Gotovo nevjerojatno za M$ da budu ovako "kreativni" (hoću reći, nije nešto specijalno, ali je super s obzirom na to kakvi su inače).
Gotovo nevjerojatno za M$ da budu ovako "kreativni" (hoću reći, nije nešto specijalno, ali je super s obzirom na to kakvi su inače).
Odlično! Stvarno su se trgli u Microsoftu, sedmica, office...
Iznenađen sam koliko su maštovito i super napravili reklamu za dolazeći Office 2010
Iznenađen sam koliko su maštovito i super napravili reklamu za dolazeći Office 2010
Ne razumijem smisao linka kad isti vec postoji u tekstu, al ajde...
Stvarno, izgleda da su napokon u Redmondu shvatili sto je marketing (iako je ono sa povracanjem za IE8 ispod svakih granica dobrog ukusa) i kako napraviti dobar proizvod.
Ah! Ja pomislio da se radi o genijalnoj BBC-jevoj seriji "The Office" - prava šteta!
Dobro su odradili.
Baš su se potrudili svaka im čast
Kewl. 2 thumbs up for MS marketing team xD
zakon...podsjeća me malo na bonda....
Veliki LOL i za Teaser i Backstage Interview. Jako parodicno.
Nije prvi put da su duhoviti sa reklamama. Jedna od najduhovitijih reklama, na primer, je ona za XBox sa "Life is short, play more"
Fora je ono kad kaže:"My partner" a on i ona spajalica na slici....hahahaha
Napokon da sam i to dočekao - maštovita i zabavna reklama iz Microsofta
Ma najjači je lik kad urliče na grobu Clippya i na kraju one "pohvale"
"Winer Redmond Local Film Festival"
"...komentar..." IT Guy
"...komentar..." Another IT Guy
ZOMG Clippy is dead, ne mogu virovat. reklama je stvarno baza.
Teaser je zakon:
- No Return
- No Undo
- No Ctrl. Alt. Delete
the hehehe
Još samo da naprave film Windows 7 hehe to bi bilo ludo.
Sam malo, pa šta još nitko od vas nije skužio super pič.ku!?!?!?!? Nije valjda da se palite na Ured2010
Neka me netko uštipne... Je li to Microsoft napravio smiješnu reklamu ili me oči varaju...