uf ovaj uploader za slike je naprosto savrsen za razliku od proslog.

Divno je gledati kako forum raste i razvija se. Kao da gledaš svoje dijete kako se pretvara u maloljetničkog delikventa. Još kad bi uveli i opciju da možeš nekome reći da je majmun bez da dobiješ crveni, ovo bi bio raj. Sve pohvale za update! Bravo!
Meni su majmuni divna i zabavna bića i ne vidim zašto nas sprečavaju u tome da jedni drugima dajemo komplimente kako smo divni i zabavni? Reći nekome da je konj, po meni je također lijep kompliment koji govori kako je osoba kojoj je upućen plemenita, snažna i voli dobru travu...
Tih korisnika, cini se, ima manje nego vas.
Meni su majmuni divna i zabavna bića i ne vidim zašto nas sprečavaju u tome da jedni drugima dajemo komplimente kako smo divni i zabavni? Reći nekome da je konj, po meni je također lijep kompliment koji govori kako je osoba kojoj je upućen plemenita, snažna i voli dobru travu...
pa da slazem se s tobom *svinja jedna.
* - lijepa okrugla ruzicasta slatka zivotinjica.
Na Macu radi, na mobilnim uređajima ne (isto se prikazuje HTML verzija). No opet, sumnjam da bi itko na mobitelu imao koristi od drag&drop stavljanja slika na forum, nije to tamo uobičajena radnja.
Na Macu radi, na mobilnim uređajima ne (isto se prikazuje HTML verzija). No opet, sumnjam da bi itko na mobitelu imao koristi od drag&drop stavljanja slika na forum, nije to tamo uobičajena radnja.
Zar se to uopće može na mobitelima? I da ima podrška za to opet ne bi imali koristi od toga.
Odličan posao! :-)
Linux-asi imaju problem, kao oni ljudi koji ne vole bunde. Pa uzimaju paznju, govore da su pametniji od ostalih i pokusavaju svoju mudrost usaditi u druge.
Da bi smanjili kolicinu toga, urednici ponekad napisu nesto o Linux-u.
BTW, pristupaj samo sa Windows-a olaksat ce ti zivot.
To surfanje s mobitela je koliko, 3 minute dnevno?
Nemaju linuxaši problem nego ti imaš jedan veliki problem a to je mržnja linux-a i svih njegovih korisnika.
Gdje sam ja molim te sijao pamet? Ako treba nekom korisniku pomoć pomognem mu savladati prepreku, nikad nisam sr*o ni tebi, a ni jednom windows korisniku (i sam koristim win zbog autocada i nekih igara).
Lik govori da korisnici linuxa imaju problem, a on ih ide brojati i stalno upada u teme o linuxu i piše neke besmislene postove, koje nemaju veze s temom, a često su uvredljivi.
Htjeo ti to ili ne linux je operativni sustav kao što je to i windows i nemožeš ga se rješiti jer ima dosta korisnika i dosta velikih firmi koje ga uzdržaju i ulažu u njega, ako imaš problem s tim ignoriraj linux sekciju i svi sretni i zadovoljni, linux ćeš vidjeti u vjestima zato jer je dio IT sektora, a ne da se "smire" linuxaši.
ONTOPIC: @Domagoj na linuxu s najnovijim moonlightom sve radi kako treba, forum je savršeno funkcionalan, istina pokaže se ponekad koji bug, ali s vremenom i novim nadogradnjama sve će doći na svoje. I nadogradnja je sjajna, dosta je lakše ubacivati slike.
Okay...sada jedno malo prizemnije pitanje.
Kolika max. dimenzija (u pixelima) slike koje mozemo okaciti bez ikakvih problema. Primjetio sam da tezina ne igra ulogu vec dimenzija
Evo meni se desilo sljedeće. Prvo sam pokušao staviti slike uslikane mobom kao što sam to radio prije i kao što si i sam rekao očito su dimenzije bile problem. E sad pitanje koje se postavlja je zašto za Boga miloga nigdje nisu naveli da uploader nije u stanju resajznut pikčr i koje su max dimenzije. Potrošio sam punih sat vremena da bih na kraju jedva uspio nekako preko ImageShack-a uploadat slike. Nisam se ovako naživcirao nepamtim od kad i sad bih najrađe nekog naganjao s letvom punom hrđavih čavala koliko sam pop**dio. Dajte detaljne upute kako staviti sliku na forum, jer očito je da su više nego potrebna. Nadalje, ako mi se pojavi obavjest da je forum nedostupan KAKO JE MOGUĆE da post prođe i zakelji se u temu. Ovo nema nikakve logike. Pop**dit ću totalno uz ovake glupe probleme...
Nisam sve čitao pa se ispričavan ako je to već netko napisao.
Bilo bi dobro kad bi se desno od videa u prazan prostor ubacio naslov videa. Taj prostor je sad bezveze prazan, a od imena bi barem bilo neke koristi.
Upravo sam to htio ja predložiti, samo moja ideja je bila, ako bi mišem prošao preko videa da se pojavi naslov istoga, samo bi to možda bilo još i teže izvesti. No, nisam siguran ni kolko je ovo izvedivo, jel ima neki način da se s YT-a izvuče naslov videa?
Mentalist, malo se sredi i prestani provocirati i flejmati.
Kod mene isti problem. I nemogu uploadati vise od jedne slike ma koja god rezolucija bila. Koristim Operu i Chrome.
imam jedan problemcic sto se tice uploada slika...svaki put kad pokusam stavit sliku u temu "najbolji screenshotovi iz igara" ,nakon sto prebacim sliku i stisnem posalji stranica mi se srusi i kaze da je forum nedostupan.imam google crome
također, identican problem kod mene
Jedan prijedlog...kod ovih emoticona izbrisite ove stare neka ostanu samo ovi novi posto su svi stari sadrzani u novima i samo se dupliraju a i oni stari su RUZNI
Jedan prijedlog...kod ovih emoticona izbrisite ove stare neka ostanu samo ovi novi posto su svi stari sadrzani u novima i samo se dupliraju a i oni stari su RUZNI
Na koje misliš na ove (pod stare) ili ove
(pod stare)?
ma to su novi. Jer su ovi žuti bili prije njih pa su ih zamijenili ovi narađasti, ali evo vraćeni su nam. Da istina meni su isto ovi novi(narađasti) ružni
P.S.
Najbolji su ovi smajlici :) :D ;) 8-] #:-) itd...
Browser: Google Chrome 7.0.517.44
Microsoft Silverlight
Version: 4.0.50917.0
Maloprije htjedoh uploadati 3 SS (veličine 856 Kb,849 Kb i 797 Kb u JPEG formatu)
na temi Vaš Desktop i system mi od 3 SS-a napravi ovo:
Browser: Google Chrome 7.0.517.44
Microsoft Silverlight
Version: 4.0.50917.0
Maloprije htjedoh uploadati 3 SS (veličine 856 Kb,849 Kb i 797 Kb u JPEG formatu)
na temi Vaš Desktop i system mi od 3 SS-a napravi ovo:
Umalo pogodio. :D
Prijedlog:
da se u poruci može stavljati HD video od videoservisa youtube tj. da prihvati link s dodatkom "&hd=1".
Npr: http://www[.]youtube[.]com/watch?v=qDJfue-Aanw&hd=1
Znam da nije od velike značajke, ali bilo bi lijepo kada bi podržavalo, vjerovatno ima korisnika koji vole pogledati videozapise u visokoj kvaliteti.
Hvala
Još jedan prijedlog...dajte ova smajlije ubacite da budu ispod prozora za kucanje jer ovako je bezveze, svaki put kad hocu staviti vise smajlija moram kliktaki da mi se otvori prozor sa smajlijima...smor je to