Ogrebotine normalne, kaže Apple

poruka: 113
|
čitano: 14.349
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ogrebotine normalne, kaže Apple".
13 godina
neaktivan
Takvih testova sa iphonom 5 Imas malo milion,test je glup, koda cu ja kupit mobitel da ga udaram cekicem.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ogrebotine normalne, kaže Apple
Volvox kaže...
Takvih testova sa iphonom 5 Imas malo milion,test je glup, koda cu ja kupit mobitel da ga udaram cekicem.

Pa jos je gore kad padne. Moze past svakako, nije isto jel padne na 'ledja' il na rub, fizika.

A i ovako bar vidis djelomicno sta moze podnijet.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
protjeran
Da, moze auto slucajno prec preko njega- desava se . mozes ga tuc cekicem, aj i to se ponekad covjeku desi. Al ti ne smije ni slucajno ispasti iz ruke:)))

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I kad ce ovaj moron rec zasto na moj svaki post daje td. Znat ce na kog se odnosi.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
difre kaže...
Kada pljujete po ip5 na temu lomljivosti u svakom trenutku imajte na umu da je sgs3 debelo ispod njega na skali.. Nego, izasao je test baterije za ip5, 51 sat ako se dobro sjecam:)

Moj SE Arc S izdrzi 48 sati na normalnom koristenju (wifi stalno upaljen), pozivima i surfanju...

http://imgur.com/GOoVA (sad napravio screenshot 42h a jos 5%)

Najduze sta sam dogurao je 77h ali skoro da i nisam koristio mob....

http://imgur.com/R2whc

I znas sta ja napravim kad mi se isprazni baterija, tutnem kinesku bateriju koja dura 15% manje i stavim ovu originalnu punit.

Na eBay-u 2 kineske + ext. punjac 90kn.... http://www.ebay.com/itm/200774164277

Ima i jeftinijih punjaca, ali se kopcaju u 220V, ovaj lik jedini ovak daje u kompletu koji se kopca na MicroUSB....

13 godina
neaktivan
I ja jedem burek za dorucak. I kakve to veze ima sa ogrebotinama na iphonu, isto ko i tvoj post.
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
protjeran

nije to ništa, kumovi iz like imaju obadvoje se arc. bio ja kod njih prošle jeseni, i između ostalog idem malo proprčkati po njima (mobitelima, jeli). htio sam vidjeti njihove nedavno kupljene pile, zanimalo me jer sam ja tada imao tek dummy,  lg maize.

uglavnom da skratim- kumov se arc radi, ali *žestoko* laga; uzmem kumin i idem maknuti (swipe- ati) meni ulijevo a kad ovaj ostane na pola puta i ni makac! ono, vidi se lijeva polovica jednog menija i desna polovica drugog i to je tako stajalo barem pol minute. ja velim kumu: 'pa kaj je ovo', i pokazujem mu na obadva aparata a on nemoćno sliježe ramenima i kaže: 'pa nemam pojma, tako nam je već neko vrijeme'.. 

a mobovi inače lijepi, kvalitetno složeni, slikaju sasvim ok i tako. pokazao mi kum hak aplikaciu sa svim onim opcijama i live snimkama naplatnih kućica. fora mi bilo igrat angry birds na njima i dr, uglavnom, oduševio sam se ti cijelim konceptom smartphona.. za par tjedana razbije mi se ekran na mojem lg- u i odem si kupiti smartpone.. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebo ti je odgovorit kum: "To je kumče moje, android!"

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran

nisam tada puno znao o razlici u platformama i koječemu, stvarno mi je bilo svejedno... samo odgovaram onome liku da je upravo arc jedan od glavnih razloga za moj današnji izbor smartphone- a.

a koji će biti sljedeći, stvarno ne znam. dobri su mi 'na papiru' i lumia 920 i ip5. a danas ni androidi više ne 'lagaju'- barem ne ovi skuplji, a koliko vidim i battery life se prilično popravlja sa jelly beanom. tako da, tko zna

0 0 hvala 0
15 godina
difre kaže...

nisam tada puno znao o razlici u platformama i koječemu, stvarno mi je bilo svejedno... samo odgovaram onome liku da je upravo arc jedan od glavnih razloga za moj današnji izbor smartphone- a.

a koji će biti sljedeći, stvarno ne znam. dobri su mi 'na papiru' i lumia 920 i ip5. a danas ni androidi više ne 'lagaju'- barem ne ovi skuplji, a koliko vidim i battery life se prilično popravlja sa jelly beanom. tako da, tko zna

lagat ce kad tad. bas sam danas imao namjeru naruciti jedan mini android komp za ustekavanje u tv. to je stick veličine malo većeg usb memory sticka sa hdmi izlazom. na srecu pogledao sam prvo jednu youtube prezentaciju. sve je lijepo bilo (ako zanemarim neergonomicnost kretanja suceljem) do trenutka kad je tip ukljucio task manager i rekao: trebalo bi sa vremena na vrijeme iskljuciti nekoristene aplikacije. dalje vise nisam gledao a 70 dolara ostalo na kartici. jos oni moraju puno zganaca jest.

15 godina
neaktivan

Opet nevezano uz temu neki reci ce ali imam potrebu da napisem.

1. Android i iPhone telefoni lagaju kad se natrpa puno aplikacija...Zasto?...Zato sta sve free aplikacije imaju neke oglase i kad rootas telefon vidis da se hoce pokretat sa bootanjem telefona cime automatski vec jedu mem...Zato ima program za android koji se zove "StartUp manager" s kojim im lijepo zabranis da se pokrecu dok ih ti sam ne pokrenes...

2. Svi SE Xperia telefoni: Arc, Arc S, Neo.... su dobili sa ICS 4.0.4.....587 verzijom podrsku za swap i zram....Swap je standardni pagefajl koji mozes imat na sd kartici kao kod windowsa, Zram puno brza alternativa. Zram uzme npr. 100MB rama i skompresira ga u 35 cime dobijes 65 MB vise za zahtjevne aplikacije kad ti treba. Prije se za swap i zram mora stavljat custom kernel.

3. Toplo bih preporucio svim Android korisnicima V6_SuperCharger skriptu koja optimizira androidov system memory manager kojii svaki custom ili stock firmware sigurno ubrzava. Nakon V6_SuperCharger skripte ne trebaju vam nikakvi task killeri jer to sistem radi onda sam i puno kvalitetnije, te dize prioritet home screenu da se ne ubija dok stvarno nije potrebno te se on vise ne refresha, tj. pali ponovo, te isti onda vise nikad ne lag-a.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

4. CPU Tuner program daje mogucnost rootanim telefonima da kontroliras frekvencije rada mobitela. Npr. kod mene mobitel radi u normalni kad je ekran upaljen (245 - 1400MHz), a kad je ugasen radi samo do 806MHz i consevative governor-u koji manje skace na max frekvencije i tako produljuje trajanje baterije bez ikakvih utjecaja na rad telefona.

5. Ja ne pljujem po iPhone-u, iPhone je dobar mobitel ali ima za mene tri nepremostive zapreke: a) nemogu izvadit bateriju bez sarafcigera b) ne mogu mu vidjet u dusu c) za iP5 i SIII nemam novaca, a za cijenu iP4 i iP4S kupis puno bolji telefon....

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 20:03 (gu5t3r).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Jucer gledam recenziju jelly bean-a na youtube i lik veli u jednom trenutku da telefon NAJZAD ne laga i kako je na ics prilicno trzao. Nisam ziher koji je mob bio u recenziji, sgs3 ili sg note ali znam da je bila neka pila u igri. Mogu se samo mislit onda kako trza arc na ics..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Arc 1500kn

Arc S 1900kn

Iphone 4 16 GB 2500 kn

Iphone 4S 16 GB 2900 kn

Xperia S 2700 kn

Cijene su primjer da se ne usporedjuje iP4 sa Arc (1GHz) nego sa Arc S koji ima (1.4GHz) proc...A ako cemo iP4S, onda cemo ga usporedjivat sa Xperiom S gdje su skoro iste cijene cak je Xperia S jeftinija, a jaci mobitel za koplje, 2X1.5GHz, 12 MP, i vrti mkv filmove 720p bez greske na tv-u u MX Player-u...

Na mom Arc S-u ne steka nista.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 23:48 (gu5t3r).
13 godina
protjeran
Pa vjerujem da ti ne steka. Al covjeku je stekao mob 1.2 dual core i sa gigom rama, cca 3000 kuna.. Dok recimo ip4 sa 1.0 proc, 512 rama i >300 ppi radi ko curica. O speckama starijih modela da niti ne pricamo. Takodjer, hrpetina lumija sa 'nikakvim' speckama ne trza, bez obzira na verziju os- a i kojesta. Meni je osobno drago sto noviji, skuplji 'jb upgreadable' androidi ne stekaju i apsolutno da mi sada neki modeli dolaze u obzir pri sljedecoj kupovini moba, ali ako ti mislis da je pohvalno sto je netko uspio rijeseti lag u 2011-2012 godini, e *ebi ga. Al stvarno. Uostalom, kao sto rece netko na YT, tek trebamo vidjeti koliko dugo ce JB aparati zadrzati glatkocu, i kako ce raditi nakon godinu- dvije i stotinjak instaliranih aplikacija. Ispit koji su drugi polozili davno

0 0 hvala 0
15 godina
gu5t3r kaže...

1. Android i iPhone telefoni lagaju kad se natrpa puno aplikacija...Zasto?.....

Ne znam za android ali iphone se ne usporava sa instalacijom puno aplikacija.
Jakovp thumbdown subscriber
13 godina
protjeran
Ezio kaže...
gu5t3r kaže...

1. Android i iPhone telefoni lagaju kad se natrpa puno aplikacija...Zasto?.....

Ne znam za android ali iphone se ne usporava sa instalacijom puno aplikacija.

Potvrdjujem ma svojem primjeru. Takodjer, prckao sam po nekakvom samsungu sa BADA os- om i radio je fantasticno (toliko mi se svidio da sam skoro kupio isti ko frend), wp7- 8 ne stekaju, blackberry os ne steka, a niti ovaj novi symbian steka. A kaj se tice androida- kolko vidim za sada JB ima manje od 2%. A pun kufer androida (>80 % do sada prodanih) ga uopce niti ne podrzava.
13 godina
neaktivan

Iphone se usporava ako instaliraš puno aplikacija, šta se njega tiče možeš instalirat sve aplikacije sa app stora.

Ali ga je*e jb, ako stavis previše tweakova, tema i koje čega ostalog, može se jako usporit, znam po sebi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Da, moguce. Nikad nisam prckao po jb- anom aparatu ali koliko cujem stekaju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Iphone se usporava ako instaliraš puno aplikacija, šta se njega tiče možeš instalirat sve aplikacije sa app stora.

Ali ga je*e jb, ako stavis previše tweakova, tema i koje čega ostalog, može se jako usporit, znam po sebi.

Ja sam vidio par puta da je iPhone bio drugi telefon nakon factory reseta....A i cuo od dosta ljudi, onih koji rade u servisu mobitela...

Sta ce ti iPhone ako nema JB...

15 godina
gu5t3r kaže...

zasto?

Jakovp thumbdown subscriber
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
gu5t3r kaže...

zasto?

Pa tko ima novaca za kupovat aplikacije i igre...? A za pozive i poruke ti ne treba iPhone (ni android)?

17 godina
neaktivan
gu5t3r kaže...

Pa tko ima novaca za kupovat aplikacije i igre...? A za pozive i poruke ti ne treba iPhone (ni android)?

Pa ako imas novaca za iPhone, onda valjda imas i tih 5-10 kn za aplikaciju. Ili je to ona fora, kupis Merdu ili BMW-a na kredu, a nemas za benzin?

Ja sam mislio da je Android operacijski sustav za mobitele, a ne neki fizicki uredaj.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 14:42 (1domagoj1).
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
gu5t3r kaže...

Pa ako imas novaca za iPhone, onda valjda imas i tih 5-10 kn za aplikaciju. Ili je to ona fora, kupis Merdu ili BMW-a na kredu, a nemas za benzin?

Ja sam mislio da je Android operacijski sustav za mobitele, a ne neki fizicki uredaj.

Možda netko nema karticu pa je malo komplicirano kupovat aplikacije, ja npr. uvijek mi ostane na kartici nes sitno 30-40 kn i to mi je taman za 6-7 igrica ili aplikacija, al kupujem samo kad su na akciji, naci do 1 dolar ili euro, neznam u kojoj valuti je.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice