Napokon - 18 različitih mobitela dobilo nadogradnj

poruka: 29
|
čitano: 4.695
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napokon - 18 različitih mobitela dobilo nadogradnj".
14 godina
neaktivan

"Your phone is up to date" Izgleda da cu morati jos cekati...

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Napokon - 18 različitih mobitela dobilo nadogr
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mate960 kaže...

"Your phone is up to date" Izgleda da cu morati jos cekati...

moraš uključiti update sa aplikacijom

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4

17 godina
neaktivan
Nema za 520 :(
*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
miller1985 kaže...

stari uređaj i 512 MB ram...

no imaš Insider opciju ako baš želiš staviti W10M na uređaje na koje (sada) ne dolazi W10M

17 godina
neaktivan
Stavio ja insider verziju na Lumiu 520. Telefon je skoro neupotrebljiv. Radi kao oni Androidi sa 256 RAM-a. Kada udjem u dialer i hocu da kucam neki broj da pozovem reaguje sa 1-2s kasnjenja... Katastrofa... I ostalo šteka, baš je loše.
---------- markantz
10 godina
neaktivan
markantz kaže...
Stavio ja insider verziju na Lumiu 520. Telefon je skoro neupotrebljiv. Radi kao oni Androidi sa 256 RAM-a. Kada udjem u dialer i hocu da kucam neki broj da pozovem reaguje sa 1-2s kasnjenja... Katastrofa... I ostalo šteka, baš je loše.

jesi li probao hard reset? i nemoj dizati postavke iz backupa kod prvog podizanja... pusti W10 da se čisto digne

btw. vratiti na 8.1 možeš sa Windows Device Recovery Tool

16 godina
neaktivan

Napravio sinoc update na Lumia 640 DS.

Sviđa mi se bolji browser i email klijent, kursor na tipkovnici i napokon red u settings meniju(trebalo im je 5 god da ovo srede) 

Ostalo je manje više kozmetika...

Ništa od cortane na hr zasad....

Sada  radim update na 435 DS

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Da bi imali windows 10 prvo trebate prebaciti regiju na Sjedinjene Američke Države, onda ažurirati zadnju verziju windows 8.1.
Kada ste to napravili, otiđete na market i skinete Upgrade Advisor, pratite upute i to je to...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instalirao na 520 i katastrofa ti je?

Znaci instaliraš OS za koji MS ne preporuča da se instalira na uređaje sa 512mb rama, a kamoli na uređaj koji je bio najjeftiniji WP nekoliko godina unazad.

Neznam sta ocekujes...
17 godina
protjeran

Dovoljno je prebaciti jezik mobitela na engleski, i postupak ažuriranja W10M će početi. Hrvatski jezik još nije podržan upgrade sa svim informacijama na hrv u ovom inicijalnom upgrade. Vidim da je nakon instalacije moguće vratiti na hrvatski jezik u postavkama, ali se stim nisam još pozabavio.

Također, nije radio internet preko mobilne mreže. Problem je bio, bar po mom iskustvu što WiFi opcija sada osim OFF opcije ima i druge tri opcije ponovnog ukuljučenja WiFi-ja nakon 1,2 ili 3 sata, i ako je ovo zadnje troje odabrano nema neta osim ako ne spojite on the go nedje džabe (kafić i sl.). Doma kad sam se vratio spojio sam se na Wifi da dijagnosticiram problem, isključio WiFi, mobilni internet je radio?!? Uglavnom sada trenutno ručno isključujem bežični dok nisam negdje gdje se mogu spojiti. To treba popraviti.

Error report je javljao ove šifre

0x80072EE7

CV: tsFjdfSBe0aL095s

Drugo:

Groove Music player, kada pozovem brzi izbornik za play/pause previous/next pjesme preko volume tipke, i hoću prebacit na sljedeću pjesmu ili prethodnu, onda text animacija pjesme ukliže u kadar ne jedan nego tri puta.

If it can't be my design, this is my line.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovo šta su napravili je sramota. Imam lumiu 1320 i onaj upgrade advisor mi prvo kaže da mogu instalirati desetku. Nakon instalacije od 2 sata, nekoliko njihovih aplikacija uopće ne radi... Pomoću njihovog softwarea idem ponovno instalirati wm te me vraća na osmicu i sada advisor app kaze da moj uređaj nije podržan. Buraz ima lumiu 830 i baterija mu traje pola dana nakon instalacije. Cura ima lumiu 640 xl i također ima bugova kao u priči. Da ne pričam o tome kako su nas uvjeravali kako će svi dobiti desetku.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ako imaš više aplikacija treba telefonu više vremena da sve aplikacije nadogradi ,kod mene je trajalo oko 2 sata za 87 aplikacija

14 godina
odjavljen
Navarium kaže...

Ovo šta su napravili je sramota. Imam lumiu 1320 i onaj upgrade advisor mi prvo kaže da mogu instalirati desetku. Nakon instalacije od 2 sata, nekoliko njihovih aplikacija uopće ne radi... Pomoću njihovog softwarea idem ponovno instalirati wm te me vraća na osmicu i sada advisor app kaze da moj uređaj nije podržan. Buraz ima lumiu 830 i baterija mu traje pola dana nakon instalacije. Cura ima lumiu 640 xl i također ima bugova kao u priči. Da ne pričam o tome kako su nas uvjeravali kako će svi dobiti desetku.

Meni na 640 XL sve radi ok, lako je samo jezikom mlatit...

9 godina
odjavljen
dudo123 kaže...

ako imaš više aplikacija treba telefonu više vremena da sve aplikacije nadogradi ,kod mene je trajalo oko 2 sata za 87 aplikacija

2 sata  samo za instalaciju? Pa xp se brze instalirao ;)

10 godina
neaktivan

ne govori o instalaciji sistema već aplikacija i drugih "gluposti"

kad već spominješ XP... instalirao bi se 30 minuta i onda bi izgubio 4 sata na programe i drugo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
A i ti si baš morao instalirati sve aplikacije sa storea.
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
16 godina
protjeran
Meni na 830 upgrade prošao bez problema i mob bez hard reseta radi dobro. Baterija mi se čini ok kao i prije. Kamera se pokreće dosta brže nego prije. Oko ponoći je stigao novi update

0 0 hvala 0
16 godina
miller1985 kaže...

i bolje ... ne bi ti nikak radilo ... 8.1 bolji za uređaje sa 512 mb ... i dalje je 8.1 brži

10 godina
neaktivan
Jedno upozorenje ako niste napravili hard reset: nemojte koristiti PIN za zaključavanje. Događalo se ljudima da bi sve ispočetka bilo u redu a onda više ne bi mogli ukucati pin. I onda hard reset jedino preostaje... Jednostavno postavke od 8.1 ne sjedaju dobro na 10 i moja preporuka je da dignete sistem čisto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
dadn kaže...

ne govori o instalaciji sistema već aplikacija i drugih "gluposti"

kad već spominješ XP... instalirao bi se 30 minuta i onda bi izgubio 4 sata na programe i drugo...

Pa i on spominje sistem i aplikacije ali svejedno je preprepredugo. Androdi na s6 sa 125 aplikacija uglavnom sistemskih to odradi za 10 minuta max al dobro. D a ne idemo u off niti je androdi tema...

17 godina

Dakako među ovih 18 najveći je broj Lumija, što nije za čuditi se budući da jedino Microsoft u zadnje vrijeme izdaje nove Windows Phone mobitele, te mu se tu i tamo sramežljivo pridrže i neke druge tvrtke poput tvrtke BLU te tvrtke Mouse Computer koje su predstavile BLU Win i MCJ Madosma uređaje.

Ovo je receno tek da se ubaci nesto kontra. Ovdje se ne radi o uredjajima "u posljednje vrijeme", nego o starim uredjajima. U posljednje vrijeme se itekako pridruzilo dosta proizvodjaca. Vecina tih "u posljednje vrijeme" dolazi vec s W10.

Btw, instalirao na L1520 - bio u insider programu i nisam morao, ali ipak: uradio rollback na 8.1, zatim instalirao Upgrade advisor, checkirao da hocu nadogradnju i nadogradnja pocela. Nakon 2 nadogradnje (jer se ne dobije odmah zadnji build), uradio factory reset i to je to. Neko ko je bio na 8.1 trebalo bi da ima manje koraka. Ne sporim da neki imaju realne probleme, ali masa ih ne znaju sta rade.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroIvo kaže...
Instalirao na 520 i katastrofa ti je?

Znaci instaliraš OS za koji MS ne preporuča da se instalira na uređaje sa 512mb rama, a kamoli na uređaj koji je bio najjeftiniji WP nekoliko godina unazad.

Neznam sta ocekujes...

Moj brat koristi Win10 na Lumiji 520 preko insidera već dugo vremena, i nema nikakvih problema. Tako da ako je njemu katastrofa, to je apsolutno do neznanja korisnika...

10 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Moj brat koristi Win10 na Lumiji 520 preko insidera već dugo vremena, i nema nikakvih problema. Tako da ako je njemu katastrofa, to je apsolutno do neznanja korisnika...

zato i neće doći u windows phone općenitu temu jer brzo otkrijemo neznalice i one koji uopće nemaju WP ali dođu pisati loše... imatakvih koji se kritizirajući u detalje otkriju da uopće ne znaju koristiti i podesiti OS

17 godina
neaktivan

Jesam vratio settingse od 8.1 i imao sam problem sa ukucavanjem PINa (sto je neko spomenuo - jednostavno nemas tastaturu za ukucavanje PIN-a) pa sam morao hard reset, ali jesam vratio podesavanja i posle toga. I vratio sam se na 8.1 bez problema, radi kao sat :)

---------- markantz
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 14:10 (markantz).
15 godina

Sto je sa pricama da za neko vrijeme gase HERE mape na desetki? Bez njih stvarno mogu staviti kljuc u bravu 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Here maps ti se službeno gasi, kao neka alternativa ti je Maps koji je integriran u sam WP10 te se bazira na mapam od Hera  navodno ce se za njega raditi poboljsani drive hud ili tako nesto. Glede updata za 1320 nece ga biti ostaje na 8.1. Je... mi sve ak nekupim iphone pa kod njih je i 3GS "skoro" dobio update na IOS8 :D šalu nastranu uglavnom razočaran sam malo sa svime time previše su modela izbacili previše obečali i zato je i failalo a nažalost i ekosustav baš nije neki. Ništa lumia 1320 ide na 8.1 dok ne krepucen :D

Life suck's and then you die.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 21:23 (asasi).
13 godina
neaktivan

Pa stavi preko Insidera. Svakako je ista verzija. Nama koji smo na njemu svakako govori da ne treba upgrade, jer smo već na istoj verziji koju bi dobili i preko OTA.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve radi osim People tile. Kada pritisnem plus za dodati kontakte vrati me na početni zaslon. Ugasiti pa upaliti mob nije pomoglo, isto sa pin/unpit. Mob je Lumia 640XL.

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice