Obad na Androidu

poruka: 34
|
čitano: 7.832
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Obad na Androidu".
17 godina
Re: Obad na Androidu

pa nije bas da se ne da rucno maknuti... pogotovo ako mobitel nije rootan http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2013-060411-4146-99&tabid=3

da mi je znati tko je taj proser plasiral...

16 godina
Obad na Androidu
Osobno mi se na iOS sustav zaštite kod appova vise sviđa. Na androidu vi prije nego skinite aplikaciju vidite čemu pristupa ali vi nemozete odmah kontrolirat i sami zabranit/dozvolit te stvari. Na iOS-u npr. Skinite skype. Prvo kad pokrenete vas pita da li želite da vam šalje notifikacije, vi odaberete da/ne zatim kad otvorite imenik od skypea vas pita da li može pristupiti vašim kontaktima i opet možete birati. Kad recimo želite poslati fotku, opet vas pita za pristup fotografijama, i isto tako za vašu lokaciju. Dakle u tocnom trenutku vi znate cemu aplikacija želi pristupiti i možete reagirati. Naravno u postavkama uvijek to možete promijeniti. Dok na androidu mami instalirao neku igru, bez pitanja na homescreen izbacio dva linka na web stranice/druge appove, i jos u notifikacijama neke reklamne poruke stavio...mislim da bi jos to uz trenutnu kontrolu na play storu dodatno pojacalo zaštitu ljudima :)
Prikaz svega sto vas appovi mogu pitat da pristupe Prikaz svega sto vas appovi mogu pitat da pristupe
Svaki app vidite koji ima pristup, a koji ne Svaki app vidite koji ima pristup, a koji ne
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Obad na Androidu
Aldo kaže...

pa nije bas da se ne da rucno maknuti... pogotovo ako mobitel nije rootan http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2013-060411-4146-99&tabid=3

da mi je znati tko je taj proser plasiral...

Install Norton .... {#}

Isto kao i bacite ga u smeće ....

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Obad na Androidu

NA androidu nikad ni virus ni malware. Ko je ljudima kriv kaj skidaju gluposti.

Svaka aplikacija ima popis dozvola koje treba na uređaju, a kad se stisne na svaku još se dobije detaljan opis dozvole.

Nikad nisam trebao antivirus ni slične gluposti. Svi uređaji su mi bili rootani i nikad problema.

Antivirus za mobitel je glupost

hobi:moj-android.net

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice