Nakon nastupa na Idea Knockoutu startup Aspida pot

poruka: 4
|
čitano: 1.314
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon nastupa na Idea Knockoutu startup Aspida pot".
11 godina
protjeran

Izzy ft. Angry Birds ugledala je svjetlo dana i prva je tipkovnica s razvijenim prepoznavanjem poteza prsta na tipkovnici (tzv. gesture recognition). Time se jednostavno i brzo iscrtavaju emotikoni i simboli.

Svaka cast na hrvatskoj pameti. I ne samo sto je pametno nego su prvi na svijetu. I onda kazu da nema invoacija u ovoj drzavi. Mozda cak budu i novi Microsoft. I bravo za Bug sto promovira najbolje od hrvatske pameti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 11:55 (kapetan_ajkula).

7 1 hvala 0
15 godina
protjeran

A da nije možda Swipe prvi bio sa gesture recognision-om?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5-Nokia 6120-Nokia 5310
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nakon nastupa na Idea Knockoutu startup Aspida
Iskreno bilo bi puno bolje da guraju sve pod istu aplikaciju. Taman gledan na play store-u i za svaku suradnju su odlucili napravit novu aplikaciju, neke od njih cak nemaju ni ocjenu, a tu su duze vrime.
Nadam se da ostvare neki uspjeh s ovom idejom, ali ovo tesko da ce dugo ostati na uredajima korisnika, zbog ponavljanja animacija.
keepir.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, app za crtanje smajlića će biti revolucija. Bez ovoga neznam kako se živjelo. Kako se nacrta ovog?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice