još kad bismo taj stanični mehanizam uspjeli podići na razinu ljudskih zajednica ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li to znaci da forsiranje autofagije kroz nekakav lijek potencijalno moglo pomoci imunom sistemu da bori protiv raka i tumora, ako se mogu ciljati specificne stanice. Mozda neka kombinacija Bdellovibrioa i autofagije zamjeni antibiotike u buducnosti.
Ovo je doba godine kada se dodjeljuju Nobelove nagrade i naravno piše se o tome, u različitim novinama i web portalima pročitao sam bar desetak članaka na istu ovu temu i mogu reći ni jedan nije niti do koljena ovom članku, sve pohvale autoru koji je na jednostavan način objasnio kompliciranu temu, to mogu samo ljudi koji stvarno razumiju ono o čemu pišu, za razliku od ostalih prepisivača sa inozemnih portala. Svaka čast i BUG-ovcima što surađuju sa ovakvim autorima i samim tim drže razinu časopisa na visini.
Ovo je doba godine kada se dodjeljuju Nobelove nagrade i naravno piše se o tome, u različitim novinama i web portalima pročitao sam bar desetak članaka na istu ovu temu i mogu reći ni jedan nije niti do koljena ovom članku, sve pohvale autoru koji je na jednostavan način objasnio kompliciranu temu, to mogu samo ljudi koji stvarno razumiju ono o čemu pišu, za razliku od ostalih prepisivača sa inozemnih portala. Svaka čast i BUG-ovcima što surađuju sa ovakvim autorima i samim tim drže razinu časopisa na visini.
Točka.
Točka.
Uskličnik !
Hvalite autora, a imate i zašto. Rekao bih ovo: ima ljudi koji znaju o čemu pišu i za koga pišu, a ima i onih drugih koji ne znaju ni jedno ni drugo, a misle - kao svi neznalice - da znaju (i jedno i drugo). Treba biti popularizator znanosti. To je zanat kao i svaki drugi. No danas se to većinom svodi na svaštarenje (novinari) ili pričanje iz svoje najuže perspektive (znanstvenici).