Mozilla sprema „nešto veliko“

poruka: 17
|
čitano: 2.951
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla sprema „nešto veliko“".
13 godina
neaktivan

Htio bih da ff postane konkurentniji na androidu iako za sada ne vidim ništa što će mi zamjeniti operu mobile.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isto i meni. FF je katastrofa na Androidu i Windowsima. Opera pak ne moze pozivit otvaranje vecih stranica i flasha na Androidu.
Na Win zadnje je FF5 dobro radio, a ovo sada je sporo smece.

0 7 hvala 0
17 godina
Re: Mozilla sprema „nešto veliko“

Još jedan glas za katastrofalno izdanje FF na Androidu4 (ICS), ustvari SVE browsere koje sam probao onaj native, Firefox, DolphinHD, Chrome svi ali baš svi su se više nego jednom rušili i to na našim stranicama tipa vecernji, jutarnji... neznam jel to problem Android OS-a ili jednostavno loše kodiranje developera...

16 godina
makopos kaže...

Još jedan glas za katastrofalno izdanje FF na Androidu4 (ICS), ustvari SVE browsere koje sam probao onaj native, Firefox, DolphinHD, Chrome svi ali baš svi su se više nego jednom rušili i to na našim stranicama tipa vecernji, jutarnji... neznam jel to problem Android OS-a ili jednostavno loše kodiranje developera...

Ja do sada nisam primjetio nikakve probleme, probao sam Operu, FF, Dolphin HD i native. Niti na jednoj stranici. Nikada, niti na starom niti na ovom mobitelu. Mislim da je ipak problem u tebi ili tvom uređaju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina
protjeran

Android trenutno, na našu veliku žalost, nema pošten web browser. Ali od tog svog smeća, Opera Mobile je najmanje loša

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onda je problem i u meni. Nema dana da mi Opera, rijedje Dolphin, samo nestanu s ekrana. Mislim da je to problem Androida kada ostane bez RAMa. Kada RAM padne ispod 30MB sve se pogasi, cak i Cooltask kojim gledam ram.

0 0 hvala 0
16 godina
Drazen kaže...
Onda je problem i u meni. Nema dana da mi Opera, rijedje Dolphin, samo nestanu s ekrana. Mislim da je to problem Androida kada ostane bez RAMa. Kada RAM padne ispod 30MB sve se pogasi, cak i Cooltask kojim gledam ram.

Probaj stavit neki custom rom, sa boljim kernelom i onda još V6 supercharger skriptu i nećeš više imati problema s ramom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina

Ne vidim što bi morali napraviti da me odvuku sa Dolphina...

Btw., također nemam nikakvih problema sa rušenjem.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je Dolphin čisto ok na Desire HD + ICS ROM. Chrome mi je nekako prespor, možda se popravi s vremenom, ali mislim da za njega treba imati dvojezgreni CPU da radi glatko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moja preporuka ICS browser plus, koristim ga na tabletu i mobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mozilla mi je primarno browser na računalu, te se isto tako nadam da će mi u skorašnje vrijeme biti i na androidu

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozilu imam i koristim otkad znam za komp.a nije tako dugo 10-ako godina te koristim puno pluginova prilagodjenih za moje potrebe i mislim da od početka kada nitko drugi nije niti ista slično imao ja sam joj i dalje vjeran ali ne sto je volim već je to zasluzila . Jeste da možda o nekim sitnicama programeri mogu raspravljati ali prosječnog korisnika to nimalo ne zanima. Stabilna je u svim verzijama koristim na dva komp. Laptopu poslu i mobu sinkronizirana i ne bih je mijenjao ni za jedan drugi browser.
Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-hardcore@speedmod-s2-ics#k3-20
13 godina
neaktivan

Opera Mobile je najbolji mobilni browser:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Posto mi se Safari poceo rusiti na mom iPhoneu potrazio sam zamjenski web browser probao sam sve Operu,Skyfire i onda probao Dolphin browser i zaprepastio sam se kako je brz i pun funkcijama moja topla preporuka :)

0 0 hvala 0
14 godina

Tek sada ova vijest na BOL-u?{#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goxon kaže...

Opera Mobile je najbolji mobilni browser:)

Meni nije nesto jer nije imala funkciju gledanja videozapisa bez downloada,ali tu je rupu pokrpio maxthon mobile browser.Toplo ga preporucujem svima.

13 godina
neaktivan

Al nije mi jasno zasto ovaj ICS ako je vecina Androida na Gingerbreadu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice