Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 94.548
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
15 godina
Re: Nadogradnja foruma
jura kaže...

ne bi bilo loše da postoji mogućnost da kad ignoriraš nekog autora da si možeš napisati neki interni podsjetnik zbog čega si ga stavil na ignore listu,jer nakon dva tri mjeseca jednostavno zaboraviš zbog čega ti je dotični na ignore listi.

Ignoriranje autora je za razmazene curice. Zapisi si na papir.
Potpis!
13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Što više vremena prolazi,to se ovo micanje TU,TD liste čini sve gorim.

Ovim majmunčićima su narasla muda i sad trpaju TD gdje god stignu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
35 6 hvala 3
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Što više vremena prolazi,to se ovo micanje TU,TD liste čini sve gorim.

Ovim majmunčićima su narasla muda i sad trpaju TD gdje god stignu.

Istina, sada lijepe TD gdje ne treba.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 23:37 (Unix).
13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

bas to 

napises post kak spada i stave ti TD i sad pitaj boga zakaj 

trebalo bi napravit da se mora dat kratko obrazlozenje zasto je dan TD

http://revohd.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Našao sam nešto što je u ovoj naogradnji vrlo dobro napravljeno.

Brisanje privatnih poruka sada ide puno brže, tipa prije je za brisanje 50 označenih poruka trebalo 30-40 sec, sad treba upola manje.

Bravo {#}

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

3 0 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

Kada ce biti nadogradnja za mobilni bug (prava)? nedostaje mu previse toga, to je razlog zasto ga bas i ne koristim...

BTW zar nebi bilo dobro da u arhivi mozemo sloziti sami svoje grupe kao npr. 1. TV/monitori 2. Mobiteli itd (po zelji, kako god) pa da je sve poslozeno i pregledno.... ovako sada tu i tamo odem "ARHIVIRAJ" i s vremenom se nabere brdo toga, sve je ugl nabacano i nekada ce mi sigurno nesto od toga zatrebati (vec jest) ali problem je sto mi prode dosta vremena dok to nadem. Dakle, nesto kao "bookmarksi" odnosno mape/kategorije bla bla (preko 1000 linkova imam u FF-u, skupljam jos od dial up-a xD)....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 2:20 (lovac82).
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Sad svi trebamo pritiskati Hvala umjesto Slažem se.

Bre, da vidim tko je uz mene a tko je protiv mene. {#}

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !

5 8 hvala 13
15 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Sad svi trebamo pritiskati Hvala umjesto Slažem se.

Bre, da vidim tko je uz mene a tko je protiv mene. {#}

Ili još bolje.Onaj tko je stisnuo Slažem se neka klikne i Hvala da znamo tko je {#}

Opali HVALA ↓↓↓
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 15:26 (Marko :D).
16 godina
neaktivan
Hmm, povremeno vijesti nemaju link na forum...
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Za one kojima ne valja alat "gumica"(Poništi oblikovanje) u uređivanju posta (i ja sam među njima), tekst koji želite kopirati u post prethodno zalijepite u Notepad i onda iz Notepada u Bug Forum post editor. Vjerovatno ste znali za tu foru, ali eto, nek se nađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Ne znam jel nadležni prate ovu temu ali vrijedi pokušati.

m.bug se razhebo sa novim updateom za Operu mini (7.5.32193). Evo SS sa Xperie U (ICS 4.0.4) sa tom Operom.

Prije je bio normalan... Prije je bio normalan...
http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne znam jel nadležni prate ovu temu ali vrijedi pokušati.

m.bug se razhebo sa novim updateom za Operu mini (7.5.32193). Evo SS sa Xperie U (ICS 4.0.4) sa tom Operom.

Probaj sa Opera Mobile.

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Meni je TU/TD bio veoma koristan u oglasniku.
Kad vidim da pouzdani prodavači stave TU, onda znam da je to to i da je cijena u redu.
A sad neki stavljaju TD samo da spuste cijenu ili zato što su ljubomorni. To užasno živcira. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
23 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Marko :D kaže...

Probaj sa Opera Mobile.

Zanimljivo, sad je puno bolje. Tnx.

Opera Mobile Opera Mobile
http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
Nadogradnja foruma

Ovdje sam rekao da podržavam anonimnu TU/TD listu, ali sada sam izričito protiv toga!

Forum je postao sada leglo za neke bolesnike koji lupaju TD na svakom koraku.

Imam takvih 2-3 pretplanika koji me prate u stopu.

Ne smeta mi jer ništa ne utječe, ali žalosno da takvi trollovi nisu u svojim pećinama. 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
19 4 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Slažem se s kolegom iznad, ima par ljudi na forumu koji očito lupaju TD na svaki post. Zbog čega? Dosadno im je valjda.

Živcira me kad udjem u temu 'Vaš Desk' i vidim 5 TD-ova na nekom postu, a čovjek se lijepo potrudi sve složit, poslikat i podijelit sa ekipom na forumu.

Isto tako i tema 'Slike vašeg Hardvera', a o oglasniku da i ne govorim.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
sudy_freak kaže...

Slažem se s kolegom iznad, ima par ljudi na forumu koji očito lupaju TD na svaki post. Zbog čega? Dosadno im je valjda.

Živcira me kad udjem u temu 'Vaš Desk' i vidim 5 TD-ova na nekom postu, a čovjek se lijepo potrudi sve složit, poslikat i podijelit sa ekipom na forumu.

Isto tako i tema 'Slike vašeg Hardvera', a o oglasniku da i ne govorim.

Kao i ovaj, da ne kažem šta, koji ti je sad dao Td bzvz.

Lik stavi uber konfu, lijepo uređenu i onda se nađu tri šabana koja će mu dati TU, kao što će i meni sad vjrojatno dati :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

I sve to samo zato jer se ne želi uložiti u bolji server(e).

Na britanski forum koji ima više posjetitelja nego Bug u prime time-u mi brže otvara stranicu nego Bug koji je u HR-je li to normalno?

I što se radi? Govori se da se strpimo,ukidaju se funkcije foruma i NE REAGIRA SE.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

Evo tek sad mi forum radi kako spada(stabilan i fluidan). Ne znam što je i zašto nekima radi, a nekima ne radi kako treba (Jesu li doista u pitanju serveri??).

U čemu je problem da po danu čovjek ne može normalno surfat ovim forumom. Stalno neke greške pri učitavanju, znam da sam dosadan ali stvarno više nemam ideje što da poduzmem. Nema što nisam radio u vlastitim postavkama da pokušam popraviti stanje, ali vjerojatno nije do toga.

Ovaj tjedan ako sam sat vremena bio pošteno na forumu(kasni večernji sati). Ne znam da plačem ili da se smijem. Elementi se toliko sporo ucitavaju(posebice onaj dio foruma vezan uz ''bug.hr/_cache'') ako sam dobro primjetio. Ali sva ta nestabilnost dolazi u popodnevnim satima.

Neka se forum nadograđuje, ali ako je ikako moguće da se poboljša stanje same brzine, učitavanja i stabilnosti. Znam da je teško održavati ovaj forum, ali eto i dalje se nadam boljem unatoč trenutnoj situaciji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 0:37 (fighterZu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Hm, da se mene pita, a upravo zbog brzine i preglednosti, svrstao bih teme unutar foruma po godinama. Znaći, za svaku godinu se kreće ispočetka, s time da bih dakako imao arhive od prošlih godina, složene tematski...a posebice zbog kobasičastih tema poput "smješnih slika", "humora" i ostalih troznamenkastih knjižurina od tema!

Aktivni razgovori uz nedovršenu temu, odnosno odgovori na pitanja bi se iz jedne godine preselili u drugu, uz naznaku da je "nastavak", a a svako novo pitanje ili tema bi se u pojavljivali u narednoj godini (sa recimo tolerancijom od dva-tri dana,kako bi se predhodni "razgovor" zatvorio, odnosno zaključio temu).

Isto tako bih uveo jednomjesećnu provjeru, tj. reset pasworda na email svakog korisnika, koji bi potom trebao sa novim paswordom(kojeg dobije na valjani email) ući u svoj account. U slućaju promjene mail adrese ili gubitak iste, korisnici, odnosno sudionici foruma bi bili dužni takvu promjenu na vrijeme priložiti vezano za njihov account.

Također bi neaktivnost forumaša u recimo roku od petnaestak dana, stavio istog u neki ajmo reć" stand by" mod, poslje kojeg bi trebalo,karikirano, odgovorit na "sigurnosno pitanje", kojeg bih dakako uveo na samoj kreaciji accounta.

Homo homini lupus est.
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

Ajme kako neke ljude brinu ti palčići. Stvarno vam to toliko znači? Pa baš me briga dal ću dobiti 100komada dole ili gore i od koga ću ih dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 12:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ajme kako neke ljude brinu ti palčići. Stvarno vam to toliko znači? Pa baš me briga dal ću dobiti 100komada dole ili gore i od koga ću ih dobiti.

Dobićeš ti 100 komada dole.. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Intelovac123 kaže...

Dobićeš ti 100 komada dole.. {#}

Stahota. Sad se neću moći hvaliti pred selom da sam dobio najviše TUova, sad ću se morat ubiti.{#}

13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Eto-očiti primjer kako ljudi ne razumiju što TU/TD predstavlja. 

TU/TD daje težinu postu,određuje da li je autor vjerodostojan,da li je dao prave informacije i da li je uopće napisao nešto vrijedno.

Ako se kvalitetan post natrpa TD-ima zbog ljubomore,mržnje ili neke druge sitne emocije,onda sve gubi smisao.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
15 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

TU/TD daje težinu postu,određuje da li je autor vjerodostojan,da li je dao prave informacije i da li je uopće napisao nešto vrijedno.

Ako se kvalitetan post natrpa TD-ima zbog ljubomore,mržnje ili neke druge sitne emocije,onda sve gubi smisao.

Tako je..

Treba vratiti TU/TD na staro..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Pranja kaže...

Ajde drži strelicu na oba znaka i pisat će ti što znači. Da sad ne radiš to piše ti: Slažem se i Ne slažem se. Što znači ako ti je netko dao palac dolje da se ne slaže s tobom, a suprotno da se slaže s tobom.

Vi ili ti si krivo protumačio značenje jer sve što oni znače jednostavno su slaganje ili ne slaganje s tvojim posto. Ništa drugo, nikakva filozofija kakvu si ti ovdje napisao i izmislio neku svoju teoriju značenja toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 12:32 (Jack Sparrow).
17 godina
Nadogradnja foruma

Ja gustam lijepit TD-ove sada kad nitko ne zna da sam to ja. I kad se slazem zalijepim TD :)

Buuuhahahahaha....

Rvat katolik!

3 11 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

vidio sam na par drugih foruma da imaju samo TU ili neku varijaciju tog... pa ako  TD i TU ničemu ne služe nek se onda ukine TD... neće biti spamanja a i poticat će raspravu. vjerodostojnost posta se i dalje može vidjeti količinom TU-ova..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
13 2 hvala 0
17 godina
Nadogradnja foruma

Ne mogu se niti dan danas naviknuti i često kliknem da vidim ma tko stavlja bezrazložne TD na neke kvalitetne postove, ali džaba. U nekim temama po čitavoj stranici i na 20-tak postova non stop netko daje TD, što je bezveze.

Eto ako si igdje pika moj glas ja sam da se vrati na prijašnje stanje.   {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
skank666 kaže...

vidio sam na par drugih foruma da imaju samo TU ili neku varijaciju tog... pa ako  TD i TU ničemu ne služe nek se onda ukine TD... neće biti spamanja a i poticat će raspravu. vjerodostojnost posta se i dalje može vidjeti količinom TU-ova..

U pravu si! Sviđa mi se tvoj prijedlog...

{#}

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice