Novosti o Samsung Galaxyju S3

poruka: 89
|
čitano: 12.550
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novosti o Samsung Galaxyju S3".
16 godina
neaktivan
Re: Novosti o Samsung Galaxyju S3
nj0fra kaže...

LOL meni se čini kao da idemo u krug...

Mobiteli koji su nekada bili poprilično veliki, postajali su sve manji i kompaktniji i služili su za osnovne stvari za koje i služe mobiteli. E onda su došli smartphoni i pravi mobiteli su izumrli, a smartphoni postaju sve veći i veći dok ne dođu do razine tableta. Laptopi će izumrijeti, a tableti će doći do razine laptopa. Zatim će se opet pojaviti potreba za malim i prijenosnim uređajem sa jakom baterijom koja izdrži tjedan dana i više te će opet doći mobiteli i tako u krug...

Ovo je samo moje viđenje.

{#}

Uopće nije tako. I dalje se prodaju "classic", mali mobiteli, imaš i malih "smartphonea"... Samo što oni nisu u prvom planu i ne spominju se toliko.

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
odjavljen

Specifikacije su došle kao glasine, ali ih je najavio i "pouzdani izvor iz Samsunga". Četverojezgreni procesor se i meni čini pretjeranim, ali prikazivanje sadržaja na televizorima i projektorima traži snage kao i što je traže moderne igre. Netko je već spomenuo da igre za mobitele danas izgledaju kao igre za PC prije manje od deset godina.

Što se Applea tiče i komentara, tko ne razumije kritiku, radije neka čita Gloriju ili Jutarnji. Samsung je Appleov ozbiljan konkurent i tužba za Tab 10.1 i forsirana zabrana prikazivanja 7.7 na sajmu, itekako imaju veze s izlaskom GS3 i opasnosti koju predstavlja za iPhone, makar specifikacije bile i lošije od spomenutih. Appleov potez da pokuša zabraniti prodaju uopće nije nemoguć, već je itekako očekivan s obzirom da iPhone vNext specifikacijama baš i ne mami uzdahe.

Naravno, svaki članak u kojem je Apple tema, itekako je dobar za vruće rasprave, jer se fanatični obožavatelji njihovih proizvoda lako napale i užive u borbu za svoj oltar. {#}

Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Šef kaže...

{#}

Uopće nije tako. I dalje se prodaju "classic", mali mobiteli, imaš i malih "smartphonea"... Samo što oni nisu u prvom planu i ne spominju se toliko.

U Europi je zabilježen pad prodaje "feature" telefona i rast prodaje pametnjakovića.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Šef kaže...

{#}

U Europi je zabilježen pad prodaje "feature" telefona i rast prodaje pametnjakovića.

Naravno, ali nisu oni samo tako isparili. I dalje ih ima i dalje se prodaju. Samo manje...

Ono gore što je napisao, je glupost. "Feature" mobiteli nisu izumrli kao što on kaže...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Samsung uzvraca udarce Appleu na podruzju tuzakanja i jos sprema nove tuzbe za nadolazeci iPhone 5

http://www.technobuffalo.com/companies/apple/samsung-already-planning-to-sue-apple-over-iphone-5/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš.

Šta Galaxy-u može apple? Oni su još uvijek na jednojezgrenom procesoru na 1 GHz. A samsung već prestiže svoj dvojezgreni i razmišlja o 4 jezgre. Do sada su mogli puštat samo reklame o najboljem ekranu na svijetu po televiziji na koje pada samo neuka ekipa ali kad dođe amoled III mogu se zdravo seljački hebat. Živio galaxy! 

Inače imam galaxy S2 i nebi ga mijenjao za nijedan drugi mobitel trenutno na tržištu , čak ni Sensation!

10 1 hvala 1
14 godina
Bolfi kaže...

Baš.

Šta Galaxy-u može apple? Oni su još uvijek na jednojezgrenom procesoru na 1 GHz. A samsung već prestiže svoj dvojezgreni i razmišlja o 4 jezgre. Do sada su mogli puštat samo reklame o najboljem ekranu na svijetu po televiziji na koje pada samo neuka ekipa ali kad dođe amoled III mogu se zdravo seljački hebat. Živio galaxy! 

Inače imam galaxy S2 i nebi ga mijenjao za nijedan drugi mobitel trenutno na tržištu , čak ni Sensation!

Jednostavno, Apple, kao ni Apple fanboyevi ne znaju primiti kritiku, a kamoli priznati da imaju JAKU konkurenciju.

Ovo boldano kao da si mi čitao misli.

Samo čekamo alena-c da počne sa svojim fanboyizmom i onda ova tema ode u mp3.

Zaključak Samsung mete sve pred sobom i nemaju potrebu za reklamama na televiziji.
Ja na domačim TV kanalima nisam vidio niti jednu reklamu za SGS II. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
protjeran
majke ti mile 4 jezgre pa tolko ni na kompu nemam..
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tek izasao galaxy s2 a vec pocetko iduce godine gs3. hebes samsung! a stas moraju bilo kako konkurirat na trzistu samo da apple sa svojim mocnim uredjajima ne bude u velikoj prednosti!

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Btw izgleda da je quad tehnologija spremna za telefone :P

http://www.engadget.com/2011/09/19/chinese-meizu-mx-quad-core-smartphone-gets-priced-and-specd/

Tako da je lako moguće da SGS III bude imao quad. Ako sam dobro skužio Sony-evu novu prijenosnu konzolu Vita pokreće Samsungov quad core. Eto vam odmah i čemu treba quad :P

miki-os kaže...
btw apple ne srlja kao ostali, vec su drugi prije 2 god imali mobitele s 8 mp kamerom i sta im to vrijedi kad iphone s 5mp daje najbolje slike i videe od bilo koga!! tako i s procesorim, sta ce iphoneu 4 dvojezgreni procesor kad leti na ios4?!!!

Tješi se :Đ

Win 7 leti i na i3, i5 i i7, pa bih ja isto bez problema srljao i zamjenio svoj i3 za i7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:02 (Dkc).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
btw apple ne srlja kao ostali, vec su drugi prije 2 god imali mobitele s 8 mp kamerom i sta im to vrijedi kad iphone s 5mp daje najbolje slike i videe od bilo koga!! tako i s procesorim, sta ce iphoneu 4 dvojezgreni procesor kad leti na ios4?!!!

3 7 hvala 2
17 godina
neaktivan
Yebene specifikacije, u duetu sa androidom 4 bi mogo bit dostojan konkurent ip5 @ miki + downclockan je :)
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:00 (bistri).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Iduća generacija, SGS 4 imat će ''Super AMOLED HD II Hyper Ultra Turbo DELUXE''

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
nkdz kaže...

Iduća generacija, SGS 4 imat će ''Super AMOLED HD II Hyper Ultra Turbo DELUXE''

Hyperion AMOLED

Nice, simple and powerfull.{#}

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Svrha je preseravanje i nabijanje cijene.

Nego sto, kostat ce kao Sv. Petra kajgana. Ljudi, platite si kakvo putovanje ili nesto korisno.

14 godina
neaktivan
taj vaporware samsung sa takvim specifikacijama bi se spontano samozapalio u džepu. Zivi bili pa vidili, al ako su 4 jezgre onda ce biti debeelo underclockan.

1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
grzzi kaže...
taj vaporware samsung sa takvim specifikacijama bi se spontano samozapalio u džepu. Zivi bili pa vidili, al ako su 4 jezgre onda ce biti debeelo underclockan.

LOL

Koje gluposti...

17 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S3 će bit predstavljen na MWC-u 2012 (2. mjesec), tako da će vjerovatno doć na tržište u 5. mjesecu, isto kao što je bilo sa SGSII.

Godinu dana nije malo za sljedeći top model, pogotovo sada kada se najviše razvijaju smartphoni.

Vjerovatno će bit četverojezgreni procesor, jer najavilo ga je već par firmi (qualcomm, tegra3).

Za bateriju, rezoluciju i omjer ekrana su mlao pretjerali. Ne znam zašto idu tolko u širinu, bolje da je duži, a uži.

9. je mjesec, ovo su malo prenagla zaključivanja za uređaj koji će bit predstavljen najvjerovatnije za pet mjeseci.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma ne vjerujem da je ta reza.

Vec su bile glasine za novi Googleov Nexus Prime kojec ce raditi Samsung i u toj glasini je bila reza 1280x720px na 4.65"

http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-Prime_id5595

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
nj0fra kaže...

LOL meni se čini kao da idemo u krug...

Mobiteli koji su nekada bili poprilično veliki, postajali su sve manji i kompaktniji i služili su za osnovne stvari za koje i služe mobiteli. E onda su došli smartphoni i pravi mobiteli su izumrli, a smartphoni postaju sve veći i veći dok ne dođu do razine tableta. Laptopi će izumrijeti, a tableti će doći do razine laptopa. Zatim će se opet pojaviti potreba za malim i prijenosnim uređajem sa jakom baterijom koja izdrži tjedan dana i više te će opet doći mobiteli i tako u krug...

Ovo je samo moje viđenje.

{#}

Tko je htio, shvatio je. Znam ja šta postoji i nisam rekao da se sve to sada događa, nego je to samo moje viđenje trenutne situacije i daljnjeg razvijanja ove industrije.

I sam znaš, a i logično je da će klasični mobiteli kad tad izumrijeti...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
miki-os kaže...

Ma kakve najbolje slike kod iPhonea, jesi ikad slikao ista sa SII ?

+ 1080p snimanje...

Ofc.
16 godina
neaktivan
iPhone4 ima najljepsu sliku kad je pokazes na onom malom 3,5" Retina(IPS) ekranu.
Kad istu tu sliku stavis na komp, tek tada vidis kak super-duper slika postaje zrnasta i neki prosjek za 5 megapixelni senzor.
Uglavnom nit je najbolja kamera sa 5megapixelnim senzorom (Omnia7 je bolja), a jos manje je najbolja mobilna kamera na trzistu.

I'll be back
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
protjeran
microman kaže...
iPhone4 ima najljepsu sliku kad je pokazes na onom malom 3,5" Retina(IPS) ekranu.
Kad istu tu sliku stavis na komp, tek tada vidis kak super-duper slika postaje zrnasta i neki prosjek za 5 megapixelni senzor.
Uglavnom nit je najbolja kamera sa 5megapixelnim senzorom (Omnia7 je bolja), a jos manje je najbolja mobilna kamera na trzistu.

Izvinit ces, al omnia 7 ima debelo losiju kameru od iphonea, znam jer koristim oboje.

14 godina
neaktivan
Iphonove slike stavljam na laptop ekrana 17,3... I slike su pre j.... A to sto neki govore nemaju pojma. Iphone 4 i dalje najnapredniji telefon od svih!

2 14 hvala 0
17 godina
miki-os kaže...
Iphonove slike stavljam na laptop ekrana 17,3... I slike su pre j.... A to sto neki govore nemaju pojma. Iphone 4 i dalje najnapredniji telefon od svih!

Nije, sam sebe varaš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:30 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
miki-os kaže...

Trolololololo...

Svi su zaboravili SGS2, da ne govorim o N8...

15 godina

4 jezgre?? pa čemu to u jednom mobitelu ????,   šta konkretno se dobije sa tim?? naznam šta će uopće 2, sa 1 se radi predobro glatko ako je sve dobro ispeglano,

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
miki-os kaže...
Iphonove slike stavljam na laptop ekrana 17,3... I slike su pre j.... A to sto neki govore nemaju pojma. Iphone 4 i dalje najnapredniji

Imao sam dva iPhonea4(crni i bijeli), s time da sam crnoga uzeo cim se pojavio na trzistu. NHF, al ti nemas pojima o cem pricas. Cim se slika prebaci na komp , jasno se vidi sum koji kamera stvara. U odnosu na Omnia7 jedino sto iPhone4 ima jest brzi autofokus

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:53 (microman).
17 godina
bus kaže...

4 jezgre?? pa čemu to u jednom mobitelu ????,   šta konkretno se dobije sa tim?? naznam šta će uopće 2, sa 1 se radi predobro glatko ako je sve dobro ispeglano,

Kada Apple to ugura u sljedeći iŠrot onda ćeš se hvalit? -.-

Čemu tolika rezolucija na 3.5" ekran kod iPhone-a, reci mi?

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
bus kaže...

4 jezgre?? pa čemu to u jednom mobitelu ????,     šta konkretno se dobije sa tim?? naznam šta će uopće 2, sa 1 se radi predobro glatko ako je sve dobro ispeglano,

Kada Apple to ugura u sljedeći iŠrot onda ćeš se hvalit? -.-

Čemu tolika rezolucija na 3.5" ekran kod iPhone-a, reci mi?

Naguro je i 1ghz zbog konkurencije koja je na intel pentium sindromu di su samo brojke bitnije, pa su ga downclockali na 800 i usprkos tome radi fludinije od "brzih" mobova. Sto se reze tice, to jos nije bilo vidjeno (gustoca piksela tolika na mobu) i izvrsno izgleda i VIDIS razliku.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice