Nadogradnja BugOnline Foruma

poruka: 680
|
čitano: 83.147
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja BugOnline Foruma".
11 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja BugOnline Foruma
chutac kaže...

Sad mi je palo na pamet, mogli bi implementirati neki brojač TD-ova i TU-ova koje je netko dao.

Pa da se vidi je li napravio account samo da daje TD-ove ili je ujednačen/daje i TU-ove.

i tebi isti komentar / pitanje: zašto se time opterećuješ?

13 godina
neaktivan

novi editor mi se nikako ne sviđa nekako je isprazan i bez duše.

bravo za vraćanje tu/td

možda slijedeće godine za poklon dobijemo titule tipa modder za pranju i dombaka i hwguru za haf932 itd.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da kad netko pita za savjet i dobije ga, a pojavi se TD od nekoga, recimo XXX, da se može dokučiti je li TD dat zbog neslaganja s time ili ne. Odemo na XXX-ov profil i vidimo ili TD: 120; TU: 141   ili  TD: 345; TU: 4.

Ispričavam se ako postoji neki XXX na forumu  

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ATJLučko kaže...

Evo da se i ja nadovežem na pohvale i pokude novouređenog BUG foruma.

Neznam hoće li od sada funkcionirati uredno "novi red" kada pišem preko iPad teblet računala, ali ako bude funkcioniralo, je ću već biti zadovoljan.

Jedan mala digresija, da ne kažem primjedba, kada prebacim u novi red ne dobivam po defaultu prvo veliko slovo, ili je to možda u postavkama prozora, pa da malo potražim?!

Koliko mogu vidjeti, dobio sam i funkcionalnost u gornjoj alatnoj trakici, pa ako još bude i ona u potpunosti funkcionalna, E onda ću već biti vrlo zadovoljan.

U svakom slučaju, nakon nekoliko dana uporabe, Vjerojatno ću sa svim promjenama biti i prezadovoljan, pozdravljam uložen trud i napore svih vrijednih ljudi koji su pokazali znanje i želim im neka samo tako ODLIČNO nastave i dalje, dok nas god bude, ili bumo živi.

Imaš sreće pa sam ja aktivni korisnik iPada, tako da su već uklonjeni problemi kojih je bila (s novim editorom) i sada možeš napokon lijep editirati post, kako spada. Ma, nesuporedivo s onim prije!

Danny_HR kaže...
BudalastoStvorenje kaže...
alankish kaže...

Ok, gdje je opcija za uklanjanje profila na vlastiti zahtjev?

Apsolutno sam za! Internetski servis koji to nema nije kompletan.

Prijavi bilo koju svoju poruku, navedi da želiš brisanje profila i sredit će se po brzom postupku.

Može se poslati i PP, recimo meni, i to je to... Uostalom takvi zahtjevi su iznimno rijetki...

NiramX kaže...

Nekako mi se ne sviđa ta mogućnost da Premium članovi brišu postove. Miriše loše. I da, vratite smajlije. It's an order! I još, zašto je dio stavki u editoru na hrvatskom? Mogli ste onda sve prevesti. No, dobro, sada sam sitničav.

Ako se bilo tko bude iživljavao u svojoj temi, jednostavno će biti mrtva, tako da ne treba brinuti oko toga... Dajte imajte malo više povjerenja jedni u druge! :)

Smajlija i sada ima već hrpa, tako da doista možeš birati što ti paše...

Adin kaže...
<cut>

Meni onda jedino preostaje da vam posaljem dolara dole da se zasladite :) 

Za početak - krati citate!

hrvooje kaže...
zeroname kaže...

Vidim da su se bugovci pretvorili u kapitaliste; pare na prvom mjestu. Sad ce neki klinac od 13-14 godina koji je na forumu dva dana uzet bug na pretpatu , dobit premium status i onda ce krojit sudbinu ljudima u svojim temama.

evo gole istine: puno ljudi se ujutro budi i ide na posao samo radi novca pa zašto bi bug bio drugačiji

jeste inače primjetili u ovoj temi kako je puno komentara bez palčeva odjednom :)

Dao sam ti ja jednog, čisto da razbijem tu monotoniju

...
14 godina
vrinho kaže...

Govorimo o tipu poput eposa koji je baniran več barem 200 puta i toliko računa napravio i lupa ljudima TD tamo gdje netko nekome pomaže, čestita Božić i slično. Vidim da baš ne kužiš, je li ti sada jasnije i još uvijek misliš da on ima neko mišljenje.

Ne znam zašto te taj problem uopće opterećuje? Baš te briga. Neka ima i 1000 računa. Eto još jednog argumenta za ukidanje palaca.

Znači nekome pomogneš, dođe ti trol i nalupa TD i što si sad ovaj misli kojemu si htio pomoći? Po ljeti je bila tema o tome i anketa, zašto se onda nisi uključio u raspravu oko toga. Gotovo je s tim sad, jbg. Bila je opcija da se makne TD što i nije loše ali ljudi su rekli svoje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:40 (vrinho).
15 godina
Marko :D kaže...

Kako je moguće da mogu dati i TU i TD u isto vrijeme? Haha. 

Izgleda da je samo vizualno jer kad refreshash stranicu bude samo ono sto si zadnje stisnuo.

EUNE: Ferritin
15 godina

Odlična nadogradnja!
Editor je super, ali uz par iznimki, gdje je index?Mogu ga dobiti kada kopiram iz Worda ali ne vidim u editoru opciju.

Što se tiče premium statusa, osobno mi se sviđa implementacija, ostaje vidjeti kako će to u praksi raditi.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Prije se mogao viditi čitav spisak ljudi koji su dali TU/TD, no izgleda da sada to više ne može ako je slučaj sa 10+ TU/TD. No nema veze, čisto opservacija, ne sitničarim.

Ajmo ljudi dalje, manite retrospektive sa TU/TD. Što bi reko Rojs "Ko je jamio jamio je" te od sada pa nadalje hvatajte namćoraste.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I Velikim Umovima se potkrade greška.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
boxer kaže...

Prije se mogao viditi čitav spisak ljudi koji su dali TU/TD, no izgleda da sada to više ne može ako je slučaj sa 10+ TU/TD. No nema veze, čisto opservacija, ne sitničarim.

Mislim da je to do tebe.

Swedish latin super funk.
17 godina
NiramX kaže...

I Velikim Umovima se potkrade greška.

Hahaha isprobavao sam na tvom postu i vidim da ih je to više radilo pa su povukli svoje tu/td.

Btw, ako me pamćenje dobro služi taj bug se također i prije pojavio kada su uveli tu/td ali je brzo bio rješen.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
protjeran
sirka666 kaže...
boxer kaže...

Mislim da je to do tebe.

Rekao bih da je do browsera.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
moderator

Sto komentara u dva sata od objave! Ideš!

...
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina

Izgleda da je do mene, ali ne znam tačno što bi to moglo uzrokovati, ali nije ni bitno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Miro kaže...

Sto komentara u dva sata od objave! Ideš!

Vidi se koliko smo marljivi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:46 (NiramX).
11 godina
neaktivan
vrinho kaže...
vrinho kaže...

Govorimo o tipu poput eposa koji je baniran več barem 200 puta i toliko računa napravio i lupa ljudima TD tamo gdje netko nekome pomaže, čestita Božić i slično. Vidim da baš ne kužiš, je li ti sada jasnije i još uvijek misliš da on ima neko mišljenje.

Ne znam zašto te taj problem uopće opterećuje? Baš te briga. Neka ima i 1000 računa. Eto još jednog argumenta za ukidanje palaca.

Znači nekome pomogneš, dođe ti trol i nalupa TD i što si sad ovaj misli kojemu si htio pomoći? Po ljeti je bila tema o tome i anketa, zašto se onda nisi uključio u raspravu oko toga. Gotovo je s tim sad, jbg. Bila je opcija da se makne TD što i nije loše ali ljudi su rekli svoje.

I dalje mislim da se previše opterećujete tim palcima.

Nisam vidio tu anketu.

17 godina
Zasluzeno...

Jedino sto fali forumu jest kvaliteta pisanja
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina
protjeran
boxer kaže...

Izgleda da je do mene, ali ne znam tačno što bi to moglo uzrokovati, ali nije ni bitno.

I kod mene na vatrenoj lisici je prisutan isti problem.

Mitch kaže...
Zasluzeno...

Posljednjih godina broj kvalitetnih postova je svakako pao na razočaravajuću razinu, ali još uvijek ih ima pregršt. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:50 (NiramX).
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Zasluzeno...

Dao sam ti palac gore. To je problem broj 1, a ne palac simo ili tamo.

14 godina
NiramX kaže...
sirka666 kaže...
boxer kaže...

Mislim da je to do tebe.

Rekao bih da je do browsera.

Do browsera je, u IE mi sve prikazuje a u Firefoxu samo prvi red. Ako itko nađe rješenje za Firefox neka ga napiše ovdje.

Nisam vidio tu anketu.

Link

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:52 (Marko :D).
11 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Nisam vidio tu anketu.

Link

22.8.? Moreeeeeeeeeeeeeee!

15 godina

ne znam dali mi se cini, ali napokon je sredjen onaj problem kad stisnes "skoci na neprocitano" pa te sad stvarno odvede tamo, a ne 2-3 posta iznad ispod 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nisam bio doma niti uz kompjuter. Anketa je trebala ići u rujnu kad je većina opet uz svoje kompjutere.

17 godina
moderator
Mitch kaže...
Zasluzeno...

E, sad... Ti si ko oni kojima nije dosta što je Hrvatska najljepša zemlja na svijetu, što ima prekrasne plodne ravnice, šumovite gore i prelijepo more - nađu se žaliti što nema posla, što su svi korumpirani, što je pokradeno svešto se moglo pokrasti, što su mladi besprespektivni, što su političari nesposobni, zdravstvo i sudstvo nefikasno, škole zaostale... Pa daj, uživaj u ljepšoj strani priče!

...
16 godina
odjavljen
boxer kaže...

Ajmo ljudi dalje, manite retrospektive sa TU/TD. Što bi reko Rojs "Ko je jamio jamio je" te od sada pa nadalje hvatajte namćoraste.

Ja imam isti taj problem na firefoxu (zadnji) i Win 8.1

A ovaj novi editor vam je... Simpatičan. Silverlight uploader je i dalje tu

I test starog buga iz editora. Naime, ako je prije linka neko naše slovo, link i to dotično slovo se spoje... Šlink koji bi trebao biti jedan space dalje

[edit] - bug je i dalje tu, kao što vidimo

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:55 (Sum_of_all_fears).
14 godina
protjeran
Miro kaže...
Mitch kaže...
Zasluzeno...

E, sad... Ti si ko oni kojima nije dosta što je Hrvatska najljepša zemlja na svijetu, što ima prekrasne plodne ravnice, šumovite gore i prelijepo more - nađu se žaliti što nema posla, što su svi korumpirani, što je pokradeno svešto se moglo pokrasti, što su mladi besprespektivni, što su političari nesposobni, zdravstvo i sudstvo nefikasno, škole zaostale... Pa daj, uživaj u ljepšoj strani priče!

Nažalost, u ljudskoj prirodi je da uvijek više pažnje posvećuje lošim stvarima. No, stvarno, usporedba je vrhunska. I, koja je to ljepša strana priče u ovom kontekstu?

13 godina

I can see TU and TD again!?

Ubi bene, ibi patria.

2 0 hvala 0
17 godina
moderator

Nisam bio doma niti uz kompjuter. Anketa je trebala ići u rujnu kad je većina opet uz svoje kompjutere.

ma ti si jedno malo budalasto stvorenje!

...
11 godina
neaktivan

Miro kaže...
Mitch kaže...
Zasluzeno...

Eh, kad bi svi imali vremena čitati stotine poruke dnevno u potrazi za pravim biserom. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice