Napokon dostupni!

poruka: 12
|
čitano: 6.487
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napokon dostupni!".
16 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

dočim. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

Odlično. Lijepa vijest. Sviđa mi se ovo pickup & return.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Napokon dostupni!
SebaOS kaže...

dočim. 

Živi dugo i berićetno!

16 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

dočim. 

Koja je svrha ovog komentara?

Ako ne znaš, dočim je veznik značenja dok (označava istodobnost); danas se manje koristi, te se smatra arhaizmom; etimološki, tvori se od prefiksa do- i veznika čim.

U vezi teme, konačno servis u Hrvatskoj. Uvijek sam preskakao Sonyjeve prijenosnike upravo zbog nedostatka servisa - slanje na servis u Austriju o vlastitom trošku nije baš bilo privlačno (svojevremeno je i u Potrošačkom kodu bio prilog o tom problemu).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 19:59 (hrx).
14 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

Jedini prijenosnici koji po kvalitetu mogu da konkurišu prijenosnicima koje porizvodi Apple{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Napokon dostupni!

Zato Apple opasno konkurira jednom Alienware-u, barem po cijeni {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

Napokon!

Prošle godine su napokon stigli Samsungovi laptopi, a sad i Sonyjevi, to sam čekao jako dugo i stalno samo gledao po njemačkoj.

Nisu najbolji ni po cijeni, ni po performansama ni kvaliteti, ali su jako dobri a ovima drugima treba konkurencije ovdje da se ne razbahate, bravo Sony!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 20:32 (logik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
excellent kaže...

Jedini prijenosnici koji po kvalitetu mogu da konkurišu prijenosnicima koje porizvodi Apple{#}

Ni jedni ni drugi.

15 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

Sony Vaio su jedni od najgorih laptopa sta se tice ikakve kompatibilnosti i produktivnosti.

To govorim iz osobnog iskustva, imam jedan od najskupljih modela (pred godinu i pol kupljenu USA, najaci i7, 8gb ram, 2 graficke).

Kvaliteta PLASTIKE je dobra, a glupo ga je uopce usporedjivat s ijednim appleom - koji je od aluminija. (osim prastarog macbooka).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Napokon dostupni!

Kanso su se sijetili .

Gdje su oni bili kad je baja iskeširo 2004 godine 1699 eura dobio povrat poreza 175 eura a taj isti laptop za 2 mj kasnije stigao u Svijet Mediju po cijeni od 17500 kn .

Da samo navedem meni se ekran izgrebao od čišćenja i naravno vozio ga u švabiju i kod njih nisam obavio ništa govorni automati me slali na swiss .

Nekad su imali x- black najbolje ekrane .

Bili su pojam .

Danas ga nebih kupio ali ako dozivi 19.1 . 2013 godinnu kod mog kolege je onda vec 3 godine .

Touchpad mu ne radu ali ionako uvije koristim miš a ne touchpad  tako i moj kolega .

Eto da napomenem da sam nabaviou Hr ekran izgleda kao nov samo sto je godina proizvodnje 2004 dela i danas .

Sony , crni Sony .

Kupujte ga vani ja sam svog kupio u Saturn trgovini u svabiji 1000 eura tada sam uštedio kod nas je bolesna marža .

Nije ni čudo što je u AM centru trgovina propala .

Živili !

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 20:04 (Perpetum).

0 0 hvala 0
13 godina
Napokon dostupni!

Super da je Vaio linija dostupna kod nas, ali cijene su takve da ih se nebi posramio ni Apple :P

Evo baš gledam u Svijetu medija ima 4 modela: 2 slabija mi nisu zanimljiva pentium i i3, a ova 2 jaca s i5 2.5Ghz su :  

6000kn - težak 3kg ako su informacije točne, što je previše za 15"   : http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-računalo-Sony-VAIO-SVE-1511S1ESI/39156/

9500kn : http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-računalo-Sony-VAIO-SVS-1511N3ES/39224/  

Tolike cijene, a radi se o jeftinijoj klasi E, koja je plastična.  

Kad ste se već dotakli Applea, Macbook Pro linija, koja je ipak nešto kvalitetnije aluminijski izrađena, 15" se može naći za 11500kn ali quad core i7, a ne dual core i5 i s većim diskom, a 13" za  8000kn : http://www.istyle.eu/hr/news/index/view/article/veliko-sni%25c5%25beenje-mac-ra%25c4%258dunala  

I nije mi jasno zašto nisu bolje iskoristili gore i dolje prostor za touchpad nego ga samo rastegli u dužinu.

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Napokon dostupan VAIO!
Bio je jedan ducan u avenue mallu prije par godina,tam sam ja kupila,super zadovoljna,ali kad su htjele i frendice kupit nije bilo nicega,valjda su ih narucivali jednom godisnje,kupujem novog ponovo a sad ce i ekipa imati gdje :)))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice