Nvidijini driveri za Windowse 8

poruka: 12
|
čitano: 1.681
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidijini driveri za Windowse 8".
16 godina

Danas mi je zastekao driver u Win 8, ali je sistem uredno restartao driver namjenjen za Win 7. Isprva neugodno iskustvo, sve do trenutka kada se desktop pojavio netaknut.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

šta će im driver kad još nisu ni izbacili keplera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nvidijini driveri za Windowse 8
M4X kaže...

Jel čitaš ti uopće vijesti? Novi  driveri nemaju nikakve veze sa keplerom, nego sa podrškom w8cp a da su i u pitanju driveri za kepler, bolje nama da ih izbace prije nego što grafe dođu. Imao sam slučaj sa frendovim novim lapom koji ima HD7000 grafu, a na stranicama ni D od drivera za nju.

Da se vratimo na temu. Instalirao sam W8cp odmah po izlasku i koristim ih kao primarni os. Stavio sam drivere za win 7 i radilo sve lijepo do jučer, a onda poćelo svako malo crushanje dok nisam danas stavio ove nove i radi sve bez greške. Al nije mi jasno kak je do sad radio na starima bez problema, a ćim izbacili nove, odma se blesira

15 godina
protjeran
dax-lax kaže...
M4X kaže...

Jel čitaš ti uopće vijesti? Novi  driveri nemaju nikakve veze sa keplerom, nego sa podrškom w8cp a da su i u pitanju driveri za kepler, bolje nama da ih izbace prije nego što grafe dođu. Imao sam slučaj sa frendovim novim lapom koji ima HD7000 grafu, a na stranicama ni D od drivera za nju.

Da se vratimo na temu. Instalirao sam W8cp odmah po izlasku i koristim ih kao primarni os. Stavio sam drivere za win 7 i radilo sve lijepo do jučer, a onda poćelo svako malo crushanje dok nisam danas stavio ove nove i radi sve bez greške. Al nije mi jasno kak je do sad radio na starima bez problema, a ćim izbacili nove, odma se blesira

sve si rekao. {#}

14 godina

Is there a problem officer?

16 godina
neaktivan
zzib kaže...

Danas mi je zastekao driver u Win 8, ali je sistem uredno restartao driver namjenjen za Win 7. Isprva neugodno iskustvo, sve do trenutka kada se desktop pojavio netaknut.

Pa normalno da će bit problema s Win8, nije još izašla ni finalna verzija Win8 a svi ste se polakomili. Pričekajte finalnu verziju pa onda uživajte u Win8 kak spada.

16 godina
Praetorian1 kaže...
zzib kaže...

Pa normalno da će bit problema s Win8, nije još izašla ni finalna verzija Win8 a svi ste se polakomili. Pričekajte finalnu verziju pa onda uživajte u Win8 kak spada.

Nisam ni rekao da nije normalno, dapace, pohvalio sam kako novi Windowsi rjesavaju problem. Samo sto je sve radilo normalno dva tjedna, da bi danas na dan objave novih drivera, zastekalo.

14 godina
M4X kaže...

hahahaha koji gigant, ma ne mogu da vjerujem

naklonite se kralju

Had a dream I was king, I woke up still king
13 godina

Super, ovo sam čekao!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dax-lax kaže...

Is there a problem officer?

jok. kod mene ne. ne stavljam beta verzije OSova kao primarni OS, te se ni ne čudim kao pura dreku kad se razlete. kod tebe?

Dif-tor heh smusma ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 23:45 (Loco).
16 godina
neaktivan

i AMD je -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka