Novosti o Samsung Galaxyju S3

poruka: 89
|
čitano: 12.551
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novosti o Samsung Galaxyju S3".
16 godina

Iphone je tolko fluidan zbog hebene optimizacije iOS i obratno 
Android se još uvijek svada sa mobitelima te nemoze izvuci maksimum od njih 

Zamsilite kako bi "fluidan" bio Iphone4 da mu stavite Android koj je za siroke mase i koji nema posebnu optimizaciju za pojedini uredaj ?! U MAD  

Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Novosti o Samsung Galaxyju S3
hihihih :)))))

moj tata je jaci od vasih mama 100% :)))))

sta cete sada :)

hebo vas i apple i samsung i htc (nokiu nedirajte :P )

i zasto uvjek neko place pa stoce nam ovo pa ono
pa brate ako ti netreba nemoj kupiti i zaboravi da postoji
zasto uvjek plakanje

pa sta ce nam 4 core proc pa sta ce nam 6 8

pa da imamo ---
sta ce nam mobitel jaci od nokije 1010
ima telefon , ima sat i amen

da vi koji tako razmisljate netreba nam ovo ,ono
jos bi se drzali obala da nepadnemo s ruba u bezdan

17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Zamsilite kako bi "fluidan" bio Iphone4 da mu stavite Android koj je za siroke mase i koji nema posebnu optimizaciju za pojedini uredaj ?! U MAD  

To bi bio Galaxy S ili Nexus S. Oba pristojna telefona, Galaxy S je imao svojih mušica s softverom, ali je danas odličan telefon za tu lovu, osjetno jeftiniji od ajfona 4.

I unatoč tolikoj optimizaciji i glupostima gotovo sve Galaxy S napravi malo brže nego iPhone 4. (očitavanje stranica i takve stvari) sudeći po youtube videjima.

bistri kaže...

Naguro je i 1ghz zbog konkurencije koja je na intel pentium sindromu di su samo brojke bitnije, pa su ga downclockali na 800 i usprkos tome radi fludinije od "brzih" mobova. Sto se reze tice, to jos nije bilo vidjeno (gustoca piksela tolika na mobu) i izvrsno izgleda i VIDIS razliku.

I po gustoći piksela ajfon uskoro pada s trona, ne brini oko tog.

Konkurencija radi svoje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 0:47 (Dkc).
15 godina
protjeran

Sigurno da ce to biti hardwareska zvijer (sta se specifikacije tice, izrada i materijali  su upitni), al sta to vrijedi kad mi na to nabace onaj bloatware od androida. Nek samsung ulozi koju milijardicu u daljnji razvoj bade pa mozda i dodje u obzir sta se mene tice...

Moj PC  
3 8 hvala 0
16 godina
protjeran

DKC koji Android koristis na SGS1?

Ne znam zasto ste ovo pretvorili iz rasprave o izmisljenim specifikacijama SGS3 u raspravu jel' bolji Apple il' Samsung al' dobro.

Licno mislim da pojedini proizvodjaci mogu da nabijaju specifikacije koliko hoce, al' dok Google ne uradi nesto po pitanju Androida i ne bude vise homogen, a ne kao do sad fragmentisan, nema od bitke protiv Apple-a apsolutno nista. iPhone 4 koji imam toliko bolje, preciznije i savrsenije klizi u radu u odnosu na moj Galaxy S da se to ne moze opisati. Vjerujem da ce telefoni sa Androidom 6 ili 7 biti sasvim upotrebljivi :)

3 1 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...
bus kaže...

4 jezgre?? pa čemu to u jednom mobitelu ????,   šta konkretno se dobije sa tim?? naznam šta će uopće 2, sa 1 se radi predobro glatko ako je sve dobro ispeglano,

Kada Apple to ugura u sljedeći iŠrot onda ćeš se hvalit? -.-

Čemu tolika rezolucija na 3.5" ekran kod iPhone-a, reci mi?

pa nisi odgovorio šta ćeš dobit sa te 4 jezgre na bilo kojem mobu?? apps će ti se otvorit za 0,0003 s umjesto 0,003 s??

pa vjerovatno bi i slabija rezolucija bila dovoljnja nema potrebe za tako jakom rezolucijom na tako malom ekranu,

17 godina
neaktivan
Shagmans kaže...

DKC koji Android koristis na SGS1?

Ne znam zasto ste ovo pretvorili iz rasprave o izmisljenim specifikacijama SGS3 u raspravu jel' bolji Apple il' Samsung al' dobro.

Licno mislim da pojedini proizvodjaci mogu da nabijaju specifikacije koliko hoce, al' dok Google ne uradi nesto po pitanju Androida i ne bude vise homogen, a ne kao do sad fragmentisan, nema od bitke protiv Apple-a apsolutno nista. iPhone 4 koji imam toliko bolje, preciznije i savrsenije klizi u radu u odnosu na moj Galaxy S da se to ne moze opisati. Vjerujem da ce telefoni sa Androidom 6 ili 7 biti sasvim upotrebljivi :)

Sada 2.3.4 modificiran od majstora Darkya i njegove ekipe. {#} Sve radi kako treba, od GPS pa nadalje ...

15 godina
neaktivan

Ma samo vi pričajte i gadite, još otkad sam kupio S1, znao sam da će moj idući mobitel bit S3, samo zbog ugovora. I pratio sam još prije par mjeseci neke glasine, a članak na Bug-u mi je uljepšao jučerašnji dan! SGH SIII - moj si :) ;) ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
wtf?

1024p reze na ekranu od 16:9 ?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina

Imam SGII tak da III kupujem onak obavezno.
Ocu veci ekran od 4.3 sa 300+ dpi i što više memorije jer mi je 16 GB na knap da moram kupiti još extra karticu. SGII u odnosu na ip4 zna nekad trokirat i touch nije baš ko na ip4 ali taj ekran i brzina loadanja stranice koju prijazuje je nirvana.
Taman kad mi istekne ugovor budem imal 1000000 bodova tak da budem ga dobil za badava ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 13:13 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
wtf?

1024p reze na ekranu od 16:9 ?

Smiri se, to su samo glasine...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Bolfi kaže...

Baš.

Šta Galaxy-u može apple? Oni su još uvijek na jednojezgrenom procesoru na 1 GHz. A samsung već prestiže svoj dvojezgreni i razmišlja o 4 jezgre. Do sada su mogli puštat samo reklame o najboljem ekranu na svijetu po televiziji na koje pada samo neuka ekipa ali kad dođe amoled III mogu se zdravo seljački hebat. Živio galaxy! 

Inače imam galaxy S2 i nebi ga mijenjao za nijedan drugi mobitel trenutno na tržištu , čak ni Sensation!

Jednostavno, Apple, kao ni Apple fanboyevi ne znaju primiti kritiku, a kamoli priznati da imaju JAKU konkurenciju.

Ovo boldano kao da si mi čitao misli.

Samo čekamo alena-c da počne sa svojim fanboyizmom i onda ova tema ode u mp3.

Zaključak Samsung mete sve pred sobom i nemaju potrebu za reklamama na televiziji.
Ja na domačim TV kanalima nisam vidio niti jednu reklamu za SGS II. 

Eto i mene kad me se vec tako željno iscekuje {#}
Nije me bilo na dosta tema, pa su opet mnoge, posebno vezane uz Apple, uz tvoju pomoc i ostalih otišle u kako ti kažeš mp3 {#}
Samsung se reklamira na TV jednako kao i iPhone, ako ne i više. I ne samo na TVu. Prođi kroz Arena centar i SGS II ce ti iskakati iz svakog kuta.

Po stropovima je, stubama, gdje god želiš. S druge strane ni približno takav marketing nije postojao za ijedan iPhone do sad.

Samsung mete sve pred sobom za sad još samo u 3 stvar: kopiranju, pretjeranim povecavanjem dimenzija uređaja i doista izvanrednom vjernošcu crne na ekranima.

Nitko nije rekao da Samsung nije JAKA konkurencija ostalima, ali da su doista najbolji i da metu sve pred sobom si rekao ti, a to nije istina.

Ako vec želimo u neke okvire stavit odnose Samsunga i Applea onda je to ovako:

Apple zarađuje više po mobitelu i bolje mu ide prodaja, te nudi  usavršenost mobitela i prateceg OSa koja je ipak uvijek za koje koplje više od konkurencije.

Samsung ugl.nudi na papiru gotovo uvijek nudi superijornije uređaje s više jezgri, Ghz, inca ekrana, mpx na kameri i sl. Baš kao i ovaj moguci SGS III u vijesti,

ali u praksi je ili jednak ovom Appleovom, ili lošiji, a tu i tamo neznatno brži i bolji u slucaju da se uspoređuje s nekim starijijim uratkom Applea (npr.SGS II vs iP4 prije nego ga je zamjenio sadašnji).

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
14 godina
alen-c kaže...

Eto i mene kad me se vec tako željno iscekuje {#}
Nije me bilo na dosta tema, pa su opet mnoge, posebno vezane uz Apple, uz tvoju pomoc i ostalih otišle u kako ti kažeš mp3 {#}
Samsung se reklamira na TV jednako kao i iPhone, ako ne i više. I ne samo na TVu. Prođi kroz Arena centar i SGS II ce ti iskakati iz svakog kuta.

Po stropovima je, stubama, gdje god želiš. S druge strane ni približno takav marketing nije postojao za ijedan iPhone do sad.

Samsung mete sve pred sobom za sad još samo u 3 stvar: kopiranju, pretjeranim povecavanjem dimenzija uređaja i doista izvanrednom vjernošcu crne na ekranima.

Nitko nije rekao da Samsung nije JAKA konkurencija ostalima, ali da su doista najbolji i da metu sve pred sobom si rekao ti, a to nije istina.

Apple zarađuje više po mobitelu i bolje mu ide prodaja, te nudi  usavršenost mobitela i prateceg OSa koja je ipak uvijek za koje koplje više od konkurencije.

Samsung ugl.nudi na papiru gotovo uvijek nudi superijornije uređaje s više jezgri, Ghz, inca ekrana, mpx na kameri i sl. Baš kao i ovaj moguci SGS III u vijesti,

ali u praksi je ili jednak ovom Appleovom, ili lošiji, a tu i tamo neznatno brži i bolji u slucaju da se uspoređuje s nekim starijijim uratkom Applea (npr.SGS II vs iP4 prije nego ga je zamjenio sadašnji).

Hi alene {#}.

Nisam nigdje rekao, jer ne padam na taj nivo.

Mislio sam da si naučio neke stvari, no Apple nauk opet izvire iz tebe. {#}

Kopiranje? Čega? Koliko Apple i fanovi plaču da ih drugi kopiraju, zaista me čudi što do sada Steve nije

tužio Boga što je kopirao od njega i Apple-a ideju jabuke.
Ili me čudi što nisu patentirali zagriz jabuke, to bi bilo još bolje. Na svu sreću za normalno pućanstvo, Steve (pokoj mu duši) to nema više priliku napraviti.

Apple jasno više zarađuje, jer opletu nerealnu cijenu na svoj shinyshit uređaj. I budala bi tako zarađivala više...

Mislim da su MNOGI zaključili, no to jedino Apple fanovi ne ide u tupu glavu, da se SGS II i iP4 ni po čemu ne mogu usporediti. Da je SGS II jednostavno klasa iznad, dosta klasa.
iP 4S wannabe iP5 se može usporediti sa SGS II, to je taj rang. No zaslon?! Opet 3,5" za iPhone?! To jednostavno ne igra više. 

Apple, welcome in 4" screen size!!{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
alen-c kaže...

(...)Samsung mete sve pred sobom za sad još samo u 3 stvar: kopiranju, pretjeranim povecavanjem dimenzija uređaja i doista izvanrednom vjernošcu crne na ekranima.

Hi alene {#}.

Nisam nigdje rekao, jer ne padam na taj nivo.

Mislio sam da si naučio neke stvari, no Apple nauk opet izvire iz tebe. {#}

Kopiranje? Čega? Koliko Apple i fanovi plaču da ih drugi kopiraju, zaista me čudi što do sada Steve nije

tužio Boga što je kopirao od njega i Apple-a ideju jabuke.
Ili me čudi što nisu patentirali zagriz jabuke, to bi bilo još bolje. Na svu sreću za normalno pućanstvo, Steve (pokoj mu duši) to nema više priliku napraviti.

Apple jasno više zarađuje, jer opletu nerealnu cijenu na svoj shinyshit uređaj. I budala bi tako zarađivala više...

Mislim da su MNOGI zaključili, no to jedino Apple fanovi ne ide u tupu glavu, da se SGS II i iP4 ni po čemu ne mogu usporediti. Da je SGS II jednostavno klasa iznad, dosta klasa.
iP 4S wannabe iP5 se može usporediti sa SGS II, to je taj rang. No zaslon?! Opet 3,5" za iPhone?! To jednostavno ne igra više. 

Apple, welcome in 4" screen size!!{#}

Zanimljiv je nivo na koji padaš cim imaš potrebu da me prozivaš u temi gdje cak nisam nikako sudjelovao. Ali otom potom.

Samsung kopira toliko da je to doista besramno. Molim te pogledaj sliku (tj.cijeli zbir slika) na kraju posta, pa nastavi dalje zaluđeno braniti Samsung da on ne kopira.

Apple nauk ne postoji, a price o tome, sljedbeništvu i kojecemu ostavi za malu djecu. 

Ovaj primjer s zagrizom jabuke i Bogom necu ni komentirati jer nitko razuman takve stvari nebi ni navodio.

Sinyshit uređaj? Davati takav naziv uređaju koji ako i nije najbolji, jedan je od 2-3 najbolja nije pretjerano? SGS II je tek s 2 jezgre postigao kako tako fluidnost koja je na 4ci odavno.

Neznam koji si fanboy (pretpostavljam Android ili smsungov/HTC-ov), ali iz ovakvih rijeci se nazire cisti hejt prema Appleu

kad uz takve price ne odaješ ni trunku objektivnosti.   

EDIT : Tek sam sad vidio u ovoj temi da se radi o Samsung fanboyu. Toliko o objektivnosti..

SGS II je iznad u dijelu stvari, ali u nekim i nije (rezolucija, velicina uređaja, kvaliteta aplikacija i igara, kvaliteta App storea, cvrstoca uređaja i kvaliteta izrade, 

izdržavanje baterije itd..) U svim tim navedenim stvarima još uvijek ga mete godinu i pol stari iP4.

Uživaj u slikama! {#}

EDIT: Slabo se vidi na forumu pa klikni ovdje za vecu sliku.

Ne, Samsung uopce ne kopira ;) Ne, Samsung uopce ne kopira ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 1:52 (alen-c).
14 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

hahahaha, sad si sam popljuvo android, pa sta ce mi telefon onda s androido, koji ne valja.... hahhaha e ljudi moji :D

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

SGS II je iznad u dijelu stvari, ali u nekim i nije (rezolucija, velicina uređaja, kvaliteta aplikacija i igara, kvaliteta App storea, cvrstoca uređaja i kvaliteta izrade

izdržavanje baterije itd..) U svim tim navedenim stvarima još uvijek ga mete godinu i pol stari iP4.

Ke?! Što fali veličini uređaja???

Čvrstoća, kvaliteta izrade? Jesi li ti koristio SGS2?

Ineteresantno je kako nitko (nigdje nisam vidio) nikad nije spomenuo probleme s iPhoneom 4.

Stari, kojem su potrebni uglavnom pozivi (i uz to malo prosurfa ili zapiše koji note, no nebitno) se stalno žali na problem sa signalom. Situacija je sljedeća.

Idemo na Velebit, prolazimo kroz podučja na kojima nema signala. Vratimo se opet u područje sa signalom, moj SGS2 ima signal, njegov ne. Mora ga restarirat da bi mu on opet našao signal.

Dalje, u područjima sa signalom (slabim, ali dovoljnim), on nema signala, a ja imam.

Prijatelj mi isto nedavno kaže kako dosta puta mora restartirat iPhone jer mu sve zablokira.

A oni nisu neki power-useri...

Trying to take over the world.
16 godina
miki-os kaže...
GRDI-146 kaže...

hahahaha, sad si sam popljuvo android, pa sta ce mi telefon onda s androido, koji ne valja.... hahhaha e ljudi moji :D

Nisam ja nista popljuvo samo kazem istinu a to je da je fluidnost mobitela vezana uz OS a ne uz bjesni hardware 
Jer I4 na 800Mhz je u ovim nekim osnovnim stvarima jednako brz kao i SGS2 ( 1,2 GHz x2 )

16 godina
alen-c kaže...
sudy_freak kaže...

Uživaj u slikama! {#}

EDIT: Slabo se vidi na forumu pa klikni ovdje za vecu sliku.

Ma slike su ti Alene super. Ma nemam riječi.....

Ona slika sa ikonama po zidu je vjerovatno čisti PS.

Punjač neču niti kometirati jer pretežno su svi utikači slični. Utikač od TV i od DVD-a su isti. Zar je to kopiranje isto? Ode je barem druga boja i završni rub je drugačiji.

Pakiranje?...WTF.... Zar se ništa ne smije više prodavati u bilom pakiranju? Dimezije aparata su slični.. Zar veličina pakiranja onda ne bi trebala biti ista ili malo veća ili malo manja?

Da, postoji sličnost u svemu tome je istina ali brate toliko pilati s tim usporedba je totalna glupost

E, baš sam se pitao jedno vrime zašto te nema u ovakvim temama. 

Dobro došao natrag..... Sad ćemo imati opet lektire od postova... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 12:32 (amater_2).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
alen-c kaže...

SGS II je iznad u dijelu stvari, ali u nekim i nije (rezolucija, velicina uređaja, kvaliteta aplikacija i igara, kvaliteta App storea, cvrstoca uređaja i kvaliteta izrade

Ke?! Što fali veličini uređaja???

Čvrstoća, kvaliteta izrade? Jesi li ti koristio SGS2?

Ineteresantno je kako nitko (nigdje nisam vidio) nikad nije spomenuo probleme s iPhoneom 4.

Stari, kojem su potrebni uglavnom pozivi (i uz to malo prosurfa ili zapiše koji note, no nebitno) se stalno žali na problem sa signalom. Situacija je sljedeća.

Idemo na Velebit, prolazimo kroz podučja na kojima nema signala. Vratimo se opet u područje sa signalom, moj SGS2 ima signal, njegov ne. Mora ga restarirat da bi mu on opet našao signal.

Dalje, u područjima sa signalom (slabim, ali dovoljnim), on nema signala, a ja imam.

Prijatelj mi isto nedavno kaže kako dosta puta mora restartirat iPhone jer mu sve zablokira.

A oni nisu neki power-useri...

Velicina uređaja je po mome ukusu (ali i mnogih drugih) prevelika. Em što teže stane u džep i ruke, teže ga je koristit 1 rukom ali i kad sjedaš smeta ti u džepu toliko polosnat i velik uređaj.

Sto se tice cvrstoce, plastika ce jednostavno uvijek biti slabije cvrstoce od metala a i sam osjecaj kad uzmeš u ruke iP4 i SGS II osjeti se razlika.

SGS II jednostavno djeluje prelagano za svoje dimenzije i jednostavno mi lošije leži u ruci. Ali opet mogu prihvatiti da je to osobna stvar i da nekom sa vecom šapom ili tko fura svakakve torbice navedene stvari nece smetat.

I inace mi je što manja masa to bolje, ali kod SGS II mi je ta masa stvarno premala, kao da držim neku plasticnu igracku. Neznam kako bi to opisao.

Kvaliteta izrade je jedna od vec odavno poznatih kvaliteta Appleovih proizvoda. Naprosto nemožeš mu naci nedostatak u završnoj obradi

metala, stakla ili bilo cega ostalog i koliko god se Samsung približio tome, nije to još uvijek to.

Što se tice signala na iP4 neznam što bi rekao. I sam imam iP4 i nedavno sam bio u jednom turistickom obilasku rudnika oko 130m ispod zemlje i cim sam došao bliže površini normalno mi je našao signal.

Nikakvo manualno traženje, a ponajmanje restrat uređaja ili šta slicnog nije bio potreban.

Zapravo kad razmislim neznam jesam li ikad restartao iP osim u par prilika kad bi izvukao zadnji atom energije u bateriji, napravio update ili JB, što bi bilo nekih 6-10 puta u godinu dana.

Neznam u cem je stvar kod tvog frenda, ali ako stvarno ima takvih problema nek updatea iOS, a ako mu ni to ne pomogne nek traži novi uređaj jer takve stvari se nebi trebale događati.

amater_2 kaže...

Ma slike su ti Alene super. Ma nemam riječi.....

Ona slika sa ikonama po zidu je vjerovatno čisti PS.

Punjač neču niti kometirati jer pretežno su svi utikači slični. Utikač od TV i od DVD-a su isti. Zar je to kopiranje isto? Ode je barem druga boja i završni rub je drugačiji.

Pakiranje?...WTF.... Zar se ništa ne smije više prodavati u bilom pakiranju? Dimezije aparata su slični.. Zar veličina pakiranja onda ne bi trebala biti ista ili malo veća ili malo manja?

Da, postoji sličnost u svemu tome je istina ali brate toliko pilati s tim usporedba je totalna glupost

E, baš sam se pitao jedno vrime zašto te nema u ovakvim temama. 

Dobro došao natrag..... Sad ćemo imati opet lektire od postova... {#}

Eto kad vam covjek i da sliku ispada da je PS. Misli što želiš ali slike govore svoje.

Inace pogledaj punjac od Motorole, HTC-a, SE-a, HP-a i ostalih pa reci da su svi isti, da moraju biti isti ida drugacijih oblika nema.

Cak nebi bio problem da je samo stvar do punjaca, pa bi se mogao naci netko i reci, ok desilo im se da imaju nešto slicno.

Ali kad ista ta firma radi mobitele i tablete koji vizualno pokušavaju biti jednaki Appleovim, kada Android prilagođuju nebi li mu sucelje

imalo što više iOS izgled, kada im pakiranja isto izgledaju, kad doslovce kopiraju covere za tablet, kad im je ambalaža gotovo jednaka

(npr.HTC, Nokia, SE i drugi imaju potpuno drugacije pakiranje baš onakvo kakvo je i Samsung imao godinama prije nego se pojavio iPhone),

kad im aplikacija za snimanje glasa izgleda gotovo identicno, kad im dock za tablete gotvo identicno izgleda... ma našlo bi se još gro primjera ovo je samo dio.

Ugl.kada se sve to skupa uzme, kopiranje punjaca je samo jedna u nizu stvari a nikako slucajnost. A sad tko to želi priznat, tko ne, ali to su cinjenice.

Previše "slucajno" istih stvari.

14 godina

Tvoj dokaz u obliku slike o kopiranju sam odavno popljuvao na temi gdje je prvi put stavljena. Stoga nemam potrebe opet.

I samo mi ti nemoj o ojektivnosti.

{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Tvoj dokaz u obliku slike o kopiranju sam odavno popljuvao na temi gdje je prvi put stavljena. Stoga nemam potrebe opet.

I samo mi ti nemoj o ojektivnosti.

{#}

Ti si svoju objektivnost pokazao u temi koju sam naveo i mnogim drugima. 

Kao što uvijek kažem, ako griješim ispravi me.

17 godina
neaktivan
Jel vi znate uopce zbog cega je samsung dobio zabranu?

The patent in question upon which the Dutch judge ruled that Samsung was infringing allowed for a method of scrolling or browsing through photos in the affected Samsung devices.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Šef kaže...

SGS2

Velicina uređaja je po mome ukusu (ali i mnogih drugih) prevelika. Em što teže stane u džep i ruke, teže ga je koristit 1 rukom ali i kad sjedaš smeta ti u džepu toliko polosnat i velik uređaj.

Sto se tice cvrstoce, plastika ce jednostavno uvijek biti slabije cvrstoce od metala a i sam osjecaj kad uzmeš u ruke iP4 i SGS II osjeti se razlika.

SGS II jednostavno djeluje prelagano za svoje dimenzije i jednostavno mi lošije leži u ruci. Ali opet mogu prihvatiti da je to osobna stvar i da nekom sa vecom šapom ili tko fura svakakve torbice navedene stvari nece smetat.

I inace mi je što manja masa to bolje, ali kod SGS II mi je ta masa stvarno premala, kao da držim neku plasticnu igracku. Neznam kako bi to opisao.

Kvaliteta izrade je jedna od vec odavno poznatih kvaliteta Appleovih proizvoda. Naprosto nemožeš mu naci nedostatak u završnoj obradi

metala, stakla ili bilo cega ostalog i koliko god se Samsung približio tome, nije to još uvijek to.

Što se tice signala na iP4 neznam što bi rekao. I sam imam iP4 i nedavno sam bio u jednom turistickom obilasku rudnika oko 130m ispod zemlje i cim sam došao bliže površini normalno mi je našao signal.

Nikakvo manualno traženje, a ponajmanje restrat uređaja ili šta slicnog nije bio potreban.

Zapravo kad razmislim neznam jesam li ikad restartao iP osim u par prilika kad bi izvukao zadnji atom energije u bateriji,  napravio update ili JB, što bi bilo nekih 6-10 puta u godinu dana.

Neznam u cem je stvar kod tvog frenda, ali ako stvarno ima takvih problema nek updatea iOS, a ako mu ni to ne pomogne nek traži novi uređaj jer takve stvari se nebi trebale događati.

Ja, i "mnogi drugi" nemamo problema s veličinom uređaja. Objektivno se to ne može uzeti za manu, nikako. Ja nikakvih, ali baš nikakvih problema nemam s veličinom uređaja, stavllanjem u i vađenjem iz džepa.

S ovim da je SGS2 prelagan se slažem, premala je to masa za tu veličinu. HTC po pitanju "ležanja" u ruci odrađuje bolji posao (Desire -> Sensation,...).

Nedostatak? Mada je iPhone 4G odlično izrađen, izgleda jako dobro i sve to - nije ugodan u ruci. Ima oštre rubove. Probaj npr. Sensation primiti u ruku, on po mom mišljenju najbolje leži u ruci.

alen-c kaže...{#}

Eto kad vam covjek i da sliku ispada da je PS. Misli što želiš ali slike govore svoje.

Inace pogledaj punjac od Motorole, HTC-a, SE-a, HP-a i ostalih pa reci da su svi isti, da moraju biti isti ida drugacijih oblika nema.

Cak nebi bio problem da je samo stvar do punjaca, pa bi se mogao naci netko i reci, ok desilo im se da imaju nešto slicno.

Ali kad ista ta firma radi mobitele i tablete koji vizualno pokušavaju biti jednaki Appleovim, kada Android prilagođuju nebi li mu sucelje

imalo što više iOS izgled, kada im pakiranja isto izgledaju, kad doslovce kopiraju covere za tablet, kad im je ambalaža gotovo jednaka

(npr.HTC, Nokia, SE i drugi imaju potpuno drugacije pakiranje baš onakvo kakvo je i Samsung imao godinama prije nego se pojavio iPhone),

kad im aplikacija za snimanje glasa izgleda gotovo identicno, kad im dock za tablete gotvo identicno izgleda... ma našlo bi se još gro primjera ovo je samo dio.

Ugl.kada se sve to skupa uzme,  kopiranje punjaca je samo jedna u nizu stvari a nikako slucajnost. A sad tko to želi priznat, tko ne, ali to su cinjenice.

Previše "slucajno" istih stvari.

Tu nema (nebi trebalo biti) diskusije, Samsung kopira ili malo blaže - ima uzor u Appleovom dizajnu, pakiranju, etc. SE, Nokia, HTC, LG itd. su svi više manje originalni u dizajnu svojih mobitela, pakiranja, punjača, whatever, ali Samsung ne. Ne sviđa mi se to nimalo, ali Samsung je sad drugi najmoćniji proizvođač mobilnih uređaja i očito se ljudima sviđa taj dizajn.

Trying to take over the world.
14 godina
neaktivan

Pozdrav društvo,

evo galaxy S2 posjedujem već dobrih 4 mjeseci i evo par dojmova. Ekran je jedan od boljih u mobilnom svijetu, iskreno kad se usporedi s retinom i oko približiš na par cm od displaya vidi se da gustoća piksela nije ista tj. SGS2 je malo zrnatiji ali iz normalnog gledanja ima po meni puno ljepši prikaz boja i također slika ne ovisi o kutu gledanja. Boje su prekrasne taj amoled je predobra tehnologija za ekrane (šteta što ne rade monitore od toga). Fluidnost pri rukovanju alikacijama i meniima je genijalna, kad se usporede sensation, SGS2 i iphone samsung je daleko bolji što se toga tiće iako iphone isto nije loš ali u nekim operacijama zna trznut,a kod SGS2 sve radi fluidno bez trzanja, čak i kad se u pozadini vrti neka igra koja ždere pun k. memorije. Sensation je na tom polju dosta loš, osnovni meni zna trznut kad ga zalaufaš par stranica. Baterija: boljka svih pametnih telefona. galaxy s2 mi je donedavno trajao od 7 ujutro kad sam ga skinuo s punjača do otprilike 5-6-7 sati popodne i onda ako sam mislio ići nekamo navečer morao sam ga dopuniti, neki dan je izašao update firmwarea i to sam skinuo i beterija se magično udvostručila. Sad mi bez problema traje od 7 ujutro do ponoći (korištenje sasvim normalno: par desetaka minuta razgovora, oko pola sata igranja, hrpu mailova i surfanja u browseru, pokoja slika, i dosta otvaranja nacrta u autocadWS). Dizajn i oblik: Iskreno iphone je pretežak i u ruci djeluje kao cigla; sav je kockast i oštrih rubova, sensation u ruci dobro leži iako je predebeo pogotovo kad se stavi maska sa stražnje strane, (jedna boljka sensationa koja živcira je zaobljeni ekran prema unutra tako da kako got i kakav got screen protektor stavljate rubovi se izravnaju i naprave se mjehurići i to ne izgleda lijepo) SGS2 je jako tanak i kad ga se ima u ruci imaš osjećaj da držiš damo ekran, ja sam na svoj stavio od prvog dana mesh masku sa stražne strane koja je debljine 1mm tako da nije predebela i sad je savršen u ruci. Iskreno draže mi je kad je završna obrada od plastike jer kad mi je par puta pao ništa mu nije bilo jer se plastika deformira i "vrati" u prvobitno stanje s malim ogrebotinama. Iphone ako padne možeš zaboravit na ekran, sensation mi se sviža jer ima gumirani stražni kraj i u sredini aliminijski okvir. iako je aluminij dosta hladan kad se primi u ruci. Jedna boljka SGS2 je srednja tipka ispod ekrana, naime nakon stajanja u torbi ili na stolu par sati bez upotrebe kao da se tipka zaljepi za stranice i onda kad ju stisneš onako malo zapinje ali samo 2-3 stiska i onda se uhoda i ne zapinje više. tako je barem na mojem SGS2. O operativnim sustavima ne želim ulaziti u detalje ali ću samo reći da su na iOS5 sve bitne inovacije ( kako ih reklamiraju: hebeni notification centar) u androidu već godinama !!! Fotoaparat je daleeeeeeko najbolji na SGS2, točka. Ispraobao sam i sensation i iphone kameru ali nemogu se mjeriti sa galaxyem. Eto mojih utisaka nakon 4 mjeseca korištenja SGS2 te sensationa i iphona par dana... Ako ima tko kakvo pitanje u vezi usporedbe slobodno neka postavi.

Pozdrav,

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bolfi kaže...

neki dan je izašao update firmwarea i to sam skinuo i beterija se magično udvostručila. Sad mi bez problema traje od 7 ujutro do ponoći...

Skini još koji update, možda se učetverostruči  {#}

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ovo mi se jako sviđa....ima četvero jezgreni procesor od 2 ghz, 1,5 gb ram memorije, 32 gb intregrirane memorije, 10 mpx kamera, 3d, prikaz, hd, veliki ekran, a pogotovo android os 4, nevjerojatno a čak ima jaku bateriju od 2250 mah-a.......nevjerojatno.....i još je tanki 9mm...ali če biti debela lova......

a najgore mi je kad čujem da se odmah apple buni i počinje s tužbama i zabranama.....idu mi na živce ti apple-ovi.....ljubomorni su jer su napravili jači mob od njihovog....hahhah.......

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Mene zanima dali ima koja free navigacija za s3.

Hvala

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...

Mene zanima dali ima koja free navigacija za s3.

Hvala

Provjeri onaj naš domaći mireo... ali kako se zgrije

s3 kad ga uštekam, koda sam kuršlus izazvao:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice