Jbga, kindle knjige se kupuju kao lude, zašto bi onda smanjili cijene. Volio bi ja da su po par dolara kao i iPhone aplikacije, ali...
Oho kazu da je unutra baš appleov chip na 1Ghz.
puklo je sve :( centimetar ipo debel i 0,25 kg? )
10" IPS display, 1 GHz Apple A4 chip, 16, 32 i 64 GB i 10 baterije u radu i mjesec dana na standby. nice...
Novi iPhone garant sa novim Apple procesorom!
Ako je sve puklo, ovo nije.
Sve aplikacije sa iPhonea na iPadu.
Nema GPS; najveći nedostatak za sada.
680 grama i 1.25 cm ... impresivno ... dakle ovo bi mogla biti apple verzija netbooka koje je apple proglasio nikakvima?
Jos samo da rade cross-ownership sa iphone itunes racunom, da se ne kupuje duplo aplikacije
Jos samo da rade cross-ownership sa iphone itunes racunom, da se ne kupuje duplo aplikacije
To su i napravili!
Woot, je li ovo screen iz igre?
Edit: Druga slika - NFS: Shift
Čekaj da čuješ cijenu :)
Usput vidim da jobs kaže da netbooci imaju loš prikaz na ekranu. Nadam se da ovaj IPS ekran iz iPada nije proizveden u LG-u kao i onaj iz 27" iMac-a koji je više problema nego koristi.
iBook store ...
Ovo će biti divota za novine i knjige!
Da nece biti malo preskupo za to? Koliko ce to cudo uopste kostati?
iWork redone za prste ... najs, uh to treba probati za viditi kako radi.
Ovo će biti divota za novine i knjige!
Vidim da nema uniformne cijene za knjige ... od 4.99 do 14.99 je što ja vidim.
Compatible with Mac versions, and “you can easily connect to a projector with a small cable.”
Rekoše ide na projektor kablom.
3G - yes, no?
Compatible with Mac versions, and “you can easily connect to a projector with a small cable.”
Rekoše ide na projektor kablom.
3G - yes, no?
3G ima ( na određenim modelima ) 30 dolara unlimited, bez ugovora, prepaid
499 $ = 2600 kn
to je base model ... al kupujem :D
za dva miseca, ili za tri worldwide ... 499 do 899 ... to je ok
499 $ = 2600 kn
to je base model ... al kupujem :D
Pa to je jeftinije od iPhonea :D
OK, kod nas će se ta cijena još malo podebljati, ali mene zanima jel' bilo što konkretno najavljeno u smislu ugovora s nekim izdavačkim kućama ili nešto slično? Jer, ovako samo po sebi to nije ništa posebno. Je da ima svega 680 g, ali ako misle samo 'revolucionizirati Internet' sumnjam da će čak i fanbojsi ozbiljnije zagristi u ovo...
Pa to je jeftinije od iPhonea :D
OK, kod nas će se ta cijena još malo podebljati, ali mene zanima jel' bilo što konkretno najavljeno u smislu ugovora s nekim izdavačkim kućama ili nešto slično? Jer, ovako samo po sebi to nije ništa posebno. Je da ima svega 680 g, ali ako misle samo 'revolucionizirati Internet' sumnjam da će čak i fanbojsi ozbiljnije zagristi u ovo...
Pa ima book store, app store, iTunes, dnevne novine...sve!
.. ali mene zanima jel' bilo što konkretno najavljeno u smislu ugovora s nekim izdavačkim kućama ili nešto slično? ...
Pa ima book store, app store, iTunes, dnevne novine...sve!
OK, fala (obzirom da nisam trenutno u mogućnosti pogledati neki video, prezentaciju).
Cijena za zapravo OK, ali izgleda da ni ovo nema multitasking; kod iPhonea mi to ne smeta, ali na iPadu mi to nikako ne odgovara.
Cijena za zapravo OK, ali izgleda da ni ovo nema multitasking; kod iPhonea mi to ne smeta, ali na iPadu mi to nikako ne odgovara.
jailbrejkat ćemo :D ima nedostataka naravno ... ovo je tek v1 ... a do predstavljanja ćemo još viditi ...
HahahahahNi izasao nije a vec morate planirati prepravke i dogradnje ;)
Moras priznati malo preglupo ;)
HahahahahNi izasao nije a vec morate planirati prepravke i dogradnje ;)
Moras priznati malo preglupo ;)
Izgleda ok, probam pa vidim ... http://www.apple.com/ipad/design/ sasvim sigurno će se kritizirati zbog nedostataka koje su očigledno ostavili za rev2 ... kamera etc. Pretpostavljam da će multitasking i još masa stvari biti rješeno softverski vrlo brzo.
Meni je puno prihvatljiviji od bilo kakvog mini lapa, uzmi u obzir da je težak debelo ispod kila, da ima vrhunski i vrhunsko responsivan ekran ( upravo slušam reakcije novinara na testne modele ) i prodavati će se sasvim sigurno ko vrući kolači sa razlogom. U onoj navlaci gdje ga možeš preklopiti to je zapravo tvoj komp za put i za slobodno vrijeme.
Poptuno se slazem sa tobom. Treba probati ali zar nije malo suludo ovoliko ga dizati u nebesa a nigdje ga na vidiku jos. Slazem se da ce naci svoju svrhu al nije nista revolucionarno i spektakularno. Apple je sve vece i vece razocarenje. Od tehnoloskog lidera pretvorili su se u komercijalu i prepakivanje i prodavanje vec vidjenog u ljepsem pakovanju.