Ouya na prodaju, pikira je Razer

poruka: 6
|
čitano: 1.312
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ouya na prodaju, pikira je Razer".
13 godina
neaktivan

"uspješno Kickstartanu Android mikro konzolu"

Jedan od najneslavnije propalih projekata u povijesti industrije zabave.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otkad su uveli ono synapse DRM smeće nema šanse da ikad više kupim razer.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Ouya na prodaju, pikira je Razer
Gledao na youtubeu koje su najbolje igre koje Ouya pokrece, nisam bas odusevljen. Imam osjecaj da je bolje kupit PS1 i igrat stare naslove nego kupit Ouyu koja nema bas odlicnu grafiku i igre su užas. Bilo bi zgodno kada bi PS1 dosao u novoj i mini verziji. Bez dvd/cd čitača, sve igre bi bile na hdd kao iso slika. umjesto scarta hdmi, kladim se da bi ljudi na to navalili puno vise nego na Ouyu.
15 godina
neaktivan
Markić7 kaže...
Gledao na youtubeu koje su najbolje igre koje Ouya pokrece, nisam bas odusevljen. Imam osjecaj da je bolje kupit PS1 i igrat stare naslove nego kupit Ouyu koja nema bas odlicnu grafiku i igre su užas. Bilo bi zgodno kada bi PS1 dosao u novoj i mini verziji. Bez dvd/cd čitača, sve igre bi bile na hdd kao iso slika. umjesto scarta hdmi, kladim se da bi ljudi na to navalili puno vise nego na Ouyu.

Koliko sam upućen, ta OUYA je se najviše koristila baš za te stvari. Emuliranje starih konzola :)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina

Imam ju i odlicno sluzi... emulatori + xbmc, sto mi vise treba? :D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

To su i napravili. Zove se Playstation TV. Samo dok kupiš sve što ti treba(DS3/4 + 16GB karticu) košta otprilike isto kao i PS3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 12:55 (DanielDJ994).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice