojatno za baterije,šta i nije baš...al ajd
Specs kolko su objavili u rangu sa ps4,sad je pitanje samo kome je AMD dao jači proc.
I slažem se sa kolegom koji je skeptičan oko glasovne kontrole i podrške opčenito od strane Microsofta.
po slikama 1
Vidis, dobro si se sjetio... sad bas gledam, i vise mi nis' nije jasno. Koliko je meni poznato, HDMI ne podrzava multiplexing.
@Dizajn
Nisam mozda bio jasan sa onom slikom, ali dizajn je totalno retro. Meni osobno uopce ne pase, ALI! PS3 ima prakticno puno losiji dizajn, jer mora ili stajati okomito ili biti na vrhu stacka. Xbox, koji izlgeda kao kocketina, makar dopusta slaganje drugih stvari po sebi.
Dizajn je po meni odličan, čist, ravan, elegantan :) , jedino da je malo manjih dimenzija. Gamepad se isto čini ok a sve ostalo mi bezveze :D
Di si te specifikacije našo daj link!
ja tražim malo detaljnije pa nema
Nisu rekli GDDR3, zapravo nisu rekli ništa po tom pitanju ak se ne varam. :)
jesu li objavili sluzbene specifikacije novog xboxa?
po slikama 1
Vidis, dobro si se sjetio... sad bas gledam, i vise mi nis' nije jasno. Koliko je meni poznato, HDMI ne podrzava multiplexing.
@Dizajn
Nisam mozda bio jasan sa onom slikom, ali dizajn je totalno retro. Meni osobno uopce ne pase, ALI! PS3 ima prakticno puno losiji dizajn, jer mora ili stajati okomito ili biti na vrhu stacka. Xbox, koji izlgeda kao kocketina, makar dopusta slaganje drugih stvari po sebi.
mislim da slaganje stvari po konzoli nije bas pametno
Specifikacije:
... - 8 Gb RAM
- 8-jezgreni procesor
- 500 Gb HDD
- Blu ray
- USB 3.0
- Windows kernel
Mene dizajn podsječa na VCR.
Kojeg još čuvam zamotanog u ormaru.
Glave su mu rasturene jel sam u njega buksao pljuge i travu da straci ne nađu.
Idem pogledat da ni kaj ostalo