Htio bih da ff postane konkurentniji na androidu iako za sada ne vidim ništa što će mi zamjeniti operu mobile.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na Win zadnje je FF5 dobro radio, a ovo sada je sporo smece.
Još jedan glas za katastrofalno izdanje FF na Androidu4 (ICS), ustvari SVE browsere koje sam probao onaj native, Firefox, DolphinHD, Chrome svi ali baš svi su se više nego jednom rušili i to na našim stranicama tipa vecernji, jutarnji... neznam jel to problem Android OS-a ili jednostavno loše kodiranje developera...
Još jedan glas za katastrofalno izdanje FF na Androidu4 (ICS), ustvari SVE browsere koje sam probao onaj native, Firefox, DolphinHD, Chrome svi ali baš svi su se više nego jednom rušili i to na našim stranicama tipa vecernji, jutarnji... neznam jel to problem Android OS-a ili jednostavno loše kodiranje developera...
Ja do sada nisam primjetio nikakve probleme, probao sam Operu, FF, Dolphin HD i native. Niti na jednoj stranici. Nikada, niti na starom niti na ovom mobitelu. Mislim da je ipak problem u tebi ili tvom uređaju.
Android trenutno, na našu veliku žalost, nema pošten web browser. Ali od tog svog smeća, Opera Mobile je najmanje loša
Probaj stavit neki custom rom, sa boljim kernelom i onda još V6 supercharger skriptu i nećeš više imati problema s ramom.
Ne vidim što bi morali napraviti da me odvuku sa Dolphina...
Btw., također nemam nikakvih problema sa rušenjem.
Meni je Dolphin čisto ok na Desire HD + ICS ROM. Chrome mi je nekako prespor, možda se popravi s vremenom, ali mislim da za njega treba imati dvojezgreni CPU da radi glatko.
moja preporuka ICS browser plus, koristim ga na tabletu i mobu
Mozilla mi je primarno browser na računalu, te se isto tako nadam da će mi u skorašnje vrijeme biti i na androidu

Opera Mobile je najbolji mobilni browser:)
Posto mi se Safari poceo rusiti na mom iPhoneu potrazio sam zamjenski web browser probao sam sve Operu,Skyfire i onda probao Dolphin browser i zaprepastio sam se kako je brz i pun funkcijama moja topla preporuka :)
Tek sada ova vijest na BOL-u?
Opera Mobile je najbolji mobilni browser:)
Meni nije nesto jer nije imala funkciju gledanja videozapisa bez downloada,ali tu je rupu pokrpio maxthon mobile browser.Toplo ga preporucujem svima.
Al nije mi jasno zasto ovaj ICS ako je vecina Androida na Gingerbreadu