Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"
Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"
Meni sve po starom. http://www.speedtest.net/result/421653331.png
A evo kak izgleda stanje DSLa:
ZyXEL P-660HW-D3
noise margin upstream: 22 db
output power downstream: 18 db
attenuation upstream: 30 db
noise margin downstream: 6 db
output power upstream: 11 db
attenuation downstream: 52 db
Pretpostavljam da ovo baš nisu dobre brojkice
jel mi može netko ovo objasnit,šta šta znači i jel to dobro???(to je u routeru kad odem pod ADSL status)...thx...
Što se tiče tih povečanja brzina, pogledajte ovo.
da ne uploadaš nešto :D :D :D
naravno da ne :)
lol....
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
202.06kb/s
sto znači da možete prenositi podatke brzinom od 25.26 kB/s na naš poslužitelj.
ništa novog...
Meni sve po starom. http://www.speedtest.net/result/421653331.png
A evo kak izgleda stanje DSLa:
ZyXEL P-660HW-D3
noise margin upstream: 22 db
output power downstream: 18 db
attenuation upstream: 30 db
noise margin downstream: 6 db
output power upstream: 11 db
attenuation downstream: 52 db
Pretpostavljam da ovo baš nisu dobre brojkice
OK, i dalje nisam baš siguran da je RH dala u najam T-HT malim dioničarima, braniteljskim udrugama, Deutsche Telekom-u, ali ako ti tako kažeš valjda je.

a pogledajte molim vas brzinu ovog uploada pa recite da je to normalno o.o
ono WTF!?!?!?!
ko koga ode j...?

ipak stiglo ubrzanje adsl-a,od jutros 4.3.09 skidam sa 460 kb/s
ipak stiglo ubrzanje adsl-a,od jutros 4.3.09 skidam sa 460 kb/s
pozdrav iz Šibenika
Hm pa ajde cini se da je nakon onog sramotnog uploada juce ipak doslo do promjena i da su ipak malo digli brzinu...
Evo i dokaza ...
trenutna lokacija: Zadar :)
al mozda to samo varira jer nista previse nije povecano a juce je mozda bila zagusena mreza tako da cu napravit test i treci put pa cu napravit rezime i konacni zakljucak u vezi tih njihovih povecanja brzine koji cini se i nije nesto (ako ga uopce ima)
Meni još uvijek 1900 kb/s Download, oko 200 upload, to bi bio neki prosjek za danas (napravio sam par testova da budem siguran). Da li ima neko u Zagrebu kome su povećali brzinu?
E a kako bi dosao signal ako ne kablovima??
toje samo marketinški trik.
99% korisnika nece primjetiti nikakvo ubrzanje.
Ovoje t-comov trik kojim pokušavaju prevariti ljude koji manje razumiju
kako stvar radi tj žele lažno prikazati vecu brzinu kakobi ostali konkuretni kad drugi provajderi
nude vecu brzinu.
E a kako bi dosao signal ako ne kablovima??
brzina mreze mora bit najmanje 5 mbits da bi mogao provesti internet
može nam t-scum povećat brzinu i na 20Mbps, al uzalud im trud kad je mreža i sad već zakrčena jer je sve više korisnika.
Drugo bi bilo da mi, Hrvati , ne skidamo toliko sa interneta, npr. u Njemačkoj ako skidaš nekej i uploadaš ideš u čuzu!
(ovo govorim u grubo, ali mislim da samo radi uploada dolaze doma i u čuzu)
još poslije editam post sad moram u školu. :)
ne samo da mi je brzina ista nego se svako malo disconnectam se net-a....
ne samo da mi je brzina ista nego se svako malo disconnectam se net-a....
@ marko 1103...jel mi možeš reći kako da poboljšam to zagušenje il šta je to već...
ugl idem mi UTP kabel direktno sa tavana,što znači da mi je utičnica telefonska pola metra od rutera...još mi je lik iz t-coma spajo neke žice kao da pokupi telefone tak da nemam telefon u sobi neg u drugoj sobi,al on je nešt napravio pa mi ne šteka veza kad me neko zove...
@ marko 1103...jel mi možeš reći kako da poboljšam to zagušenje il šta je to već...
ugl idem mi UTP kabel direktno sa tavana,što znači da mi je utičnica telefonska pola metra od rutera...još mi je lik iz t-coma spajo neke žice kao da pokupi telefone tak da nemam telefon u sobi neg u drugoj sobi,al on je nešt napravio pa mi ne šteka veza kad me neko zove...
Od uvodzenja "povecanja brzine" meni je sa stabilnih 2mbit/sec palo na 1.7mbit/sec. Super.
Pricekati cu jos dan-dva pa zovem podrsku...
photoshop :D
Kakav komantar dati na ovo?