Heh je me nerviraju ovi iz T SHROTA,prije sam imao 2mbps, 200 kb/s, tj. kad su svi imali 4mbps ja san ima toliko.
Sad ima par tjedana imam hebenih 100kb/s MAX, nemogu skoro gledat ni youtube, moran pauzirat da mi se ocita bar do pola, sto je jos gore kazu da su rekli tehnicarima da ce javit u najkracem mogucem roku, a ja cekam taj najkraći rok vise od tjedan dana.
Damn.
A ovaj imam pitanje, sta je potrebno da ih natjeram da naprave centralu blize meni, jer ova je daleko 4 km, tako da nemogu hvatat vise od 2mbps, da nakupim 10 korisnika?
Laka vam noć nespavalice... spamamo si sutra ^^
Eto sto bude kad se covjek napije na forumu u kasne sate - promasi sobu, tj. temu... :D
To sto su oni povecali brzinu to je finta ja placan 10mbps a nikad nisam imao niti 5,to je samo varka kao povecanje samo da bi se ostalo kod njih! Bar ja tako mislim.
Heh je me nerviraju ovi iz T SHROTA,prije sam imao 2mbps, 200 kb/s, tj. kad su svi imali 4mbps ja san ima toliko.
Sad ima par tjedana imam hebenih 100kb/s MAX, nemogu skoro gledat ni youtube, moran pauzirat da mi se ocita bar do pola, sto je jos gore kazu da su rekli tehnicarima da ce javit u najkracem mogucem roku, a ja cekam taj najkraći rok vise od tjedan dana.
Damn.
A ovaj imam pitanje, sta je potrebno da ih natjeram da naprave centralu blize meni, jer ova je daleko 4 km, tako da nemogu hvatat vise od 2mbps, da nakupim 10 korisnika?
čuj ovako ja sam od centrale udaljen preko 5 km a imam 8 mbs e 8.000 kbs a znaš šta sam napravio?? evo ovo nazvo sam t-com i posvađo se napravio sam frku im i našo sam str di mjerim brzinu interneta sad je na svakom kompu iznad 2 mbs znači 3 kompa na svakom iznad a kad samo jedan radi onda je brzina u fulu pa ti napravi isto i vidit češ da če ti pustit meni su rekli da su to smetnje al nisu nego oni vole varat reko sam im da ču se prebacit dalje ako ne ubrzaju mi da vidiš nakon 5 minuta brzina u fulu evo ti link pa si izmjeri brzinu mjerač brzine
Da malo ozivim vec pomalo zamrlu temu.
Samo bi se jos htio malo pojadati (da mi bude lakse lol).
Ako nekog zanima moja prica nek lista stranice prema pocetku...
Uglavnom brzina mi je sad 768Kbit/128Kbit. I placam 180kn mjesecno.
Imao i ja nekad 4MBit :(
meni je sad stalno 8 mb uredno radi kak treba sam se treba posvađat s njima a udaljen sam od centrale 4-5 km i onda kad sam se posvađo brzina se digla na 8 mbps
meni ocitava 1.5mb/s a prije bilo uredno 4, bio sam ih zvao i taj dan kad su tehnicari zvali bilo je u redu a drugi se opet shebalo, probat cu promijeniti splliter, ali ako onda ne bude bit ce svega :)
ja reko pa poslušaj me i to ti to daj nekom da razgovara s njima a ti se deri po kuči da češ spalit centralu i take cake i odmah če povečavat a ak ta osoba nezz kolku si imo brzinu onda nek ti daju a ti budi živčan i reci im i prati na toj str što sam dao za brzinu jel ok???????
ma neda mi se s njima zajebavat, mogli bi oni nahebat samo nek se oni zajebavaju samnom, zpalit cu one tehnicare kad dodju :)
imam flat i pise mi da imam brzinu 1.26 mb/s a na stranici od max-adsla pise da bi trebao imati do 4mb/s.jel to ispravno il da ja njih zovem
zovi odmah tako je isto i meni - mozes im i email poslati svejedno ce te nazvati
ako sam surfaš na internetu (ako imaš više kompova sve ih isključi s interneta!!) i onda provjeri brzinu ak je opet isto onda zovi!!
ovo je moja brzina nakon svađe s t-com-om al 3 kompa skidaju s interneta s torrent-om i ostalim programima u full-u koristim internet!!
ja jedino nekad ukljucim wlan ali to jednom mjesecxno mozda bude pa da laptop ne moram spajati zicno, ali ja cu ih isto zvati, ali sutra neda mi se danas s njima svađati, dobre sam volje sjebat ce mi dan
Trenutno je sluzbeno 20Mbps. Iako nikad nisam vidio brze da skida od 1.9mb/s. Prosijek je pak 1.5-1.6mb/s. Tako da sam se odlucio downgrade paket za 1 stupanj. Sta ces. Kazu da ces imat jedno, a dobijes kitu. Po meni bi se trebalo placat po nekom koeficijentu koji ovisi o maximalnoj brzini. Npr ako ja ocu 20Mbps a oni mi mogu isporucit 16mb/s ja ne placam 20mbps nego smanje cijenu za x kuna u odnosu na paket i mogucu brzinu koju su u stanju isporucit. Ali pusti snovi...
evo sad sam napravio par testova najvise mi je bilo 1.81mb/s a najmanje 1.08 i jel ima neke razlike ak mi je ukljucen wlan jer je meni bespotrebno stalno ukljucen
ma to nema veze sta na modemu pise....ali zovi ih, ako imas speedtouch st 780 drzi onu tipku naprijes okruglu dok se ne ugasi lampica wlan i ok
Mozda glupo pitanje. Ali da li je išta brzi download ako sam zicom povezan za modem u odnosu na bezicno kako sam sada na laptopu? Signal je na maximumu al se pitam jel ima neke veze zica / bezicno?
nema ja imam u kompu wirelles karticu i brzina ista ko i s kablom jel sam probo i jedno i drugo pa sam se odlučio za bežično jel nemam žica puno...
ja reko pa poslušaj me i to ti to daj nekom da razgovara s njima a ti se deri po kuči da češ spalit centralu i take cake i odmah če povečavat a ak ta osoba nezz kolku si imo brzinu onda nek ti daju a ti budi živčan i reci im i prati na toj str što sam dao za brzinu jel ok???????
Lijepo, lijepo.... Prijetit da ćeš spaliti centralu i onda ti daju veću brzinu? Ne vjerujem ti. Speedtest screenshot + screenshot korisničke stranice di se vidi koji paket koristiš. Ne pričaj svašta.
Lijepo, lijepo.... Prijetit da ćeš spaliti centralu i onda ti daju veću brzinu? Ne vjerujem ti. Speedtest screenshot + screenshot korisničke stranice di se vidi koji paket koristiš. Ne pričaj svašta.
daj link od te njihove str di ču vidit svoj paket i sve češ vidit!!!!
user.t-com.hr - odma prvo kaj ti se pojavi kad se logiraš. korisničko ime zacrni, IP adresu također
i u pozadini nek se vidi bug forum
EDIT. greška u linku
user.t-com.hr - odma prvo kaj ti se pojavi kad se logiraš. korisničko ime zacrni, IP adresu također
i u pozadini nek se vidi bug forum
taj tvoj ja nezz se koristit s njime nego s onim što sam dao link puno ranije kontaš??
taj tvoj ja nezz se koristit s njime nego s onim što sam dao link puno ranije kontaš??
necemo muljat... izvoli napravi screenshot kada speedtest izmjeri brzinu (klikni na ono start test - ljubljana ili maribor na vrhu). pričekaj min i dat će rezultate. a onda vozi na t-com user stranicu, logiraj se i da vidimo koji paket koristiš. screenshot di se na okupu vide bug forum, speedtest i t-com user stranica.
Zanimljivo... ja ne vidim utorrent da je uključen... onda, imaš isti upload kao ja a meni su 2 kompa na internetu... dalje, tamo se samo vidi da imaš flat a ne i brzina... prema tome, izgasi ta tri kompa da vidimo punu brzinu... meni se sve čini da ti imaš 4mbit standardni flat...
Zanimljivo... ja ne vidim utorrent da je uključen... onda, imaš isti upload kao ja a meni su 2 kompa na internetu... dalje, tamo se samo vidi da imaš flat a ne i brzina... prema tome, izgasi ta tri kompa da vidimo punu brzinu... meni se sve čini da ti imaš 4mbit standardni flat...
da te pitam kolko plačaš svoj internet?
a ja flat plaćam 400 kn