Optima pokrenula IPTV uslugu

poruka: 42
|
čitano: 14.412
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optima pokrenula IPTV uslugu".
15 godina
neaktivan
RE: !!!! Upozorenje svima koji prelaze s MaxTV-a !

Da, da sam imao pameti bi pročitao uvjete.

Vjerujem da na ovom forumu ima još onih koji ne čitaju "Opće uvjete" (pogotovo kada ih niti ne dobiju) stoga je moj post upozorenje na što se treba pripaziti.

"ali ne tebi je da li ces potpisat ili ne, nitko ti nije drzao pistolj na glavi i prijetio..."

ne nije mi nitko prijetio, već me svjesno obmanuo. Službenica mi je rekla da ću bez neta i tv-a biti najviše pola dana. Zbog toga sam potpisao a ne zbog pištolja.

Osim toga, slepix, poprilično si ratoboran. Čemu takav ton?

Jesi li možda zaposlenik OT-a? Ili ti je tata direktor OT-a?

Oprosti ako sam te uvrijedio u onom postu.

Neću više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 10:24 (legendri).
17 godina
neaktivan

Žao mi je ljudi koji imaju problema, ali ja otkad sam prešao na Optimu imam jedino problema sa onim smećem od routera (čak sam očekivao da će im veza više pucati). U mjestu gdje živim jedini je alternativni operater, i kako je daleko jeftinija od T-Coma, nije trebalo previše mozgati.

Da budem na temi: pored flat-ratea kome još treba IPTV. Dadilju na RTL-u mogu gledati i preko digitalne...Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legendri kaže...

Vjerujem da na ovom forumu ima još onih koji ne čitaju "Opće uvjete" (pogotovo kada ih niti ne dobiju) stoga je moj post upozorenje na što se treba pripaziti.

"ali ne tebi je da li ces potpisat ili ne, nitko ti nije drzao pistolj na glavi i prijetio..."

ne nije mi nitko prijetio, već me svjesno obmanuo. Službenica mi je rekla da ću bez neta i tv-a biti najviše pola dana. Zbog toga sam potpisao a ne zbog pištolja.

Neću više.

lol..ne..nije mi tata direktor, niti ja radim u optimi, doma imam t-com i max tv, nego mi nije jasan stav koji imas. NE procitas uvjete i onda se bunis na forumu, umjesto da se bunis njima. Usput, koliko vidim, nemas 16 godina da ti se takve stvari dogadjaju. Rekao si prije da imas obrt, bas zbog toga sto ga imas bi treba sve ugovore citat :) , al ako ne citas, daj onda napravit cemo neki deal za nabavku par auta, u kojima ce bit skrivena klauzula :) hahaha..shalim se...

e da...i ukoliko se ne varam, ni t-com ti ne daje opce uvjete na uvid..makar meni nisu davali kada se je potpisivao ugovor. Ja sam dan prije odluke malo prosurfao i informirao se.

Sto se tice tvog misljenja da su te obmanuli, slazem se, nisu fer i to nije trebalo biti napravljeno...u biti slazem se sa tobom u svemu osim sa gore navedenim stavom.

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
16 godina
neaktivan

Korisnik sam Optima telekoma od prvoga dana od kad se moglo koristiti telefon i internet iskljucivo preko njhovih vodova(Labin-Istra)....cca 2 godine....od prije tjedan dana postao sam korisnik njihove triple pay usluge znaci Opti-tv-a.....od samoga slanja zahtjeva do instalacije proslo je cca 7 dana.....70 programa,svi titlovani,slika vrhunska(koristim lcd Lg full hd).....internet do 5 mbita.....za sada nikakvih problema ni sa slikom ni sa internetom.....cijena je 260 kn ali do kraja godine 180kn....u paketu OptiTv-surf....eto ukratko da zna koga zanima,znaci usluge Optima telekoma nisu dostupne samo u vecim gradovima nego i manjim mjestima.....svaka cast!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slepix kaže...
legendri kaže...

Neću više.

lol..ne..nije mi tata direktor, niti ja radim u optimi, doma imam t-com i max tv, nego mi nije jasan stav koji imas. NE procitas uvjete i onda se bunis na forumu, umjesto da se bunis njima. Usput, koliko vidim, nemas 16 godina da ti se takve stvari dogadjaju. Rekao si prije da imas obrt, bas zbog toga sto ga imas bi treba sve ugovore citat :) , al ako ne citas, daj onda napravit cemo neki deal za nabavku par auta, u kojima ce bit skrivena klauzula :) hahaha..shalim se...

e da...i ukoliko se ne varam, ni t-com ti ne daje opce uvjete na uvid..makar meni nisu davali kada se je potpisivao ugovor. Ja sam dan prije odluke malo prosurfao i informirao se.

Sto se tice tvog misljenja da su te obmanuli, slazem se, nisu fer i to nije trebalo biti napravljeno...u biti slazem se sa tobom u svemu osim sa gore navedenim stavom.

moram stati u obranu legendria. za ton nije ni meni jasno.. ali ima jos jedan problem- stavka da se odricu odgovornosti za ono sto ti kazu sluzbene osobe je toliko smrdljiva i toliko ljigava da mi nije jasno kako takvoj firmi uopce daju da exzistira. ponekad pozalim sta nisam otisao na pravo. j** me mili pas ako si nebi uzeo godinu dana pro bono rada da ispravim neke krive drine u ovom talogu od civiliziranog drustva. princip uspjesnog poslovanja temelji se na nekoliko osnovnih postulata koje nisam ja izmislio nego se neka osnovna pravila primjenjuju uvijek i svugdje. jedno od njih zasigurno je da kad sklapas ugovor, pogotovo jedan kao ovaj (uslužitelj-klijent) da se to radi na obostrano zadovoljstvo. kako ti mogu prodat uslugu, rec da je sve u redu, a nakon toga rec da ipak nije sve u redu, al da svejedno ostajes vezan?!?

ugovor ovog tipa bi morao biti upravo obratno sastavljen- da oni preuzimaju trošak ako te namame a onda uvide da nisu u stanju ispuniti ugovorenu stavku.

za kraj, uvijek se libim riječi tipa lopov i kradu me i slično. lopovi su koliko im dozvolis da budu lopovi i kradu te koliko im dozvolis. ovdje se radi o skolskom primjeru nemorala i iskvarenog poslovnog drustva kod nas. u drugu ruku, tjesi me sto takve kuce niti ne mogu poslovati uspjesno. dug ce ih progutat, a kad se sve izracuna dam obje ruke da im se dobrim djelom nemoral vraća kao bumerang. fuj

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 2:11 (bubbach).
16 godina
neaktivan

hint u mom odgovoru od prije: "So se tice tvog misljenja da su te obmanuli, slazem se, nisu fer i to nije trebalo biti napravljeno...u biti slazem se sa tobom u svemu osim sa gore navedenim stavom."

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
17 godina
bubbach kaže...

stavka da se odricu odgovornosti za ono sto ti kazu sluzbene osobe je toliko smrdljiva i toliko ljigava da mi nije jasno kako takvoj firmi uopce daju da exzistira. fuj

Na žalost, svi oni imaju poneku 'bisernu' točku u Općim uvjetima. Ova, dapače, milsim da se pojavljuje kod svih.

Ali HT je imao jednu još bolju i to u ugovorima kada su počeli s ispisima poziva na zahtjev korisnika (ne znam jesu li je izbacili), a ona kaže da se odriču odgovornosti za eventualni gubitak osobnih podataka korisnika...pa ti vidi... Bogataš

16 godina
neaktivan

Belji se hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 11:37 (pollux30).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/result/600331406.png      Evo ako koga zanima test Optima telekom paket Optitv surf lokacija Labin Istra!!!

optitv labin istra optitv labin istra
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 11:36 (pollux30).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Optima pokrenula IPTV uslugu

Meni rezultati baš i nisu najbolji, ali ih niti ne uzimam za ozbiljno.

Od "OptiTV Surf" paketa rade mi Opti i Surf. TVa  još nema, kao niti njihovog modema/routera. Surfam preko D-Linka G684T (Annex-B) s drugim firmwareom tako da je sad G624T (Annex-A).

Vjerojatno je to razlog loše brzine i stabilnosti.

SpeedTest OptiTV Surf - Područje Opatije SpeedTest OptiTV Surf - Područje Opatije
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 20:41 (legendri).
16 godina
neaktivan
RE: Optima pokrenula IPTV uslugu

Ako si iz rijeke trebao bi imati tripel pay uslugu dostupnu u paketu OptiTv Surf....i meni su postavili novi modem wairlles d-link a reciver od tv-a je Motorola i radi jako brzo,meni je super poslozen kao i korisniske stranice koje se zovu MOJ OPTITV....imas mogucnost da si sve programe slozis po zelji sta kod max tv-a do danas to nije bilo moguce....snimalica je isto ukljucena,videoteka je uskoro,brzina mi je stalno izmedju 5,50 i 7 mbita....uglavnom sve savrseno dobro radi!

15 godina
neaktivan

Kaj ti vodiš financije Optime i Ht-a?

Ili te u Ht plaćaju da kenjaš?

Optima je bolja i jeftinija opcija i koga briga za tvoje trkeljanje!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice