Pet gigabajta Dropboxa

poruka: 72
|
čitano: 12.576
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pet gigabajta Dropboxa".
17 godina
neaktivan
Pet gigabajta Dropboxa
Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Pet gigabajta Dropboxa

Ne vidim zašto bi to uništilo Dropbox? Microsoft tako postaje tek jedna konkurencija. Dostupna na samo 2 OS-a, po ništa povoljnijim cijenama i bez imena. Dapače, OSX korisnicima je odbojniji baš zbog toga.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne vidim zašto bi to uništilo Dropbox? Microsoft tako postaje tek jedna konkurencija. Dostupna na samo 2 OS-a, po ništa povoljnijim cijenama i bez imena. Dapače, OSX korisnicima je odbojniji baš zbog toga.

Živi bili pa vidjeli. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
16 godina
odjavljen

Mislim, ja sam sklon Microsoftu, pogotovo jer mi se sviđa ideja da zapravo između WP7, Win8 tableta i Win 8 deska/lapa imam još i cloud sync. Dobivamo (mi, korisnici MSFT proizvoda) ono što nudi Apple iCloudom, ali Dropbox je tu već dugo. LiveMesh, koliko znam, nije proširiv iznad onih 5GB, što je deal breaker. Dropbox ipak jest.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:02 (Tonči).
15 godina
neaktivan

Prebacio sam se na SugarSync, puno bolji od DropBoxa.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislim, ja sam sklon Microsoftu, pogotovo jer mi se sviđa ideja da zapravo između WP7, Win8 tableta i Win 8 deska/lapa imam još i cloud sync. Dobivamo (mi, korisnici MSFT proizvoda) ono što nudi Apple iCloudom, ali Dropbox je tu već dugo. LiveMesh, koliko znam, nije proširiv iznad onih 5GB, što je deal breaker. Dropbox ipak jest.

Osobno mislim da je samo pitanje trenutka kada će se SykDrive stopit s LiveMesh-om.

17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Osobno mislim da je samo pitanje trenutka kada će se SykDrive stopit s LiveMesh-om.

Ja se cudim da nisu to jos napravili...

The owls are not what they seem.
17 godina
bio update aplikacije na androidu. pustis ga da se uploada jedna slika u novi camera folder i odmah se dobije 500 mb. znaci gotovo sa beton?
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
mfrankovic kaže...

Ja se cudim da nisu to jos napravili...

Najavljeno je da će se i to uskoro dogoditi.

17 godina
Pet gigabajta Dropboxa

offtopic, ali zbilja super izgledamo na slicicama.  pogledaj nas... {#}

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

offtopic, ali zbilja super izgledamo na slicicama.  pogledaj nas... {#}

Možda ste braća? :-)

14 godina
neaktivan
Pet gigabajta Dropboxa

haha, ja diobio 50 gb prostora na boxu jer sam aktivirao na androidu i poslao zahtjeve prijateljima na fejsu za revolucionarni box.

Historia est magistra vitae = Povijest je Učiteljica života Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice