Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje

poruka: 65
|
čitano: 7.688
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: 8 godina BUG foruma
17 godina

Mislim da bi forum trebali očistiti, odnosno pobrisati i resetirati. Ostaviti samo registracije. 

Forum se užasno usporio u zadnje vrijeme, i to je očito nešto što ne možete popraviti jer se problem ponavlja često. 

Na kraju ćete završit kao forum.hr koji se ruši na svaki drugi klik koliko je krcat...

A za stare postove, ma tko to više čita? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 16:52 (lllnuclearlll).
Moj PC  
3 16 hvala 0
15 godina
protjeran

Ne razumijem o cemu pricas?

Forum radi savrseno dobro i normalno

i brzo sve otvara

http://www.soundstream.com/

44 0 hvala 0
17 godina

U ovom trenutku da. U zadnjih par mjeseci je bilo dosta problema i samo čekam kad će se ponovit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što nije Drago rekao jednom da je zagušio promet na forum sa skidanjem nečega... Inače, respect za sve ovo što ste napravili na forumu, 90% pretraga na Hrv jeziku bacaju na forum.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jedini problem koji na primijetim je kad se u neke određene dane raspadne session server negdje oko 16 sati. :) Ali brzina... to je dosta dobro. Zna "trznuti" pa ne učitati se, ali rijetko.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

impresivno koliko se laprda

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće pr
Tonči kaže...

Jedini problem koji na primijetim je kad se u neke određene dane raspadne session server negdje oko 16 sati. :) Ali brzina... to je dosta dobro. Zna "trznuti" pa ne učitati se, ali rijetko.

Tonči - vjerujem da bi bilo dovoljno da u periodima zagušenja servera samo ti smanjiš broj unosa svojih komentara, već bi se SQL server malo oporavio i promet nekako stabilizirao!

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 17:17 (Miro).
15 godina

Kako to da puno prostačimo i vrijeđamo? Statistika (majka svega i ničega) kaže da je to samo cca 6,4 % prostih i uvredljivih poruka. Pa Sabor nas šije 5-10 puta u istome (a tamo su "najdičniji primjerci"  građana ove države). I realni život je daleko iznad toga. Očekujem da oformite povjerenstvo i istražite ovaj krivi navod te utvrdite (za par mjeseci ili godina) tko je kriv (ili ne).

Čestitke i nastavite tako dalje.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 17:03 (mario.L_hr).

18 0 hvala 4
14 godina
protjeran

Prošlo je 5 dana od godišnjice i tek sada službena vijest? Svi ste bili u nesvjestici od hardcore slavlja ili? Ne može to tako!

Nego, sjeća li se još netko osim mene vica kojeg je Miro objavio u ožujku 2008. kada se raspričao o forumu? Zaista sam star.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
13 godina

oćemo na naslovnicu avatare ajara i frajdaja!!!!legende foruma...

7 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
Da ima više žena imali bi oko 15 milijuna postova godišnje. Tak da je ovo cist ok

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Tonči kaže...

Tonči - vjerujem da bi bilo dovoljno da u periodima zagušenja servera samo ti smanjiš broj unosa svojih komentara, već bi se SQL server malo oporavio i promet nekako stabilizirao!

Snap!

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
odjavljen

Da kad imate moja dva profila, a onaj prvi koji sam napravio kada ste pustili forum u pogon mi ne želite otključati jer sam zaboravio koji mi je bio točno nadimak, a mail sam zaboravio jer je bio neki stari od t-coma.

0 1 hvala 1
17 godina
formula1live kaže...

Da kad imate moja dva profila, a onaj prvi koji sam napravio kada ste pustili forum u pogon mi ne želite otključati jer sam zaboravio koji mi je bio točno nadimak, a mail sam zaboravio jer je bio neki stari od t-coma.

Stavi to pod #croatiantragedies

This space for rent!
14 godina
protjeran
formula1live kaže...

A još kada bi mogli dva profila spojiti u jedan...

#bugforumtragedies

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina

Ili možda banati oba tako da bude tisuće i dva protjerana.

Stručnjak za odmaganje...

8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja i dalje cekam da se pojave bug forum majice u prodaji. Komadi bi bacali dlake na mene tu po Dublinu da obucem to na sebe...

Freak Show Inc.

24 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ja i dalje cekam da se pojave bug forum majice u prodaji. Komadi bi bacali dlake na mene tu po Dublinu da obucem to na sebe...

A kažu da nema više romantičara...

This space for rent!
17 godina
neaktivan

nema čoveku, drugu i starešini ničeg ljepšeg nego kad postane dio statistike. počastit ću se kremšnitom. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
14 1 hvala 0
17 godina

Ona vodoo lutka.... Imam osjećaj da ste mu počupali sve stidne dlake koje je imao.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
fredii kaže...

Ona vodoo lutka.... Imam osjećaj da ste mu počupali sve stidne dlake koje je imao.

Liči na dlake, ali to je zapravo nekakva trava u koju moraš ugraditi, hm, "subjektove" dlake, nokte ili tako neki otpadni dio koji mu ne treba i ne zna da ga nema, i onda čaraš-baraš po tome. Tako barem piše u uputama koje su došle s alatom. Iz New Orleansa, poslao mi Podnar.

This space for rent!
11 godina
protjeran

Ja sam vec dugi niz godina na bug forumu, iako mi ovo nije prvi account. Ali sto sam stariji imam sto manje za reci. Uglavnom sam Lurker. Nisam niti tako zanimljiv niti pametan niti upućen kao neki forumaši, a bome niti vatreno zaljubljen u odredjenu tematiku, pa vecinu vremena citam komentare i pitam se kako netko ima volje toliko, eh, srati. Uskoro punim 33 godine, mislim da je do toga.

P.s. Sretna vam godišnjica i jos najmanje 80 godina rada, mozda tada i zaigramo Star Citizen.

Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Vrijeme leti :-) Lurkanje je i dalje zabavnije od piskaranja i prepucavanja, though ;-)

I lived to see the end of my dreams, and then I nearly died so should I make up new dreams?

13 0 hvala 3
16 godina

Forum je svojevrsna bolest i nekada poprilično trošenje vremena... ali ako niste u ovoj vijesti nešto napisali kao da vas i nema na forumu 

E i ja sam se prvog dana prijavio pa zaboravio šifru, ustvari ne šifru nego sam se se skinuo sa lokalnog ISP-a [@bih.net.ba] i nisu mi dali (ma nisu znali kada su forum sami pisali) da se pod istim nickom prijavim, tako da je tuga i jad sad gledati nekoga da je 8 godina na forum a ja k'o fol 7.

Hint: Nikada nemojte od lokalnog ISP-a email koristiti. Nikada.

Eiii pa sjećam se da ste poprilično kasnili sa forumom, skoro svaki portal imao je ona bb forum a ovo informatički portal i čekaš godinama (da godine su bile u pitanju). Ali od silnih ljdi koje sam tamo samo djelimično bacio oko na vijest, malo je njih aktivno.

Zato za nas veselje:   

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

nema čoveku, drugu i starešini ničeg ljepšeg nego kad postane dio statistike. počastit ću se kremšnitom. 

Kremštnitom kolega? Pa nije beg cicija, navratite do mene na rakijicu i kulena, da zalijemo kao ljudi za 8. rođendan

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina
odjavljen

Jedno pitanjce... Koliko zauzimamo diskovnog prostora sa našim pametnim komentarima?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Vrijeme leti :-) Lurkanje je i dalje zabavnije od piskaranja i prepucavanja, though ;-)

Ziv je!

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jedno pitanjce... Koliko zauzimamo diskovnog prostora sa našim pametnim komentarima?

Ako računamo da je prosječan komentar dug cca 1-2kB SQL prostora, računaj si (ovo je za komentare bez slika i smajlija)... to je odokativno mišljenje (znam kako je lako brzo napuniti database pa da bude poveći export iz njega)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
16 godina
odjavljen

S obzirom na imena i putanju fajlova sa slikama, mislim da nisu u bazi a smileyi su isto samo posebni char, isto kao i linkovi koji i dalje ne valjaju (ako nakon linka ide neki od naših znakova, spoje se sa linkom - isto vrijedi za razne stilove (bold, italic...). Izgleda da je to problem u tinymce....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

8 godina, uzas.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: 8 godina BUG foruma
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice