Novi iPhone - besplatno!

poruka: 84
|
čitano: 20.769
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi iPhone - besplatno!".
17 godina
Novi iPhone - besplatno!

vec nekoliko ljudi mi se zalilo da im je novi iOS 7 osjetno sporiji od prethodnika! Navodno čak i lagga {#}

Moj PC  
9 26 hvala 0
16 godina
Novi iPhone - besplatno!

"sve i da su vlasnici "samo" iPhonea 4, najstarijeg modela na koji se može instalirati iOS 7, budući da njihov telefon jednako fluidno nudi sve krucijalne funkcije i jednako glatko vrti sve krucijalne aplikacije kao i najmoderniji iPhone 5S."

Kak da ne...jedina i najbanalnija stvar koju sam isprobao - otvaranje aplikacija lagga na 4-ci. Tj. animacija lagga...aplikacije se otvaraju OK...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

16 5 hvala 0
16 godina
Novi iPhone - besplatno!

nisam siguran da li je petrić vidio kak novi iOs radi na 4-ci... 

Moj PC  
20 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

pa kao i uvijek

daju update kojem na starijim modelima pola noviteta fali

ili uspori mob / skrati trajanje baterije

zato mi nije jasno zasto se velicaju ti "updateovi"

pogotovo sto, u odnosu na android, ne donose nista novo

Moj PC  
17 16 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

Nakon update odradit hard reset i sve ide kao podmazano, kod mene na 4ci ništa ne laga isto je kao i prije, samo hard odradit nakon updata. Baterija se koliko mi se čini od sinoć čak i poboljšala, tek nakon dva-tri dana ću moć ocijenit detaljno. Za sad ako se nije poboljšala sigurno nije ni opala.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

4 2 hvala 0
17 godina
Novi iPhone - besplatno!

Fanboyi nisu shvatili krucijalni flagship update koji krucijalno kick assa all together everybody now

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

10 1 hvala 0
17 godina
Novi iPhone - besplatno!

Koji članak...

Svi koji su noćas nadogradili svoje iPhone novim iOS-om 7, produžili su mu životni vijek barem za narednih godinu dana, koliko će sigurno proći dok Apple ne predstavi sljedeću generaciju iPhonea. Do tada, naime, nemaju nikakav realan razlog za nadomještanje starog iPhonea novijom izvedbom, sve i da su vlasnici "samo" iPhonea 4, najstarijeg modela na koji se može instalirati iOS 7,  budući da njihov telefon jednako fluidno nudi sve krucijalne funkcije i jednako glatko vrti sve krucijalne aplikacije kao i najmoderniji iPhone 5S.

Autor baš nema visoko mišljenje o inteligenciji svojih čitalaca, kad je između iPhone 4 sa novom nadogradnjom i iPhonea 5S stavio gotovo apsolutni znak jednakosti insistiranjem na tome da za vlasnike iPhonea 4 na tržištu barem još godinu dana neće biti uređaja vrednog pažnje i daljim primedbama o jednakoj fluidnosti u obavljanju ne samo osnovnih funkcija, već i "svih krucijalnih aplikacija" (pri čemu je reč "jednako" upotrebljena više puta). Ovo ima smisla jedino ako je primedba o fluidnosti "krucijalnih aplikacija" ograničena na fluidno prenošenje glasa pri razgovoru (no to je valjda ipak pod "krucijelnim funkcijama? ;))?! U suprotnom, kad bi to bilo istina, onda nešto ozbiljno ne bi bilo u redu sa modelom 5S, koji sa duplo više jezgara, 50% većim clockom i arhitekturalnim unepređenjima iste aplikacije na istom OS-u vrti tek jednako fluidno.

Inače, Appleu priznanje za vođenje računa o starijim modelima.

Moj PC  
21 5 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Novi iPhone - besplatno!
E moj Ivane...
17 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

Posljednji odlomak nema smisla, naravno da postoje besmisleno skupe stvari, npr. ovo je bilo svojedobno razglašeno: http://www.wired.com/gadgetlab/2008/06/snake-oil-alert/

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

Odradih update na 4s i ipadu 4 tek negdje oko 2 ujutro jer nije bilo sanse progurati se prije. Update donosi zaista dosta novina i mijenja gui skoro iz temelja. Notifikacijske ikone na vrhu ekrana izgledaju daleko bolje nego prije, fluidnost ios-a na mom 4s je odlicna, znaci nema laga, nema usporavanja, tek nesto dulji boot nakon reseta. Jedna stvar koju zamjeram su ikone. Toliko su "grube" i velike, cak bih se usudio reci i sarene da imam dojam kao da koristim neki icon pack za djeciji tablet.

Imam i jedan iphone 4 koji namjeravam pokloniti dalje, ali citam da je ios7 malo krupniji zalogaj za Appleov A4 SOC, tako da nisam pametan da li da odradim upgrade na 7-icu ili da ostanem na starom OS-u.

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

http://thedroideffect.com/100-things-iphone-5s-still-cant-do-android-can/ 100 stvari iOS7 ne moze (iphone5s) a android moze 

8 14 hvala 0
17 godina
Novi televizor - besplatno!

Svaki put kad upalim TV, vrti se neki novi film! I tako vec 10 godina nemam razloga kupovati novi televizor   {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 16:38 (Ovo je kraj).

48 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Novi iPhone - besplatno!

Animacije na iPhoneu 4 su dulje, ali ne čujem baš da nešto zaista laga. Ima li tko iskustva baš na četvorci?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Novi televizor - besplatno!
Ovo je kraj kaže...

Svaki put kad upalim TV, vrti se neki novi film! I tako vec 10 godina nemam razloga kupovati novi televizor  {#}

LOL ... ocito ne gledas hrvatske programe gdje je Steven Seagal cesce na tv-u od Milanovica i Josipovica zajedno :)

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Odradih update na 4s i ipadu 4 tek negdje oko 2 ujutro jer nije bilo sanse progurati se prije. Update donosi zaista dosta novina i mijenja gui skoro iz temelja. Notifikacijske ikone na vrhu ekrana izgledaju daleko bolje nego prije, fluidnost ios-a na mom 4s je odlicna, znaci nema laga, nema usporavanja, tek nesto dulji boot nakon reseta. Jedna stvar koju zamjeram su ikone. Toliko su "grube" i velike, cak bih se usudio reci i sarene da imam dojam kao da koristim neki icon pack za djeciji tablet.

Imam i jedan iphone 4 koji namjeravam pokloniti dalje, ali citam da je ios7 malo krupniji zalogaj za Appleov A4 SOC, tako da nisam pametan da li da odradim upgrade na 7-icu ili da ostanem na starom OS-u.

Napravio update na ip4, prvi dojam je da se usporio jer radi ne znam sta prvih pola sata... Ali evo danas cijeli dan radi fantasticno, s ti da nisam nikakav hard reset radio
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 16:46 (miki-os).
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Animacije na iPhoneu 4 su dulje, ali ne čujem baš da nešto zaista laga. Ima li tko iskustva baš na četvorci?

Otvaranje otvaranje ili zatvaranje pojedinih stvari traje duže što je logično jer je ubačena animacija prije je nije bilo barem ne u ovom obliku. Kod mene na 4ci nema laga nikako, bilo je kad sam tek instalirao, znalo je zapinjat tu i tamo i trnuz ali nakon hard reseta (koji inače uvijek odradim nakon ažuriranja OS) sve radi za 5. Nema razlike između 6.1.3 i 7ice. Čini mi se da se i baterija malo popravila...

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
14 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...
Tonči kaže...

Otvaranje otvaranje ili zatvaranje pojedinih stvari traje duže što je logično jer je ubačena animacija prije je nije bilo barem ne u ovom obliku. Kod mene na 4ci nema laga nikako, bilo je kad sam tek instalirao, znalo je zapinjat tu i tamo i trnuz ali nakon hard reseta (koji inače uvijek odradim nakon ažuriranja OS) sve radi za 5. Nema razlike između 6.1.3 i 7ice. Čini mi se da se i baterija malo popravila...

Istina da, tako i meni... Kakav hard reset si radio? Set as a new phone ili home buton+ tipka za zakljucavanje?
16 godina
odjavljen
Novi iPhone - besplatno!

Imao sam zadnje betu 5 i radila je dobro, zato me zanima što su mogli zeznuti, a iP4 nemam trenutno za probu...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Novi iPhone - besplatno!

iOS je bez pretjerivanja genijalno dizajniran komad softvera. Hvala Jonny Ive. 

7 17 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Laga ako se napravi OTA updejt. Barem na mom gotovo 3g starom uredjaju u uredu (za developere mob). No nakon toga napravljen clean install i sve radi i vise no odlicno.

15 godina
neaktivan
Novi iPhone - besplatno!

MIUI anyone?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
Novi iPhone - besplatno!
Stavio frend na 4ku, produktivnost je znazno manja jer su animacije prilicno duge, a i na 4ci malo trzaju. Kod mene ma 5ici radi savrseno. No nadovezao bih se na ovo da nebitne funkcije motiviraju za kupnju drugog uredaja. Ja upravo cekam Nexus 5 i prodajem iP5. iOS7 je vrhunska platforma, ali za mene uzasno dosadna i prejednostavna. Svaka cast Appleu, no uvijek ce biti u zaostatku s konkurencijom po pitanju otvorenosti platforme. iOS7 je vrhunski dizajniran, ali za takvu promjenu na Androidu nije potrebno mijenjati verziju sustava.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

14 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naslov clanka je zesca navlakusa jer ja nisam nigdje u njemu (clanku) vidio kako da dobijem "novi iphone - besplatno". Dragane, nisi u redu s tim salama i posalicama ;)
Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
14 godina
protjeran
pandza94 kaže...

MIUI anyone?

Kaj je to?

16 godina

apple mora nećime zadržati postojeće korisnike kad već ne može trenutnom ponudom

14 godina
protjeran
dark_wizz kaže...
Naslov clanka je zesca navlakusa jer ja nisam nigdje u njemu (clanku) vidio kako da dobijem "novi iphone - besplatno". Dragane, nisi u redu s tim salama i posalicama ;

Svi su nasjeli :)

13 godina
protjeran
Memphis kaže...

apple mora nećime zadržati postojeće korisnike kad već ne može trenutnom ponudom

I meni se isto cini. Zadrzat ce ih valjda dovoljno dugo dok se MS-u cijene dionica ne srozaju u potpunosti. Onda slijedi akvizicija istoga i novi redizajn iOS-a, tocnije preimenovanje WP-a u iOS. Na taj nacin ce WP napokon postici malo veci trzisni udio.

16 godina
protjeran
Re: Novi televizor - besplatno!
Ovo je kraj kaže...

Svaki put kad upalim TV, vrti se neki novi film! I tako vec 10 godina nemam razloga kupovati novi televizor  {#}

znam da je sarkazam ali...

frend ima veliki full hd tv i on bi ga mjenjao, zali se kako ima 5 godina i da je vrijem za promjenu...

kad ga pitam, sto ce ti novo tv...

odgovor je, pa ima gotovo 6 godina, staro je a novo je novo.... ahahahahaha

16 godina
protjeran
Malto kaže...

iOS je bez pretjerivanja genijalno dizajniran komad softvera. Hvala Jonny Ive. 

zahvali se FSF i slicnima a ne ejpolovim inzenjerima....

16 godina
protjeran
pandza94 kaže...

MIUI anyone?

kad bi miui imao app drawer/kategorizirani drawer poput aviate lounchera, koristio bih ga...

predivna grafika, jako dobra organizacija....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice